<3


<3 vädret

mötet gick tiptop! såå nu är vi fit for fight för att börja jobba. Efter mötet kom söt-sebbe och hämtade oss och skjutsade hem oss, så nu ligger jag, Emmab och Niklas ute och solar och halv badar, myspys. ikväll blir det fotboll hemma hos Nickepicke. Måste njuta av min sista vecka som ledig! nej nu ska jag lapa lite sol. tjingtjing

snabbis

detta får bli ett snabbt inlägg eftersom att jag behöver fixa hår & kläder rätt så jätte snart.
iallafall, igår hade jag ingen ork eller lust till att skriva, i lördags natt kom Jocke och hämtade oss runt två och vi åkte då hem till Niklas för att kolla på film och äta alldeles för mycket popcorn, Niklas kollade på typ 20 minuter av filmen och sen tvärsov han i mitt knä.. tur att Jocke ville kolla med mig. somnade runt fem nånting.
Vaknade vid halv två och jag och niklas gick och handlade för att Jocke skulle steka pannkakor till oss, mumma! Dagen spenderades sen hemma hos Niklas med fotboll och gott sällskap, Olivia, Jennifer, Anders och någon annan kom över ett tag och myste lite! Vid sju åkte jag och Niklas hem till mig och gjorde middag och kollade på Argentina - Mexiko.

Nu sitter jag här och väntar på morfar som ska hämta mig om en timme typ, snäll som han är så skjutsar han mig till mitt jobbmöte eftersom att jag har alldeles för stor orm-fobi för att kunna gå själv :( Nej nu måste jag fixa allting. vi hörs seeeen! over 'n out

en bästavän är ingen som dig

dagen efter..

midsommar blev lyckat! Först middag med olivia & amanda hemma hos deras mormor, god mat och underbart sällskap, sen drog vi vidare för att möta upp Calle & Lukas hemma hos Lindstein, trevligt sällskap och god dricka. Dom grillade och vi mös. Gick hem till Calle för att hämta våra saker och sen började allting, väldig trevligt. Andreas och hans kompisar kom senare på kvällen likaså Anders och Niklas, jag är med på massa finfina bilder som nog kommer komma upp på bloggen senare, men det blev en toppen kväll! Niklas och jag började gå hemåt runt tre, ojojoj vilken tur. Somnade direkt när jag kom hem.
Vaknade vid halv två eller något idag och dagen har spenderats i sängen och sen tog jag en väldigt låååååång dusch, det sliter på kroppen att köra all in..

Nu sitter vi här hemma hos Calle igen, ikväll ska vi mysa och jag ska umgås med Olivia eftersom att den söta dumungen åker iväg snart och är borta en hel vecka. Så nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs sen PUUUUUSS

all in

mitt hår luktar smultron, sminket är klart (eller ja, mascaran är på smetad), jag är taggad till 1000 och ikväll kör vi all in. Nu sitter jag bara och väntar på Olivia som ska sminka sig, sen ska vi börja röra oss. vädret verkar lovande hittills och jag håller tummarna för ett underbart väder, regn tänker jag inte ens säga något om eftersom att det alltid kommer en skur på midsommar.. ska kolla om det finns tid och lust för ett inlägg ikväll, men antagligen inte. så ni får ha en toppen midsommar allihopa! vad ska ni göra ikväll? :) 

midsommar!

nåja, natten blev underhållande. Vi drog ut och Olivia lärde sig åka långboard, jag sprang breve och hjälpte henne med farten, när vi kom hem så somnade jag och vaknade av en liten olivia som dränkte mitt ansikte i chokladsås och slickade bort allt sen, yummie! sen hade dom mumsmums-krig och det var mumsmums ööööööverallt! stackare, men iallafall, sen när vi väl kunde börja röra oss hemåt så får vi sitta och vänta på bussen i 45 minuter.. INTE HELT OKEJ!!!! efter många om och men och arga samtal till SL kom äntligen bussen, vi bestämde oss för att dygna så vi började spela ps3, kulkul. vid sex gav vi upp och skulle "bara sova en timme, så vi blir piggare" mm tjena, vaknade halv tolv. nu ska vi nog dra oss ut och sola, eller göra pannkakor. jag röstar på pannkakor för jag är cp hungrig, inte så sugen på solen heller eftersom att min rygg bränner saaaataaaaan! :( 
sen ska vi fira midsommar hemma hos Calle och bara mysa, ta vara på det underbara vädret och dom fina vännerna man kan ha. Ska försöka fota och lägga upp bilder här också, nej nu är det pannkaksdags! tjingtjing

