ALLETTAN!

jag måste bara få säga att nynäs hockey är absolut BÄST! :D dom lyckades kämpa sig till en seger igår, och det innebär spel i allettan efter nyår :D fyihelahelvete vad skönt :D
en vinst med 4-1(?) blev det, matchen va en nagelbitare men efter många om och men, stela skridskor och slarvpuckar så rodde grabbarna det i land!
vägen dit gick väl helt okej, haha vikom till vallentuna och allt. skulle åka till centrum för att äta något eftersom att vi hade en och en halv timme på oss tills matchen började, sen klev vi på samma buss igen (fast åt andra hållet), tror ni att den gick förbi där vi skulle av? nej!
så vi irra runt i skogen, något indrustriområde och massa andra hus i ungefär en timme? vi lyckades äntligen hitta någon att fråga vart vi skulle, och han sa att vi skulle till sporthallen. så vi gick dit och det enda vi ser är en innebandyplan och handbolls mål.
och massa föräldrar med småbarn.
så vi frågade en pappa vart vi skulle och han tyckte så synd om oss så vi fick skjuts dit, så vi hann i tid tils matchen och tacka gud för det!!!
lyckades fixa skjuts hem också :) då blev det emmas stora säng på direkten, hade lite svårt att sova (som alltid!), men till slut gick det :)
imorse skulle vi tagit sju tåget till skolan, tror ni det gick? nej!!!!
alla bussarna va inställda så vi kunde inte ta oss någonstans!
sen efter typ en halv timme lyckas de iallafall skicka en ersättningsbuss, blev proppfull såklart. men vi tog oss iallafall med nöd och näppe till vh och där ifrån tog vi tåget :)
tog ungefär typ timmar? men det är helt ok, snabbt för att vara nynäsbanan tycker jag (y)
nu ska jag koncentrera mig på svenskan och fortsätta vara lycklig över segern igår :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0