Snabbis

Hejhopp, slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag får fullt upp. Mösspåtagningen va awesome, massa dricka och skratt kvällen avslutades hemma hos min älskling. Nu är jag påväg till Nynäs för o handla mat och sen åka och grilla hos min fina vän ida med massa underbart folk! :)

toronto maple leafs

För alla som följer djurgården fanatiskt så är Mark Owuya inget ovanligt namn. Han började som knattemålis och växte sig senare större och fick bli våran andre målis. Efter inte alls lång tid så gick han om Stefan Ridderwall och stod mestadels av matcherna.
I en utav de fem derby matcherna gjorde Mark en jättestor tavla som gav AIK ledningen, men han blev inte sämre för det. När elitserien va slut stod Mark som vinnare över räddningsprocenten.
Och nu är det klart, Mark drar till Toronto maple leafs, det va ett val mellan Toronto eller San Jose sharks. Men det föll senare på Toronto.
Vi önskar all lycka och håller nu tummarna ännu hårdare för att Wesslau kommer tillbaka, annars står vi ensamma med Tim Sandberg i mål, eftersom att Stefan Ridderwall drar till Timrå.
Vi önskar Mark all lycka i NHL! ♥





kom & ta mig långt här ifrån

Godmorgon!
För det första måste jag bara säga att jag måste börja söka hjälp för mitt humör, detta funkar inte.
Tycker så otroligt synd om min lilla Potte som måste stå ut med mig hela tiden, höhöh.
Idag är det ju mösspåtagning, jag är faktiskt inte alls taggad, men det ändrar sig kanske senare får vi hoppas. Har inte alls mycket dricka heller..
Men det löser sig, sen får jag sova hos min älskling också, han är så fin! Tack älskling för att du alltid står ut & ställer upp. du är bäst! ♥







Awesome!

Jobbet gick skit bra idag! :) Nu ligger min älskling och sover i min säng, jag ska krypa ner breve honom och mysa i hans stora famn. Imorgon är det mösspåtagning också! Loooovely! Hörs då ;)

grattis hjärtat!

Idag är det din dag, du skulle blivit 19 år. Levt livet som bara du kunde.
Jag saknar dig som fan. Sitter fortfarande och väntar på dina sms om vad det är för lunch i min skola och ifall vi ska äta tillsammans..
Jag och Linus hade ett långt samtal om dig, din begravning och allting i helgen.
Jag hoppas du är lycklig, och vi kommer ses en vacker dag!
grattis <3

saxobeat

Godmorgon!
Igår somnade jag arg som ett bi. Usch, imorse när jag vaknade så va jag faktiskt pigg men vägrade gå upp ändå.
Drog mig tillsist upp och gjorde mig iordning. Nu har jag engelska och vi är typ sex personer på lektionen. Ska läsa nå häfte, Sune har ingen aning om nånting iallafall precis som vanligt..
Och jag är fortfarande lika jävla förbannad.

i dont think you understand.

Jag tror inte att du förstår att det finns ingenting som heter "andra plats" för mig.
Jag är en envis jävel så jag fattar inte ens att du ger dig in i fighten. Du kommer förlora, du kan reda se dig själv som nummer två.
för hur mycket du än försöker så kommer du aldrig komma upp till min nivå.

det sociala experimentet.

Jag har lust att skriva något, men vet inte vad, suttit och stirrat på skärmen i en halvtimme typ..
Kan väl beskriva min dag som jag alltid gör, jag fattar inte att jag har kvar alla mina läsare :o
Men iallafall, idag har jag varit med min finaste Malin. Det va lika mysigt som alltid! :) Nu har jag kommit hem och fick nyss ett sms av mamman i familjen som jag skulle jobbat hos på lördag om att festen va inställd så dem behövde ingen barnvakt.. Tråkigt tycker jag eftersom att jag ställt in mig på att jobba!
Menmen..
Nu ska jag småglo på BB i hopp om att Roddan kommer in igen, men icke..

segt!

Just nu sitter jag i skolan. Har inte haft en enda riktig lektion sen typ nio imorse. Tänkte använda tiden till massa annat än o bara dega framför datan men det har inte alls gått som jag velat..
Mamma skulle egentligen hämtat mig i skolan nu men då kom hon på att hon skulle till kiropraktorn, så nu måste jag vänta en halvtimme längre.. suuuuck! Menmen, allt för att åka bil hem. ;)
Idag ska jag umgås med min lilla Malin, vi kanske ska träffa Kristoffer, men det är inget inbokat än. Annars är det donken och en jävla massa skitsnack som är inplanerat! Sen ska jag försöka få min älskling och sova hos mig också, vi får se hur det går, jag brukar ju alltid få det jag vill ;)






turn around.