ohfck





sa ju att det va kräftsäsong ;D

better mistakes tomorrow

tänka sig att jag alltid gör samma misstag varje år.. Dagen har spenderats på nicksta med underbart folk och superskönt väder, jag har dock bränt sönder hela min rygg, jag ser ut som en nedrans kräfta och satan vad ont det gör! men iallafall, efter all sol så gick jag, jimmie, adam & sandra till ph och Adam bjöd alla på mat, hehe najsbajs!
Sen hämtade Sebbe upp mig och skjutsade hem mig så jag fick packa väskan inför imorgon och sen skjutsade han mig till nynäs igen, tog åtta tåget till Haninge och nu sitter jag här hemma hos Calle med han och herr o fru munter. Fan vad irriterande dom kan vara ibland, men jag gillar dom ändå.
Calle är duktig och grillar just nu och ikväll ska vi väl bara mysa, imorgon är det midsommar och den ska spenderas hemma hos Calle tror jag, det är iallafall planerna idag, dom kan ändras på fem minuter. Så vi får se vad som händer. nej nu ska jag vara social med smackarna. PUSS

fuck

i just nothing you

sauna

jäääävla soljäkel! gör mitt rum så himla varmt så man inte kan sova, så nu ligger jag här i soffan och håller på att smälta bort medans han ligger kvar där inne och sover, jag fattar inte hur han kan !?
Det är sådär lagom kul att vara vaken flera timmar innan alla andra, men iallafall idag ska jag träffa Sandra. vi ska sola på Nicksta och ha picknik, jag ska väl bättra på min blekhet & det röda, yepyep jag kommer se ut som danska flaggan snart.. Måste bara vänta tills någon kommer hem så jag kan ta  mig någonstans, nedrans skog!

atm ;

sleepmode, gulle är trött och jag måste ladda inför picknik och solning imorgon. PUSS

23 juni

oooooooch gissa vad vi gör? Jo vi kollar fotboll för ovanlighetensskull.. ghana - tyskland, båda suger enligt mig. fyfan!
men iallafall jag ska inte klaga, antar att jag måste offra mig efter allt Herrn har offrat sig för mig.
Ändå, igår efter fotbollen så började grabbarna spela Fifa, jag som va jätte social med min migrän gick och la mig tidigt. Vaknade rätt så tidigt imorse, vi gjorde som vanligt, låg och drog oss i sängen jag kollade på färjan & dh och sen va jag människa nog att gå upp, Jag hoppade in i duschen och sen drog vi iväg för att möta olivia och sola, super mysigt! nu hoppas jag på att jag iallfall fått lite färg, imorgon ska jag försöka att hitta några midsommar kläder, om jag ens har några planer dvs. alla ändrar sig hundramiljoner gånger och jag lackar. jag vill göra något kul såååå VAD HÄNDER!?!?

någon som missat?

Det är väl ingen som har missat videon som kissie är med i? låten är väl inte direkt bra, men den sätter sig på huvudet och jag gissar på att den kommer bli en sommarplåga. Dessutom är kissie så pinsam, hon kan ju inte ens dansa? så enkla rörelser och det ser bara helt fel och pinsamt ut. herregud..

fotboll

nu sitter vi här igen, hemma hos Niklas och kollar fotboll. Igår tog vi en kvällspromenad först gick vi till statoil och sen vidare till Donken. smalt!
Idag har varit en riktigt slappar dag, vi låg i sängen tills ett nånting, sen mötte vi Olivia och la oss och solade i några timmar, sen hem och gjorde smarrig kycklinsallad och sen åkte pojkarna iväg på match, jag och olivia åkte senare. Pojkarna förlorade tyvärr menmen.. efter matchen köpte jag och olivia chips och ostbågar och nu sitter vi här igen och kollar fotboll, ovanligt va?

