sista timmarna..

Nu sitter vi här, stugan är fixad och väskorna är packade, vart tog veckan vägen? vad har vi gjort egentligen? herregud vad tiden har gått fort.
Jag och Malin släpade oss upp runt ett idag och insåg att det inte va någon friidrott utan Lotta på Liseberg, jag brann av. helvetes kärring. usch :(
Så nu har jag tagit en lång dusch för att försöka duscha bort min förkylning, halsen vill inte alls som jag vill.
jag.måste.bli.frisk.tills.måndag.FAN
kul om jag missar dance campet bara för en nedrans förkylning..
dags att sluta gnälla och göra det bästa av sista tiden på ön.


plastkossa och blögbög... euw

bara jag som har lust att spy på kissie och Amir för att dom tror att dom är såna stooora kändisar i Sverige? Kissie tror att hon håller på att slå stort utomlands när hon bara varit med på en Amerikansk sida där dom gör narr av kändisar. herregud.
Hatar deras kommentarer som dyker upp i varannat inlägg på deras bloggar "okej fine, jag unnar henne de extra läsarna som hon får genom att bråka med mig"
KOM IGEN, VAD HAR DOM GJORT FÖR ATT BLI "KÄNDA" ?
bigbigbigfucking bojkott om ni frågar mig, usch!


last day.

Jaha, då var kvällen här. sista kvällen i stugan, imorgon har vi ända tills typ 18:40 på oss att utforska ön ännu mera. Det är med blandade känslor jag kommer sätta mig på färjan imorgon kväll, glädjen kommer finnas för att jag äntligen kommer få träffa min otroliga underbara man igen, som jag har längtat!
Jag kommer ändå sakna detta ställe, det är så otroligt skönt! Kunna gå omkring i mjukisar och utan smink utan att bry sig. och ja, jag har bokstavligen talat bott i mina mjukisar hela veckan. Menmen, jag hoppas verkligen att detta inte blir sista gången jag är här. Sen kommer jag sakna mina och Malins skumma och helt efterblivna ryck som vi får ibland, och våra sena nätter. mmm i love it!

Idag har vi spenderat dagen på fårö, eller ja, det va en galet lång bil resa dit, Malin körde och hon va sååå duktig :) Sen när vi väl kom fram tog vi en promenad på stranden som var helt sjuuukt lång, sen la vi oss och solade, eller ja eftersom att jag är förkyld så låg jag i mina mjukisar och tjocktröja och sov, malin solade. Sen åkte vi hem, stannade på någon outlet, dom sålde höganäs grejer och bakom fanns det en Bok outlet, jag fyndade två böcker för det otroliga priset 84 :- Liza marklunds "livstid" och Åke Edwardssons "nästan död man". riktigt nöjd!
Sen när vi kom hem åt vi middag och sen har vi bara kollat friidrott och druckit vin.

Imorgon ska vi packa och fixa i stugan, sen ska vi spendera en heldag i visby och äta på något Taco ställe, färjan går hem 19:10 och anländer till nynäs 22:25, hoppas verkligen inte att det blåser så som det gör nu då! Sen åker jag direkt till Haninge, jag kan inte hålla mig ifrån min karl längre :)

grillning

det blev grillning ändå, fast utan grannarna. vädret ser ut att bli bättre så vi håller alla tummar vi har! Imorgon vill jag bada.
Linus åkte ut, syndsynd. gick inge vidare för wissman heller.. Men vi byter inte kanal för det!
Bättre lycka nästa gång :*
Nu sitter vi i stugan och dricker vin och lyssnar på vin. har vi gjort något annat de senaste dagarna? Bäst att ta vara på "semestern" så gott man kan :)!

rain on a sunny day

Nu har det slutat regna här, eller har väl aldrig regnat helt precis här i Tofta, Malins mamma och dom hade iallafall haft regn under hela deras biltur, och dom va borta flera timmar.
Ikväll blir det ingen grillning eftersom att det är så dåligt väder, men en fågel viskade i mitt öra att det tydligen är sämre väder hemma? Stackare!
Just nu kollar vi på Beverly hills, go figure? ;)
Nu är det bara en timme kvar tills höjdfinalen, funderar på att ta en snabb tupplur :)

Imorgon ska vi nog ta en tripp till fårö och sen börja städa Stugan, på lördag är det hemgång, eller ja.. jag kommer ju hamna i Haninge hemma hos min man. Han och hans bror är söta små grabbar och hämtar mig vid färjan, hihih. gissa om jag hittat mannen i mitt liv? han är helt underbar ♥

Torsdag

Godmorgon, eller godmiddag? det kvittar.. idag regnar det till och från här på Gotland och det är lite surt. Åskar gör det lite då och då också. Det är lagom surt eftersom att vi ska grilla ikväll med Malins grannar, så vi får väl se hur det blir med det. Nu ska vi kolla på One Tree Hill och sen Beverly hills. Ikväll är Linus Thörnblads höjdfinal, det vill man ju absolut inte missa!
Nej nu ska jag vara social, måste fokusera på One Tree Hill också eftersom att jag inte sett det på bra länge :)

jag räknar dagarna..

