prince of persia

Nu har jag och Olivia precis kommit hem, vi har (som jag skrev tidigare) varit inne i stan och kollat på bio med Niklas & Lukas, vi kollade på prince of persia. helt okej film faktiskt, lite tråkigt att det var lite mycket scener som såg ut som om de vore taget ur ett tvspel.. och att jag va tvungen att blunda typ halva slutet pga att dom hade äckliga ormar med typ HELA tiden, suck!
Sen när vi skulle hem så blev killarna två BF;or och tyckte att det va coolare att åka tåg istället för att åka tuben & buss med oss, their lost.
Så nu sitter vi här och lökar, ska väl kanske kolla på någon film. :)
nej nu ska vi mysa vidare! :) PUSSSSS

skrattanfall

Nu sitter vi hemma hos Lukas, hans syrra kom nyss hem och han är as elak och jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag håller på att dö av garv! jag hatar när man får skrattanfall och man verkligen inte kan stoppa det, haha.
jag håller på att dö av garv och klockan går skit segt. jag vill åka och äta men dom vill inte äta nu, jag dööööör! haha, nu ska jag försöka hålla mitt garv inne, saftskallar hela bunten.. :)

31 maj

hallo på er!
Nu sitter jag i skolan, kollar på när alla redovisar om olika "svårigheter" som barn kan ha, dvs ADHD, damp, dövhet osvosv.. vi fick nyss reda på att vi ska få testa en dag med att sitta i rullstol eller ha något annat funktinshinder, kulkul!
dagen har flytit på ganska bra och fått massa gjort. Snart ska vi gå hem till Lukas och sen ska vi åka in till stan och gå på bio, prince of persia är det som väntar, vad jag har hört så verkar den vara grym! Ingen som sett den har ångrat sig, så det låter lovande :)
nej nu ska jag koncentrera mig :)
dra inte in mig i era brister

soul sister!

jojagog älolsoskokaror dodigog!

jag är som längst ett telefonsamtal bort <3

van wilder

jag är så jäääääääävla trött!
gårdagen var kul, jag och niklas kollade på "wolfman" som jag skrev innan, en påminnelse till er alla igen, se den inte! varenda varg såg ut som chewbacca (stavning?). Vi fick turen att hämta en lite för överförfriskad Olivia vid bussen runt halv två, sen blev det ett besök på toa med simglasögon och massa vatten, sen slocknade min pärla väldans fort!
Jag hade lovat killarna att kolla på någon ufc match vid fyra med dom, jag höll mig vaken till halvfyra och sen slocknade jag i soffan, det tog inte lång tid innan Niklas och Lukas somnade dom med, Niklas storebror fick sitta och kolla på matchen helt ensam, stackarn!
Jag vaknade utav att Niklas började röra sig och att jag hade så jävla ont i mitt högra ben, jag lovar att Niklas hade legat på det, då var klockan åtta. piggt?
han gick hem och jag förflyttade mig till en säng och sov tills halv tolv.
Fick upp Olivia och dom och sen gick vi för att äta pizza, sen gick vi hem till Lukas igen och kollade på "van wilder freshman year", delt ok film, myyyycket bättre än wolfman.
Sen vid fem började jag åka hem och nu ligger jag här, ska försöka plugga lite eftersom att betygen sätts på onsdag, taggggaaaaaaa!

hähä, världens tråkigaste, omotiverade och onödigaste inlägg.

-

jag gillar inte Lukas, han är inte på min "bra-iga" lista längre.
Jag och Niklas har precis kollat på wolfman och den sööööög! se inte den! på riktigt nu alltså.
nej nu ska jag försöka få Lukas att laga mat till mig sen ringa hit Olivia, jag kommer ha träningsvärk imorgon av allt garv. för skratt smittar verkligen :)!

saftskallar

Nu sitter jag här hemma hos Lukas med han och Niklas (mina saftskallar), jag och Niklas kollar fotboll och han skrattar åt ingenting medans Lukas raidar...
Updaten har varit asdålig pga att jag jobbat, as enkelt jobb och hur mycket pengar som helst som kommer in på kontot närsom! i like.
Olivia ska komma hit sen men ingen vet när eftersom hon är och firar en kompis som fyllt arton, nej nu ska vi nog störa Lukas och jag ska slå Niklas eftersom att han skrattar åt mig i skolkatalogen... snäll kille?

godnatt världen!

Nu säger jag tack och hej för mig, dagen har varit lång och huvudvärken kryper sig på och det orkar jag inte. Imorgon och de kommande två eller tre dagarna ska jag jobba också och tjäna stöööört mycket cash! så huvudvärk säger vi big nono till. så godnatt världen! får se om det blir någon uppdatering imorgon!




grownup?

jag känner mig riktigt gammal och mogen idag, jag har lärt mig hur man för över pengar ifrån olika konton, hittat min bakkod och fixat lite med det, rensat min plånbok, pluggat ytterst lite och ätit middag med mig familj (ja jag kommer faktiskt inte ihåg senast jag åkte direkt hem efter skolan), jag sitter också och för en konversation med Herman på MSN och jag använder riktigt djupa och vuxna ord, vuxen poäng till mig! hellyeah!
Men nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli åtta så jag får poppa popcorn och mysa ner mig i min säng och sätta på min tv, lär nog bli lite teori plugg innan det, imorgon är det jobb 9 - 17 som gäller, drar ifrån nynäs vid sju, taggad? nej!
taggad på dollarna som rullar in sen? JAPP!
sen är jag skapligt jävla irriterad på nynäs kommun som har tummen upp i stjärten, månadens ris till er!

majset! <3<3

hohäror äror etottot inonlolägoggog totilollol mominon fofinona vovänon Ololivovia, hohonon äror vovärorloldodenonsos fofinonasostote kokomompopisos, jojagog gogilollolaror dodigog! <3<3



I like

Skoldagen gick faktiskt snabbt, hade bara två lektioner och på första fortsatte vi att kolla på Oliver Twist och sen va det långrast och sen lunch, äckelpäckel mat i skolan, varför kan vi inte få äcklig mat när studeibidraget kommit? Sen var det skapande ifrån tolv till tjugo över tre, vi körde igenom våran pjäs två gånger som btw för föreställning den 3 Juni och något annat datum, bara att komma och kolla för er som vill, haha :D
Efter skolan fick Olivia ett sms av Lukas där han sa att han & Niklas va i centrum och käka glass och att vi skulle skynda oss dit, så vi började gå ditåt. sen när vi ringer smartskaftet så va han inte ens där, då va dom fortfarande i hemvisten, saftskallar?
Så vi gick hem till Lukas en snabbis och hämtade lite småpengar (som jag och olivia räknade igår och han hade 523 kronor i enkronor, knackig?) sen bar det av till Centrum där vi köpte glass och satt i solen och prata.. mysigt!
sen hämtade mamma mig och jag körde ända vägen hem, nu är det plugg som gäller :)

vart kommer alla dessa underbarn ifrån? ;o

JAG ÄLSKAR DENNA LÅTEN! JAG ÄLSKAR TEXTEN! jag blir helt knäsvag och ögonen fylls direkt, hiss eller diss?
myyyyycket bättre än orginalet enligt mig! ;) kolla tjejerna i bakgrunden :)

9

I would never wish bad things, but I don't wish you well
Does it hurt to know I'll never be there
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you, who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew exactly what you would do
And don't say, you simply lost your way
She may believe you but I never will

i don't hate you, i don't regret you, i don't love you, i don't miss you, - I just nothing you

världens bästa kaveri <3

Nu har jag typ precis kommit innanför dörren, eller ja, ett litet tag sen.
Natten spenderades hemma hos Olivia med henne och lukas, LAGGEN PUSSAS! eheheh intern humor.
vi började kolla på Wolfman men som vanligt så somnade typ alla, Lukas va tjock hela natten och snodde allt täcke så jag höll på att frysa rumpan av mig, menmen.. :)
Skoldagen gick strålande, men vädret suuuger! någon som är med på att bojkotta vädret? Jag lämnade in min teckenspråksfilm fast man egentligen inte fick för det var försent, men lite charm löser allt :) Sen skulle jag & Olivia åka till brandbergen centrum och sola, vi skulle bara förbi hos Lukas i någon minut för att slita med han dit, det slutade med att vi åt upp hela Lukas chipspåse & halva hans chokladkaka och vi va där i över en timme men fick ändå åka ensamma och sola, Efter solningen blev det donken och sen åkte jag hem! nu ska jag ta tag i min idrottsuppgift och försöka göra den innan desperate börjar. kanske skriver mera seeeeen :) !