Vaknade imorse av att vi hade försovit oss och jävlar vad arg jag blev! Vi hann iallafall till skolan i tid och allt. Hade min lektion och nu har jag typ slutat, kul som fan.
Har hur mycket som helst att göra och jag ska försöka hinna med att jobba idag också.
Imorgon är bär det av till en familj i nacka som jag ska vara barnvakt åt på lördag natt, 19.30 - 03.00. Cash is king! :)
Men nu måste jag plugga röven av mig. Puss & hej!

Poetiskt, eller nå annat skit

Fotboll är tråkigt, Jag är trött, Schalkes målis är grym, Roney är grymmare. Du äcklar mig, Tack och hej!

Tisdag.

Kom på nu att jag inte hunnit uppdatera om min dag än, den har varit lugn, i skolan hände absolut ingenting. Sen åkte jag och min Babe hem till han, sen kom Simon dit, vi gick och åt och nu är vi hos hans mamma. Jag kathy och Abbe ligger i soffan och kollar parlamentet, hur kul som helst! :) Och eftersom att min blogg handlat mycket om hockey idag så kan vi fortsätta på det spåret och så kan jag tala om att Dif har värvat ssk:s poängkung som gjorde 17 mål under förra säsongen. Awesome! ;)

påtal om hockey...

.. så läste jag nyss att Wesslau erbjudits ett kontrakt av djurgården och hans månadslön kommer vara ungefär 100.000 kronor, ungefär det dubbla vad han tjänade förra säsongen i djurgården.
Som alla trogna djurgårdsfans så är Wesslau våran frälsare typ.. Han gjorde ett helt sjukt slutspel säsongen 09/10, en rädningsstatistik som va skyhög och han va bara kung i målet.
Självklart blev ingen förvånad när han blev draftad till NHL. Men NHL karriären gick inte alls som han ville pga skador och annat och ryktet går nu att han är påväg tillbaka till stockholms stolthet, han själv avfärdar ryktena, men vi får väl se.
Djurgårdsfamiljen välkomnar Wesslau med öppna armar ifall så är fallet! ♥







VM-trupp

http://nyheter24.se/sport/hockey24/tre-kronor/558654-har-ar-marts-forsta-vm-trupp
Nu när jag sitter och segar här i skolan och väntar på att få gå till centrum för att äta lunch hittade jag denna artikel om Mårts VM-trupp, det är till Sveriges glädje som Rangers åkte ur Stanley Cup finalen de menas med att Henrik Lundqvist antagligen kommer till VM-starten på fredag. Hur grymt skulle inte det vara? Dock så vill Ragners att Henke ska vila eftersom att han skadade nacken under en match, men vi får se. Svenska folket håller tummarna iallafall!
Chicago har även lyckats vända sitt 3-0 underläge till 3-3 i matcher emot Vancouver, och ifall dem fortsätter ånga på som dem gör så avslutas Sedinarna, Samuelssons och flera andra sin säsong och kan också bli aktuella för VM.
Om allt går Svenskarnas väg så får VM komma med vad dem vill, vi är fit for fight. Briiiing it!
Sen måste jag ju bara få lägga till att det är liiiiite coolt att två spelare ifrån NHL & som kommer spela i VM kommer ifrån Nynäs & Ösmo. ;)




thai.

Idag har jag och min pojke kollat på film, the rite blev det. helt okej. Efter det åkte vi ner till nynäs och åt thaimat, as gott men även dyrt, menmen. Sen mötte vi upp Sandra, följde med henne när hon åt och sen softade vi. Nu ligger vi hemma och kollar på tv, sov dags snart eftersom att det är skola imorgon.. suck!

i wouldnt wanna have it any other way.

hallooooooo! Allt bra med er?
Med mig är det toppen, grillningen igår blev awesome! Jag är sån jävla grillmästare, fyfan! Sen efter middag ramlade det in lite folk och vi krökade lite, spelade klädpoker och massa annat kul. Sen kom min älskling dit och vid tre typ tog vi en taxi hem och däckade i min säng, looovely!
Imorse så vaknade vi vid elva, kollade på BB avsnittet som vi missade igår, fyfan vad BB måste myglat med rösterna, det finns ingen chans i helvete att Madde har mera fans än Roddan. Jag tänker iallafall bojkotta BB nu, massa as tråkiga människor i ett hus, fyfaaaaan vad arg jag blir! usch fyfan.
Men iallafall, sen åkte vi och handlade pizza och sen ner till Sandra, satt där och solade och åt pizza & kladdkaka o hallon. As mysigt!
Nu har vi åkt hem för att Pontus skulle få se AIK matchen men som nu verkar blivit avbruten, Kuuuuul!

Grillning!

Nu är jag hemma hos Sandra, vi ska grilla och softa lite. Vi får se vart kvällen bär av! Vi hörs ;)

sunny day!

Hojhoj!
Allt bra med er? Med mig är det verkligen strålande! Vädret är helt awesome, jag är helt färdigfixad inför påskmiddagen. Ska bara glida ner till nynäs för att kolla posten hos min morbror eftersom att dom är i USA sen ska jag hämta upp Pontus och sen är det påskmiddag som gäller. Great!
Orden ifrån igår ekar i mitt huvud. Det betyder så otroligt mycket. Tack!