.. som är kvar tills jag får träffa min prins igen. tur som är så bor han två minuter ifrån min skola så vi kan mysa med varandra ända tills vi håller på att mörda varandra? jag visste inte att man kunde sakna någon såhär mycket. inte heller vara såhär kär. allting är som nytt. herregud jag tror jag spricker. tack för att du finns <3



Onsdag

Idag har vi verkligen inte ådstakommit någonting annat än massa tv tittandes, svullandes och bara tagit det lugnt. Det har verkligen varit hur skönt och efterlängtat som helst, och så har vi bokat biljett hem. mina och Malins öldrickar planer gick i stupet när det bara fanns platser kvar på 19:10 färjan på lördag. menmen, sen kanske min fina Niklas kommer och hämtar mig i nynäs ifall det inte går någon buss hem till han, jag vill ju inte sova ensam. Plus att vi inte har träffat varandra på en hel vecka då. Och btw så är han bäst genom tiderna eftersom att han slår personligt rekord varje dag, i massa olika grejer! :)


how to spell your old friends? P-A-T-H-E-T-I-C

boy you gotta problem, and you aint foolin no one but yourself.


chilldag

Idag är det inge roligt väder alls, det duggar lite till och från så man kan inte göra så mycket mer än att sitta inne och kolla tv. så det är rätt så skönt iallafall :)
Jag och Malin har kollat på friidrott hela dagen, det går bra för våra mångkampare, det gick mindre bra för Claesson. syndsynd! så nu väntar vi tills friidrotten börjar igen och tills dess underhåller vi oss med Beverly Hills 90210. inte helt fel det heller! ;)
Ikväll kanske vi hittar på nå kul, fast kanske inte. vi stannar nog i stugan och dricker vin och bara har det allmänt trevligt! Imorgon ska vi grilla och sen kolla på någon trubadur. SYND ATT KLAGA NÄR MAN HAR DET BÄST!

extra kilona = GONE!

Idag har jag och Malin cyklat in till Visby, japp! believe it or not. två mil var det och vi gjorde det med endast två stopp. fan vad vi är bra?
Köpte glass i hamnen, det fanns 140 sorter att välja mellan. mumsigt!
herregud vad jag gillar att vara här, fast jag saknar mina finisar på fastlandet såklart!
Nu sitter vi här och dricker vin och pratar och kollar Friidrotts EM, Linus Thörnblad klarade nyss 2.26 och det är lika med final i guess.
Nej nu ska jag vara social igen, ni får ha en trevlig kväll om jag inte hinner uppdatera igen :)

friidrotts em VS sol

Idag skiner solen, friidrotts EM har börjat och Carolina Klüft är i Längdhopps final, najsbajs. idag funderar vi på att cyckla in till visby, får se om vi orkar. först ska vi bara slita oss upp ur sängen och äta frukost, framför EM såååååklart! :D

vin & härlig musik!

Nu sitter vi här ute på Malins verandra till lillstugan och dricker vin och lyssnar på mysig musik. helt underbart! jag gillar verkligen den här människan :)
Min karl ringde nyss och vi pratade lite, bara några få dagar sen får jag äntligen spendera en helvecka med han igen! underbart? jaaaaa! ;D
Nej nu ska vi fortsätta att njuta av vårat vin och mysa :)

kalas

Idag har det varit Kalas i stugan, Malins syster Tina fyllde 24 idag så vi har firat henne. Nu har tina, wille & b2 åkt hem så jag och Malin ska flytta över alla våra saker över till Stugan, har vi ett eget hus. Myspys!
Ikväll har vi inget planerat, lär väll bli en cyckel tur ikväll igen :) Imorgon har vi planerat att cyckla in till Visby och köpa glass, det är sisådär 120 sorter att välja mellan eller något, låter det nice? Sen tar det en timme att cyckla in så man kan ju äta nästa hur mycket man vill, man förbränner det ändå på hemvägen sen ;)
nej nu är det flytt dags! jag längtar absolut inte hem

tofta

Nej det blir inte alls mycket uppdateringar nu den närmaste veckan, inte nästa heller då dance camp börjar. Nu sitter jag Malin, b2, Nilla & Gittan i stugan och kollar på "en prins i New York" vilken klassiker!
Ikväll har jag och Malin tagit en lååång cyckel tur och jätte många promenader, det är alltid roligare att motionera när man inte är hemma? hm, nej nu ska jag vara social igen. vi hörs kanske imorgon!


    JAG SAKNAR MIN KARL! <3


GOTLAAAND!

Japp nu befinner jag mig i en stuga i Tofta med Malin hennes familj, wille & b2. supermysigt! försov mig imorse men tur som jag hade så hade mamma förbeställt en Taxi till mig, jag vaknade vid fyra då den stod och väntade utanför, sen va färjan försenad men efter många om och men så kom jag hit ändå. Idag har vi kört runt hela Gotland känns det som, jättejätte mysigt, varit och kollat på superfina platser och bara myst. nu sitter vi och väntar på middagen, ikväll ska vi nog bara ta det lugnt tror jag. men jaa.. kvällen har inte kommit än så vem vet? ;) nej dags att vara social. LOVE

no time

hejhej, jätte förlåt för en värdelös uppdatering. gårdagen,natten & idag har spenderats hemma hos min man med hans underbara familj! nu sitter jag hemma hos morbror Nicklas, dom har precis gått för att kolla på kapten röd. Jag får sitta hemma, men imorgon börjar mitt äventyr så dumt att gnälla. Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan det börjar. sååå vi får se hur lång tid det tar innan jag  uppdaterar igen ;)
PUSSSSSS




onödiga tråkiga inlägg

Nu har jag precis ätit middag (och jag som sa att jag inte skulle äta sent?) men iallafall, slängde ihop en omelett lite snabbt sådär. Jag har inte ens hunnit med hälften av allt jag skulle hinna med. menmen, det viktigaste är gjort iallafall. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon :) sista dagen och så får jag träffa min karl också, det kommer nog bli världens bästa dag! Sen börjar allt det roliga, och oooom jag är laddad!
imorgon är det massa saker som måste göras! bäst att sussa i tid så det bli morgon någongång så jag får träffa min maaaaan. <3



trååååååååååååååååååååkigt

Personen som senast
såg dig riktigt glad - Emma och Emma tror jag 
såg dig ledsen - ehm, oj.. Olivia tror jag
sa att hon/han saknade dig - Niklas
sa jag älskar dig öga mot öga - ehm OJ! det måste nog vara olivia det också.. eller Eric :)
skrev jag älskar dig - Mamma
sa jag älskar dig i telefon - vet inte
fick dig ledsen - eeeh. Adam
fick dig glad - Niklas

