underbara ishall

sista jobb passet för denna säsong börjar lida mot sitt slut, inte alls varit mycket folk här uppe idag, riktigt tråkigt och nu vill jag bara hem till min underbara säng!
just nu står Janis här uppe och underhåller mig lite, men ska nog börja stänga närsom. vill hinna med nio bussen, annars är jag inte hemma förns halv elva och det är likamed att jag är död imorgon när jag ska upp, har en riktigt lång dag imorgon, kommer antagligen sitta kvar i skolan också, måste bli klar med natur labbrapporten.. suck!
nej nu kommer Dennis upp, bäst att jävlas lite! ;)

you had me at hello

japp, nu sitter jag här i ishallen, oj kom på mig själv med att börja skriva "här hemma i Ishallen" haha, kanske bra att den stänger nu?
svintrött, blev inte mycket sova igår nejnej. kollade på Johan Falk tills tolvm joel kinnaman är ju bara för snygg! och sen blev det massa mys efter det. sen var det bara att gå upp vid halv nio för jag skulle åka med Idah, natha & Mylle till Haninge, Idah hittade en jacka, en super fin en!! :)
jag följde bara med som stöd och råd eftersom att jag knappt har några pengar och måste spara tills jag blir arton (:
Fast lite pengar spenderade jag allt, blev ett jättefint halsband.. Idah köpte ett likadant fast med ett L på . :)
älskar man varandra så gör man (:
nu ska jag nog plugga lite teckenspråk, har ett prov som ska göras och sen alla handformer som jag måste kunna, sen inlämningsuppgiften, den ska iofs vara klar den 18 maj men jag orkar inte lägga på lager. är ändå inge folk i hallen så varför inte göra något bra utav all dö tid? :)
idag blir min lilla kläf-Elin femton också, nääästan stor flicka! love you


mys coming up!

nu står jag här i hallen, slutade skolan vid halv fem, drog direkt ifrån skolan till Ishallen för att börja fixa med Torsdagens schema, konståknings uppvisning och grejer :) skulle egentligen vara nynäs - mexico, men icke sa nicke :)
Inatt ska jag få mig ett riktigt mysigt och efterlängtat (& då menar jag verkligen efterlängtat) sovsällskap. ;D

hur ska man älska någon som har älskat någon så förut?

-

ååååh jag är arg! Marika har förstört hela mitt lov, jag hatar henne. hon förstör min sommar 2010 också... blääää..
en liten tröst får väl vara att jag är ledig imorgon, vi har bara två lektioner och den på tre timmar är inställd, så vi ska få jobba hemma istället. skönt! kan ta mig en riktig sovmorgon som jag är värd.
Gud hatar mig också, jag läste en blogg igår där personen skrev att den var sjuk, då tänkte jag "gud vad skönt att vara sjuk, så man kan ta en mysdag och bara sitta och plugga hemma" och vips så vaknar jag imorse och börjar bli sjuk, jag klarade mig ifrån alla barnbaciller på praktiken men nu lyckas jag dra på mig en förkylning?
jag har inte tiiid med det!!!
nu ska vi iallafall ha idrott, ska bli roligt. funderar på att kanske dra och springa idag när jag kommer hem, om jag åker hem direkt :) eller kanske ta en halvtimme på trampmaskinen :)
måste börja göra något, funderar på att dra med mig någon på friskis och svettis eller vattengympa, träna är verkligen kul!
jag förstår inte er som inte tränar, vad sysselsätter ni er med? :)
nu klev det in massa snubbar i idrottshallen som ska spela fotboll, bäst att passa sig så man inte får en boll i huvudet!
få det att svida

MATEMATIK

såhär kul har vi på våran matte lektion, och vi är ungefär lika seriösa (y)

one way

nu har vi matte, åh vad jag inte längtat!
bläää.. :( Imorgon är vi förhoppningsvis lediga, jag hoppas verkligen på det.. orkar inte åka till skolan för en lektion bara, så jag hoppas att Sune går med på vårat förslag och låter oss jobba hemma, mohaha! :)
kvar på dagen står Idrott och Teckenspråk, måste prata med Johan om mitt prov som jag ska göra om i tsp, fick bara VG på det och är inte riktigt nöjd.... :)
nej nu ska jag nog försöka att koncentrera mig. :) sen ska jag träffa min lilla sötnos hoppas jag på :)
baby

HALLÅ?!?!?!?!?!?!