klockan är halv elva, klä av dig

oliviamaaaaaaajs <3

Nu sitter jag, Olivia & Lukas här i Olivias säng, barkaby gick bra, svårt att hitta dit bara, hoppas att jag och Idah har bättre tur på Torsdag, (y)
Mamma skjutsade hem mig till Olivia efter vi varit i Barkaby och då gick jag och Olivia på långpromenad och köpte glass, vi gick ända hemifrån henne till Lukas, det blev två glassar på vägen, man måste ju ha något att träna bort :)
så nu sitter vi alla här i hennes säng, jag glor dum dummare och dom spelar Robot Unicorn Attack, jag gav upp eftersom att jag va så himla dålig!
nej nu ska jag vara lite sociaaaaaaaaal, PUSS






<3

?

I got time while he got freedom

ovärd dag!

hallojsan på er! nu sitter vi här, har ingen lektion, har haft en lektion hittills eftersom att jag inte vågade gymma när jag inte är helt frisk, Lunchen i skolan var inte den godaste så jag och Olivia gick till centrum och köpte godis, tjåkizzzzarrrrrrr!!!!!
Nu ska jag försöka få massa saker gjort som jag behöver göra! har verkligen mycket saker kvar, en uppgift som ska vara inlämnad imorgon som jag inte ens börjat på.. måste hitta Grazyna så jag får reda på vad jag ska göra, sen är det bara Bild kvar och sen bär det iväg till Barkaby med Idaaaaaaaah, äventyr? oh hell no!

can you handle what i'm about to do?

-

It's always times like these
When I think of you 
And I wonder 
If you ever 
Think of me


kan du inte bara sluta göra det du gör som får mig på fall hela tiden.

.


:(

FIN BILD OSVOSV
såhär sur  kan man också vara när man sitter i skolan en timme och en kvart för tidigt helt ensam! Fia & matilda kommer snart, eller ja om en halvtimme och jag orkar inte vänta och jag är hugriiiiig!
Jag ville ha på min mina nya shorts idag men det var för kallt, har med dom i väskan så hoppas på varmare väder sen, hihihohoahaha. kulkul...
Min nya jeansjacka är på också, jag vill ha riktigt sommarvärme nunuNU!

och jag som trodde att allting höll på att lösa sig...?
eller spelade du samma spel som förut, helt utan att bry dig?
allting för att få mig att må dåligt, right?
för man ska inte tro på allt man hör.
ge mig styrkan att glömma dig!

bilder ifrån igår :)

JAG LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLV, ENJOY!

sluuuuut på kontot!

Gårdagen blev oförväntat kul, det var trevligt folk på mix som bjöd på dans och många skratt, tyvärr slutade ju inte allas kväll lika bra som min ;)
Imorse tog jag elva tåget till Farsta med Olivia och Lukas, jag och Olivia skulle köpa bikini så första stoppet var H&M redan där höll Lukas på att tuppa av när han såg hur mycket vi skulle pröva, han genomled det iallafall, och hela dagen också :) hans mamma kom in några timmar efter oss och dom köpte hans student kläder, sen åkte vi till coopen och sen skjutsade dom mig och Olivia till bussen, jag tog kvart över fem tåget ifrån Haninge och kom hem för fem minuter sen, wooooohooooo! jag hatar SL eller är det SJ? whatever, funkar lika dåligt båda två.. men nu har jag iallafall kommit hem med ett par shorts, en jeans jacka, två bikini överdelar och smink, slänger kanske upp bilder på allting sen! nu ska jag se om maten börjar bli klar, jag hoppas verkligen det! min mage skriiiiiiiiker!

0

L-O-V-E is just another word i'll never learn to pronounce again without you


tagga till!

nu sitter jag här hemma hos min underbara Idah, har precis fått min försenade födelsedagspresent, jag började tjuta! hon är verkligen den bästa jag har och jag älskar henne bottenlöst, utan henne skulle jag nog inte sitta och skriva det här inlägget.
men nu ska vi börja sminka oss, eller nej hon skulle fixa naglarna innan, det tar ju lite tid när skönheten ska fixa sig, ;)
sen ska vi ner på mix en snabbis sen ska jag försöka få med mig alla till Freja, är galet taggad på att dra dit men synd bara att det bara är jag som är det.. :/
men det löser sig alltid, sanna ord av en sann finne!
Nej nu ska jag försöka att tagga till :) hörs sen kanske :)

äckliga tjeckien!

Såå då har mamma och dom äntligen kommit hem :) dom blev jätte glada för städningen och har berättat hela dagen om allt dom har gjort, dom verkar haft det super kul :) har fått alla mina saker också, lovely!
Nu har jag precis rivit ut hela min garderob och försökt att hitta något att ha på mig, gick väl inte så jätte bra.. jag verkligen avskyr att vara tjej! vi får mindre betalt men vi ska ha större garderober med massa olika skor och kläder och underkläder för att killarna och alla ska bli nöjda, matten går inte riktigt ihop va?
dessutom hatar jag att välja kläder, jag blir ändå aldrig nöjd! imorgon ska jag kanske åka in och shoppa för jag känner att det behövs nu.
Sverige förlorade mot Tjeckien också, äckliga B-land. jag HATAR tjeckien, ska nog åka förbi och köra mammas skoda ner i Muskan. jappjapp! inte fan tänker jag gynna det där landet någemer iallafall! PÖH!
nej nu känner jag att det här blev ett väldigt ilsket inlägg, men visst måste man få vara lite butter när det verkar som om hela världen bara spyr på dig? oh yes i think so.
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting alls och sen åka ner till Idah, ikväll blir det förmodligen en barrunda men jag är typ taggad till 0. så vi får väl se hur det blir med den saken.

lördag

Godmorgon!
imorse försov jag & Eric oss, vi skulle gått upp vid nio för att städa hela huset eftersom att mamma och pappa landar vid två tror jag att det var? jag vaknade vid tio ungefär och slet upp Eric direkt, Och nu är vi i stort sett klara med städningen, vi har fixat allt och nu sitter vi bara och väntar på att Tvätten ska bli klar, jag hoppas verkligen att Mamma & Pappa blir glada för det. men det kommer dom nog bli :) jag vill ha mina saker som dom köpt också :D
Nu sitter jag och kollar på Talang och försöker lista ut ifall något roligt händer ikväll. :) nej nu har jag inget mer att skriva, vi hörs kanske sen :) PUSS

01:40

ojojoj vad tiden flygit förbi! kvällen har gått riktigt fort och idag kommer mamma & pappa hem, det innebär att morgondagen (idag) kommer spenderas med att städa huset, ska ju vara fint när dom kommer hem, kunde faktiskt inte komma på en bättre "welcome home" present :) Fast det ska självklart bli en liten paus vid kvart i två då jag ska kolla på Sverige - Tjeckien, min röst har börjat försvinna igen och jag ber till gud att den kommer tillbaka tills imorgon. nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "the Ugly Truth" hoppas verkligen att den är något att se, vet att den funnits länge men jag är lite efter :) TJINGTJING!



v

To let go is not to deny,
but to accept.
To let go is not to regret the past,
but to grow and live for the future.
To let go is to fear less and love more
Remember: The time to love is short

So will you ever love me again, only time will tell

#

Never give up someone you can't go a day without thinking of!