Vänskap

någon/några du litar på - Emma, Niklas, Olivia, Idah, Malin
är din bästavän - alltså, emma kommer ju alltid vara min bästavän oavsett vad. men annars Hampus i think
som betyder väldigt mycket - Idah
du börjar glida ifrån - Idah, Olivia
någon tid du saknar tillsammans med - Idah, Erika O och Olivia
någon/några du inte vill förlota - alla min vänner
klarar du dig inte utan - vänner & familj

Allt mellan himmel och jord

Ditt fullständiga namn - Anna Linda Carolina Zetterman Snäll
Födelsedag - 15 april
Stad - nynäshamn
Relationstatus - förhållande
Längd -1.64
Vikt - en tjej avslöjar inte sånt
Skola - Fredrika Bremer Gymnasiet Merika
Piercing - ja
isf vart? - tungan, näsan & naveln
Tattoo - ja
isf vad? - Eric på handleden men det kommer fler
Syskon - 1 bror
Sport - daaaaans
Något du saknar - vansta tider
Något du vill ha - flera tatueringar
Bästa du vet - oj
Sämsta - dig
Räcker det med frågor? - nej jag har ju tråkigt


stanna eller inte stanna?

Nu när jag sitter här och beverly hills 90210 är slut så börjar jag fundera, ryktena går om ishallen, ombyggnad och hel ändring ryktas, om dom är sanna eller inte det har jag ingen aning om. Frågan är bara om jag ska stanna eller om jag gjort mitt som cafeteria tjej? Visst, det är ett helschysst jobb, underbara personer är där och helmysig stämning, det negativa är att det är värdelös lön och ibland känns det som om vissa ställer upp för arbetskamraterna mer än vad dom ställer upp tillbaka, "dela lika" planen gick inte alls bra förra säsongen, varför skulle den funka bättre i år? jag är less på att stå och slava och springa min lilla rumpa av mig varje alagsmatch, pengar är ju alltid nice, tråkigt bara att man inte får ut så mycket som man borde få.
menmen, gnälltiden får vara slut nu, tvätten måste fixas likaså tusen andra grejer känns det som. herregud, jag skulle behöva 20 timmar mer på mitt dygn.



biggest love


Knockout

igår försov jag mig men hann ändå till jobbet i tid, imorse försov jag mig på riktigt och hann inte alls till jobbet i tid. kom 45 minuter försent fast det gjorde ingenting sa dom. Hela morgonen gick helt åt pipsvängen så det vill jag inte ens skriva om, dagen har flytit på som vanligt. Bakade efter lunch och sen mötte jag farmor och liftade med henne hem.
Just nu gör jag det jag är bäst på, - ligger på rygg i soffan och gör absolut ingenting. mitt huvud värker och jag skulle behöva packa färdigt det sista, men jag orkar verkligen inte.
Blev hembjuden till sötEmma ikväll också där det vankades grillkväll meeeeeen mitt huvud sätter nog stopp för dom planerna. :(
nu ska jag börja prata med min lillebruuur om vad vi ska äta, jag orkar inte äta middag sent på kvällen som alla andra dagar.




HÄR HAR NI MIN KOMPIS OLIVIA, VI ÄR INTE FRISKA TILLSAMMANS MEN JAG SAKNAR HENNE ÄNDÅÅÅÅÅ <3!!

sista anstalten - sen säääängen!

nu har jag och Eric ätit middag, nu är det bara att hänga upp tvätten kvar och sen får jag äntligen gå och lägga mig. Imorgon har jag massor att göra, näst sista dagen på jobbet också. jag tror inte att ni förstår hur skönt det är?
jag är less på slavgörat och att bli tagen förgivet och alla sliskiga svinäckliga kommentarer. menmen, pengar är alltid pengar.
nej nu ska jag skynda mig med tvätten så jag får nana snart. :)

not my cup of tea

vaxa benen va inte direkt min grej, håret försvann inte men det gjorde solbrännan iallafall, not fun!
Nu ska jag slita upp min bror så vi kan laga middag, jag är riktigt hungrig och trött, måste hänga all tvätt också. jag ber till gudarna att ingenting blev missfärgat, jag har inte råd att shoppa. (även fast jag är gaaaalet sugen på att beställa hem massa klockor, väskor, bikinisar och kläder ifrån nätet) menmen, dom planerna läggs på is tills lönen kommer ;D

here we go...

... och jääääävlar vad jag ångrar mig!



wax on, wax off

ja jädrans du! man kan verkligen om man vill, efter mitt senaste inlägg så har jag hunnit att ;
packat två väskor
pimpat fula reklamtröjor till snygga danströjor
näääästan hittat mina dansskor
lyssnat sönder två av mina spotify listor
& satt på en tvättmaskin.
jädrar vad bra man kan vara ibland!!!


Nu hade jag tänkt att göra mina ben sommarfina inför min ledighet och ska därför vaxa dom, tänkte att nu va ett bra tillfälle eftersom att jag är ensam hemma, får jag skrika hur mycket jag vill. måste även finslipa med det sista på packningen, måste även få tag i lite släkt.. men det är ett annat kapitel!

NU : SMÄÄÄÄRTA (?)

jag.är.sämst

jag är helt värdelös på att komma igång med saker, varit hemma ett rätt så bra tag, det enda jag orkat göra är att värma ravioli i mikron och petat i mig. herregud, just nu skulle jag verkligen behöva min pojkvän här så han skulle kunna ge mig en spark i rumpan så jag kommer igång.
nu ; slut på gnällen
om en minut ; PACKA & TVÄTTA

önskan om en lördagmorgon

helvetesjävlafan"#()!€!#&€!)#"(!"=#(=!(€€=%/€!="€!"(#!!!!!! ja, så började min morgon ungefär när jag insåg att jag skulle stå nere vid bussen om 20 minuter och jag inte ens hade gått upp ur sängen än. Tur som man har så är man ju tjej och kan göra ofattbart många saker samtidigt så jag hann. Jobbdagen flöt på helt okej bra, ganska segt i värmen men jag tröstar mig med att det bara är tvåååå dagar kvar! klingar det bra i örat? MYES!

