Tisdag

Haft en mysig dag med min älskling. Lämnade in min data också och nästan alla mina skolböcker, studenten snart, känns sjukt! Just nu är jag i Ösmo med Jimmie, Kimmo och matte och försöker sätta dit hans bakaxel på bilen. Det går sisådär, vi hörs när vi hörs!

min baby.

Och nej min rubrik handlar inte om Pontus idag, utan min data.. Jag sörjer, håller just nu på att rensa hela datan på alla bilder och allt som ligger på den.. För imorgon så ska jag lämna in den. Så efter imorgon antar jag att det kommer bli en bloggpaus eftersom att jag inte har någon annan data.. :'(
Men iallafall, på onsdag tar nynäs gymnasium studenten och då ska vi också fira Sandra som tog studenten idag, grattis igen älskling! <3 så då blir det utgång och lite annat smått & gott. Känns awesome! Sen i helgen äre summerburst också, fyfan vad livet leker! Veckan efter det är det studenten också, huuuuur läskigt ?!
Menmen...
Provjobbningen idag på kvantum gick strålande. Gjorde rätt så bra ifrån mig även fast jag kände mig dum ibland. Vi får hålla tummarna helt enkelt! :)
Nu ska jag fortsätta att tömma mina älskling, sen ska jag mysa lite med min riktiga älskling.
Måste bara få säga tack till han en gång till för att han alltid orkar med mig och bara är helt jävla underbart bäst! Det finns ingen där ute som har en bättre pojkvän än vad jag har! och då menar jag ingen!
Jag skulle inte byta bort han mot någon eller någonting i hela vida världen, jag älskar han något enormt!








en vinst känns så jävla skönt!

Godmorgon!
Nu ligger jag i min säng och väntar på att min plattång ska bli varm. om inte alls lång tid så ska jag gå till bussen (om inte Lars hinner hämta mig innan , hooooppas!)
Men då ska jag iallafall till jimmie, sen ska jag sola och sen vidare till min man. Får se hur jag ska hinna med allting.
har inte så mycket att säga förutom att folk är idioter och jag räcker fingret till er. heho. nu ska jag försöka platta till mitt ruffs, wish me luck!
i miss you!

give me everything

tjolahopp.
Dagen spenderades på Ösmo Marknad med Malin, vi åkte karuseller med mina små kusiner och kollade in stånden (haha), samma skit varje år så inge speciellt. Sen åkte vi och åt kina mat för alla mina jävla pengar. Sen vidare hem till Andy. Där hade dom litervis med alkohol så jag åkte hem och parkerade min bil lite fint och väntade in att Sebbe skulle hämta mig. Väl nere hos Andy igen så dunkade vi dubstep och drack en flaska vin på ingen tid alls. Sen bar det iväg till freja. Oj heeeeipa vad kul det va, alltså hela kvällen igenom. im still laughing!
Softade lite där med danne och andra sköna människor och sen mötte jag upp en liten hagberg i hamnen och försökte förstå mig på vart det va han skulle, gick inte så bra så sebbe hämtade mig och nu är jag hemma.
inte helt jättetrött men vet att jag borde sova innan jag blir hungrigare än vad jag redan är. yeye ilandsproblem hela skiten.
funtar på att skaffa lösenord på bloggen också så att vilka som helst inte kan läsa min blogg längre, hehehe. nu ska jag sova. heipa. Ni får lite snygga vinbilder och gotta er med såhär nu i natten.

28/5

okeeee, cpdrömmar förstörde min morgon totalt. en dum pojke gör dom bara ännu värre.
Nu har jag precis bestämt mig för att åka till Ösmo marknad och kolla runt lite med mina fina vänner. Kommer bli toppen.
Sen har jag faktiskt ingenting planerat men vi får se vart jag tar vägen. gårdagen blev ju inte heller så planerad, så vi får se helt enkelt.
finafina du!

baksmällan del 2.

Idag efter skolan gick jag och min andra halva och åt lunch på taco bar, sen stötte vi på hans kompis som vi satte oss med ett tag och bara tog det lugnt. Sen åkte vi iväg på bio och såg Baksmällan 2, alltså jag va riktigt skeptisk mot den i början med tanke på hur jävla genomrolig och genialisk ettan va men oh my! Tvåan va lika jävla braa, skaparen av dem filmerna måste ju få något stort pris. Skrattade så att jag höll på att kissa på mig! Skrattar fortfarande när jag tänker på vissa grejer.
Sen efter det åt vi middag och sen drog jag ner till freja för att sätta mig med 10 grabbar typ. Kvällen slutade typ med att Matte bar mig genom hamnen för att sen glömma sin tröja i min bil, massa glidandes med Sandra och en liten snabbträff med Linus i hamnen innan det blev hemgång, minst sagt lyckad kväll!
Nu tänkte jag sätta igång och plugga lite såhär mitt i natten när alla andra ligger och fyller sover så skönt..
Dags att sätta igång! LATEEEERRRROOOOO!