söndertuggad

Nu har jag och Eric precis kommit hem, vi var och kollade på Andreas match, innan det slängde vi is oss en varsin Kebab tallrik på PH, eller ja Eric åt en och en halv och jag åt en halv :)
På ph träffade vi Danni & Victoria som också skulle upp på matchen, så tog sällskap med dom :) Matchen var väl inte den roligaste, men somsagt, det var ju fotboll.. ;)
Grabbarna förlorade med 1-2 eller något men Andreas spelade riktigt bra och det va ju roligt. :)
Jag tror dock att jag kommer ha riktigt svårt att sova inatt, det var fullt med myggor och knott där uppe och jag tror att jag var deras favorit objekt, som vanligt. Ganska surt!
Nu ska jag slänga på en film och bara mysa resten av kvällen, försöka att göra Andreas glad efter förlusten också :)

foooooootboll

japp, bilden är mest för att visa hur otroligt vackert mitt hår är när jag bara satt upp det i en hästsvans direkt efter duschen, men varför skulle jag bry mig?
nu har jag precis kletat på lite mascara och ska gå och sätta på mig lite kläder och sen ska jag & Eric ner till nynäs och äta pizza och kolla fotboll, söttherese kanske gör oss sällskap också, jag hoppas!
såååå.. LATER DUDES

friday, im in love

Gud vad underbart vädret är! med tanke på att det är såhär varmt nu så kan man ju bara undra hur varmt det kommer vara i sommar, me like! kanske man kan få ha en sommar när man är lite brun..
Idag har jag legat ute i några timmar och solat, låg ute så länge mitt huvud tillät och sen gick jag in och tog en lång kall dusch och skrubbade hela kroppen, sved lite kanske.. Sen smörjde jag in hela kroppen och satte mig i soffan och kollade på Sex and the city flmen (igen!) men nu har jag äntligen sett hela, :)
Och nu sitter jag här och väntar på att min lillebror ska komma hem och att Idah ska ringa, ska försöka planera kvällen, måste ut och göra nånting, börjar lessna på att bara sitta hemma. ska kanske försöka locka ner min fina lilla olivia? saknar henne ju!! :(
målet för ikväll är att gå och kolla på Andreas fotbolls match, måste bara hitta någon som vill gå med, försökte få med Idah men hennes svar var "jag sitter hellre naken på banantorget i en vecka" så hon va inte så taggad på det. Egentligen är inte jag heller det, fotboll är så tråkigt! men ibland får man offra sig, han kom ju faktiskt hit i måndags eller när detva och underhöll mig några timmar, så det är en give and take situation. :)
nej nu ska jag ringa min lillebror och kolla vart han håller hus & vad vi ska äta ikväll :)
Imorgon kommer mamsen och papsen hem och då blir det riktig middag igen, wooooho!
nej nu ska jag göra lite nytta, känner mig mycket piggare just nu :)

here it goes again..

Godmorgon på er allaihopa!
Igår fastnade jag framför Sex And The City filmen när jag gick och la mig, och efter den var den "bam margera: where the %&"€€ is santa?" varför visar dom alla bra filmer på natten? har ingen aning om vad klockan va när jag somnade men det va väl någongång inpå småtimmarna..
Vaknade vid tio imorse av att det va så varmt i mitt rum så jag knappt kunde andas, yeey! så nu har det satt igång igen, ni som sovit i mitt rum under sommaren vet att det blir KOKHETT!
Sova med någon är nästan helt uteslutet, och sova med någoting på sig är helt uteslutet. usch! och min fläkt hjälper absolut ingenting..
Men iallafall, jag har precismgjort mannagryns gröt och ska när som helst dra mig ut i solen, lovely!
vi får se hur länge jag kommer orka där ute, rösten är iallafall halvt tillbaka, alltid ett plus! men jag som ville vara frisk i helgen! :(

duktig

Nu har jag varit lite duktig, min naturlärare hade mailat det dom hade gjort på lektionen och sa att jag skulle läsa igenom det, så det är gjort. Jag har också översatt min teckenspråksredovisning ifrån svenska till Teckenspråk, så nu gäller det bara att orka filma det någongång, vänta tills Sandra läst igenom det också så jag ser att det mesta är rätt.
Min teckenspråks lärare sa också att huvudsaken är att jag iallafall gjort nånting :)
Men jag har inte orkat ta tag i disken, helt allvarligt. vad gör jag och Eric som blir sååå mycket disk?!
Men jag har iallafall precis ätit middag, blev en billys. haha.
Jag har inte fått tillbaka min röst ännu och det stör mig, jag vill till skolan imorgon!
blir helt störd i huvudet av att sitta ensam hemma :P kommit på mig själv flera gånger när jag gått och pratat med mig själv, haha schizo?! yes i think so!
så imorgon hoppas jag på sol så jag kan få lite färg, skulle vara underbart eftersom att alla mina kära klasskompisar verkar fått mycket färg och jag inte vill vara en alvedon helt själv. :)
Ska försöka samla krafter till att städa imorgon också. :)
nej nu ska jag fortsätta att försöka hitta på något, inte det allra enklaste!

du byggde upp mig bit för bit

loved it


hey mr. curiosity

1. Jag har insett att min senaste kyss: kommer jag knappt ihg
2. Jag lyssnar på: kung jason mraz
3. Jag pratar: svenska, engelska & teckenspråk
4. Jag älskar/tycker om: mina närmsta
5. Mina bästa vänner är: Idah & niklas
6. Min första riktiga kyss: var med en tvilling i min lillebrors säng, hÄhÄ
8. Jag avskyr när folk frågar: onödiga & dumma frågor
9. Kärlek är: kär+lek men underbart när det funkar
11. Någonstans, tänker någon på: att den saknar mig, HAHAHAHA :]
12. Jag kommer alltid att: ha Eric skrivet på min handled & ha han som lillebror
13. Jag är hemligt förälskad i: Channing Tatum
14. Sist jag grät var: 20 minuter sen
15. Min mobiltelefon: på bordet
16. När jag vaknar på morgonen: suckar jag och snoozar
17. Innan jag går och lägger mig: lägger jag mig precis så som jag ska ligga
18. Just nu tänker jag på: att jag ska kissa, hämta chips eller popcorn och kolla hockey
19. Bebisar: är urgulliga!!
20. I dag har jag: vaknat, legat i soffan, balkongen i fem minuter, soffan, soffan & nu ligger jag i soffan
21. I kväll har jag: är inte kväll än
22. I morgon kommer jag: antagligen vara sjuk
23. Jag vill verkligen:
få allting braaaaaa :)!

remember me

Är jag i skolan idag? nej!
Mår jag bättre? NEJ!
har jag någon röst? nej inte det heller..
suck jag börjar lessna på att vara sjuk, riktigt jävla ordentligt!
Men iallafall, imorse blev det en sovmorgon ända tills 09,15 woooho, sen gick jag upp, gjorde gröt och började filura.
Hittade filmen "remember me" på internet och la mig för att kolla på den och herregud säger jag bara! vilken nedrans film, topp tio utan tvekan! jag grät mig igenom hela slutet och jag kan nog ärligt säga (eftersom att jag blir så nedrans berörd av filmer) att ifall den här filmen hade funnits när jag och min förra pojkvän gjorde slut så hade jag nog tagit livet av mig, haha nej skämtåsido!
men jag är helt kär i hela filmen, fast nästa gång jag ser den ska det vara bättre kvalité, nu var det filmat ifrån en biograf och man hörde människor skratta och snyfta i bakgrunden, lite irriterande.
Mitt i filmen fick jag ett SMS av min mammas väninna som sa att hon varit hos sin mormors grav och hittade Adams grav, hon var gullig nog att fota och skicka till mig, jag har som sagt inte vågat mig dit efter begravningen, ska dra mig dit någon dag!
Nej nu är det en timme kvar tills Sverige matchen börjar så nu ska jag dricka honungsvatten och försöka få tillbaka min röst så jag kan heja lite :)



<3 jag saknar dig

sömnproblem!!!!!!