JAG EFTERLYSER SÖTNOSEN SOM STÅR BREVED MIG PÅ BILDEN!
Hampus vart har du tagit vägen och varför svarar du inte när man ringer?
blir fan orolig, KAN DU HÖRA AV DIG?!

lycka

jag har inte gjort någon utav allt jag sa till mig själv att göra idag, bokhyllan står kvar..
men jag är faktiskt ett par skor rikare. jag och mamma åkte och små handlade lite efter skolan, jag fick ett par nya skor & fick köra hem, gick väl sådär. men man kan ju inte vara proffs ifrån början. :)
väl hemma så åt jag middag, glodde lite på TV och nu har jag hamnat hära, måste egentligen gå och lägga mig men har lite små saker att fixa.. :)
imorgon är det skola igen och jag hoppas verkligen att den dagen är roligare en denna, hade en lektion på morgonen, ingen koncentrerade sig, andra lektionen hade våran lärare glömt bort oss, schysst. sen vare lunch och sen håltimme sen bild med Britta.
hoppas även på grymt mycket sol imorgon! jag vill ha sommar nununu!!!!!
jag är så himla lycklig!

chillpill

nu sitter jag i skolan här med Gabbe & Emma, dom pluggar och jag väntar på mamma, vi ska åka och kolla lite och kanske köpa skor :) det behövs verkligen, ett par asnajsiga vårskor.. :)
måste försöka att spara lite pengar så jag kan köpa nya härliga kläder :)
har gjort upp en plan för det, håller på att bryta ena löftet just nu, och det är att inte köpa mat ute osv, men just nu håller jag på att dö av hunger ;o
nej nu ska jag fortsätta spela Bubbel shooter, ladda inför ikväll. jag ska försöka att få ett ryck och bli nästan klar med mitt rum, :)

CRACK THE SHUTTERS

glaaaad

jag är glad, jag älskar vädret. vårkänslor here it comes! fått inviga mina nya brillor också, inte helt fel!
satt ute i solen med Sandra, Matilda & Fia en stund, lyssnade på musik och bara njöt.
Om en halvtimme ska vi ha bild, fyfan. det förstör nog hela dagen..
funderara på att sola efter skolan, men ekonomin räcker nog inte.
idag ska jag försöka att fortsätta med mitt rum, det ska bli så fiiint, kanske anmäla mig till easter camp också,
jagvill jagvill jagvill!

skoldag.

Första skoldagen nu efter praktiken, hur mysigt som helst att träffa alla i klassen igen, Svanberg är glad, han har saknat oss :)
även fast jag saknar mina små underbara barn på skolan så är det mysigt i skolan. :)
Igår så slutade kvällen hemma i Dannis säng, vi skulle kolla på Never Back Down, såg ungefär tio minuter sen tvärsomna båda två, hehe vi var lagom pigga, åkte hem och åt middag, om det var efterlängtat! hade längtat hela dagen, haha. sen började jag kolla å Johan Falk men vek mig vid tio, tvär somnade igen, nu är det bara att tagga till inför nästa helg, hoppas på att något roligt händer då :)
lets win this war

pigg?

nu sitter jag här hemma hos Danni, lagom jävla pigg, igår hade jag så jävla kul. helt sjukt :)
kom hem runt två och försökte leta en sovplats i ett hus fullt med ungar, hehe.
släktkalas idag och firade Lina, Basse, Eric & Hampus, trevlans!
nej nu ska vi glo film och sova antagligen, heheheh.

så jävla coooooooool!


tonight!

kvällens outfit! jag är faktiskt ganska nöjd

taggad!