louder than words

Nuuuuuu är jag proppmätt, vi har precis ätit glass, mumsigt! jag och niklas va på en promenad tidigare och kollade in deras nya hus som dom köpt, väldigt fint, krångligt att hitta dit bara..
nu sitter vi iallafall och kollar på spanien - honduras, just nu står det 2 - 0 så spanien måste göra ett till mål och honduras också, jag gissade nämligen på att det skulle bli 3 - 1 och jag hatar att förlora. Efter matchen ska vi ut på en till promenad, hurtiga va!? och sen ska vi träffa Olivia & Lulle, herr och fru smack. lovely! så jag antar att vi nog hörs imorgon. PUSS


med dig mår jag bra

to the top

dagen har spenderats med finfina människor. Vid halv ett åkte jag ner till Idah och satt där och kollade fotboll, portugal vann med 7-0, inte illa! På fredag är det portugal - brasilien, vem ska man heja på då?
sen drog vi ner till centrum med natha, kollade runt lite. idah köpte skiiit snygga midsommar kläder! sen tog jag tåget till Haninge och nu sitter jag här hemma hos niklas med han och Jocke, vi har precis ätit smarrig mat som Jocke lagade och nu ska jag försöka slita ut Niklas på en promenad innan fotbollen börjar. vad ska ni göra ikväll?  

100621

Ingenting är omöjligt
Så länge du har entusiasm
Och visar tillgivenhet.
Alla älskar någon.
någon älskar dig.

trött chey

Nu har jag precis vaknat, ligger här i min säng och halvsover. Vaknade för första gången kvart i åtta idag, mmhm kul!
Sovit jätte dåligt inatt pga psykos drömmar. Men nu ska jag snart börja dra mig uppåt och slänga mig in i duschen, ska först träffa Idah, vi hade pratat om att sola med självklart är det pissväder då, jag är inte förvånad, efter jag umgåtts med henne ska jag åka till Haninge där jag nog kommer spendera natten också, jag funderar på ifall jag ska klippa och färga mitt hår ljusare också, fast nu är inte rätt tillfälle att fråga om pengar.... Nej nu måste jag aktivera mig, ska maila Nynäshamns komun också och fråga vad det är för fel på dom. vi hörs sen! PUSS

:'(



Jag hittade nyss den här videon på Emelies blogg, daniels tal till victoria, så nu ligger jag här och störtbölar och är sådär mysigt varm inombords, det dom har är äkta kärlek, det syns. och just i detta tillfälle så stör det faktiskt mig inte att deras bröllop kostade så mycket som det gjorde, för det är äkta kärlek värt, det va ju trots allt en stor dag i svensk historia, och jag är glad över att den svenska historian ändras med så mycket kärlek som dom har för varandra, och nånting sånt där äkta som dom har, det ska jag också hitta någon dag.

´

En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek
En kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr

HAHAHAH

jag känner igen någons lillebror i det här klippet... ;)

snorris

jag saknar dig.
we belong toghether

:@

jag är förbannad, riktigt riktigt sur. anledningen tänker jag inte ens gå in på, för det är lika mycket mitt fel.
Jag ligger och tröstar mig med popcorn och fotboll, jaaaaa jag måste blivit hjärntvättad! elfenbenskusten gjorde nyss ett mål så nu står det 3 - 1, fast det borde inte ens varit mål tycker jag. dödare målis får man nog leta efter, jag hejar iallafall på brasilien (eller hur fan det nu stavas). eller portugal, eller england, men det är bara för beckham, och han spelar ju ändå inte. så jag skiter fullständigt i vilka som vinner, jag är bara ute efter underhållningen.
nej nu ska jag fortsätta kolla. ska sova själv ikväll också, jag längtar inte direkt.



spendera pengar är det jag är bäst på.

goddagens på er alla glada, jag måste be om ursäkt för mitt damp inlägg imorse, fan vad arg jag va, helt utan anledning. Niklas bara skratta och det gjorde mig bara ännu mer förbannad, men det gick över som tur är. :)
Vi drog oss som sagt in till Farsta för att shoppa, jag är riktigt nöjd med mina köp faktiskt, snabbt gick det också. Nä vi va klara åkte vi hem till Niklas och sov en timme och sen skulle han hjälpa sin pappa med något, jag följde med i typ en kvart sen hämtade mamma upp mig och jag övningskörde hem, lovely day!