God only knows how much i'd love you if you'd let me.

tomt, jag hatar tankar

jag verkligen hatar mitt huvud och mina tankar.. Varför ska jag ta allting helt fel och intala mig helt fel grejer? det är inte bara en gång utan nästan varje gång. det går mig på nerverna och även fast jag inte vill så blir det fel mest hela tiden.
jag skulle vilja vrida tillbaka klockan, göra om allting och göra allting bättre än vad jag gjort.
bara få den där chansen igen, okej jag ska inte direkt dö imorgon, chansen kanske kommer närsomhelst. när jag slutar intala mig fel grejer hela tiden, vi får hoppas på det. hatet är ju inte kvar, och allting kanske blir som jag vill en dag, med tanke på omständigheterna så kanske det bara är bra om det tar tid, tiden läker alla sår osvosv, eller hur är det man säger?
så jag antar att jag bara får vänta ut allting, känslan i magen säger att något kommer gå riktigt snett snart, men såna hemska tankar vill jag helst inte tänka.
Man får ta var dag som den kommer och jag följer Dannis råd, KÄMPA TILLS DU VINNER
men just nu känns det bara som om allting snart kommer bli för mycket.
nej nu ska det bli slut på detta förvirrande tråkiga inlägg, jag ska ta min snurriga skalle och gå och lägga mig, en morgondag väntar som förmodligen är full med överraskningar.



greys!

nu sitter vi här, har precis ätit middag, Danne och Angelica är här och vi har ätit Lasagne, eller ja, alla utom Angelica, hon åt korv & makaroner :)
så nu sitter vi och kollar greys, staaackars mamma som missar det ;)
Imorgon har jag gett mig fan på att jag ska försöka ta mig till skolan! orkar inte sitta hemma längre, jätte tråkigt!
jag pluggar även bättre i skolan och jag har lite att göra nu innan sommarlovet, jag orkar inte!
nej nu börjar greys igen! PUSS

=

jag hatar hur du alltid får mig ur balans

tidsfördriv

1. är du kär? - nej :)
2. har du snusat? - aarråå någongång så
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Ja, men inte med flit
4. har du legat i sängen brevid en kille? - självklart
5. har du blivit dumpad? - ja..
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej kan jag väl inte påstå
7. tar du droger? - nej absolut inte!
9. har du pussat en kille? - jaaaa (:
10. hatar du någon? - hata är ett väldigt starkt ord, jag ogillar några.
11. älskar du någon? - Ja!
12. har några av dina vänner svikit dig? - tyvärr allt för många.
13. har du djur? - nej.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - yees
15. hatar du dig själv? - inte för tillfället
16. gillar du orange? - njaaaarr
17. har du haft oskyddat sex? - ja
18. har du nån sjukdom? - aaaaa atm iallafall 
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - jag gillar ingen just nu, men för den jag gillade
20. har du en gris? - japp, han heter Eric och är min lillebror
21. har du en plattång? - Jupp
22. har du en bror? - världens bästa
23. har du sjukt bra humor? - klart! 
24. har du mörkt hår? - aa typ
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - Ja finns inge bättre tror jag
26. tycker du om hästar? - goda
27. har du en hund? - nååååpe
28. har du skilda föräldrar? - nej :)
29. har du gått på simskola? - sisi
30. har du sagt bög till en kille? - Ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - har väl hänt.. 
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - yees
34. har du lunar? - nej 
35. har du MSN? - japp
36. har du en syster? - nej ..
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - beror på vad jag ska fota
39. har du sett dig själv brinna? - nä ;s
40. hjälper du dina vänner? - om dom behöver det så ja klart!
41. gillar du tacos? - biiiiiiesta!
42. tycker du att du är söt? - haha nä
43. har du dansat? - jaaa! :D
44. har du spelat fotboll? - ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja, eller iallafall något som liknar kärlek
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej skulle lessna
47. har du ätit sniglar? - ne
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - skum fråga men ja ?
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja!?
51. gillar du kläder? - ja
52. hatar du falska vänner? - värsta som finns!
53. gillar du att räkna matte? - gråter varje gång, ta det som du vill
54. älskar du någon nu? - klart jag gör!
55: har du gråtit inför en vän? - jappsi
56. kan du sjunga? - haha nej låter förjävligt!
57. har du sett nån död? - nej
58. säger du vad du vill? - ja oftast
59. är du stor? - alltså passa dig, jag är värsta biffen.. eller?
60. vad är ditt hela namn? - Anna Linda Carolina
61. kan du tala spanska ? - jag kan beställa öl & tandpetare (y)
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - ja.
64. älskar du vintern? - på ett sätt
65. har du mer än 6 par strumpor ? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - hela tiden.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jaa :)
68. har du mer än 3 par jeans ? - nej
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - Ja 
71. har du vart med om en olycka? - kind of
72. är du förvirrad? - allt för ofta på senaste tiden
73. har du mer än 6 par byxor? - räknas leggins? isf ja
74. har du förlorat en vän? - ja ..
75. gillar du att shoppa? - aaaaa, jag är väl tjej?
76. har du varit i paris? - japp
77. gillar du spindlar? - nej
78. klarar du dig själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja, (y)
80. är du klantig? - det är bara förnamnet (y)
81. har du foppatoffler? - ett par fake
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jag kör spotify
83. sminkar du dig innan skolan/jobbet? - inte alltid
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par skor? - yaaa (:
86. har du busringt? - haha ja
87. har du skällt på din bror? - om ja har
88. har du en vän som skiter i dig? - typ.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - har ja säkert
90. sover du med nått gosedjur? - ne 
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - ja!
93. har du tältat? - men ja
94. har du brännt dig? - yep
95. har du lekt med levande ljus ? - japp
96. har du lekt anden i glaset?- ja, löjligt men sant
97. skäms du ibland? - haha man ska inte skämmas, men det händer (y)
98. bor du i skåne? - nej jag fattar inte språket.
99. gillar du hip hop/rap musik? - ja, eller det beror väl på

popexpressen

nu har Nicklas precis varit här och hämtat kattskrället som vi passat, så nu hoppas jag på att få sova en hel natt.
Han hade köpt med sig frukt till mig också så nu har jag gjort en stoor fruktsallad med chockladglass, mumsigt!
ska försöka rensa tankarna lite för det snurrar som renarama popexpressen i mitt huvud, hat, kärlek, saknad, skuld, svek, irritation osv..
för jag vet helt ärligt inte hur man kan tänka när man gör som dig? du sårar alla i din omgivning som bryr sig om dig, hur man kan vara så himla nonchalant och strunta i precis allt som kan ha en hjälpande effekt.
Jag tror helt ärligt att alla bara sitter och räknar dagar och inväntar samtalet som ger oss beskeded att du bara inte finns längre. Och just nu avskyr jag dig och hatar det du gör, jag hatar det så mycket att det kryper i hela kroppen.
Alla som ställer upp för dig och alltid finns här, är det här tacken alla får tillbaka?
en otacksam förstörd människa som ingen känner igen?
vart tog den gulliga, posetiva personen vägen?
vad man än gör så räcker det aldrig till, det finns alltid nya anledningar..

- we are only counting the days

:(

jag saknar dig,
men jag är helt enkelt för stolt & envis för att erkänna det.

madhouse!

guess what? jag är inte i skolan idag heller, har jag blivit det minsta friskare? NÄPP! jag blir tooookig!
fyfan, nu sitter jag i soffan har precis klivit upp, idag fick jag bevis på att våran larm faktiskt funkar!!! härlig väckarklocka..
sen fastnade jag i sängen framför slutet av "Arn", jag va ju tvungen att kolla när jag upptäckte att Joel Kinnaman va med, yummie :)
Idag skiner solen och det = inge fruktsallad för mig = sjukare...
varför kan jag inte bli sjuk på vintern då man kan ta sig någonstans? suck..
nej nu ska jag sluta gnälla och försöka samla krafter till att göra frukost och fixa med disken, jag fattar itne vad jag & Eric gör men vi har mer disk nu än när hela familjen är hemma.. skumt?


juste, när jag läste Göthbergs dansblogg imorse fick jag den glada nyheten om att dom skulle starta dans-tv inom kort, storhetsvansinne? ja inte vet jag, men jag GILLARE!

sveeeeerige !