nu är jag nyduschad, precis lagt sminket och fixat håret, blev inte det bästa men jag orkar ärligt talat inte bry mig :)
mina fina nyköpta kläder ska snart åka på och sen gäller det, tagga till inför en spännande kväll med brudarna!
jag är helt sjukt taggad :)
man vet aldrig vart vi hamnar men kul ska vi ha!  :)
det är bara att pumpa sen draaaaaaa

& jag har pucken som hjälpte djurgården till semi final, ehehehehe.
glöm ansiktuttrycket, det är bara själva grejen att jag har den som gör mig så mycket bättre än er! :)
I know your lies, I recognize them for miles around

this is war

gårdagen var ju min sista praktikdag, usch vad sorgligt det var! fick fina presenter och jag lovade att komma tillbaka och hälsa på, och det kommer jag göra! åh jag har fäst mig vid dom dära små knattarna! :(
sen efter praktiken skulle jag åka & dansa med Therese, det gick väl inte så bra, ingen danslärare kom så det var bara att svida om igen och åka in till stan för att möta Malin, vi skulle ju på Hockey, Dif - Brynäs. djurgården vann, jag fick en puck och vi fick fyra riktiga svin framför oss, (y) den tredje perioden bjöd på lite för mycket spänning kanske! brynäs lyckades arbeta sig upp till 3-2, den sista minuten kändes som en halvtimme lång, usch!
men iallafall, klacken var helt sjuk underbar! vilket jävla tryck, hela Globen var utsålt. jag rös hela matchen igenom, 14000 hoppandes blåaränder är vad jag kallar kärlek!
sen åkte jag till Ösmo och kom hem vid två, däckade direkt när jag kom hem och sov helt underbart, idag har jag bokat biljetter till Semi som spelas på Hovet nästa lördag, jag, david & pappa ska gå. jag hoppas att de får möta något roligt lag!
sen har jag städat hela mitt rum och börjat fixa & trixa lite.
nej nu är det mat som kallar sen är det bara att snabba & fixa sig och sen drar jag ner till nynäs på partajigheter hela kvällen förmodligen :)
provocera

KÄRLEK


?

OTAGGAD ?!

bedtime!

nu myser jag ner i min stora säng med min underbara bok och drar täcket upp till öronen.
lite saker som måste fixas först, får gå fort, mina ögon går i kors!
sista dagen imorgon, jag kommer förmodligen att dö ..
"LEV FÖR DET DU HAR, GLÖM DET DU SAKNAR" :)

ALLTSÅ JAG DÖR :D


min lilla banan!

Hejsanhoppsan! Idag är jag på toppen humör, praktiken gick så himla underbart bra! vi gjorde typ 100 våfflor om inte mera, men det är dom små underbara kisarna värda :)!
sen efter det åkte jag, pillan & Eric ner till nynäs och skulle sola, det gick åt helvete, så köpte en solkräm och belönade mig med en ny tunika & ett par as snygga leggins! (tunikan på bilden nedan).
tyckte att jag kunde få ge mig själv en present nu när lönen kommit & jag har skött praktiken så himlans bra och fått toppen betyg där ifrån! och för allt mitt slit i ishallen och bara för att jag är så himla stolt över mig själv just nu, för jag klarar allt jag vill! :)
funderar på att ha kläderna på lördag när jag ska få träffa min lilla vän Therese igen, var sjukt länge sen ;o då blir det 20 års fest x2, ska bli riktigt skojsigt :)
imorgon blir det hockey också, min älskade lilla pappa lyckades få biljetter, jag dör!
nej nu ska jag nog stoppa något i magen och sen försöka göra mig själv lite brun tills helgen, hihi..
PILLAN MIN LILLA BANAN ÄR FIN!