KLOCKA!

http://www.nattstad.se/fejkadblond?id=1582812 är jag med och tävlar om en as snygg LED-klocka, får se om jag vinner. who knows? ;)

enough

Precis för ungefär en minut sen insåg jag att jag skiter i det här, det räcker nu!
Jag är less på att alltid få skiten och städa upp andras smörjor när man ändå inte får ett jävla piss för det.
Enough is enough!

home sweet home.

Äntligen har jag kommit hem!
Kvällen spenderades ju hemma hos Jimmie. Vi softade lite, sen gled Linus, Jimmy, Josef & några andra dit och krökade lite. Vid tolv blev jag utsedd till fyllechaffis. Så skjutsade ner alla till kroken, sen hämtade jag upp Sandra och skjutsade hem henne. Precis påväg hem ringde Linus igen och bad om skjuts, snäll som jag är så sa jag inte nej. Stället han skulle till va stängt så vi gled runt ringvägen typ 10 varv kändes det som, han bestämde sig för att han skulle gifta sig med min mamma för att han älskade henne musiksmak. Men vi satt i bilen och bara gled runt i typ en timme och bara snackade om precis allt och ingenting. Hur skönt som helst, sen släppte jag av han på en efterfest och nu har jag kommit hem.
Längtat efter min säng!
Men nu är det nog lite BB avsnitt som gäller och sen sov dags. Imorgon är det påskmiddag hos min farmor som gäller, mitt hjärta följer också med så det blir strålande! :)
Om vi stannar hos mig eller åker till hans mormor och morfar efter får vi se. Vi hörs imorgon om jag hinner!
Men nu ; Puss & godnatt :-)

Skööööna gula villan!

Påskmiddagen igår va grymt mysig! Det va Pontus familj plus hans mormor och morfar, vi satt och pratade hur länge som helst medans Pontus kollade fotboll. Hans familj och släkt är verkligen helt underbara! Jag som alltid brukar vara blyg när det gäller släkt och sånt, men nu är jag verkligen inte blyg! Kan det ha nånting med att göra att dom verkligen visar att dom tycker om mig?:) jag fick typ hundra kramar av alla och alla förklarade hur söta dom tyckte att jag är och hur mycket dom tyckte om mig :) Men nu sitter jag iallafall hemma hos Jimmie och softar, kommer nog bli en lugnt kväll ikväll. :) vi hörs mera sen när jag har tid :)

biiiiilen

Om några minuter (hoppas jag) att min mamma kommer inrullandes på uppfarten så jag kan få ta över bilen och bege mig mot den stora gula villan och softa (ja vi har döpt Jimmies hus till det, haha!). Sen ska jag åka till min prins när han väl kommer hem, det kan ta tid.
Men jag har ju Andy att underhålla mig med tills dess :)!
Nej nu ska jag leta fram ett snöre ur alla 17 kartonger som står överallt efter att vi rensade köket, måste hänga upp min fina ros som jag fick av Pontus, wish me luck!

frukost time!


impossible

Godmorgon sötnosar!
Har ni sovit gott? :) Det har jag gjort, drömde faktiskt något normalt för första gången på jag vet inte hur länge.
Jag vaknade runt elva och har fortfarande inte gått upp. Vi har ju ändå inge kök så kan ju inte äta någon frukost eller något, får se vad jag fördriver tiden med ända tills jag ska åka. Idag ska jag på påskmiddag hos Pontus mamma, det kommer säkert bli supermysigt!
(nej bilden har inget med mig och min pojke att göra!)

youre dead.

tjotjo, Nu har jag äntligen kommit hem till min efterlängtade säng. Som jag har längtat efter den! :)
Så otroligt skönt att komma hem och sova ensam, får man ta hur mycket plats man vill när man sover :D
Nejmen dagen har gått snabbt, vaknade hos pontus, chillade där lite. Sen åkte jag till mammas jobb för att hämta massa polispapper som jag va tvungen att skriva under, vad ska jag med polispapper till? Är det en anmälan på gång eller vad är det? sen fick jag ta mammas bil eftersom att hon skulle köra hem en lastbil så dom kan kasta vårat gamla kök. Sen åkte jag ner och jobbade, på jobbet åt vi thaimat och sen gick vi på bio och kollar på "red riding hood", den va helt okej faktiskt! :) sen åkte jag hem till Jimmie och chillade där, mötte upp Eric och nu är vi äntligen hemma. Så nu ska jag kolla på dagens BB avsnitt och sen sova. Morgondagen bjuder på en för tidig påskmiddag hemma hos Pontus mamma. Mysigt värre!

