what do you got?

hej världen! hur har eran dag varit?
min har iallafall varit toppen, vi hade ju föreställningen som jag skrev om tidigare, gick strålande!
sen satt jag och Olivia med niklas och Lukas medans dem pluggade och vi sov, sen efter det hade vi FSF ute i solen med massa godis och saft och fick våra betyg, ett VG inte illa pinkat tycker jag :)
Sen blev det brännboll på treornas "idrotts lektion" det va treor mot tvåor, vi va bara tjejer och de andra va fyra killar, vi vann. rätt så knackiga!
Sen gick jag, Lukas, Olivia & Niklas till centrum för att jag skulle köpa strumpbyxor, bjöd lilla Niklas på glass också. sen fixade vi lite grejer i centrum och chillade sen tillbaka till skolan, då blev det snabb genomgång med teatern och äta lite, sen började folket rulla in och kvällsföreställningen drog igång, den var inte alls lika bra som morgon showen men den var mycket roligare!
Nu har jag precis tagit en låååångdusch och rakat benen och smörjt in mig, imorgon hoppas jag på en shorts-dag så jag kan få lite färg på mina kritvita ben.. ;L
nu är mina popcorn klara och jag ska lägga mig och kolla på film, imorgon är det städdag i skolan vilket innebär en heldels chillande, förhoppnignsvis i solen och det gillas starkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0