UNDERBARA ÄLSKADE

TACK SOM FAN UNDERBARA ÄLSKADE DJURGÅRDEN!
ni är kungar

DJURGÅRDEN!

ja, hur ska jag börja? som vanligt kanske?
dagarna flyter på och jag har bara två dagar kvar på min praktik, krokodil tårar kommer falla när jag måste gå där ifrån!
imorgon ska jag vara med på en öppning, börjar halv sju, så gaaalet taggad!
efter jobbet åkte jag och klippte mig, blev rätt så bra, eller ja. jag har inte bestämt mig ännu :)
nu är det hockey som gäller, 2-1 och samma i matcher, jag dör av nervositet!
blir förhoppningsvis match på fredag med malin, hela helgen är fullspäckad och jag är helt ledig ifrån jobbet, kommer inte ens ihåg senast jag va det ;o

döööööd

nu har jag precis kommit hem, ska kasta mig i sängen bums! :)
jobbat x2 mitt huvud snurrar galet!

äntligen snurrar min värld igen :)


-

and i wouldnt be so crazy about you if you were my own man

lets keep pretending

åh nu ska jag krypa ner i min underbara säng med snabba cash och läsa några sidor, har inte allt hunnit med det jag skulle idag, men jaja. det får helt enkelt bara vänta. helt ledig i helgen så då kanske jag har tid att göra det :)
nej nu ska jag gosa ner mig, blev en underbar vinst för mitt älskade Djurgården också, dagen har faktiskt inte kunnat vara bättre :)!
och bilden utav dig & dina ögon, som stirrar in i mina har fastnat på min näthinna, ta mig tillbaka

*

nothing in this world that's worth having comes easy

raska slantar


mitt huvud gör så himla ont så det här får bli ett snabbt inlägg, dessutom har jag massa städande, tvättande & bokläsande att göra :)
igår blev det som sagt pizza med matiss, Janis, Jimmie & danni, sen efter det blev det en spontan bio med underbart sällskap. vi såg snabba cash, jag tyckte att den va bra! har börjat läsa boken nu och ska läsa ut den och aldrig fucka upp innan den kommer på bio, jag har blivit helt kär!
praktiken gick strålande idag, sista veckan! jag kommer antagligen gråta floder :(
efter praktiken åkte jag & mamma och fixade med mitt legg osv, och nu väntar jag på maaaat, dör av hunger :)
ska nog städa lite och slänga ut min fula bokhylla, ut med det gamla & in med det nya, här kör vi total makeover! :)
PS. I LOVE YOU MAN!

pizza

blev inge jobb, lite cash är tjänade iallafall, nu blir det pizza med gott sällskap, ikväll kanske det blir snabba cash :) vi får se, PUSSSS

i want you to want me.


new moon

nu har jag och Idah kollat på new moon, lika bra som varje gång! :) just nu är det hockey på tv, NJ - TOR. jag börjar bli övertrött så det här kommer bli ett fuckat jävla inlägg, skit samma. min blogg jag skriver vad jag vill :D
ryska pojkar är helt eb och jag pallante :) men ändå, PUSS
imorgon ska jag upp och jobba och jag är sååååå taggad i.
nej nu ska vi leta efter någon film eller något och chilla med, hehehehe.
jag älskar att göra bort mig.

                                  & grattis alla små AJ pojkar som kämpade sig upp i elit idag, riktigt stolt! :)


lovely!

åhejåhå!
nu ska vi försöka sammanfatta dagar, igår var minst sagt trevligt! PUSS
idag har jag jobbat, sen var det hockey som gällde, djurgården - brynäs. jag tror att hela brynäs årsbudget gick åt till Dommaren idag, gosh vad han var värdelös! iallafall så vann brynäs efter sd, surt. dif ägde hela första perioden,, andra hoppade brynäs upp en nivå och vi hängde inte med. men men det står bara 1-1 i matcher, allting kan hända :)!
nu sitter jag hemma hos min underbara Idah, vi ska kolla twilight och new moon och mysa, jag håller på att färga håret just nu, hoppas det blir bra!

                                                 Once you know what love is you never let it go.
                                                   det var minst sagt efterlängtat & underbart


så himla fake

du tog nånting ifrån mig,
i små små bitar så att jag inte märkte det,
du ville att jag skulle vara någon eller något som jag inte kunde vara,
jag älskade dig på nivå 10.
you took me higher then anyone ever did before.

stress,stress underbara stress!