two weeks

Heipaaaaa!
Jobbmötet igår gick awesome, familjen va helt klart älskvärda. Efter det åkte jag hem till Pontus och mös lite där. Nu sitter vi i skolan och pluggar lite, måste klara av den där helvetes turism kursen, fan vad jag hatar den!!!!
Men nu ska jag jobba vidare med alla de uppgifterna som hon hittar på att jag måste göra, burn bitch!
Idag är det bara två veckor kvar till studenten också, whoooooopa!




26/5

Efter mitt deppinlägg igår så känner jag att det är dags för bättre tider, fick reda på mitt Engelska betyg idag och tur för han att han höll det han lovade!
Nu har vi lämnat in massa böcker och nu måste jag kolla vad det är jag har kvar att göra i turism och religion. Samt att min kära lilla naturlärare lägger upp instuderingsfrågorna till provet som jag missat IDAG, vad kuuuul att betygen sattes igår, idiot......
Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska ticka lite snabbare, idag är det en kort dag och senare idag så blir det jobbmöte och sen bio med min älskling.
Men nu ska jag försöka hitta något att äta och lite såna saker.
Juste, jag trotsade vädret idag och tog på mig ett par shorts och en magtröje liknande tröja idag och det är skit kallt! usch fyfan, men jag ska trotsa som fan ända tills mitt skelett skakar i kroppen, då åker mina leggins på.
Nu har jag inge mer att säga. Pusssssss!

verkligheten gör ont.

Heipaaaa, nu har jag lyckats komplettera tre uppgifter så nu hoppas jag att mina lärare blir nöjda. Micke har fortfarande inte svarat på mitt mail, lovar att han inte vågar efter alla mina vredesutbrott under mina tre år med honom!

Känns som om jag har massa annat att göra klart också så jag vågar inte somna än, kan inte sova. Saker tynger mig, saker som jag absolut inte kan ta upp här i bloggen. Mina närmaste kommer få reda på det snart, tror jag.
Jag och min fina vän Pernilla har ett inte lika fint samtal just nu som berör mer än jag trodde att det skulle göra. Det knäckte mig totalt kan jag tala om.
Det tär inom mig och bara kryper i hela kroppen, den ständiga paniken och oroliga känslan.
usch fyfan. Nu ska jag försöka förklara allt för min älskade. Får se hur många timmars sömn det blir denna natt, antar att det inte blir många. Men vi hörs imorgon!

dont you just hate life?

Nu har jag precis kommit hem ifrån en mysig liten tur med Malin, vi pratade om allt och ingenting och försökte hitta någonstans man kunde äta middag på i nynäs, allt som vi va sugna på var typ stängt, så det fick bli PH ovanligt va?
Så nu hade jag tänkt att lägga mig och plugga för jag visste exakt vad jag skulle plugga på men det försvann, funderar på att räcka fingret till mina lärare och nöja mig med betygen som jag har, jag har lust med det. Men skulle ångra mig som fan så jag krigar på.
Jobbmötet idag gick awesome, imorgon är det ett nytt, sen ska jag och min älskling på bio.
Men nu ska jag plugga så jag kommer nånstans, jävlahelvetespissskola. (Ja ni fattar hur jävla less jag är va?)
Nej men nu ska jag sätta igång, väggen här kommer jag!

idioter

Lärare är idioter, skolan kan så i lågor. usch fyfan!
Tur som va så va jag ledig idag, så jag och min man har myst hemma och sett den nya filmen insidious, den va helt okej faktiskt.
Nu har jag precis duschat och ätit kyckling sallad, snart ska jag bege mig till tåget för att gå på arbetsintervju, imorgon är det arbetsintervju igen och sen ska jag och mannen på bio eftersom att det typ är fruarnas dag då eller något, Sen på måndag så ska jag provjobba, kul att ha massa jobb utom det jobbet jag verkligen vill ha!
Usch, fuck the world.