godkväll på er alla! idag har jag varit (o)duktig. jag har spelat ut bubble shooter tre gånger, varit social med andreas, städat, diskat, pluggat, lagat riktig middag (som jag aldrig mer tänker göra om!), inte gjort klart min teckenspråk, sjukskrivit mig för resten av veckan, hällt cola på hela våran vardagsrum (dvs dränkt fjärrkontrollen & min kamera i cola.....) och kollat på sverige matchen..
Sverige spelade bra och vann stort så det menas att nästa möte blir emot danmark, norden derby?
Juste, min och erics middag blev väl inte den mest lyckade.. Vi skulle göra stuvade makaroner & köttbullar, vi gjorde stuvning för trekilo makaroner tror jag. menmen, det räckte iallafall, alla sätt är bra utom dom dåliga!
imorgon ska jag ge mig fan på att jag ska ta mig ner till nynäs och köpa frukt så jag blir frisk någon himla dag så jag får träffa mina solstrålar! så imorgon ber jag för att det ska regna, regn = inga ormar.
sen ska jag ta tag i mitt skolarbete, betygsättning på onsdag, SKJUT MIG!
nej dagen har verkligen tagit all min energi och migränen är tillbaka, värre än någonsin! så nu väntar min säng och jag ber till gud att jag får en helnatts sömn, utan problem eller nattpratande så jag väcker mig själv. imorgon får vi förhoppningsvis besök igen, me like!
godnatt på er sötnosar!





fattadu inte svenska va? är du ifrån norrköping eller?

NI MÅSTE KOLLA PÅ HELA! hahahaha hur söt får man bli? :)

:@

jag hatar att du fått tillbaka mig på ruta ett.
Jag hatar dig för allt du gör dina nära & kära.

jag behöver mer fast än det förstör mig helt

i hate to think

god eftermiddag på er!
nu har jag precis slängt i mig en billy pizza som får stå för min frukost / lunch, yes jag är lat när det gäller mat. men ingen idé att börja laga något stort när lillebror ändå kommer hem närsom, och då ska vi laga mat. Sitter nu och kollar på Top Model 12, är nästan klar med teckenspråksläxan, har skrivit den på svenska och nu ska den bara översättas till teckenspråk, och ja det är svårare än ni tror! POSS-C POSS-H PEK-C [HAPP] osvosvosv..
En söt liten Andreas kom förbi mig och höll mig sällskap ett tag idag, vi satt i solen på min balkong, han satt och pratade fåglar, jag satt och hmm;ade intressant breve, sen blev det lite scrubs och sen skrämde han livet ur mig ett antal gånger med hans dåliga humor, (note to self ; sätt upp andreas på "träffa-aldrig-aldrig-aldrig-mer lista!) sen åkte han hem igen, och nu sitter jag här :)
Precis när jag tog fram min b&j's glass så kom lillebror, så kanske bäst att plocka bort den och laga något att äta?


Tänk om du fick en chans att ändra på en sak, bara en sak, skulle du ta chansen?
jag skulle inte tveka, skulle ta den direkt, göra om och göra rätt eller hur är det man säger?
sååå...

iiiiilska!

Godmorgon!
Idag är jag arg, jag är arg på mig själv för att jag fortfarande är sjuk och för att det inte blir bättre, jag är också arg på mig själv för att jag inte hittar någon motivation till att plugga, det är betygsättning på Onsdag och jag måste vara klart med allt då, måste göra mitt teckenspråk eftersom att kursen slutar i år, jag är arg på mig själv för att jag inte orkar samla krafter för att göra frukost, jag är också ledsen för att dansen är slut och jag måste vänta ända tills sommaren för att få dansa på campet, funderar på om man ska köra Platina då och dansa rumpan av sig på alla campen, hoppas bara att plånboken är lika taggad till det som jag är. Jag är också arg på kommunen för att jag inte fått reda på något om jobbet jag sökte.
Jag är också arg på mina cp drömmar som gör att jag pratar så mycket i sömnen så att jag väcker mig själv, sisi jag är braaa! eller?
jag är också arg på tv för att dom inte visar något bra att kolla på.
jag är glad för att jag blev kallad swetii av min danslärare och för att dom har världens roligaste dansbloggar som jag underhåller mig med hela dagarna.
nej nu ska jag sluta gnälla, på dagens schema står det
- städning
- fixa tvätten
- diska
- PLUGGA!!!
måste börja spara energi, vi hörs sen!

finbesök & grillat, yummie!

godkväll på er! nu sitter jag här, proppmätt och dötrött..
Jag & Eric fick finbesök av Danne & Angelica som också spenderar natten här, trevlans!
När dom kom så började vi fundera på vad vi skulle äta till middag, det blev grillad kyckling & kroketer, mumsigt!
det satt finfint i kistan eftersom att jag blir så lat när det gäller att laga mat när man är ensam, mycket enklare med en billys eller en påse popcorn, tjock? javisst!
nej nu säger jag tack & hej ifrån mig, nu kallar sängen. ska försöka sova bort min dumma förkylning (om det ens är det de är..), för nu vill jag bli frisk och kunna träffa mina fiiiinfina tjejer igen! i miss you guys!

soooool!

nu har ungefär halva min dag gått, legat ute i solen i några timmar, kollat på tre eller fyra scrubs avsnitt & ätit lunch. nu ska jag ta tag i min teckenspråks läxa som MÅSTE bli gjord, usch man märker att skolan snart är slut, det är så läskigt mycket som ska göras! bäst att sätta fart medans motivationen finns kvar, slänger upp en bild ifrån min solning idag, grät nästan en tår för alla stackare som va i skolan då!

hÄhÄ


det är inte alla som får kärleksbrev utav en hemlig beundrare?
du & jag föralltid eller nå skit på turkiska, hÄhÄhÄ
synd bara att han inte är snygg, hehehoohohohihihi

oh baby let me love you down

godmorgon på er alla! jag hoppas verkligen att alla ni där ute mår bättre än vad jag gör! Vaknade imorse och det kändes som om jag hade gröt i huvudet, så ingen skola för mig del.. surt!
får bli en helplugg dag i solen istället. om jag orkar mig ut dvs. :)
vädret verkar ju minst sagt lovande, klockan är kvart i nio och solen lyser!
jag ska snart samla ihop alla mina krafter och fixa frukost, men ska kolla lite mer på Vakna med The Voice först, enligt dem så är Zlatan bög, Justin bieber en nolla & MJ lever. :) vad ska man tro?
nöjesvärlden har ju en tendens att göra en höna av en fjäder.. fast den tendensen har ju nynäshamn också!

godnatt

nu ska jag närsomhelst krypa ner i min underbara säng, tyvärr blir det så att jag kryper ner helt ensam, men what the hell..
Saknar min majsolivia också, och som jag känner mig just nu så blir det ingen skola för mig imorgon.. :(

Jag har iallafall klarat mig igenom dagen med hjälp utav flera liter vatten, cola, popcorn, billys, greys & hockey. sverige vann och bättre kan det ju inte bli?
Nej nu kallar sängen, vi hörs imorgon! PUSS

-

someday,
someone is going to thank him - for letting me go

sjuuukling!

Jag verkligen avskyr att vara sjuk, jag verkligen avskyr att jag torska på bubbel shooter med två färger kvar, jag avskyr att bli sjuk när inte min mamma & pappa är hemma eftersom att jag blir som en tvååring när jag blir sjuk, jag verkligen älskar Jason Mraz, Jag älskar att MTV har en heldag med "life of Ryan" & jag skulle älska personen som kom med thai mat till mig just nu i all evighet. så ligger det till!