Ändrade planer

Hejhopp. Idag har vi varit lite med Simon och hans flickvän lina, vi tog en promenad till Willys och handlade massa gott, tanken va att jag skulle hem ikväll, men det ändrades. Nu har vi kommit hem till Pontus mamma, ikväll ska vi absolut inte göra nånting, alltså göra det vi gör bäst! :) nu ska jag mysa upp i min älsklings famn, det finns ige bättre än han! Laterooooooo

Nichlas Falk.

Som ni alla vet så är jag en fanatisk djurgårdare, hockey är världens bästa sport enligt mig och min absoluta favorit spelare i djurgården är våran forward Nichlas Falk. Han har sammanlagt spelat 16 säsonger i dif och gjort 751 elitserie matcher, men nu är hans karriär slut..
Efter förra säsongen hade han funderingar på att lägga ner hockeyn, men efter slutspelet som gav oss ett silver så bestämde han sig för att fortsätta en säsong till. Men nu lägger han av. Nichlas har tillsammans med djurgården vunnit två SM-guld. Han har även vunnit två Vm-guld, VM-silver och VM-brons. Så han lämnar inte hockeyn helt tomhänt.
Tack för allt kung Nichlas Falk #16!


Done

Nu är jobbmötet slut, det va inte alls som jag tänkt mig men det blir säkert bra i slutändan! :) blev riktigt trött av att sitta o lyssna på en och samma person i nästan tre timmar, så nu ör jag påväg till min man. Vi ska krypa ner breve varandra i solen hoppas jag. Vad kvällen bjuder på vet jag inte. Ha en bra måndag allihopa! :)

koma.

Godmorgon, inatt drömde jag världens mest störa psykos drömmer ever. jag vill inte ens tänka på den just nu. ;o
Men iallafall, försov mig ett litet tag, men ingen störra fara. Just nu ligger jag nyduschad och färdig sminkad i sängen, ska bara noppa min ögonbryn och sen bestämma kläder.
Tur som jag har så är min pappa ledig idag så han kan skjutsa mig till tåget (jag går aldrig till bussen när det är över tretton - femton plusgrader pga min ormfobi). Känner mig riktigt handikappad menmen..
Nej nu ska jag fixa till mig, det tar riktigt lång tid för mig, jag sminkar ena ögat, lägger mig vid datan och typ hamnar i koma i tjugo minuter, sen nästa öga. yeees detta tar tid!
Sen ska jag försöka o väcka min älskling och se vad han har för planer idag. :)
once upon a time..

TJÄNA ENKLA PENGAR!

plusikassan.se

Chillar

Just nu sitter jag hemma o chillar hos Jimmie på hans balkong med Bea, Adam, Jimmie o Sandra. As skönt. Idag har vi gått på promenad och ätit glass i hamnen. Hur mysigt som helst! :) Igår va vi hemma hos Pontus mamma och drack lite cider på deras ny fixade balkong, det va verkligen skit mysigt! :) Fick även en anonym kommentar som sa Pontus hade gett ett halsband till hans ex också när hon fyllde år (dom va tillsammans då), och det spelar faktiskt ingen roll, jag önskade mig ett halsband och det är det vanligaste en pojkvän ger till en flickvän. Så det spelar ingen roll, jag fick ju även ett par örhängen och världens finaste ros, så jag klagar inte! :) Nu ska jag vara social, får se om det blir sovsällskap för min del inatt, imorgon är det jobb möte också, roligt värre! :)

so far away.

HEJHOPP!
Nu är vi färdigfixade och redo, om ett tag ska vi åka ner till mina kusiner och fira dem som jag skrev i inlägget tidigare.
Sen efter det så tar v bilen hem till Pontus mamma och där bjuds det på fotboll och lite annat kul. Kommer bli en toppen kväll!
Slänger upp en bild på det fina halsbandet jag fick av min baby, fick även ett påskägg fullt med gott godis, matchande örhängen och en stor fin ros med lång stjälk. Min babiiiii! ♥

åldern tar ut sin rätt

hejhej hallo. Igår tvärsomnade jag i soffan vid kvart i tio typ. Är inte det sjukt? Sen gick jag och la mig med min prins och somnade lite efter elva. Imorse vaknade jag första gången halv sju och sen lyckades jag somna om tills åtta men då va jag verkligen jätte pigg. Så nu ligger jag här, min älskling kröp nyss närmare mig och han sover så tungt. Fin är han också.
Idag ska vi fira mina två kusiner, Lina fyllde 4 förut och Sandra fyller 18 på måndag, helt sjukt vad stora dom blir! Sen efter det ska vi nog hem till Pontus, får se vad vi hittar på för att fördriva kvällen! :)

Lycklig!

Nu har jag och Pontus ett officiellt förhållande, jag fick världens finaste presenter av han som jag slänger upp bilder på imorgon. Jag är den lyckligast tjejen på världen just nu! <3

birthday.