24/5

heipaaaaa!
Hur mår ni alla finisar?
Skolan har varit helt ok, fått reda på mina skitbetyg och bara velat slå någon riktigt hårt som ni kanske märkte i inlägget innan. Men iallafall, dagen började med att jag och Pontus försov oss till 8.30, (vi skulle gå till bussen 8.40) grymma som vi är så klarade vi det såklart! Kom till skolan, halvglodde lite på Shutter Island samtidigt som jag skrev min engelska bokrecension, duktig chey!
Sen satt jag kvar och pluggade min beniga lilla stjärt av mig, gjorde psykologi provet så nu är jag heeelt klar med psykologi B! GREAT!
Nu ligger jag och min älskling hemma hos honom och han kollar på film och jag skriver mitt Turism arbete, Lucifer han själv har nog kommit på kursen turism, satan i gatan vad jobbigt det är!
Sen ska jag maila min kära lilla idiot till naturlärare som har spikat fast mitt IG i naturkunskap A nu eftersom att han total ignorerat mig när jag har velat fixa upp det, up yours Micke! Jag som hade sagt att jag inte skulle gå ut med några IG;n. usch..

fuck youuuuuu

Skolan kan dö just nu, foreal. Ett arbete på typ 30 sidor och ett G på det? Snälla spräng er själva..
Jag får bara mer och mer att göra och mindre & mindre tid och mindre lärare är villiga att hjälpa till. alltså DÖ!
Menmen, nu har vi psykologi. Sitter och kollar på Shutters Island, känns precis som det jag har tid med just nu? You've gotta be kidding me!

word!

Smile at the bitch that brings you down ; Laugh at the haters that are jealous ; Point the middle finger at the idiots who think they're better.




lovelovelove

Just nu sitter jag och min älskling bänkade i hans soffa hemma. Idag har vi varit duktiga och pluggat som fan, så nu ska vi ha lite tid för oss själva med mys och massage (för er som är i ett förhållande och inte vill att det ska bli långtråkigt så är massage ett enkelt val för att skämma bort varandra, tar inte lång tid och det är huuur skönt som helst!) Jag och pontus masserar varandra en gång i veckan typ :)
Snart ska vi göra middag, får se vad det blir för gott. Jag är svin hungrig! På onsdag sätts betygen och jag har betat av två grejer på listan, bara lite kvar nu..
Men nu ska jag spendera tid med min älskling!
jag älskar dig!

pirates 4.

Hejhoooopp, helgen har varit mysigt. Lördags morgon så jobbade jag ju, sen åkte jag hem packade ihop mina saker och slängde mig i bilen för att åka till min prins, väl där tog vi det lugnt innan hans mamma ringde och sa att vi skulle komma till hans mormor & morfar, sagt och gjort, plattan i mattan dit (Fast dom va inte hemma), vi grillade och åt god mat och bara tog det lugnt, jag verkligen älskar att vara där!
Sen åkte vi hem, tog det lugnt på balkongen och bara pratade massa strunt, sen gick vi ut för att möta Simon och Lina på en promenad och sen hem och kollade på Troja.
Igår vaknade vi och låg i soffan nästan hela dagen, sen åkte vi och växlade pengar och sen hoppade vi in i duschen för att senare kasta oss i bilen för att åka till Heron för att kolla på pirates 4, maten va supergod och filmen va inte direkt som jag hade förväntat mig. Lite besviken faktiskt.. Menmen, Jack Sparrow va klockren som alltid så man ska inte klaga.
När vi kom hem bänkade vi oss i soffan för att prata lite med mina föräldrar som kom hem i lördags.
Nu sitter vi i skolan, det är egentligen friluftsdag men jag prioriterar mina betyg mera. Ikväll ska jag sova hos min prins också, vad som händer har vi ingen aning om men nånting hittar vi alltid på. Plugga kanske med tanke på att det är två dagar tills betygen sätts och jag vill mest bara dö och hoppa av skolan, men livet leker ändå. Eller?

cuduro.

Goooodmorgon! Eller jag har varit vaken ett bra tag, sov ganska okej ändå för att somnat så arg som jag faktiskt gjorde. Men ändå, imorse skulle jag jobba med att träffa min lilla tös och äta glass i hamnen, dålig som jag är försov jag mig nå förjävligt men hann ändå! duuuuktig chey!
Vi åt glass, softade runt ingvägen, och sen skulle vi till banken men den va sen, fick se alla bilder som hon tog i venedig också, skit fint!
Nu ska jag packa ihop mina grejer och sen möta upp Pontus och sen åka till han, humöret är fortfarande inte på topp och ett samtal kommer behövas, sen kommer allting säkert lösa sig, som det alltid gör! Men han är bäst iallafall, (även när jag blir skitsur för ingenting.) tack för att du står ut ♥

today

idag ska jorden gå under, känns jävligt passande med mitt nuvarande humör. Dö äckliga människa!

fade away

Nu har jag precis kommit hem. Dagen har bjudit på mycket, hämtade upp Sandra vid sju och sen åkte vi upp till Ösmo för att kolla på borneks match, dom vann med typ 3-1 och söten gjorde ett mål också, well done!
Sen åkte vi till vegabaren och käkade pannkakor, sen fick jag ett fint litet sms av Ullmann som beordrade oss att komma till freja, plattan i mattan och sen va vi där, dock va inte han kvar. Stötte på en handikappad Isak som brytit foten och lite överförfriskade människor, jag utsågs till Taxi och tjänade 200 spänn på att köra ingen sträcka alls. Sen mötte vi upp Peter, Nisse & Rayén och nu är jag hemma. Vet inte om jag får gå och lägga mig ännu för Linus eller om jag ska skjutsa hem honom inatt, vi får se :-)!
hoppas ni har haft en bra natt, min har varit helt okej. Trotts att vissa människor är idioter...



tidsfördriv..