Efter jobbet gick jag ner till centrum och fixade några ärenden, jag är allt bra. har lite grejer att fixa i Haninge också inför nästa vecka, men det får jag ta tag i en annan dag.
Sen kom Emma och hämtade mig och skjutsade hem mig snäll som hon är (:
Nu ska jag ta tag i all tvätt och börja packa lite smått inför Campet, väskan måste vara klar på fredag morgon 07:05!, bäst att sätta fart, vi hörs sen. PUUUUUSS

kastar in handuken

Nu har jag ätit några bitar sockerkaka som får stå för min lunch, jag älskar att vara lat!
Nu är det sängen som gäller, imorgon ska jag inte försova mig minsann. Sen får jag se om jag orkar röra mig ut och hälsa på min morbror eller om dagen får bestå av tvätt och fixa här hemma, det är ju äventyr på g om ett tag. bäst att förbereda sig ;)

godnatt alla lovers!

ps. jag tycker om min man lite extra sisådär. ds

trötthet och maaaassaaaaa grejer att göra. vafan

Nu har jag nästan precis kommit hem. Direkt efter jobbet åkte jag till haninge och spenderade eftermiddagen hos min man. riktigt trevligt faktiskt, det gäller att ta vara på dom små stunderna vi väl kan träffas nu när båda jobbar och det bara är massa grejer som ska skötas hit och dit :)
Vi spenderade hela eftermiddagen i soffan och bara mös, åt massa onyttigt och bara pussade på varandra, han är allt bra min karl! (:
Nu ska jag slänga i mig något snabbt att äta och sen ska jag hoppa i säng, har varit vaken på övertid hela veckan och det har visats på morgonen, suck!
Måste börja slänga ihop massa grejer inför dance campet också, eftersom att jag har nada tid att göra detsenare. TAGGA TILL TUUUUUUUUUUUUUUUUSEEEEEEEEEEEEEN!!!!!

nu ; mat
pyyyyyss

end of the day

Nu ska jag hoppa ner i bingen när som helst. idag är jag helt slut, hoppas att jag mår bättre imorgon! :) så, nightnight.




tack för att du visat mig vad äkta kärlek är. du är helt underbar!

illamående

Nu har jag gjort middag, eftersom att jag kände mig illamående och en liten röst bak i mitt huvud sa att vitpeppar hjälpte mot det så slängde jag ihop en omelett, jag hade knappt kraft att göra den. Men iallafall, jag kan nog säga att 40% av omeletten bestod av peppar, efter det blev det en toast med Salami också, så nu håller jag tummarna för att jag ska må bättre! Druckit liter vis vatten också så varför borde det inte bli bättre?
Nu ska jag fortsätta med mitt jobbigt tv-tittande, känslan i magen säger att jag kommer att förflytta mig till mamma & pappas säng inom en snar framtid. hugs & kisses

SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST?!?!?!?!?!?!?!?!?

ÄR DET NÅGON SOM KAN FIXA BLOGG-DESIGNER? JAG ÄR SKAPLIGT LESS PÅ MIN OCH JAG ÄR JÄÄÄÄVLIGT DÅLIG PÅ DATORER.

i like the way it hurts

Jag måste bara säga att idag har det varit väääldigt skönt väder ute, det blåste alldeles lagom. Dagen gick fort som vanligt. jag och en boende tog en promenad efter lunch ute i det vackra vädret. Efter jobbet gick jag hem till mina småkusiner och tog med mig Hanna ner i hamnen och åt glass, sen stannade jag där i en timme ungefär och bara umgicks. Nu sitter jag ute och tar vara av värmen i min mans tröja, (Den tröjan har förövrigt blivit min favorit och jag tror inte att han kommer få tillbaka den, hehehe) snart ska jag pallra mig in och laga middag och jag orkar, lär bli något enkelt. ikväll ska jag sova väldans tiiiidiiiiiigt!




bedtime

japp, det är det som gäller nu, håller tummarna för att jag ska kunna sova bara eftersom att jag legat i soffan nästan hela dagen.
Nu ska jag kolla på någon film på trean med Jodie Foster om det inte finns nå bättre, sista jobbveckan inleds imorgon och det är skööööönt! Efter det ska jag ta med mig min lilla kusin ner till Hamnen och äta glass, mysfaktorn slår i taket! efter det kanske jag åker till min karl om jag inte orkar hålla mig tills Tisdag, måste ju tänka på att jag vill träffa dom små också ;) men nu ; GODNATT

present ifrån kreta

slänger upp en bild på det fina arm & halsbandet jag fick ifrån Niklas familj när dom va på Kreta, Calle valde det alldeles själv :)!

B0RING

Senaste person som
Sov i din säng: niklas
Du pratade med: Therese
Du gick på stan med: ehm, Emma tror jag
Skällde på dig: Mamma eller sa till iallafall

Senaste
Låt du hörde: Love the way you lie
Film du såg: Handen som gungar vaggan
Mat du åt: Köttbullar & Makaroner
Kram: niklas
Puss: niklas
Känslan: kärlek & saknad
Resa: kommer inte ihåg
Dröm: don't remember
Boken du läste: snabba cash
Personen du träffade: niklas och Eric
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Niklas
Gången du åt en 7-eleven korv: no idea
Gången du var utomhus: Spanien
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj.. Tisdags tror jag
Saken du köpte: ehm, ingen aning