Halloj! Idag är det ju som sagt min födelsedag, jag är som ett litet barn när det gäller födelsedagar och tycker att hela dagen ska kretsa runt mig då :D Det har dagen faktiskt gjort. Vi har haft restdag och jag blev klar med typ tre uppgifter, känner mig helt sjukt nöjd! Så nu ska jag ta detta lov till o vila upp mig och sen köra gärnet så jag blir klar med alla uppgifter och går ut med toppbetyg! :)
Jag har också fått lite presenter, eller två hittills. Ett skattemärke för bilen med djurgårn märke på och grejer, fiiiiina grejer! Sen fick jag en annan sak av mamma & pappa som satt riktigt fint! Pengar sitter aldrig fel. :)
Nej nu måste jag äta nånting litet och sen åka och hämta Pontus, sen kommer folket hit och då ska jag firas, yeeeey!
miss you honey

pontus <3


GRATTIS TILL MIG!

Idag fyller jag 19 år, helt sjukt vad tiden går fort :)
idag har vi också restdag, jag siktar på att bli klar med nästan alla mina rester plus att solen lyser och min älskling sov hos mig och ska göra det inatt igen. En bättre födelsedag får man leta efter! :)

best crowd in town.

Jag och Pontus har varit duktiga ännu en gång och gjort middag, idag blev det ännu en gång till min familj. Skink Schnitzel, potatis, sås och sånt blev det. Riktigt gott!
Turism provet gick helt ok, efter det kom mamma o pappa och så fick vi pappas bil som vi skulle ta hem, firmabil. Kändes skitäckligt att köra den eftersom att jag är van med mammas lilla Scoda, men hem kom vi, hela också vilket va riktigt bra gjort för att vara mig! :)
Nu ligger vi i min säng under mitt skönaste täcke, Pontan kollar entourage och jag tänkte plugga lite. Mycket som ska vara inne nu. så vi hörs seeeeenare. laterooo my lovers!




what are words if you dont really mean them?

Imorse hade vi nationella, gick helt okej faktiskt. Känner mig nöjd, fast det lär väl gå över när jag får betyget. haha!
Nu sitter vi hos Pontus och softar, våran nästa lektion börjar inte förns tre så då kunde vi lika gärna åka hem.
Ikväll ska han sova hos mig igen eftersom att jag fyller år imorgon, hihi jag är som ett litet barn. Men det är faktiskt bara min dag så då får man vara sådär lite töntigt glad ;)


första bilden på oss. My love!

Keeping My angel close

Slänger bara in ett levnadstecken, matten gick bra. Nu ligger jag och Pontus hemma i sängen och väntar på halv åtta hos mig, vi har lagat middag och lite annat. Supermysigt!

The girl that does the hula-hula dance

Goooodmorgon. Har ni sovit gott? Jag somnade tidigt men va ändå helt jävla slut när jag vaknade, skit irriterande! Ringde och väckte Pontus också så att han skulle komma iväg till tandläkaren, ibland känner jag mig mer som en mamma åt han istället för tjej. Haha! :) Men nu sitter jag på bussen påvög till tåget, har en lektion sen väntar matte i flera timmar, uäk! Men jag ska kämpa så jag klarar det idag för då behöver jag aldrig mer gå på en mattelektion, och fatta hur skönt det skulle vara o slippa?! :D

veckans drog!

Denna låt är utan tvekan veckans bästa & Vackraste, vart är min prins liknande han? Vart är min person som skulle stanna hos mig ifall samma sak hände mig? Förhoppningsvis har jag hittat min Chris Medina, men vem vet. Jag vet att detta är äkta kärlek iallafall, så otroligt vacker.

when its love, you say the words out loud!

Halloj!
Allt bra med er? :)
Min dag har varit toppen, åkte med mamma hem efter skolan, kastade av mig grejerna sen åkte jag och hämtade min fina Sebastian som fyller år idag!
Sebbe är en utav mina närmaste vänner som jag känt sen typ sjuan, men vi har tyvärr glidit isär nu när båda började gymnasiet, men han är verkligen en hyvens kille för alla er singel tjejer där ute. Han stod tom ut med mig när jag va emo, yes. he never leaves a girl he likes! ;)
Vi åt middag och mös lite, sen åkte vi hem till mig och skruvade ihop mitt nya bord och sen softade vi vidare. Nu har jag precis kommit hem och ska plugga lite turism eftersom att jag har prov på torsdag, imorgon har jag fyra timmars matte lektion, torsdag är det nationella och på fredag är det restdag och min födelsedag, jag har fullt upp med andra ord..  Måste hinna sola någon av dagarna också.
Nej nu måste jag plugga lite. Slänger in veckans drog i musikväg lite senare också, håll utkik! :)
måste sova utan min prins inatt också, skööönt med plats! Haha nejdå, miss you bebeeee :*

yeeeey!

Nu är det fastställt, djurgårdens forward Kristofer Ottosson förlänger ett år till med Djurgården, det menas med att han kommer spela sin sextonde säsong i klubben.
Djurgårdsfamiljen gläds åt detta och det värmer våra hjärtan!




tisdag.