Avsluta meningarna

1. Jag har insett att min senaste kyss var med någon som får mitt hjärta att slå volter.


2. Jag lyssnar
på MTV just nu

3. Jag pratar så jävla mycket


4. Jag tycker om att såra folk, im sick i know!

5. Igår var jag
i skolan och hemma

6. Min första riktiga kyss
var med Jonte, haha!

7. Jag avskyr när folk frågar dumma frågor

8. Kärleken är jävligt komplicerad.

9. Jag gillar att kolla på hockey

10. Jag kommer alltid att minnas härliga stunder

11. Jag är hemligt förälskad i Nichlas Falk

12. Sist jag grät var väldigt längesen!

13. När jag är glad visar jag det

14. När jag vaknar på morgonen önska jag att dagen inte börjat än

15. Innan jag går och lägger mig gör jag alla mina tvångsgrejer som jag MÅSTE göra.

16. Just nu tänker jag på vad fan som händer ikväll?


17. Idag har jag
ätit pizza till frukost.

18. Inatt ska jag
sova ensam tror jag

19. I morgon kommer jag
träffa min bebis hoppas jag

20. Jag vill verkligen vinna

undra om den blev klar?


michael jackson who?


friday im in love!

Jaha, fredag idag då. Ledig dag för mig. Eller ja, pluggdag med andra ord..
Vaknade breve min prins imorse och vi mös tills typ ett då jag skjutsade han till bussen. Sen la jag mig ute i solen och pluggade psykologi, förstår faktiskt förvånansvärt mycket. Känns bra, så nu ska jag ta tag i religionen och börja på den och sen kan jag också chilla.
Ikväll har jag absolut inga planer alls! Pontus pratade om att grilla vilket jag tycker låter som en grym idé men han va inte lika posetiv till det. Så vi får se hur allt blir :)
Nej nu ska jag vara duktig i någon timme till, TTYL!

torsdag.

Jahapp, då va torsdagen över då. Åkte till skolan imorse och gjorde två nationellaprov samt pluggade en heldel till de andra proven som jag missat, massa creds till mig!
Imorgon är det lekdag på rudan för dom som har tid, jag har tyvärr inte tid så det menas med en pluggdag hemma i solen (förhoppningsvis) för mig.
Jag och Pontus va lata idag och orkade inte laga middag, så vi gled förbi världens bästa pizzeria här i nynäs och köpte hem en familjepizza, och nu har vi middag för en månad framöver! Herregud säger jag bara :D
Men nu börjar dagen lida mot sitt slut & vi ska krypa ner i sängen. (och juste mamma, pengarna är slut, skulle uppskatta ifall du förde över mera ;) )!
Jag har hamnat i värsta dilemmat också, hade ju köpt en student klänning som jag höll på att sy upp, men nu blev den lite för kort tyckte jag och så köpte jag en annan klänning i turkiet och nu kan jag inte bestämma mig för vilken jag ska ha! Jäääävla skit..
Men nu ska jag krypa ner breve min man, hoppas ni får en lika mysig kväll som jag kommer få! :)

TURKIET!

Nu hade jag tänkt att berätta om min turkiet resa, anledningen till att ni inte fick reda på att jag skulle åka va för att det var en överaskning för min farmor, farfar, farbror hans tjej & hennes barn.
Jag och Eric (min lillebror) flög dit i onsdags och bodde sedan själva i tre dagar innan dom andra kom, hotellet va toppen! Flygresan dit va också grym, bjöds på godmat och sköna stolar. Hotellet var stort, tre poolar, spa-avdelning, vattenbanor, DJ varje dag vid poolen och fyra resturanger. Det var helt awesome. Vi sysselsatte oss med att ligga vid poolen, fick en spa behandling som bestod av turkiskt bad, ansiktsmassage, helkroppsmassage, finnbehandling och relaxing. Riktigt toppen. Vi hade 50 meter till det underbara havet och allt va bara grymt!
Kommer slänga upp bilder när Eric lagt upp dem på facebook, tills dess får ni hålla ut! :-)

just nu:


jag lever fortfarande.