°


migrän

jaaaa, guess what? min migrän som jag skrev om igår, den är kvar. tre gånger så värre. jag dööööör!
Vaknade vid tre inatt och hade ingen känsel i vänstersida av kroppen, och mitt huvud höll verkligen på att sprängas, jag trodde seriöst att jag skulle dö.
Men nu har jag iallafall fått i mig lite kräm till frukost, tagit två huvudvärkstabletter, dom hjälper ingenting.
Funderar på om man ska gå in på vårdguiden och kolla vad det är, eftersom att det är något mer än bara migrän, det strålar ju ner på högra sidan av kroppen, alltså usch jag hatar sånt här!
och även hur mycket jag än sover så blir jag bara tröttare.
fan jag har inte tid att bli sjuk just nu!
Nej nu ska jag sluta gnälla och fortsätta att underhålla mig med Scrubs :)

KISSIE

jag satt nyss och kollade på Bella &Tyra show, gästen va Kissie. alltså jag förstår verkligen inte hur folk kan ha henne som förebild?
hon sitter i TV och berättar att hon tycker att det är helt okej att råljuga i sin blogg, retuschera sina bilder, att Kenza har fula kläder, och total pressar ner både Bella & tyra, okej jag är ingen stor kändigblogg älskare. men jag tål faktiskt inte Kissie!
om det nu är en "image" så borde hon nog tagga ner några kilo, det går överstyr ibland. Nej fyfan. provocera är helt okej, men till en viss gräns!

epic fail

Ja, dagen har innehållit en heldel slapphet men ändå stress. började med att jag åkte till kvantum och handlade överrasknings-frukost till Natha, vi skulle ju fira hennes 20 årsdag. sprang mer eller mindre hem till Idah, sen över hem till Natha och väckte henne, gav henne hennes paket och sen började vi med champagne frukosten, mumma!
sen tog vi oss en trip ner till centrum och sen hem till Idah igen, spenderade en heldel tid på balkongen i den underbara solen och en heldel vid mina naglar, fixade dom, det tog sjukt lång tid! helt i onödan också eftersom att jag förstörde dom någon timme efter.
Kände att jag började få migrän och försökte mig därför till ett tappert försök till en power nap men den avbröt Idah.. sen drog vi vidare till Natha där Mona, Per, Micke, Jimmy, Tessan och natha va. vi började föra och sen kom Elin & Pillan också, trevligttrevligt!
Lagom när vi skulle dra oss ner till mix blev min huvuvärk värre och bestämde mig därför att bege mig hemåt, bättre att sitta hemm och klaga och vara tråkig än att sitta där. Så då kom en väldigt gullig Andreas och hämtade mig och körde mig ända fram till dörren!
Så nu sitter jag här, tagit en lång dusch i hopp om att huvudvärken skulle släppa men icke sa nicke, har precis poppat popcorn och sitter och pratar med Lukas, ska slänga på en film nu och sen sova. IMORGON SKA JAG SOVA LÄÄÄNGE!

lööööörtag!

godmorgon påer! såhär snygg & laddad kan man vara när man vet att dagen är full med överraskningar.
så nu gäller det, nu springer jag till bussen och sen kör vi fullt ös medvetslös hela dagen :) PUSS

date?

nej nu ska jag fortsätta ta och vara en hjälpreda åt de hjärtekrossade, ska även gå och lägga mig och försöka somna snabbt innan jag blir allt för kissnödig, jag orkar inte gå ut så kattskrället börjar yla, JAG VILL SOVA INATT!
imorgon har jag förmodligen fullt upp eftersom att vi ska fira Natha som blivit tjugo :) så förvänta er ingen uppdatering men min mobil kommer nog att vara med mig hela kvällen. neeeeeej nu ska jag nana kudde. se på den andra filmen som jag fick av jenny ( som mådde bra igår efter skivan vilket jag aldrig trodde så som hon var, hehe loveyou )
nej nu är det sängen som gäller. smell ya'll later dudeeeees

:(

och nu ringde Olivia mig i fickan, det lät som om dom hade jätte kul & här ligger jag med min godispåse och jäser, livet är hårt ibland!

rubriker är inte min grej

Tjena hallå ute i mörkret!
nu ligger jag här i min säng, har precis kommit ut ur duschen, tänkte att jag skulle skrivit ett inlägg innan jag drog till Dansen men blev alldeles för stressigt, fick hoppa i danskläderna och sen springa ner till bussen, hann inte ens torka håret, och sen fick jag stå och vänta på bussen i en halvtimme, äckliga SL!

Hann vara i nynäs en snabbis med Pillan och Elin, sen tog jag tåget in till Stan, vi fick ha Jocke eftersom att Danne inte hann komma, Jocke var jättejätte bra! hur rolig och charmig som helst och hade en jätterolig koregrafi :) timmen kändes som en kvart, surt! nu ska jag försöka charma mamma & pappa så jag får gå på summer campet :)
efter dansen åkte jag hem till Idah där hon, natha, pillan & elin va. men jag va inte på humör och åkte därför hem lika snabbt igen.

nu ska jag fortsätta att ligga i min säng och ånga att jag inte åkte med Andreas, Lukas, Niklas & olivia till stan för att fira Andreas, bummer!
Sen ska jag tagga till inför imorgon, :D   så puuuusss på er!

rua

godmorgon på er!
nu har jag precis vaknat, eller har knappt sovit inatt.
Igår va jag alldeles för lat för att åka hem till Lukas, så det blev märker/motorväg & stadskörning med mamma istället när vi skulle hämta Eric. när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och kollade film, lyckades somna men vaknade igen vid halv fyra och kunde inte somna om, slog på G - som i Gemenskap och kollade på den tills halv fem, somnade, vaknade fem, somnade sex och vaknade elva. yes jag är fit for fight! ligger i min säng och försöker slå Olivias rekord på robot unicorn attack, det går inge bra :(
idag är det daaaans också! i can't wait!

OLIVIA <3<3<3

jag va på verkligen jätte tråkigt humör, skit arg, skit sur & skit ledsen för absolut ingenting men sen ringde min finfina Olivia, hon skulle hem till Lukas och kolla film och jag funderar på ifall jag ska dra dit. slippa ligga hemma hela kvällen och bara muppa, för det har jag redan gjort. har hunnit kolla på en film, slagit mitt robot unicorn attach rekord tre gånger och lökat alldeles för mycket data och ätit allt för mycket godis och popcorn. menmen, vi får se!

bilder!

nu kommer några bilder ifrån skivan, ENJOY!

tequila gjorde Olivia stark och det slutade med att hon bar Linus (som väger 95 pannor) 5-10 meter, Lukas stod breve och va bara allmänt glad.
<3
<3
jag haffade galet, eller?
hemma hos vonrejverrauvala
randoms?
finaste Olivia och mina tre luggar (y)

awesome!

okej, inlägget som jag skrev tidigare var jag väl inte riktigt helt medveten om, jag va skapligt trött och inte ens jag fattar vad jag menar i det. men nu kör vi en redig update.
Tisdags : skola, efter skolan åkte jag till ösmo och mötte upp niklas, vid åtta åkte vi ner till nynäs för att sätta upp lappar om något disco, vi fick åka ifrån nyns vid halv elva, yeees. hem och kolla draktränaren eller vad det heter och sen somnade jag jätte fort.
Onsdag : då var det dags för studentskiva! åkte först till nynäs och träffade Elin & Pizzan, sen vidare till haninge för att möta upp Lukas & Olivia. Vi gick till subway och köpte mat och sen gick vi hem till Lukas, satt där hemma och åt och drack vin. kollade första perioden på matchen också, sen vid åtta åkte vi hem till olivia, Lukas kollade hockey och jag och Olivia försökte bestämma kläder, inte det enklaste! men det löste sig iallafall, vid elva började vi dra oss in till stan och sen var det bara fullt ös medvetslös! jag vet inte hur många gånger under kvällen som jag hörde - "jag hör inte, jag har en bulle i örat!" eller "KAVERI!" det sitter fast printat i mitt huvud just nu.. suck!
vid kvart i tre skulle vi börja röra på oss, vi tog en snabb tripp på donken för att kunna hålla oss ifrån att svälta ihjäl tills vi kom fram till vega baren. När vi kom dit så va vega baren stängd och jag och Olivia märkte att vi satt på helt fel buss och bestämde oss då att följa med Lukas hem, det blev en väldigt trång sovplats men bättre än ingenting, Lukas snarkar jätte högt men jag var alldeles för trött för att bry mig, jag tror att vi böt film två eller tre gånger innan alla somnade, jag förstod egentligen inte varför vi böt, det va ingen som kollade på filmen ju.