Godmorgon lovers!
Sovit gott? Det har vi gjort. Igår efter skolan så åkte vi och handlade mat som vi lagade till Ronny så att maten skulle vara klar när han kom hem, chili con carne blev det. Riktigt gott! Sen kollade vi på massa barnbilder på Pontus, han va lika söt då som han är nu! :*
Sen så gick vi och mötte Robin och sen hem och gjorde äppelpaj som vi åt till det nya programmet på femman, nån av er som såg det?

Sen gick vi och la oss lagom tidigt och somnade fort, imorse vaknade jag en timme för tidigt och trodde att jag hade försovit mig. Somnade sedan om och vaknade i rätt tid, fortfarande helt död. Vi kämpade oss ner och tog en dusch och sen åt vi frukost. efter ett tag pussade jag mitt hjärta hejdå och just nu har jag psykologi, idag är det långdag och äcklig lunch i skolan. Vi får se hur jag tar mig igenom dagen med lite flingor i magen.. haha det rimmade!
Nej nu ska jag svara på frågorna på psykologin, vi hörs kanske sen! :)

projektarbete

Godmorgon lovers.
Sovit gott? Det har jag gjort, men vi försov oss. Vaknade 20 minuter innan vi skulle åka hemifrån, oooops!
Nu har jag iallafall hämtat en turism grej som jag ska lpugga lite på nu ända tills det är dags för projektarbetsredovisning. Jag och Amanda är helt klara och jag är jävligt nöjd!
Så det kommer säkert gå bra, wish me luck! :)


Love!

Hejhej. Hoppas ni har haft en toppen söndag, det har jag iallafall haft. Vaknade breve min älskade, glodde lite tv med han och raffe. Sen drog vi oss till Haninge för att sola och kolla i affärer. Sen Åkte vi hem och åt hemmagjord pizza och nu ligger vi i sängen och ska kolla bb, mysigt. Jag skulle vilja beskriva hur mycket jag tycker om honom men det går inte, så pussar lite på han istället :) LOVE! <3

småpikar.

Först och främst så måste jag bara få klargöra en grej, när jag skriver små pikar i min blogg så behöver ingen ta åt sig, den personen det är riktat åt vet oftast om det eftersom att jag är väldigt öppen med vad jag tycker och tänker om folk.
Så om ni inte hört nånting att jag har nått att säga till om till er så behöver ingen ta åt sig.
Och man kan fråga mig ifall man antar att det är riktat till sig istället för att ta åt sig direkt, fast å andra sidan, tar ni åt er är det inte mitt problem.

Men iallafall, dagen har varit supermysig. Innan teatern gick vi till en pub och mötte upp alla som skulle med på teatern samt drack lite vin och bara mös. Teatern var helt okej, jag har sett bättre men jag har också sett sämre, när den va rolig så va den helt sjukt rolig, men sen så höll man typ på att somna.
Efter teatern så åkte vi alla + Bertil till greken i årsta, som btw är världens bästa matställe! Det rekomenderar jag sjukt mycket!
Där åt vi as god mat, drack god dricka och sen begav vi oss hem. Eller ja, alla andra åkte hem, jag åkte och mötte upp Pontus och Raffe.
Vi skulle egentligen kollat på film när vi kom hem men Raffe va sjukt trött och gick och la sig typ direkt, så nu ligger jag och Pontus i sängen och har kollat på BB, han är nere och fixar mat så jag ska försöka hålla mig vaken tills han kommer upp igen så jag kan pussa han godnatt. Åh han är så fin min älskade prins!


lördag.

Godmorgon, imorse vaknade vi vid tio för att Raffe ringde och en liten stund senare kom han hit. Nu har vi duschat och jag är helt färdig så sitter bara och väntar på att klockan ska bli mycket så jag kan röra mig mot tåget och sen åka in till stan för att gå på teater med pappas släkt typ. Efter det ska vi äta på min favorit resturang, as gott!
Vad som händer efter får vi se, känner mig riktigt hängig. Men det går nog över får vi hoppas! :)



:@

varför fattar inte vissa människor när dom inte är omtyckta och bara borde backa?

soft

just, glömde säga att jag softade med Erik saade på Riksäpplets skiva, nej inte riktigt.. men visst är det sjukt likt?! :D




kuuuul!

