New blog!

Jag har startat en ny blogg, tänker inte skriva ut den nånstans eftersom att jag vill försöka få bort onödiga läsare, dom som vill ha den kan skriva till mig på Facebook - Linda Zetterman, eller bara kommentera inlägget så får ni den. :) om någon vänlig själ vill hjälpa mig med design och grejer så uppskattas det! :)

Kommentarer
Postat av: Felicia - 18 år & lyckligt gravid

sv: Tack tack tack, och åter tack! :D Det värmer att få höra sånt :) hihi.



Och till din fråga; Klart vi har funderat på det! Vissla är dock inte som vilken hund som helst, om man säger så. Fast så kanske alla säger om sina hundar, vad vet jag, haha. Nej men, hon är så otroligt barnkär, och hon får alltid vara med oss när vi går/åker någonstans och har möjlighet att ha hunden med oss. Hon sover med oss i sängen, och ja, är alltid med och får uppmärksamhet. Det är många som tror att vi(inte frivilligt såklart) kommer att "stöta bort" henne, men det kommer absolut inte att ske. Vi är två personer(jag och niclas) och när den ena är med bebisen(t.ex. när jag ammar) så får Niclas hålla på med Vissla, och tvärtom. Du förstår nog :) Vissla är min 'number one' och jag kommer att prioritera henne minst lika mycket som bebis(jag menar att jag hellre är hemma än att gå på babycafé ifall jag inte får möjlighet att få någon att rasta Vissla).



Så, för oss, ska det inte vara några problem. Jag kommer hålla på med Vissla iallafall. Jag kommer vara med henne och ge henne så mycket uppmärksamhet som möjligt. Och som tur är, är hon så otroligt barnkär som sagt, så hon kan vara med mig även fast jag håller på med honom :)



Hoppas det gav dig ett bra svar, kändes som om jag bara pratade(skrev) på utan vidare, haha. (a)

2011-06-29 @ 18:55:24
URL: http://feliciasbebis.blogg.se/
Postat av: Felicia - 18 år & lyckligt gravid

sv: Vad bra, haha! :) Tack så mycket :)

Ja vi har valt namn, men det får du se när lill-pojken kommer! :D

2011-06-29 @ 22:16:08
URL: http://feliciasbebis.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: sent svar men bättre sent än aldrig ;)

allt bra med dej denna regniga sommar dag? :)

2011-07-02 @ 14:40:33
URL: http://myranstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0