Vaknade imorse mådde helt jätte dåligt, somnade om, fick med mig dom två filurerna upp. vi gick och åt Kebab, sen gick vi tillbaka hem till Lukas och väntade på att Olivias pappa skulle hämta oss, vi åkte till olivia, jag hämtade mina grejer, åkte hem. och nu har jag duschat, övningskört och handlat Godis.
Mitt trådlösa internet funkar äntligen igen och jag känner att min bubbla är påväg tillbaka så nu ska jag lägga mig i sängen.

GUUUD VILKET ONÖDIGT INLÄGG!

g4let!

fyfan vilken kväll, jag har haft helt sjukt roligt med olivia & lukas, började hemma hos lukas och kollade hockey, sen vidare hem till Olivia och valde kläder, drog oss in till stan och kom till skivan vid kvart i tolv, riktigt mycket folk, god dricka, roligt sällskap (minus Dennis) osv.
vid kvart i tre bestämde vi oss för att dra till vega baren och äta, drog med oss ett riktigt gäng som sen svek oss, upptäckte att vega baren var stängd, och att jag och olivia inte kom hem, woooho!
så vi hoppade av hemma hos lukas och våldgästade hans säng, alla var sådär lagom pigga och jag tror att alla tre bara såg introt till "Marley & Me" sen slocknade alla, trängseln var sjuk, jag låg och balanserade på kanten hela natten. (y)
vaknade första gången vid nio, somnade om och vaknade vid elva igen och nu ska vi nog gå och äta kebab, ett måste dagen efter!
slänger upp bilder sen när olivia har fått upp dom! :D






KAVERI
hahaha

tsp!

nu har vi gjort våran dansgrej. fick VG -, eller ja vi har det betyget tills uppsatts grejen är inlämnad. så nu är det full fokus på den, och teckenspråks läxan såklart.
jag, Sandra & Linda Ö sitter i cafeterian och planerar deras arton årsdag som är om ett halvår ungefär, längtar lite? haha!
nej nu ska vi snart ha teckenspråk och sen ska jag hem och mysa med min favorit pernilla! hur mysigt som helst! :)
skriver mer sen om jag hinner. PUSS PUSS

<3


KAN DET BLI BÄTTRE? don't think so ♥

matte b(ajs)

nu sitter jag jenny fia & matilda ute i solen. vi har matte just nu, jag har ingen aning om vad det är vi ska göra :) men det löser sig alltid, sen har vi lunch, kokoskyckling med ris, jag hoppas att det är gott för jag är så hungrig att jag håller på att spy! sen ska jag, Matilda, Gullu & Sandra göra våran dans, håll tummarna för oss! :D
sen är det teckenspråk och sen kanske jag ska leka med Pernilla, hann ju inte träffa henne igår så vi ska försöka sola lite.
behöver lite färg tills sommaren! och jag vill ha sommar nu btw.. :D
nej nu ska jag koncentrera mig och njuta av solen, hörs sen gullungar :)   CIAO!

killar i uniform!

jag måste bara skriva ett sånt här "lugna-ner-mig" inlägg. utanför våran skola kryllar med utav militärer, mums! män i uniform är ju bland det sexigaste som finns!
alla tjejer sitter som på nålar och fixar håret var femte minut, OH MY GOOOSH!
nej så nu ska jag fortsätta att njuta utav den underbara utsikten med mina finfina tjejer!  I LIKE!


underbaraste!

är det svenska med mina finingar så är det! <3


monday morning

Igår när jag kom hem tog jag en skön lång dusch och peelade hela kroppen och fixade och trixade och småstartade sun-grej inför sommaren :) sen kollade jag på ballar av stål med mamma & pappa och sen blev det bums i säng, somnade ganska på direkten och imorse när jag vaknade så såg jag ut som ett troll, somnade med blött hår & jag kände mig verkligen fiin! fixade mig & hann tillochmed göra frukost att äta i bilen, plus i kanten för mig!

Nu sitter vi och ska ha fritidens aktiviteter och vi skulle egentligen haft våran dans, men i brist på planering så ska vi genomföra den imorgon istället.
Idag ska jag leka med min underbara älskade vän Pernilla. hon är guld värd!




jävla aik!

blir ingen bio för min del, aik hade tydligen match, slembastian skulle dit istället. jag blev bjuden, men vad tycker vi om AIK? ILLA!!!!

som plåster på såren blir det bio imorgon och plutten bjuder dessutom, inte alls helt fel :)


ta inte åt dig av allt han säger, det är bara lögner alltihop ändå.
ryktet går att jag är den stora kärleken, men skitsnack har man hört förut.
nananananaaa (8)

söndag!

gårdagen var kul faktiskt, vi kom hem runt tolv och somnade tjugo över ett kanske? vissa kan konsten att förstöra.
vaknade utav Idahs klocka kvart i sex i morse, somade om och gick upp vid tolv, när jag satt och åt frukost så kom helene hem och jag fick frukost sällskap, nu ligger jag här i soffan, helene håller på att fixar med tvätten och städar lägenheten och jag kollar på hulk hogans program.
ska nog snart hoppa in i duschen, eller kanske poppa popcorn, haha!

Sen ska jag och slembastian gå på bio & se remember me. ytterst mysigt, jag har saknat min lilla plutt!

seglördag!

Usch jag blir så less på vädret! kan det inte bara sluta att regna & blåsa? man blir ju inte direkt gladare utav det..
Idag har jag absolut inte gjort nånting, låg i sängen tills två och bara drog mig, gick upp och tvättade lite kläder och sen tog jag en låååång dusch, super skönt! tog riktigt lång tid på mig och bara njöt, när jag kom ut smsade idah och sa att det var ändrade planer inför kvällen och att det inte blev någon filmkväll utan att vi skulle ner till mix istället för att träffa jimmy och kolla på någon trubadur, jag kanske inte är jättejätte taggad men vad gör man inte för sin bästavän? dessutom tror jag faktiskt att det kommer bli ganska kul :)

Så nu sitter vi här hemma hos idah, jag försöker få upp humöret och tagga till med ett glas vin & teoriboken.
förövrigt så dejtar jag körkorts teori boken flitigt just nu, och kommer antagligen göra det ett tag framöver, jag och teori boken är bästabästa vännet! hehe..

Nej nu ska jag fortsätta att läsa lite, lär bli en tidig kväll ikväll, Idah ska upp och jobba vid sex & då ska jag ligga kvar i hennes säng och mysa, inte alls helt fel!

HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR KVÄLL! ♥

svenskt vår (sommar) väder

hallå där på er alla ute i blåsten! bara jag som hatar vädret? don't think so. jag är iallafall galet glad att jag inte fixade håret imorse :)
Nu sitter jag iallafall hemma hos Idah med hela familjen och pillan, vi kollar så ska det låta och jag ska nog snart poppa popcorn jag börjar bli lite små hungrig ;D

dansen gick iallafall as bra! vi hade en liten quiz i början, gick galant! sen körde vi massa popping, locking & foundations. hur kul som helst! nu är det bara att sitta och vakta hemsidan så jag får lite info om det kommande Campet som ska vara, ska försöka dra med mig tullan på campet också, det kan ju inte bli ett bättre camp än om min älskade underbara Tullis är med :)

nej nu ska jag fortsätta att vara social och sen bär det av till Tyresö :)

hoppas ni får en underbar kväll för det kommer jag säkert få :)!

fredagshumör

fredagshumöret är på topp just nu, just nu har vi historia. jag jobbar med Sandra & Tullan, vårat grupparbete går väl inte helt som det ska, och det är faktiskt inte vårat fel :) det är ju en självklarhet att man blir lite flippad sista lektionen på fredagen sisådär. snart är det iallafall daaans och jag längtar, funderar på att kanske köra dubbelpass.
beach 2010 ni vet :D

- i Kiss my thing hahahahaha

hjärtiiiiiiis!