SENASTE
Personen du kysste? Pontus

Personen du kramade? Emma tror jag
Personen du tänkte på? Sofia eftersom att hon pratade.
Personen som sov i din säng? Pontus
Personen du hade sex med? Pontus
Personen du skrev med på msn? är aldrig inne på msn!
Djuret du köpte?
aldrig köpt något :P
Maten du åt? korvstroganoff
Gången du spydde? förra torsdagen

KOMPISAR:
En kompis du saknar:
Malin
En kompis du älskar riktigt mycket: Sandra, Hampus, Fia, Matilda & Matiss
Din bästa kompis: Hampus, Sandra, Sofia & Matilda
En kompis du glidit ifrån: Massor
En kompis du kommit nära: Malin 


RANDOM
Stänger du av mobilen när du sover?
nää
Vem såg dig senast naken? Pontus
Biter du på naglarna? när jag är nervös så.
Var du full senast du hade sex? halvt
Har du kysst en polis? en polisson.
Har du någonting att dölja? Ja.
Kan du baka bröd?
i think so
Vet du hur man frostar av en frys? Ja

UTSEENDE
Hårfärg:
brunt
Ögonfärg: Blå
Längd: 1.64
Skostorlek: 36 till 38, beror på skorna
Ålder: 18 år och 358 dagar

KÄRLEK/SEX
Har du en kille/tjej just nu?
Ja det kan man säga
Gillar du någon? JA!
Vem? Pontus <3
Har du haft sex? ja
Har du haft många förhållande? Inte värst, men några
Vad har du på dig nu? leggins, tröja & jacka


VEM
vem är i rummet med dig? Malin, Sofia & Matilda
Vem fick du senast sms av? Pontus. :)
vem tänker du på nu? Jesus (vi pratar om han)
pratade du senast i telefon med?
Mamma
vems hus var du senast i? mitt egna :)
vem önskar du var med dig nu? Hampus
vem är din favoritsläkting? alla har något posetivt. men min morbror vinner nog!
vem i din skola går dig mest på nerverna? ettorna och tvåorna.

VAR
var går du i skolan?
Fredrika Bremer
var är din telefon? breve mig
var är din mamma? på jobbet
var sover du? i min eller Pontus säng
var handlar du mest? H&M eller gina.
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? Gina.
vart åkte du senast bil? Imorse till skolan
var i ditt rum är du? är i skolan


VAD
vad åt du senast?
Korvstroganoff
vad drack du senast? Vatten
vad är det för färg på dina byxor? Svarta
vad gillar du mest med skolan? Mina vänner :)
vad har du på fötterna? strumper och skor.
vad är din favorit färg? vene.
vilken film såg du senast? Remember the titans tror jag 
vad hör du just nu?
Malins röst.


HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng?
såklart
hånglat på en bio? ja
hånglat i skolan? aa visst
tyckt att din kusin är het?
Ah :)
sovit naken?
jaaa
kört över hastighetsgränsen? Ja 
målat om ditt rum? Nej

dansat framför en spegel? Ja

dumpat någon? ja..
hoppat in i en bil med folk du just träffat?
hah ja!

varit i slagsmål? halvt typ
smugit ur ditt hus? nej
haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja.

hånglat med en främling? ja. haha!
älskar eller saknar någon nu?
Ja.


HELG!

Nu har jag äntligen helg! Hur skönt är det på en skala? Dock har det känts som om jag har haft helg hela veckan, så det är nice!
Så nu softar jag i skolan lite, snart kommer mamma och skjutsar mig, fia & Matilda till Centrum och jag ska lämna av min data. Sen ska jag hem till min prins, vi ska handla och laga middag. Fläskfilé och nånting annat lär det bli, vi har huset för oss själva så kvällen kommer bli helt sjukt mysig!
Imorgon är det teater med mamma,pappa, Eric, farmor, farfar, Katri, Peter och Katris barn. God middag efter det och god dricka. Vad som händer efter det vet jag inte. Upp till bevis, har ni några roliga förslag så är jag öppen för dem.

champion

Godmorgon lovers!
Sovit bra? det har jag iallafall gjort typ. Gårdagen bjöd på BB och sen vann SAIK sin match vilket resulterade i att jag och Marcus vann massa pengar tror jag.. (y)
Nu sitter jag iallafall i skolan, har precis haft sociologi som gick toppen, sen har vi någon lektion med Jenny och sen Religionsprov, kul. Jag kan lite iallafall, det handlar om kristendomen vilket jag tur nog tycker är intressant så det är bra, kan jag lära mig lite mera.
Planerna för ikväll är fortarande helt oplanerade, lutar kanske åt bio. Men vi får se. :)
i miss you!

little bit of everything

hejhalloj.
Efter skolan idag fick jag med mig Pontus till donken och sen till solariet, det va verkligen skönt att sola. Måste börja sola oftare! :)
Efter det hämtade mamma upp mig och vi åkte och köpte thaimat, hur gott som helst!
Sen hem igen, städare mitt rum som jag vart klar med för nån timme sen, nu ska jag verkligen försöka att hålla det rent (så säger jag varje gång). Men nu har jag iallafall kollat gårdagens BB avsnitt som jag missade och tröst shoppat lite kläder, ja det är synd om mig just nu. Idag är första natten på två veckor som jag och Pontus sover utan varandra, scary men jävligt skönt att slippa hans snarkningar och sen får jag massa plats också. soooft!
Nu ska jag gå och fixa till mig inför sängen, imorgon är det sociologi vid åtta, tagga till!
Sen på kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på eftersom att min prins bara älskar att göra planer för att sen förstöra dom. äckelhuve.




i have it all!