åh herregud, praktiken går så sablans underbart! det finns ingenting som är lika underbart eller ärligt som ett barns glädje & kärlek.
jag vill inte tillbaka till skolan nu..
va med på en stängning igår, helt okej. gjorde i stort sett ingenting :) åkte direkt ner till ishallen och kollade lite AJ match, den sög. drog efter första och resultatet hade blivit 14 - 4 så man missade ingenting direkt..
idag har jag praktiserat och sen försökt fixat ett legg, det gick inte som jag ville. nu har jag precis slängt i mig mat och ska fixa med massa skit som verkligen måste göras och springa till bussen, gooosh!
kommer nog bli att sova tidigt inatt, så himla slut.
och imorgon är det en underbar fredag med den underbara dansen och underbara therese, lovely!

!

NÄR SKA DU FÖRSTÅ PRECIS SOM ALLA ANDRA GJORT ?!
yeah i said my love was never ending ..

WORD!

du har bytt ner dig, så jävla mycket.
men jag är inte dum, ingen är dum.
i see whats about to happen

godmorgon!

Idag har jag sovmorgon, ytterst skönt! ska nämnligen vara med och stänga, och jobba åtta till sex va kanske inte så lockande.. även fast det är svin kul! :)
sen ikväll vet jag inte om jag orkar ta mig ner till AJ matchen, vi får helt enkelt se :)
Igår så jobbade jag precis som vanligt tills halv fyra :) sen åkte jag hem till min bästa och spenderade hela kvällen där, hans kusiner var där och han va inte så social så jag lekte med dom och kollade tv hela kvällen med hans moster istället :) det var så sjukt trevligt! dom är så underbara och han är likaså..

nej nu ska jag slänga i mig min brakfrukost som består av fil & fingor, havregrynsgröt, juice och en smörgås barnen kräver energi. kanske mina brakfrukostar som är boven i och med att jag ser gravid ut? HAHA skämt åsido. :)


i hate when you are fucking with my head

i'm yours to keep

nej nu ska jag gå och dejta kudden , JB hänger i ögonlocken så jag blir alldeles yr, kanske tillochmed får ett par varma mysiga armar runt om mig!
lucky me.

när katten är borta dansar råttorna på bordet

så jävla trött, men AJ!

åååh jag är så sjukt jävla trött! men jag får egentligen skylla mig själv om jag går med på att ligga vaken halva natten men iallafall, tack för en spännande natt! du vet vem du är <3

idag var det praktik igen, har verkligen tagit på mig fröken titeln där nu och jag vill verkligen inte lämna det där stället, ska nog försöka flörta till mig ett sommarjobb :)
sen efter praktiken åkte jag ner till Ishallen för att lämna lite grejer till Idah :) blev såklart fast där.. fick träffa handikapp en snabbis också, stackars snubbe, men han måste hålla armen still ;)
nej nu ska jag nog krypa ner i min varma stora säng och kolla på svenska hollywood fruar, får se hur blåsta dom är denna säsongen och sen försöka somna tidigt, ber till gud om att jag inte blir störd! :)


There comes a day
When I'll be the one, you'll see..
It's gonna be me
I'm yours

0 - 9

nu har jag kommit hem för ett litet tag sen. B-juniorerna hade match emot SHC, blev en aaaaas spännande match.. nynäs förlorade bara med 9-0. Blue army kom och ställde upp i tredje perioden, då låg vi redan under med 7-0. vilken match! iofs så fick jag inte kolla så mycket, jag kan inte kontrollera mig när flk sitter och stirrar som en idiot.

jag har nyss kollat på lottningen till kvartsfinalerna, dif valde brynäs. jag är faktiskt nervös!
så på torsdag kommer jag sitta bänkad framför matchen och dö. ÅH FY!
nej nu ska jag dra mig för att kolla på wipe out. dricka lite cola och äta popcorn och bara mysa för att allting är så himla underbart! :)
sprickor i fasaden

you diss me everytime

gårdagen outfit på Idas svart rosa fest :)


imma star



Lev som en soldat,
få din ovän att lida.
Säg det från hjärtat,
få det att svida


gööööölet!