Jag kom hem ifrån turkiet igår, min bror blev jättesjuk på vägen hem så vi åkte hem jag köpte mat till han och sen hämtade jag upp min älskling hos Raffe, så kvällen bjöd på mys och massa prat. Idag är det skola som gällde och sen teater, vi va och såg musikalen Hair, den va faktiskt jätte bra!
Sen hämtade jag upp min älskling, åkte och handlade mat och nu har vi precis ätit middag.
Ikväll ska vi mysa och bara ta det lugnt, imorgon ska jag vara funktionär på en friluftsdag, ifall jag inte ska jobba. vi får se helt enkelt. :)
Men nu ; Pusstime med min älskling!

Jag lever

Men drömmer helt sjukt störda drömmar här borta, :o jag är tillsammans med mina ex igen, har börjat rida, umgås med folk ifrån bergs :s aa ni fattar ju! Jag vet inte varför drömmarna är som dom är men irriterande iallafall, aja nu är klockan 08:51 och jag ska sparka liv i min bror så vi kan gå och äta frukost för att sen gå ner till poolen och steka :D idag äe Våran sista dag här :( vi hörs mera sen när jag har tid! :-)

En månad <3

Idag har jag och min älskling en månad "officiellt", som alla vet har vi varit som om vi vore tillsammans mycket längre. Tyvärr är jag i Turkiet så kan inte fira det med han, så jag får nöja mig med alla söta sms han skickade inatt. Han är verkligen världens bästa min älskling, helt utan tvekan. Jag har aldrig känt mig såhär trygg i ett förhållande samtidigt som jag varit såhär kär som jag är nu. Han är helt enkelt bäst för mig! Finns inget finare och ingen som gör mig lyckligare! Kärlek till dig Pontus Joakim Brundin, du är det bästa för mig! <3

Infected

Vad söta ni alla är som fortfarande spanar in min blogg även fast jag har en "bloggpaus", anledningen till den kommer ni få reda på om några dagar :)! Ville bara skriva lite för att jag känner att jag måste bara få berätta hur patetiska jag tycker vissa människor är som inte kan släppa saker utan fortsätta skriva/säga saker om något som dom borde släppt för hur länge sen som helst! Jag fattar inte grejen, ni kommer ändå inte lyckas förstöra något som du/ni vill förstöra. Det är liksom skrivet i sten. Idioter, sluta lägg dig i mitt liv och sköt ditt eget, det verkar verkligen behövas! Det du/ni håller på med är bara waste of time, gå vidare istället. :-) Om tre dagar har jag och min älskling en mÅnad också (haha fast egentligen är det typ fem månader iomed att vi hållt på som om vi vore tillsammans ett Braaaa tag!). Men nu har jag sagt mitt och hoppas att folk kan vakna upp och inse att dom faktiskt bara är allmänt patetiska och inser att dom bara slösar sin tid. Jag har varit i din/eran sitts och jag vaknade upp och gick vidare, prova göra samma sak! BIGGEST LOVE TILL MÄNNISKORNA SOM ROCKAR MIN VÄRLD!

färdig tänkt

Det är så sjukt mycket som är runt om mig nu, som jag måste komma ihåg, kriga för, lägga onödig energi på osv. Jag orkar inte. Skolan dödar mig foreal. Vänkretsen ska vi inte ens ta upp.
överraskningen kommer bli det bästa på länge.
Men jag tar en bloggpaus, hur lång den är har jag ingen aning om. Men nu känner jag att jag måste ta det lite lugnt, måste börja komma ihåg att äta, sova och andas. För det hinner jag inte med idag, tråkigt nog..
Men vi hörs när vi hörs igen.

Om sanningen ska fram..

.. så känner jag mig faktiskt hotad av en tjej som absolut inte är ett hot egentligen. Så det är lite creepy, vart tog min kaxighet vägen? Men det är väl så, när ett problem försvinner dyker ett annat upp.

Menmen, åter till det jag faktiskt vill lägga energi på. Jag har världens jävla migrän, påriktigt. Håller på att krypa ur mitt egna skinn.. Så fort jag fixat klart med datan så ska jag ta två naproxen och sen krypa ner i min säng. Dagen har inte bestått av nånting. Mest bara varit hemma o tagit det lugnt, försökt att plugga lite. :)
Imorgon har jag inga planer, ska väl antagligen hitta på något skojsigt.
Vi får se om ni får ett inlägg imorgon eller om jag beslutar mig över natten att min bloggpaus börjar nu. men ifall ni inte får ett till inlägg så är det för att jag måste hitta tid till att andas och vila upp mig själv innan jag kan börja tänka på att tillfredsställa er. deal?
Jag och min älskling små planerade också att vi skulle åka på en semester i typ höst eller något tillsammans, det lutar mot Grekland eller något. Hur mysigt är det inte? Sen va det han som föreslog det också. Han är ju bara föööör underbar! ♥




fast and the furious 5.