20 juni

Att jag alltid väljer fel dag, jag missar alltid all sol. Idag skiner solen och då har jag gått med på att följa med till Farsta, och man kan ju inte bara strunta i något man lovat. :) så jag får väl gå runt som en alvedon hela sommaren, preciiis som alla andra år. Sverige kan ta sig, jag är på pissigt humör så tänker inte skriva nå mera. hej

<3

du gör mig glad

vigsel & korv med bröd

Gårdagen blev riktigt mysig när vi väl hittat på vad vi skulle göra, :) Vi hamnade hemma hos Niklas och zappade mellan massa olika filmer, vid halv ett kom alla på att vi va hungriga så då drog vi till vega baren och åt, sen hem och sova, niklas somnade på fem minuter... Jag låg och kollade beverly hills 90201 ett ganska bra tag, (y)

Dagen har spenderats hemma hos Niklas med top model Kanada, lekt med olle, kollat på Victoria & Daniel's bröllop och ätit korv, nu ligger vi hemma hos mig och har precis ätit middag, grillat, yummie! För ovanlighetens skull så kollar Niklas fotboll.. vem hade kunnat gissa på det?

tacos

Nu ligger jag hemma hos Olivia med henne och Lukas, vi har precis ätit tacos :) dagen har gått otroligt segt men snabbt, nu ska vi nog röra oss hem till Lukas eller något, försöka hitta på något roligt att göra, jag är taggaaaaaad :)! 

smartskalle

"fyfan vad folk är tjocka!" smarta ord ifrån Niklas samtidigt som han trycker i sig popcorn

18 juni

Nu har jag och Niklas samlat krafter för att gå upp och göra frukost, igår somnade vi runt två vilket är tidigt för oss eftersom att vi alltid har tendensen att ligga uppe och prata tills fem typ.. :)
Nej nu blir det frukost och sen fotboll, ikväll ska jag träffa min Ollebolle ;D

evighetsmatch

Mexiko - Frankrike matchen höll fan på att döda mig, trodde att den aldrig skulle ta slut.. den slutade iallafall 2-0 till Mexiko. Tur är att det var sista matchen för idag så nu kanske man får kolla på något roligt tillslut, imorgon är det tre matcher till som man ska stå ut md, dessutom är det Fredag och jag är sugen på att göra något riktigt kul :) !
nej nu ska vi nog hoppa ner i sängen, PUSSSSSSS

blöööööh

jag har hört att mexiko - frankrike matchen va rätt så rolig.. någon annan som också hörde det?

17 juni

Jag har kommit på mig själv med att faktiskt blivit lite smått intresserad av fotboll, jag vet inte om det bara är för att det är VM eller om jag bivit hjärntvättad, hm..
Men iallafall nu sitter jag och Niklas hemma med pappa och kollar fotboll, frankrike - mexiko. Dom skjutr bara över målet hela tiden, det stör mig.

Igår sov jag hemma hos Niklas efter att han, jag, lukas & Olivia hade hyrt film. vi hyrde "the collector", as äcklig och störd film men rätt så bra iallafall, jag hoppas att det kommer en uppföljare annars så suger slutet.
Så dagen har spenderats hemma i Niklas säng med fotboll, vi skulle egentligen gått hem till Lukas men vi hann inte. nu har vi precis varit och handlat chips och cola och ska fortsätta kolla på fotbollen.

16 juni

Nu sitter vi hemma hos Lulle, har varit och kollat på Lukas och Niklas match idag, dom spelade lika mot Nynäs. nu ska vi hitta på nå kul. PUSS

<3 vädret

imorse när jag vaknade va jag lagom förbannad för att det var så äckligt varmt i mitt rum och för att jag vaknat 293489 gånger inatt, seeeeen kollade jag ut och då försvann allt sura :) Så nu har jag rakat benen, klätt på mig och fixat, sitter och väntar på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till tåget, :) idag ska jag och olivia vara tjocka och försöka få lite färg på oss, kvällens planer är fortfarande oskrivna.

today's outfit ;
shorts - carlings
bikini - hm
tubtop - bikbok

bedtime

Nu hoppar jag i säng och kollar på Criminal Minds, försökte med det igår också men då blev jag lite distraherad..
Imorgon ska jag och Olivia köpa massa godsaker och ha sol-picknik i solen om vädret tillåter, sen ska jag kanske äta Middag med Malin också, mysigt värre, nightnight!