godmorgon alla glada och pigga, (jag tillhör inte den kategorin).
vi firade ju Ida igår som sagt och det var verkligen jättejätte trevligt!
peppen kanske inte var på topp innan efter mitt lilla blod bad i duschen, haha nej skämt åsido, skar mig lite när jag rakade benen men Linda + blod funkar inte direkt.
mötte upp en liten sjuk svanberg vid åtta och sen började vi traska till Ida, lagom mycket folk, vi spelade massa spel, madde blev jätte full först och min pappas jobbarkompis var "dörrvakt". nej det var så himla lyckat!
jag dansade galet så ska nog kolla om jag inte gått ner fem kilo eller något.
kom hem runt halv fyra kanske? tvärdog i sängen, jag lovar. har aldrig blivit så glad utav att se min egen säng, jag är en sån torris, jag som skulle festa tills klockan sex på morgonen, jaja se så det kan gå ibland :)
och jag bara längtar tills alla bilderna hamnar på facebook, iiiiiiiiii
Jag & Sara tog en kvälls paus ifrån allt hatande och lyckades prata lite faktiskt, det kändes skönt :)

men iallafall, nu sitter jag här och undrar hur mitt plåster på benet ser ut eftersom att alkohol är blodförtunnande, och tycker synd om mig själv för att jag är så jävla trött.
snart ska jag åka ner till nynäs för att äta min älskade kebab och sen ska jag kolla på hockey, finns det något bättre sätt att trösta sig själv på? :)


oh my fucking god!

ja jag ska försöka skriva det här inlägget så gott det går.. lösnaglar är kanske inte min grej, hehe..
men iallafall dansade igår, gick toppen! efter det åkte jag hem till Idah och hon fixade mina naglar, sen vid tio skulle dom till mix så då drog jag vidare och mös till filmen Alexander, jared leto var med, det va ju bra för min jared hysteri? haha :)
somnade jättejätte fort och vaknade upp helt utvilad imorse, så otroligt skönt!
jobbade morgon passet idag, helt ensam. det gick faktiskt bra fast det var lite segt.. menmen, det är pengar iallafall!
nu ska jag när som helst hoppa in i duschen och börja fixa mig! 18 -årsfirande så det står härliga till ikväll, åh vad taggad jag är :)!


dina blickar får mitt hjärta att slå dubbel slag

förlåt

han är påväg att gå.
sometimes goodbye is a second chance,
time is all thats needed.

UPDATE SOM FAN!

åååååh, nu ska jag försöka och komma ihåg vad jag gjort den senaste veckan och fixa ihop en inte allt för lång sammanfattning :) hehe..
i lördags va jag först i ishallen och hjälpte lilla Erika, sen gick jag hem till niklas och vi åt middag och sen bar det av ut till Torö på inflyttningsfest :)
blev hämtad typ elva och då drog vi ner till nynäs. hamnade på något chill krök, va faktiskt helt okej :)  fast jag fick shotta världens äckligaste shot! alllllllllllldrig mer!
sen drog vi vidare och jag kom hem runt tre ungefär, hehe lagom otrött (y)
vaknade runt tolv morgonen efter, tog en riktigt seg morgon och hämtade Pontus runt ett och då gick vi hem till kusinerna för att fira Hanna. alltid lika underbart! :)
sen efter det blev det (såklart) en kebab på arena, mumsfillibabba!
sen massa film mys hela kvällen och sen kom jag hem runt tio.
praktiken startade på måndagen igen och jag bara älskar det mer och mer för varenda dag! alla små hulliganer där är mina små älsklingar och allting är bara så himla underbart!
i tisdags var det praktik igen och sen va jag tvungen att jobba, oooom det snurrade i mitt huvud, att ha hand om 63 små tokiga hulliganer ifrån åtta på morgonen till halv fyra och sen stå i en ishall är kanske inte min grej..
och igåååååår, då jäääävlar smällde det!
jag och svanberg var på 30 stm! jag dog, fyfan vad underbart det var!
jag är helt fucking kär! say hello to mr zetterman!
idag har jag bara praktiserat och myst med mina små älsklingar! och nu ska jag tvätta klart alla mina kläder inför helgen och fira lillebror, han fyller år imorgon men då ska han till Falun så vi får fira han idag istället :)
sen blir det nog ishallen.