hojhoj!
Gårdagen va hur mysig som helst, åkte hem till Pontus efter skolan och softade lite med han och Raffe. Sen skjutsade Raffe oss till tåget och vi begav oss inåt stan, åt på subway och sen gick vi och kollade på fast and the furious 5. Åh fyfan vilken film! Den va så jävla bra :D Jag dog typ. Sen kommer det en sexa också, hur lycklig får man bli?
Plus att det är en månad kvar tills studenten, looooooovelyyy!
Men nu ska jag sätta igång med pluggandet eftersom att betygen sätts om 15 dagar, soft va? inte alls stressad.

lovely

Min helg va toppen.
Igår åkte jag ju och hämtade min morbror och hans jobbarkompisar, sen åkte jag och mötte upp Sandra och softade lite hos Andy. Sen åkte jag och handlade med min mormor och åkte ringvägen och mös lite. Sen handlade vi middag och sen skjutsade jag hem henne.
Åkte hem och lämnade bilen och sen skjutsade mamma mig till tåget och jag åkte till Pontus. Där mös vi hela kvällen och bara tog det lugnt.
Nu är vi i skolan och idag kanske vi ska gå på bio. Vi får se hur det blir med allting.
Känner också att mitt humör inte är på topp så tror att det blir en bloggpaus framöver tills jag har tid och andas igen. Eller något, vi får se! :)

Haha

Bring it!

i hate you

Gårdagen var väldigt lyckat, godmat med Sandra sen vidare ner mot freja som hade öppningspremiär och foreal. Jag trodde båten skulle välta, satan vad mycket folk. Men kul var det, vakterna va ovanligt griniga. Men det förstår man eftersom att dom va så få.
Men iallafall, kvällen bjöd på minderåriga på freja, lättförtjänta pengar för min del, en helt oförberedd blöt puss av simon på kinden, en trasig toalett dvs 20 minuters kö för att pinka och maaaaassaaa annat!
Idag känner jag att jag borde dragit mig hemåt tidigare igår eftersom att min klocka ringde 07:30, och nu ska jag föna håret och klä på mig för att sen åka in till stan och hämta min kära morbror och han kompisar. :)
Vad resten av dagen ska spenderas med har jag inte bestämt än. Vi hörs sen.

fall like dominoes

Godmorgon!
Imorse kände jag mig faktiskt riktigt utvilad när jag vaknade. Glodde på ett BB avsnitt och sen va det frukost som gällde.
Vädret är awesome idag men självklart måste jag plugga, skit surt..
Men ikväll ska jag iallafall spendera tid med fina vänner på freja. Kommer bli riktigt awesome tror jag.
Nej nu ska jag plugga, hoppas ni har roligare liv än vad jag har.

limitless

Ohoy vilken kväll!
Hämtade upp min fina Matiss och vi bestämde oss att åka till Heron city, efter x antal varv i Huddinge på samma plats så kom vi äntligen fram, han är en otroligt bra kartläsare den där mannen! Väl inne avnjöt vi en god grekisk middag och senare begav vi oss till spelhallarna, jag spöade Matiss fina lilla vältränade rumpa på basket, (Han säger att hans va trasig men det är bullshit rätt igenom!). Sen gick vi till Ollan och kollade på första perioden av Sverige matchen, våra fina hjältar petade in tre mål i första period. BRAAA GRABBAR!
Sen va det bio dags, filmen va helt okej. Kändes som om den va grymt lång, men ändå bra. Rekomenderas!
Efter det begav vi oss hemåt och jag valde att ta en väg mot Älvsjö, Matiss va livrädd!
På motorvägen hem körde vi förbi en blinkande Doris med Kimmo, Sandra & Matte ståendes utanför. Snäll som jag är vände jag och erbjöd dom hjälp. Kimmos bil Doris hade gått sönder helt mitt på motorvägen, rip ♥
Så jag plockade upp Sandra eftersom att grabbarna skulle kolla hur långt dom kunde rulla bilen. Blev massa skitsnack i bilen utanför Sandras hus och nu har jag äntligen kommit hem. Min mage kurrar men jag är alldeles för trött för att ta nånting att äta. Iiiiinte bra!
Nu är det sovdags för imorgon står städning, plugg & Freja på agendan. Jag gissar på att bara det sista kommer bli av. Dock kommer jag vara nykter och förhoppningsvis köra ifall min fina mami vill låna ut den svarta faran till mig en kväll till :D

not ready to make nice.