du ger mig fjärilar i magen,

pure fucking love

jag tycker om min finfina takbonad, mucho love

vonrejver

såhär kan det också gå efter en student..
vi hade iallafall kul :)!


döööööööööööö

alltså jag brinner av, jag skrev ett inlägg tidigare idag men det publicerades tydligen inte.. surt
men iallafall, igår var jag med lukas, niklas & olivia, vi kollade fotboll.. såååååå roligt. Sen började vi kolla på 8 mile men sen gick jag och niklas hem och sov, eller jag sov och han proppade i sig 11 muffinsar, hähä.
Klockan ringde vid nio imorse eftersom att jag hade dubbel körlektion vid tio, gick helt ok.
Sen tillbaka hem till Niklas för att väcka han, vi gjorde lunch kollade fotboll och sen traskade vi hem till Lukas där lilla Olivia satt helt ensam. Tog en dusch, kollade mer fotboll sen åkte jag hem.
Nu har jag precis städat mitt rum och bytt sängkläder det är lika med att nu ligger jag här med popcorn och cola och ska slänga på någon film, ikväll ska jag sova tidigt imorgon lär jag ju säkert träffa Olivia och de andra fisarna. kulkul

nynäs kommun är ett jävla skämt

saftskallen

nu ligger jag här hemma hos saftskallen, han försöker få mig att laga mat men jag kan iiiinteee!
jag har recis kört dubbellektion så visst är det han som borde laga mat till mig?
jag hatar hans data så nu tänker jag inte skriva nå mera. PUSS

monday

får bli ett snabbt inlägg nu för sen måste jag börja göra mig iordning :)
jag är fortfarande svintrött och jag vet inte varför.. Antagligen för att såfort solen visar sig så blir det 1000 grader på mitt rum, nej nu måste jag gå och ringa Nynäs äckel kommun, usch fifäään!
slänger upp en bild som får visa hur laddad jag är på att gå upp :)

Ja ni fattar ju ;)!

my life - your entertaiment

gud vad jag verkligen inte gjort nånting ikväll! laaaatmask!
imorgon ska jag till stan med Olivia och hämna ett halsband som hon skickat in på gravering, jag funderar på att göra ett likadant till Adam. bara för att ha med han vart man än går liksom, för jag saknar dig daddler! <3
så det är nog det första jag gör så fort tellefsdals lönen rullar in. efter stan skull jag nog träffa Niklas. (skriver allt detta ifall jag inte hinner skriva imorgon, hEhEhEhE i'm the no.1 saftskalle) :D
Nej nu ska jag ha en efterlängtad date med kudden. POOOOOOOZZZZZZ

torka

nu har jag suttit och glott på skärmen i nästan 20 minuter och fortfarande inte hittat på något att skriva om, så jag skriver väl något helt onödigt som alltid.
Dopet gick bra, han har nu fått namnet Leo Willhelm. han grät eller skrek inte och det tyckte jag va bra jobbat, fikat efter var gott och sällskapet var trevligt.
Efter jag kom hem så har jag varit och handlat med mamma och sen bara tagit det lugnt hemma, jag är alldeles för lat för att göra något, jag hade tänkt att dra ut på en löparrunda men vädergudarna gillade inte den idén, så istället ligger jag isängen med chips och popcorn och ska nog gå och lägga mig närsom, måste rensa öronen också eftersom att jag och Eric hade mums mums krig i köket, fifäääään vad mamma skratta. jag förlorade tror jag.

söndag

godmorgon på er alla, har inte tid att skriva så jätte mycket, måste slänga i mig frukost innan morfar kommer och hämtar mig, vi ska på dop i Gustavsberg :) Ikväll har jag inga planer, jag hoppas på att få träffa Olivia ikväll!