It's up to you if you want to play the game or not

:)

jag är rätt så bra på att passa tider och bussar och shit, eh nej! nu sitter jag här. ska inte glömma bort tiden igen, ska ta bussen ner till ishallen för att visa upp mina grymt braiga skills på skridskor. man kanske tillochmed vågar sig på en match med hockeygrabbarna där nere? ;)
haha nej nu var jag lite för kaxig..
vi får se vad kvällen bjuder på! jag vill träffa min prins, PUSS
there is so much hate for the one we love

5 mars!

godmorgon!
har varit en väldigt dålig uppdatering här på senaste, i know!
men iallafall, sov hos therese någon dag, om det var i tisdags kanske?
dagen efter spenderade jag i ishallen med Erika, sen gick vi på bio och såg Alice i underlandet, den var riktigt jävla bra! :) så det rekomenderar jg verkligen :)
igår åkte jag till haninge och övningskörde, dubbellektion. gick faktiskt skit bra! :) sen lunchade jag med mamma & sen gled jag runt lite på stan med therese i väntan på Idah (:
pojkväns jakt hela dagen och mys i ishallen med bästa Idah! :)
sen efter idah hade jobbat klart så åkte vi hem till henne och kollade criminal minds och drack varm choklad :)
sen åkte jag hem helt död!
blev väckt utav mig själv och mina marddrömmar mitt i natten och kunde inte somna om, då är det tur att man har en underbar pojke som kan försäkra sig om att det bara va en dröm.
sovit jätte dåligt hela natten, men nu ska jag iallafall bärja fixa mig. Jag och älsklingen ska ner och åka skridskor i ishallen, supermysigt!
jag akktså... jag typ bor i ishallen? no lifer.

och ska ni prata kaoskryssning? haha!

coola grabbar

hejhopp! nu sitter jag här hemma hos min underbara Erika.
sov hos therese, natten bjöd tyvärr inte på mer äventyr än så.. vaknade och tog det VÄLDIGT lugnt, hehe.
sen åkte jag upp till ishallen för att hjälpa Erika, det var sjukt mycket folk. en duming satte stopp för att jag skulle få skjuts upp dit så fick ta bussen, men men man ska inte gnälla :)
Nu ska jag vänta på att mina fingrar tinar, vi va tvugna att gå ifrån ishallen.. sen ska vi nog gå på bio. det skulle verkligen inte sitta helt fel! en mysig kväll med Erika och sen får vi väl se vad som händer. :)

 

för att bråka så måste man prata med varandra


mog1

det är inte alltid som det ser ut,
det börjar komma fram sprickor i fasaden.
det kaxiga leendet har nu bytts ut mot ett par sorgsna ögon som bara stirrar helt tomt på en.
din pojkvän är ständigt och hemligt otrogen.
och ibland får man faktiskt allt man vill ha, det gäller bara att ha is i magen :)


THERESE <3

nu sitter jag här hemma hos therese, jobbet gick bra. vi har köpt massa chips och dipp, vi har nyss kollat på cougar town, galet bra faktiskt! och dh har börjat igen, glädjetårar.. :D
nej nu ska vi mysa vidare och se vad kvällen har för äventyr att bjuda på!