Shulululuuuu.
Skolan gick grymt, koncentrerade mig ovanligt mycket på religionen, så nu fattar jag lite om Islam, pluspoäng till mig! (det är det som är det negativa med mig, jag har jätte lätt för att lära mig saker, det enda som krävs är att jag ska lyssna & anteckna. men jag gör det aldrig.. fail).
Kom hem runt tre, hade en fin pappa som hämtade mig vid tåget så jag slapp gå med alla ormar, tack papsi!
Nu har jag fixat färfigt mig och väntar på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan bränna ner och plocka upp Matiss. Ikväll ska han bjuda mig på middag & bio. Finare vän får man leta efter!
Så nu ska jag glo ut genom fönstret lite till tills hon kommer, känner redan nu att jag varit hemma och varit tyst för länge.. Stackars Matiss sen säger jag bara..
och ja tjejer, han är singel!

BARA JAG SOM BLIR SUGEN PÅ DETTA?!


i remember years ago.

Godmorgon alla söta!
Har ni sovit gott? Efter mitt inlägg igår så gick jag och Pontan till willys och handlade kakor, kladdkaka & hallon. Sen hem och åt en mumsig omelett som hans pappa hade gjort till oss. Sen intog vi liggande läge i soffan och kollade tv, åt kladdkaka med hallon och massa annat mumsigt, kollade på tv4;s program herr och fru också, det va helt okej.
Sen småkollade vi lite på Göra kanal 3 innan vi rörde oss mot sängen, jag somnade jättefort och imorse ringde klockan halv sju, gick upp vid tio i sju och tog en lång dusch, packade ihop mina saker och pussade min prins hejdå. Nu har jag sociologi och ska sätta igång med mitt & Matildas arbete, om 40 minuter är det engelska nationella writing, som jag har längtat! Eftersom att Sune redan älskar mig kan han nog se mellan fingrarna med lite stavfel osv i min text, man kan ju alltid hoppas!
Nej nu ska jag koncentrera mig.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen!




mys

jobbmötet gick strålande! Grym personal, snart ska jag provjobba också. Livet ser lovande ut just nu!
Sen åkte jag hem till Andy och chillade där och nu är jag hemma hos min prins, vi ska gå och handla nå gott tills ikväll och sen blir det bara mys hela kvällen! Imorgon är det engelska nationella, kuuul.
Vi hörs när vi hörs. LATERO



mys

jobbmötet gick strålande! Grym personal, snart ska jag provjobba också. Livet ser lovande ut just nu!
Sen åkte jag hem till Andy och chillade där och nu är jag hemma hos min prins, vi ska gå och handla nå gott tills ikväll och sen blir det bara mys hela kvällen! Imorgon är det engelska nationella, kuuul.
Vi hörs när vi hörs. LATERO



for sure


danza kuduro

Hejhopp!
Idag har jag varit riktigt duktig, satt ju kvar efter skolan och pluggade som bara den, gjorde klart fyra arbeten varav två började jag på idag. huuuuur duktig är jag inte ?! :D
Sen åkte jag och kollade ifall min studentklänning va klar vilket den inte va, sen hämtade jag upp min fina pojke hos Raffe och nu ligger vi hemma hos mig. Han är duktig och pluggar och jag belönar han med massage. Om en timme typ börjar hockeyn, då jääävlar!
GO SVERIGE!




ni ger mig alltid ett leende på läpparna.

Först och främst måste jag bara säga att nej rubriken är inte något posetivt till någon, snarare tvärtom. leker man med elden kommer man bränna sig, oh boy!

Men iallafall, dagen har gått bra, hade som vanligt bara en lektion, på lunchen åkte jag, clarisen och Jempisen till donken och åt eftersom att skolan serverade äcklig mat idag igen. Sen åkte vi tillbaka och jag dök ner i mina skolböcker på en gång. Så nu är jag klar med min ena uppgift och ska bara fixa till den andra sen har jag betat av lite iallafall. Känns great!
Ikväll ska jag och eric stå för maten också eftersom att mamma och pappa är iväg på konsert (som ni verkligen förtjänar, njut som fan nu. Ni är världens bästa föräldrar och jag älskar er föralltid!) Det får gå som det går, varken jag eller Eric är några mästerkockar och nu när det inte ens finns ett kök, ja ni kan ju lista ut det själv. Hoppas det finns billys och lussebullar i frysen, då är min kväll räddad iallafall!
Ikväll är det sverige - usa också, naaaaajsbajs! Pontan kommer nog till mig också, heeeeelt ok kväll som väntar mig då.
Jag vet att du är avundsjuk!