Sun

Svenska är så segt, men våran lärarkanidat är så söt! :* Jag har tur och slutar efter denna lektion, då vill jag gå till Donken och sen sola. Jag har sån tur med att vara så smal som jag är så då kan man äta precis vad man vill utan att ens oroa sig ;) Sen är det kul när folk med "stora" bloggar snor mina kommentarer, kul att man kan hjälpa till, ni kan tacka mig sen ;) Haha känner att jag är på bitch humör, nu ska jag få tag på mitt hjärta o kolla om han vill följa med o sola :) hörs sen! :)

tell me sweet little lies.

tjenamors!
just nu sitter vi i skolan och pluggar tills vårat prov som vi ska ha imorgon, kulkul.
Fått en sämst bild på min blåtira också, ser värre ut i verkligheten. Senare idag ska jag åka hem och städa och sen kanske fira min lilla kusin. Plugga måste jag göra också, första natten på två veckor som jag ska sova utan min prins också, liiiite läskigt!
well här har ni en grovt snygg bild på en osminkad Linda och en väldigt fin blåtira, (som knappt syns).




blåöga.

hejhopp!
Gårdagens skiva va grymt lyckad! Lagom mycket folk och mycket god dricka, vi dansade hela natten lång och hade det bara sjukt bra.
En blåtira och jävligt onda fötter senare vid fem kom jag och Pontus hem och däckade i hans säng, somnade vid sex och idag har vi bara tagit det lugnt, legat i sängen, kollat film och bara myst. Snart ska jag hoppa in i duschen tror jag. Sen ska vi röra oss hem till hans mamma och kolla på fotboll, chelsea - man utd, kulkul.
Imorgon är det engelska nationella också, som jag längtat!
Men nu ska jag pussa på min prins lite mera tills det blir dusch time! Vi hörs när vi hörs :) PUSSS


Skivaaaaaa!

Halloj! Just nu sitter jag på tåget som är stört sent, hela dagen har gått till att taggs inför skivan och myst med min prins. Nu ska jag stressa hem och sen skynda iväg till stan för att fixa med bordsplaceringar osv. Sen är det studentskiva som gäller! Kvällen kommer antagligen bli grym, och för er som inte har köpt biljetter så går det och köpa i dörren, så koooooom! Nu hinner jag inte skriva nå mera, vi ses förhoppningsvis ikväll ;)

hack i skivan

Hallo!
Just nu sitter jag i skolan och tar det lugnt, inte mycket som händer, om ett tag ska jag ha psykologi quiz, kulkul. :)
Gårdagen va soft, chillade lite hos Jimmie med Adam & Andy, men Jimmie va inte hemma, han åt middag i fjorton timmar som vanligt, jobbig kille. Sen mötte jag upp Pontus och sen åkte vi hem och kollade på BB, roligare än så blev det inte, eller? ;)

Efter skolan så ska jag med Pontus och fixa lite grejer och sen åka hem till mig för att kolla fotboll, djurgårdenska ännu en gång få lyckan att krossa ajk. hehe, jag har egentligen ingen koll på fotbollen så kan egentligen inte yttra mig om det, men det vore awesome med en vinst. full fart framåt, håll tätt bakåt!



brinner av.

Hejhopp.
Just nu är jag så fruktansvärt vidrigt arg, varför jag är arg har ni ingenting med att göra.
Vaknade iallafall hemma hos Pontus och sen åkte jag hem.
Nu har jag precis duschat, ska dammsuga på mitt rum och sen försöka få med mig någon på en PW runt ringvägen. Sen hoppas jag på att Pontus kommer hit. Eller hoppas, han SKA komma.
yep jag är på mitt bitch humör just nu, stay away!

världens underbaraste!

♥!

West ham - man utd

Godmorgon Mina finaste. Gårdagen va super mysig, nu ligger jag kathy och Pontus och kollar fotboll, man utd ligger under med 1-0. Nyduschad är jag också ifall någon bryr sig ;) Nu ska jag kolla lite på matchen, får se vad kvällen bjuder på! :)

1 april

Hallo mina älskade. Gårdagen va helt sinnesjuk! Jag hade så jävla roligt, känns som om jag hade lite för kul idag.. Min älskling kom iallafall och hämtade mig vid halv tre inatt, han är så söt! Jag förstår faktiskt inte hur han stod ut.. Idag har vi bara tagit det lugnt, legat i sängen och kollat på film. Just nu är han med sin mamma och ska lämna ett busskort, hämta mina saker hos hans pappa och lite så à grejer, jag underhåller mig med robin och simpsons så länge :) nu ska jag vara social med robin igen :) och idag är det bara två veckor kvar tills min födelsedag, pontus har tydligen listat ut världens bästa present, hmm vad kan det vara...?

RSS 2.0