Om dig
Namn: Linda
Ålder: 18
Smeknamn: LZ typ
Sysselsättning: vänner och sånt?
Bra egenskaper: ehm, kommer inte på något
Dåliga egenskaper: nojig
Linje/klass: Barn & Fritid smbf08
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blåa tror jag
Skostorlek: 36-37 typ

helt ok middag

överkokta makaroner och lite halvt brända köttbullar blev det till middag. Medans Eric lagade middag så bakade jag tiger kaka som just nu står i ugnen och borde vara klar när som helst, så vi fixade halva middagen tillsammans typ, han körde varmrätten och jag efterrätten. Nu får vi bara hoppas på att jag orkar hålla mig vaken tills den går att äta. Imorgon är det jobb igen och jag är inte direkt taggad. Jag vill också få vara ledig och njuta av solen som alla andra! får väl glädja mig med att det är sista veckan och sen har jag också semester. underbart? jaaaa!
då har jag mina två första veckor planerat, oh gosh. om jag längtar lite? JA!!!!




såhär glad kommer jag nog vara när jag får ledigt igen

fantasilös

Nu har min man åkt hem, hans pappa kom och hämtade han för en halvtimme sen kanske. Just nu kollar jag på Danska Hollywood fruar och funderar på vad jag och Eric ska äta till middag, båda är för lata för att göra något, en kebabrulle skulle sitta finfint just nu! Synd bara att kontot inte skulle acceptera det, i don't like the economi on the summer!
Idag känner jag mig nästan bakis, vilket är otroligt konstigt eftersom att jag inte rört en droppe alkohol på rätt så länge, antar att kroppen tar ut sin rätt nu för att jag alltid måste fara på till 150 %. fan vad jobbigt.
nu är gnäll tiden över, dags att ta tag i matproblemet och få Eric att fixa disken som han lovat. Jävlar vad vuxen jag känner mig

vi unnade oss en slapp dag..

japp, det gjorde vi verkligen! Jag vaknade inte förns kvart i tolv, slog på tvn och låg kvar i sängen ett tag. Vid ett gick vi upp och gjorde frukost. Nu har vi kollat på Jönsson ligan, biiiezta! Idag visar dom massa Jönsson ligan filmer på SF kanalen så jag vet vad jag ska göra hela dagen. Nej nu kom min man ut ur duschen, bäst att vara social :)

handen som gungar vaggan

Jag och Niklas kollade ju som sagt på filmen "handen som gungar vaggan" fan vad frustrerad jag blev! riktigt förbannad.. Hatar psyko filmer, blir alltid sur :( menmen, nu kollar vi på "när lammen tystnar". Ikväll (om detta fortfarande räknas som kväll) så ska vi bara mysa framför tvn, inatt ska vi sova i mammas & pappas säng, dom har ingen bastu nere hos dom. så man får passa på när man har chansen! ;)

tiden bara rinner iväg

det har varit en jätte dålig update i know! men i torsdags så träffade jag Idah och natha efter jobbet, glassade en kort stund på Nicksta och sen gick jag vidare för att träffa Emma, ett efterlängtat möte med massa prat om allt mellan himmel och jord. OM jag saknat den tjejen!
Efter våran promenad hamnade vi hemma hos Thomas och Pernilla, jag mös med mina underbara små kusiner och vi blev bjudna på god mat. kom hem sent och då hoppade jag rätt ner i bingen.

I fredags åkte jag hem till Niklas efter jobbet, han jag & Jocke åkte hem till Jimmie och Andreas. Där blev vi bjudna på jättegod grillad mat och trevligt sällskap, vi åkte hem tidigt och kollade på film men jag somnade snabbare än någon kunde säga "state of play".

Imorse fick jag sova ut, vid tio ungefär kom Niklas pappa och hämtade oss och vi åkte till stranden. Det var tråkigt väder men jag fick bada ändå, lekte med olle i sanden resten av tiden och sen åkte vi hem. Vid fem gick vi till hans pappa igen och blev bjudna på Taco middag. Stannade tills åtta och sen åkte vi hem till mig. Nu sitter vi och kollar på "Handen som gungar vaggan" som Emma M tipsade om, den verkar bra! så nu har jag inte tid att skriva mer. :)

fuck

det kändes verkligen som fredag idag, jag fick en såndär skön känsla i magen.
men sen insåg jag att det bara är onsdag, och att jag måste sova utan min karl inatt också, och att det är jobb imorgon... Hur deprimerande kan allting vara? jag orkar inte jobba imorgon..

minigolf & gottgott i kvällssolen

Jag hade en störd dröm inatt (igen) & när jag vaknade imorse var jag så arg på Jossan och Niklas, jag höll på att klappa till honom, men som tur kom jag på att det var en dröm innan! haha ;D
Efter jobbet så kom Niklas till nynäs, vi gick till hamnen med Idah och Natha och spelade minigolf, jag förlorade. go figure? Efter minigolfen åkte Niklas hem och vi andra gick och köpte glass, sen började jag vandra genom Nynäs för att gå hem till min morbror. där bjöds det på något gott i kvällssolen och sen åkte jag, mamma & Pappa och handlade.
Nu har jag precis ätit middag och kollar på tv med pappa, ikväll ska jag sova tidigt!
gjort halva min tid på jobbet nu, känns otroooooligt skönt!

atm ;

nu ska jag och min kärlek gå och sova, jag är helt död. försöker få tag i Malin också men det är förgäves (stavning?) imorgon är det hard work work igen, jag kommer nog inte gnälla lika mycket när lönen kommer. nightnight!

tomheten..

.. håller faktiskt på att försvinna, jag tror inte att någon kan förstå hur underbart skönt det känns.
Jag har saknat dig så otroligt mycket, vi släpper gårdagen och lever för imorgon <3


& sen måste jag få tillägga att min man är en tönt med en flugsmälla, but i like him anyway!


"pajja brillorna o allting asså..."