slänger upp en pepp bild som bevisar för alla er hur stark jag faktiskt är.
(haha och ja, jag hade tagit några glas när bilden togs, så fokusera på mina muskler istället för mitt fuckt up ansikte... höh)


vill du ligga med mig då?


min fristad blev till ett fängelse

Rubriken får stå för sig själv.
Dagen har gått i vågor, mestadels bra såna. Nu är det tyvärr helt tvärtom och jag har lust att slå någon. Sen måste jag också få säga att det inte finns nå värre än när någon person loggar ur chatten mitt under en diskussion.
Jag vill också säga att jag inte tänker lägga ner nå energi eller kämpa ifall man inte får samma krig & energi tillbaka.
Nu ska jag lägga mig och plugga också, det lär inte alls gå så bra som det skulle behöva göra. Jag känner mig jätte nedstämd och helt slut. Ge mig den tionde juni nununuuuu så jag kan få mitt liv, leende och positiva inställning tillbaka. Tills dess kan allting gå & dö.
Men tack och hej mina underbara anonyma läsare.


Hur mycket man än tycker om någon så kan man inte ta hur mycket skit som helst.
Detta va nästan droppen.

to do list:

Om 20 minuter slutar jag. Då ska jag hem och jag tänkte dela med mig lite utav vad jag ska göra då.
  • Svenska nationella
  • Bok recension
  • sociologi frågor
  • sociologi "varför missbruk"
Kul liv va?
Kan ju alltid trösta mig med att två jobb har hört av sig idag, intervjuer är bokade så livet verkar ju ta en vändning!

ett års kontrakt.

Nu är det spikat! (eller igår egentligen, men hade ingen större blogglust då.) Djurgårdens succe målis Gustaf Wesslau som hjälpte djurgården till en SM-final säsongen 09/10 kommer tillbaka till djurgården!
Det har länge spekulerats om ifall han ska återvända eller om han ska stanna i NHL, han har slagit ifrån sig alla rykten om hans återvändo men igår blev det officiellt. Välkommen hem!






walking in a winter wonder land.

Vaknade imorse utav att mamma kom in och pratade med mig, jag svarade något om körsbär som behövde säljas för att det va det jag drömt om, svarade senare på Pontans sms och skrev att han hade en skola att köpa. Arg va jag på han också. varför har jag ingen aning om.
Hade iallafall försovit mig och fick stressa som fan, till min stora förvåning så snöade det ute. Kom igen!! SNÖ ?! Den tredje Maj?
Fucked up global warming? Hann iallafall duscha och föna håret innan det va dags att rusa till bilen.
Nu sitter jag här i skolan, gör absolut ingenting. Ska slänga ihop min bok recension lite snabbt nu tror jag. Men annars är det en timme kvar tills jag börjar. hihi det är kuul..
Gårdagen spenderades hemma hos Malin iallafall, jag körde hennes gamla bil (det gick väl sådär, skratta fick vi göra iallafall!) vi köpte pizza, chips & läsk och sen åkte vi hem till henne och kollade på hockey. Sverige slog österrike med 3-0 så man kan absolut inte klaga! Synd bara att vi torskade mot norrmänen, jävla skidåkare.
Ska samla ihop alla bilderna ifrån min mösspåtagning och lägga upp dom hära, så får ni ta del av den också :)!



vart tog värmen vägen?



Keep it coming!

HATERS MAKE ME STRONG, keep up your good work!

youre the closest to heaven that ill ever be

Mannen i mitt liv, min kärlek, min andra halva.
Du gör mig lycklig! ♥

bilder & text ifrån valborg.

Nu tänkte jag berätta lite om min valborg som va helt jävla awesome! Den bästa utav dom alla tror jag.
Vi va ju hemma hos min fina vän Ida, grillade hur god mat som också blev hur mycket som helst! Jag åt tills det höll på att spruta ur öronen på mig, höhö!
Sen blev det skitsnack med gamla vänner, femkamp som innehöll gåtor (som jag ägde sönder alla på), springa med en galge mellan benen, pricka en penna i en ölflaska, dricka öl, vin, cider & en shot. Mitt lag vann såklart och jag hade så jävla kul.
Fick även spendera natten med min älskling! Så dagen va lätt det bästa på länge! :-)

Lyxfällan

Nu sitter vi och kollar på reprisen av lyxfällan med rosanna, usch för att hamna där! Gårdagen va så jävla rolig, helt sjukt! Berättar mer om den sen :) Ikväll ska jag mysa med min älskling precis som jag gjort hela dagen, så nu ska jag fortsätta med det! :) Imorgon har jag fetaste sovmorgonen också, naaaaaajs! LATEROOOO!

RSS 2.0