-

hehe jag solade igår på sydpoolen i väntan på att jag skulle smälta maten, så en liten avstickare i solariet satt inte fel, jag blev faktiskt brun!! hehe, såg ut som en alvedon innan, tagga till tills sommaren nu!
& ja det är sjukt fint att jag har ett lila linne och gröna strumbyxor, som tur är syns inte strumpbyxorna!

partey!

nu sitter jag här och poppar musik i hela huset! skit nice, tar igen för dansen jag missade förra veckan :)
men ska väl snart ta och göra någon mat så jag slipper leva på korv idag..
sen packa och åka till jobbet, håller verkligen tummarna för att Erika kommer och håller mig sällskap, vill inte bli lämnad ensam där med tanke på vilka träningar som är idag, vissa snubbar är som blodtörstiga hundar, nej skämt åsido. haha :)
sen efter jobbet ska jag hem och sova hos min söting! can't wait! :)
nej nu ska jag lägga på ett kol, fick ingen skjuts till hallen eftersom att dummern skulle ner flera timmar tidigare, uschusch!

vart är du nu?

Jag saknar dig min prins, så det gör ont.
vart håller du hus nu? jag kan inte riktigt fatta att du är borta.
jag fortsätter att läsa Sofies blogg, varenda ord hon skriver skär rätt in i hjärtat.
det är inte rättvist, varför just hon? och varför just du?
snart är det fyra månader, dom har gått i slow motion men ändå rusat förbi. vad har jag gjort under tiden?
vart tog du & jag vägen?
vi sa ju föralltid?
du lovade ju för sofies skull.
du såg på dig själv som en förlorare, men du är den största hjälten jag vet. jag saknar dig så oändligt. och det är bara helt sjukt, jag vet inte vad jag ska skriva..

it's hard to say

dröm?

och jag hade en sån störd dröm inatt, den va så verklig. den var som det var förut.
den var så sjuk, för jag bara accepterade allt, men ändå sa jag ifrån.
det tog stopp och allting va bara för mycket, man får inte behandla en människa hur man vill!
tur att drömmar bara är drömmar.
eller hur vet vi egentligen att drömmar är drömmar? det kanske är när vi drömmer som vi egentligen lever? och när vi tror att vi är vakna så drömmer vi egentligen?
allting skulle ju bara bli så mycket enklare då?
men det värsta utav allt är att jag saknar dig nu .
men vem är det som talar om för mig att det är saknad jag känner och inte hunger eller hat?
filosofi, hehehehe

LOV

ja nu så ska vi försöka oss på en liten uppdatering här.
ja, i fredags blev det ju ingen dans pga tåget, thanks alot!
så blev en chill kväll hos hampus & sen träffade jag pillan och elin.
i lördags var det bara att pallra sig ner till Ishallen för att jobba, lagom död eftersom att jag var tvungen att underhålla en dum målvakt ända tills två på natten.. men iallafall, jag kämpade mig igenom dagen med några få sovtillfällen. haha!
efter det åkte jag neråt nynäs och handlade med min älskling och sen vidare hem för att kolla på film, det blev sommaren med göran, wallander dödsängeln & bara bea. även denna natten fick man inte sova, jag ska sluta svara när folk ringer senare än tolv, denna natten ringde dom tio över två. fyfan alltså!
och efter det blev det en jävla massa smsande, jag ska nog byta nummer.
i söndags så vaknade jag brevid min underbara, det finns nog inge bättre än det.
vid två drog jag mig för att åka till jobbet och lämnade min fina hemma :(
jobbade bj matchen och var riktigt slut.
igår så åkte jag till sydpoolen med mysigt sällskap, det var faktiskt as kul. jag va som ett litet barn när det blev vågor.
herregud, flera år sen jag badade ju! men jag hade verkligen skiiit roligt!
efter det hoppade jag av i ösmo för att träffa pillan en snabbis, men det slutade med att jompa kom och hämtade upp mig henne & anna och åkte ner till han, vi beställde mat och satt och mös. sjukt trevligt!
nu ska jag slänga i mig frukost och sen åka ner och jobba, hoppas på att Erika kommer ner och håller mig sällskap :)
sen sover jag nog hos min sötnos :)

01



you never forgett your first ,
- äkta kärlek väntar.


RSS 2.0