Jag hann absolut inte blogga igår, eftersom att det va Måndag så va det dags att jobba igen, dagen gick lagom fort och när jag slutat så mötte jag upp Niklas. Vi gick hem och hämtade Jimmie och sen vidare ner i hamnen och åt glass. Sebbe kom och hämtade oss och skjutsade hem oss, sen drog vi ut på sjön med johan, Isak, Jimmie, Sebbe och Axel. Sebbe pajjade brillorna och ramlade i vattnet med kläderna på när han skulle skjuta ut båten, han hade en toppen kväll! (y)

Idag va det jobb igen, det var verkligen hemskt att behöva gå upp när Niklas fick ligga kvar och sova hur länge han ville... det var inte enkelt att jobba i värmen, men jag behöver pengarna! :)
Nu ska jag vara social med min pojkvän (;



bedtime

nu är det en efterlängtad date med J.B som gäller, solen tar kål på mig! Imorgon är det jobb igen, får hoppas att denna veckan går lika snabbt som den förra :) Och nu kommer min favorit man bo hos mig i veckan också, uuunderbart!



jag är lycklig, du ger mig det där underbara leendet som ingen annan kunnat gett mig.
för mig är du underbar <3

första doppet

åh herregud vilken mysig dag jag har haft! Somnade igår efter att jag kollat på filmen Copycat (som slutade vid tolv kanske?), killarna satt ute i vardagsrummet och kollade fifa och jag tvärsomnade. Vaknade utvilad imorse när Niklas väckte mig, sen vid halv tio så åkte jag, Niklas, hans bror Jocke och hans mamma Lena till ett par klippor (?) med Lenas kompis och så solade vi och badade hela dagen, och tro det eller ej men jag badade typ tre - fyra gånger. och jag va i länge! jag är stört stolt över mig själv :)
Vid fyra åkte vi hem och slappade tills hans mamma hade tränat klart, då köpte vi kina mat och sen skjutsade dom hem mig :)

Nu hade jag tänkt att kolla på VM finalen med pappa, eller jag lär väl få kolla själv, han sitter och snarkar breve mig. så nu kör vi, HEJA HOLLAND!

foooooooootboooooooooll

Nu sitter jag, Niklas & Jimmie här, kollar på uruguay - Tyskland. Jag håller på Tyskland men det är jag tydligen ensam om.. aja, nu ska vi äta kladdkaka. får se vad som händer ikväll. :)

åh herre..

först och främst mååååste jag bara få berätta om min störda dröm jag hade inatt, den innehöll verkligen ALLT! Alla mina gamla ragg, ex, gamla vänner, gamla lärare, mina föräldrar, hela släkten osvosv. hel skumt.
I drömmen blev jag vän med ett utav mina ex som jag inte pratat eller haft kontakt med på jag vet inte hur länge (och har inga tankar på att ta upp kontakten med han igen, neverever.), Vi pratade om all tid vi missat, alla planer vi hade som gick i kras, jag presenterade han för Niklas, dom började prata om allt och ingenting och blev riktigt bra kompisar, (bara där tänker man "ööööööh!?!?!?!?!?!"). Sen blev jag vän med en släkting som jag heller inte haft kontakt med på ett himla bra tag, jag förklarade för henne hur tomt mitt liv va utan henne, och hur mycket jag saknade henne, hur stor del utav mitt liv som är hon. Sen kom vi överens att vi va båda tvungna att ändra på oss för att inte förlora varandra igen.
Det var sjukt, vi va i rålis och jag sprang över hela rålis på mindre än en minut, jag var tydligen friidrottare då och hade sverige bästa i löpning, hm? skum dröm right?

Men iallafall, idag har jag och Niklas inte gjort nånting nästan, vi har spenderat heeeela dagen i sängen och bara myst och latat oss. Kollat på 5 avsnitt av tough love också. Jag har blivit helt kär i det. Linda <3 kaostjejer.
Sen gick vi upp och gjorde middag, Kyckling, kroketter, Café de paris sås & vitläksbröd. mumma!
Nu har jag fixat disken och Niklas är iväg och hämtar mina kläder och deras xbox hemma hos deras mamma, jag sitter och kollar på friidrott och bara myser, Ikväll ska vi kolla på bronsmatchen, HEJA TYSKLAND!
usch vilket långt och tråkigt inlägg detta blev!

You can cry when you get older, cause love hurts when you do it right...

 

that's alright because i like the way it hurts..


the final cut

kanal 5 har precis börjat sända en film som heter "the final cut", tydligen en skräckis och dom jag pratat med säger att den är riktigt äcklig. frågan är om jag vågar kolla på den nu när min karl är inne i stockholm och jag sitter här själv? jaja, får väl pina mig igenom den så långt jag klarar av, dom skulle inte på bio heller så han kan ju dyka upp närsom helst, sånt gillar vi starkt! :)

changed planes

Blev inge freja ikväll. Jobbet tog bokstavligt talat kolen på mig. Jag klarar inte av den här värmen, man ska inte gnälla, men faaaaan jag får sån huvudvärk!
Efter jobbet skulle jag träffa Jimmie också men han sega så då åkte jag till niklas istället. Han är för tillfället påväg in på bio med sin gamla klass så jag ska få ha en tjejkväll ikväll, inte alls helt fel det heller. :)
Nej nu ska jag laga lite middag om huvudet orkar och sen ska jag ta mig ett låååångt bad, underbart!

fullt upp

time to go to work, veckans sista dag, känns super skönt! efter jobbet ska jag hem till Jimmie och fixa lite och sen ska vi ner till Freja och sen ska jag vidare till Haninge för att träffa Niklas. Kommer nog inte hinna att uppdatera idag, men vi får se, men nu vet ni vad jag ska göra utifallatt :) nej nu har jag viktigare saker för mig, ciao!

<3

nu ska jag och min man gå och lägga oss, imorgon får jag gå till bussen eftersom att mamma & Niklas ska hinna till sina jobb. Försöka få ordning på fläkten som mamma köpte idag också, den funkar inte alls som jag och Niklas vill ;/

mongo ifrån haninge.