Ett litet tag efter att jag skrev mitt förra depp inlägg som söt Jennifer hit och nu har hon fått mig på bättre humör, vi har tagit massa snygga bilder och sitter och sjunger, det låter jätte fint. jag loooovar! (y)
vi är för jävla fina min lilla pärla! :D

pärlor

jag bara hatar det här! jag hatar att så fort jag haft en "uppe-period" så kommer en gigantisk nere-period, jag saknar allt som jag har haft, allt som jag missat och jag ångrar att jag inte gjort allting annorlunda..
jag hatar denna ångest och alla tankar, varför kan jag inte bara få vara en såndär som kan släppa allting? och bara inte bry sig?
Jag tar alltid på mig skulden för allting och rabblar om och om igen i huvudet att tänk om jag gjort annorlunda, då kanske mitt liv varit annorlunda? jag menar, det är ju självklart att det hade varit annorlunda om jag inte gjort på samma sätt, det säger sig ju själv?
jag var stark en gång i tiden men sen smälte jag för helt fel person och sen dess har jag bara inte blivit mig själv efter det. och det kommer nog ta ett bra tag innan jag blir det också, och jag verkligen avskyr det.
jag vill bara spola tillbaka tiden, inte tillåtit mig själv att smälta så hade jag varit mig själv just nu. jag ångrar absolut ingenting, & jag vill inte ta tillbaka något som hänt, jag vill bara kanske gjort det lite annorlunda. inte låtit mig själv bli som jag blev.
nej vad less jag blir..


I JUST MISS YOU SOMETIMES THATS ALL

sis

jag saknar dig!

HATAR!

jag bara hatar västerbron!
jag hatar den så mycket att det gör ont,
jag saknar dig så mycket att det gör ännu ondare.




let me love you down

Riskettan igår va inte alls farlig, riktigt intressant faktiskt :) kom hem runt tio kanske och då var det bums i säng!

Dagen har gått snabbt, dagen började med en körlektion som gick åt helvete, vet inte vart mitt huvud var någonstans, började skoldagen med att se en film på två och en halv timme om mozart, en välförtjänt tupplur & lite teori pluggande hann jag med. Sen kom det barn till våran skola och vi lekte med dom och grillade korv, riktigt trevligt! sen blev det hemgång, åkte hem till Idah och fixade och trixade och sen ner till Centrum på hemligt uppdrag, letade även kläder till studentskivan på onsdag, men självklart hittade jag ingenting. tröstköpte en puder & foundation borste, välbehövt!

Så nu sitter jag här hemma hos idah och äter toblerone & naturgodis och pysslar lite, hon är någonstans i lägenheten och pratar med Natha som är på Mallis, jag är faktiskt inte alls avis, elleeeeer?
nej nu ska vi fortsätta att pyssla, imorgon är det äntligen daaaans igen :D

but tell me, does she kiss, like i used to kiss you?

nu är dagen snart helt avklarad! eller ja iallafall i skolan, så nu väntar mat på grillen med Gurra i branbergen och sen riskettan. vad jag hört utav alla som varit på kursen  säger att det är helt onödigt och slöseri med pengar & dom längsta timmarna i deras liv, så jag längtar lite jaaa...
under tiden i skolan har jag lyckats blivit besatt av ett spel, robot unicorn attach, jag kommer nog aldrig förlåta Gurra & dom andra för att dom visade mig det.. stöööörigt!

nej nu ska jag försöka dra med mig Gurra så jag får lite mat i magen innan kursen börjar, vet inte om jag hinner uppdatera innan eller när jag kommer hem, men troligtvis inte så ni får ha en underbar kväll! jag ska iallafall försöka göra det bästa utav min :)

godmorgon

godmorgon på er alla glada! nu äntligen har jag hittat en lucka till att uppdatera bloggen, haft fullt upp enda sen jag kom till skolan, vi har börjat med våra Genus dagar och jag hoppade in i Fia, Matilda & Sandras grupp, så det kom ett till fyraåringar hit och vi lekte och åt frukt och lite sånt, gick helt okej faktiskt :)
Så nu sitter vi här och väntar på att lunchen ska öppna, sen har vi bara långlektion kvar och sen ska jag vara super duktig och stanna i skolan och plugga ända tills halv fem och sen ska jag iväg på riskettan, döööö tråkigt enligt alla!
men vill jag ha mitt lilla körkort så måste jag gå dit.

Gårdagen spenderades hemma hos Idah med massor popcorn, läsk & Andra avenyn. det var riktigt mysigt!

tisdagsmys!

nu sitter jag här hemma hos Idah ensam i soffan, hennes pappa håller på att flytta så hon har fått massa möbler som hon håller på att fixa med, vi har hittat massor utav gamla skolkataloger som vi underhållit oss med haha, alltså förstå hur man såg ut när man var liten, :D
men nu sitter jag här i soffan ensam med popcorn & pepsi max, hur bra kan en tisdag bli? Teckenspråks lektionen gick suuuper, vi hade redovisning och den gick toppen! hoppas att provet på fredag går minst lika bra :)
Nej nu ska jag kolla på biggest loser och trivas med mina popcorn, imorgon är det en fullspäckad dag som väntar, jag ser inte direkt fram emot det!

tisdag!

idag har jag verkligen inte haft tid till att skriva ett inlägg tidigare.
morgonen började med att jag försov mig som vanligt, stressade iväg med mamma för att hinna till min körlektion, hann i tid faktiskt, sen iväg till skolan Svenska stod först på schemat och vi fick kolla på film om Mozart, duktig som jag är så lyckas jag somna.. hihi!
sen flöt dagen på helt okej och vi har egentligen haft idrott nyss, men somsagt, jag försov mig och glömde idrottskläder. har suttit nere i hemvisten istället och försökt plugga lite, inte alls hunnit så mycket som jag velat men kommit en bit iallafall! kollat på Bella & Tyras show också, pinsamma?

Nu står Andreas bakom mig och väntar på att jag ska stänga ner datan så vi kan gå upp & ha individuella, inte alls taggad!
Sen vill jag åka hem till Idah och mysa med film och äta popcorn och bara mysa, får hoppas att hon också vill det!

pillääääään

tjaba tjena hallå! nu ligger jag här i pillans säng, vi har nyss bakat scones som smakade peck! vi ska snart röra oss mot tåget för att möta upp Idah som har varit borta allt för länge :(
skolan var as lugn, slutade runt tolv. väntade i skolan sen vid ett gick jag & Gurra och glodde lite och sen åkte jag hem till pernilla, mötte några utav barnen från praktiken också, gullungar! <3

<3


2010-05-03

Goddag på er mina kära! :)
Solen skiner och mitt humör är på topp, lite dalar då och då men varför ska man klaga? :)
sitter i skolan nu och vi har lunch rast, har bara en lektion kvar, våran bild är inställd och jag är överlycklig för det! :D
plus att jag ska få träffa både Pillan & min underbara Idah idag... kan en dag bli bättre?

Gårdagen spenderades med Pillan & Elin, vi kollade fotboll, nynäs vann. jag va inte så koncentrerad på matchen, efter det blev det kebab på ph, klassikern varje söndag. efter det gick vi hem till Jimmie och kollade på tv och mös, sen hem och så hann jag plöja igenom en och en halv film innan mina ögonlock äntligen sa upp sig vid tolv något? jag var nog rätt så pigg idag.




-



så jävla besviken & lurad,

valborg, lördag osvosvosv

godmorgon på er alla!
hur var eran valborg? min var helt okej faktiskt. hade det sjuuukt mysigt ute på Torö med underbart sällskap, kom hem runt två kanske och jag somnade fortare än snabbast, typ som vanligt då!

Igår va jag hemma och jag och eric hjälptes åt att städa hela huset, tvätta och fixa. vi är så duktiga! Sen åkte jag ner till nynäs och träffade Pernilla, Elin & Jossan. mötte på polska snubbar i hamnen som va rätt så sköna faktiskt, sen drog vi hem och jag somnade inte förns tre kanske? kollade på "titta han snackar" vilken klassiker, så himla braa!

vaknade imorse och slog på filmen Obsessed med Beyonce, som jag fått av min underbara vän Jenny. den var riktigt bra med helt skruvad! och nu har jag äntligen tagit mig upp ut sängen pch ätit frukost, ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag, pillan & frugan åka och kolla på fotboll, ooooom jag är taggad ...

RSS 2.0