Dagen har gått strålande, jag har fått så mycket beröm och jag trivs verkligen nu! :) Efter jobbet gick jag hem till jimmie och sen hämtade mamma och Nickepicke mig.
Så nu ligger jag här i min säng breve min knasiga halvnakna karl. Han ligger och äter popcorn, säger massa knasiga grejer som han hört och håller på att göra som "mannen som talar med hundar" gör när han ska visa något hundarna inte får göra.
Alla de här urskumma knasigheterna får mig bara att tycka om han ännu mer. han må vara en knasig liten man, men han är ändå min knasiga lilla man. :)

hiss/diss ?

Hittade Kissie's nya låt, jag har bara en fråga. är hon seriös?

mallanbrallan

jobbet går awesome! Dagarna går super fort, lite segt runt lunch men varför ska man gnälla? jag gör inte mycket mer än att prata med de boende, fixa med disken, sitter i värmen och bara tjänar pengar. Det börjar bli mycket roligare nu när jag börjar känna mig varm i kläderna. Absolut ingenting att klaga på :)
Idag efter jobbet så mötte jag upp Malin och vi tog en fika i centrum och satt och pratade maaaassa skit, sen gick vi vidare neråt hamnen och köpte glass och satt i solen och mös. helt underbart! Vi planerade lite också, undra vad vi planerade? en flytt, en resa? ;) hm, who knows....?
Några timmar senare då hon och jag pratat om precis ALLT mellan himmel och jord kom Eric och hämtade mig så åkte vi hem. Nu sitter jag i soffan med pappa och kollar fotboll, spanien - tyskland. Jag håller nog lite på Tyskarna faktiskt, synd nog att spanien spelar bättre hittills. Hm, vi får se hur det går. mig kvittar det faktiskt.
Sova ensam får man göra inatt också, ingen dunder-hit kanske, men vad ska man göra när man har en pojkvän som är duktig och jobbar & står i? han är helt enkelt världsbäst!

gusto ko sa inyo ♥

Tack för att du alltid får mig på sånt där bra humör när jag behöver det,
Tack för att du alltid bara finns här,
Tack för att du ger mig det där barnsliga underbara pirret i magen,
Tack för att du alltid äter upp mina popcorn när jag är som mest sugen,
Tack för att du förgyller alla mina dagar,
Tack för att du gör alla små saker som alltid lyckas få mig så där lycklig.
- tack för att du är du




6 juli

Åh herre vilken dag, jobbet gick strålande. Va faktiskt lite roligare idag, så dagen har flytit på jättebra :)
SLutade som vanligt vid tre, mötte upp Jimmie och vi gick till PH för att äta, senare kom Adam och vi drog en tur till byggmarknaden för att införskaffa lite grejer.
Sen vidare hem till Jimmie, satt där och pratade om allt mellan himmel och jord och hjälpte Jimmie lite med sin cykel, Sen kom Niklas och nu är vi hemma och kollar Uruguay - Holland. Niklas ligger och pillar mig i håret för att försöka hjälpa mig att få bort huvudvärken. underbar han är va? :)

Nej nu ska jag slänga mig in i duschen om jag orkar, LOVE

*

Det känns bara inte som det ska, jag kastar in handduken. Vi hörs imorgon.
Godnatt!

??????

någon som missat Rihannas och Eminems låt? isåfall har ni verkligen missat något! jag tycker att den är sjukt bra, en utav mina favoriter just nu. Lyssna och njut! (-:

skjut mig tack

Jag fick en anonym kommentar på mitt förra inlägg som jag tänkte börja med att svara på ; Jag jobbar på ett äldreboende i nynäs som heter Lotsen.

Så var första dagen avklarad, gick väl helt okej. så sjukt långtråkigt bara, blir ju mest sova för gamlingarna så man sitter mest typ.. Lite halvjobbigt men man ska väl inte klaga, jag kommer nog inte klaga sen när pengarna rullar in iallafall :)  Min sista timme på jobbet använde jag till att baka en äppelkaka som jag ska få smaka imorgon, hehehe det rimmar typ.
Efter jobbet åkte jag och Emma till haninge och jag klippte mig, blev inte sådär jätte nöjd, efter det kom Niklas och hälsade på oss så jag fick träffa han iallafall 20 minuter idag, Sen åt vi på donken och sen åkte vi hem. Jag fick stå i Ösmo och vänta på bussen i ungefär 40 minuter och det gjorde inte direkt min dag bra.
Mitt huvud värker som bara den och jag funderar på att gå och lägga mig vid nio, det tycker jag låter som en bra idé. Puss på er!

first day

första dagen på jobbet idag, oh gosh jag hoppas att det går bra och att det är kul. Jag vet inte vad jag gör annars. Efter vill jag göra något kul så jag hoppas att någon har något förslag.
nej nu har jag inte tid med det här längre, dags att kila. Ha en underbar dag allesammans!

ett stort jävla hjärta!

jag tror inte du förstår hur mycket jag faktiskt tycker om dig!
5 dagar är ett jävla straff.
<3

:(

Alltså seriöst, hur idiotisk kan en människa bli?
Dagen har spenderats hemma hos Niklas, vi har mest legat i soffan hela dagen och städat hela lägenheten typ. vi är så himla duktiga! Vid kvart i åtta var jag tvungen att åka ner till nynäs för att möta mamma, det sved att säga hejdå till Niklas och veta att vi kanske inte ses på en hel vecka.. Mamma hämtade mig i nynäs och sen åkte vi och handlade Kebab och nu sitter jag bara här, imorgon börjar jag jobba och jag längtar faktiskt inte det minsta, fuck..

söndag

godmorgon på er! hade ni en rolig kväll? det hade jag! vi satt hemma hos niklas med några människor och dom drack några öl och kollade fotboll, senare på kvällen blev det spel och sen gick vi och la oss vid halv fyra, väcktes vid halv fem utav att Löken kom inspringandes och började prata. Vaknade 5 gånger eller något imorse, usch!
När alla kommit upp så gick jag och Löken och handlade frukost och gjorde mumsig frukost, äggröra och bacon.
nu sitter vi här och kollar på tv, jag ska snart hoppa in i duschen och sen röra mig hemåt, imorgon börjar jag jobba och det är lika med en hel vecka utan min Niklas, hur ska det gå? :(

underbaraste

tack för att du är världens bästa och bara finns här.
du gör mig lycklig!
<3


myyyyyyyyyyyys

Halloooooj! Nu sitter vi här hemma hos Niklas, Jag har precis hämtat Jennifer och nu ska vi bara mysa, vänta på att grabbarna kommer tillbaka, dom är och äter, eller ja, alla utom matte. haha :) Argentine torskade nyss emot Tyskland så tji på er som tippade dom som vinnare, hÄhÄhÄ.
ikväll ska vi mysa och grabbarna ska kolla fotboll. Jag har Jennifer så jag slipper kolla, faaaan vad synd (y) men nu ska jag vara social. PUSS

3 juli

Godmorgon på er alla underbara, sovit gott? Det har iallafall jag. så himla skönt att få sova i ett rum som inte blir 10000° så fort solen tittar fram.
Jag och mamma har precis ätit en god frukost ute i solen och nu sitter jag och väntar på att Olivia ska vakna och höra av sig så jag kan få komma ut i solen någongång. Jag hatar att vakna först hela tiden..

att en i din ålder kan bete sig som en fem åring? det är för mig bara patetiskt. Jag är bara glad att slippa allt nu.
och NEJ inlägget är inte om den personen ni tror, så gissa vidare!

nattblogg

Nu sitter jag här i min brors säng. Jag hoppar att sova i mitt rum inatt eftersom att det blir så äckligt varmt. Jag och mamma har haft det supertrevligt ikväll med massa mysiga tjejfilmer och allt för mycker onyttiga saker. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Wallander, försöka somna och gå upp i tid, imorgon ska jag få träffa Oliviaaaaaa, OM jag saknat henne!




diiiirty dancing !!!!!!

dirty dancing måste vara den allra bästa filmen som någonsin gjorts, jag älskar den 100000000 gånger runt jorden och tillbaka. Olivia är ett litet sötmiffo som inte sett den. nej fyfan. man blir het kär såfort Patrick Swayze visar sig, usch fifan. jag är käääääär!
nu blir det Ghost, har ni sett den? om inte, SE DEN !!!!! Patrick Swayze är med där med, och Demi moore. Den är en höjdare. onyttigheterna har inte tagit slut än så vi klarar oss några timmar till, BRING IIIIIIT!

dd

nu har jag och mamma preciiiiis kommit hem efter en super god Kina middag med morfar & Ellie. jag tror faktiskt att jag håller på att spricka just nu.. Men jag och mamma ska bunkra upp med alla onyttigheter som vi köpt och slå på Dirty dancing. inte alls helt fel, efter den blir det Ghost också om jag orkar hålla mig vaken dvs. haha :)

underbar dag.

fy vad jag bara äääälskar vädret, gör inte ni det? Dagen har spenderats ute på verandan med Niklas, vi har verkligen legat där oavbrytet typ.. hur skönt som helst! tog ett halvt dopp i poolen också, eller ja, vi doppade oss nääästan till axlarna. Jag älskar att ha pool när det är sånt här väder!
men iallafall, nu har niklas åkt hem för ett tag sen och jag har tagit en lååååång dusch och sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem, vi ska ner till nynäs och äta middag med morfar & Ellie, sen ska vi hem och kolla på tjejfilmer och äta alldeles för mycket godis. Pappa och Eric har ju rymt till Göteborg över helgen för att Eric ska tävla ungdoms VM, så vad kan man säga mer än att när katten är borta dansar råttorna på bordet.

2 juli

min plan med att gå upp tidigt för att vända tillbaka dygnet funkar inte alltid, idag gick vi upp vid nio, eller nej. jag böt säng då eftersom att det är så äckligt varmt i mitt rum..
Men iallafall, jag har varit duktig och gjort omelett till frukost, men vad gör man inte för någon som får en att le mest hela tiden?
nu ska vi ut i solen och bara umgås och mysa, i like it!

;*

nu ligger vi här, i exakt samma position som förut. just nu kollar vi på grannfejden, människor är fan dumma i huvudet. nej nu ska vi nog gå och lägga oss, eller om vi stannar i soffan tills ögonen går i kors eftersom att min äckel tv har gått sönder, jävlaskithelvetesblääää. så jag får kolla på 4plus vareviga dag..

you make me happy when skies are grey


latmaskar

ikväll har vi absolut inte gjort nånting, jag hade planerat att rensa ut min tv möbel men jag orkade verkligen inte, sen skulle vi ner till Freja men det orkade vi verkligen inte, så det blir en till kväll framför tvn.
jag antar att man inte ska gnälla när man har underbart sällskap

ojojoj

ja, herregud. man hinner inte uppdatera lika mycket när det är sommarlov, men iallafall. I tisdags så låg jag, Mattias & Niklas på rudan i några timmar och stekte, det blev sen lunch på Sibylla och en snabb titt på Anders nya tatuering, skit snygg! Sen gick vi hem till Niklas och åt middag och köpte vax, vi skulle vaxa Niklas, Anders och Lulle kom förbi också, herregud vad vi skrattade, kommer upp filmer senare någongång, efter det kollade grabbarna på fotboll och jag la mig tidigt.
Onsdagen spenderades hemma hos Nickepicke med hans familj, vi kollade på farsan och bara tog det lugnt, senare på kvällen gick vi till någon uteservering i Haninge och mötte upp Steffi & Sussie och njöt av en cider i kvällsvärmen. Idag har vi bara legat hemma hos niklas och sagt hejdå till hans pappa och dom som åker till Kreta i två veckor, skönt!
Nu har vi precis kommit hem till mig och jag har kört ända hem, duuuktig jag är!



RSS 2.0