true story


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


bilder

Snodde massa bilder ifrån Andreas som han tog igår vid utspringet, jag lägger kanske upp en film på Lukas ifrån igår också om jag orkar :)


sötniklas




<3




Herr Adolf




sötnosar

dagen efter

Ja igår var det ju studenten som jag skrev om innan, det var galet kul. jag vill också vara sådär glad. bara ett år kvar!
På kvällen skulle vi egentligen dragit oss in till stan och firat men det va ingen som orkade med det så vi hamnade hemma hos Lukas kusin och hennes pojkvän och satt där, trevligt!
alla hamnade hemma hos Lukas på kvällen och somnade inte förns fem imorse och va väl inte direkt pigg när jag vaknade, stackars olivia som skulle jobba..
låg och drog oss i sängen ett tag och lyssnade på lulle som försökte ta sig upp ur sängen, stackarn vad dåligt han mådde!
Hela dagen har bestått av Pizza, läsk i stora mängder sömn och fotboll, nu är jag hemma och ska försöka ta tag i mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.... SUCK!

stuuuudent

livet är bra, studenten är nice, jag längtar tills jag får stå där med mössan i handen.
Nu sitter jag och Olivia hemma hos Lukas och firar han, vi har varit hos Niklas innan som hade världens trevligaste släkt och världens sötaste lillebrorsor, ville bara ta med dom hem.
Ikväll kör vi fullt ös medvetslös, nu har jag inte tid längre. PUSS

studentkläder?

funkar / funkar inte på studentmottagning?

livet.är.hårt

livet är hårt ibland när man är för trött för att gå och lägga sig, oh crap!
nu har jag nog bestämt mig för att köpa en ny klänning imorgon, dagen till ära sisådär.

nicksta

whazzup bitches? själv har man precis kommit hem, dagen har bestått av middag med familjen + morfar & ellie på freja med god mat och dricka. Sen gick jag hem till min fina vän Idah som fixade min naglar, tack så mycket! <3
Sen mötte vi upp Sandra och drog os neråt Nicksta där avslutningsfesten skulle vara, trevligt folk och mysig stämning, jag höll mig vit ikväll och kollade på mina små släktingar som börjat gå ut, höns-kusin/syrra? OHYES!
Vid elva hittade jag mamma och pappa och dom fick skjutsa hem mig, nu sitter jag här med popcorn och cola och ska dra på en film snart, sova tidigt eftersom att små pojkarna tar studenten imorgon och då kör vi fullt ös medvetslöst! ska bara försöka bestämma kläder innan jag går och lägger mig.. jag hatar att välja kläder, suck!

slänger upp en bild på mina naglar också, är inte alls van så jag känner mig lite handikappad...

sommarlov

jappjapp, nu får det bli en såndär härlig update igen eftersom att jag inte hann skriva igår.. Dagen började med att jag åkte in till haninge med åtta bussen för att följa med Olivia på hemligt uppdrag, sen vidare hem till Lukas för att väcka han, sen gick vi hem till Niklas och väckte han också, duktiga jag & Olivia äääär :)!
Sen gick vi till skolan vid elva, satt och fikade i klassrummet och tog det allmänt lugnt, sen gick vi upp till aulan och kollade på en föreställning, alla va jätte duktiga! sen var det officiellt att vi hade sommarlov, jag förstår det inte?
Efter avslutningen åkte jag, Calle, Niklas, Lukas & Olivia till pizza hut och dom åt. När dom va färdiga åkte jag och niklas hem till han och jag sov ett tag och han pluggade, mamma ringde och väckte mig och jag sprang till tåget för att hämta nödvändigheter till kvällen hemma hos Malin, åkte tillbaka till Haninge och fixade lite grejer och spenderade halva kvällen på Rudan med min underbara klass, vi grillade, drack gott, skrattade, spelade brännboll och kubb och bara mös på det där underbara sättet som vi kan.
Tyvärr så började det regna och då gick jag och olivia hem till niklas, lulle kom dit efter ett tag och vi kollade tv sen gick Olivia och Lukas hem och jag och Niklas låg och pratade halva natten. Jag var sådär lagom pigg vid sex när jag skulle upp imorse, Eric hade avslutning klockan åtta i Ösmo. Så nu snart börjar min lillebror också gymnasiet, det känns jätte läskigt eftersom att han fortfarande är typ sju år gammal..
Usch vad gammal jag känner mig, om ett år är det studenten, då tar livet slut typ..
Juste jädrans, imorgon är det studenten och jag har iiiiingen aning om vad jag ska ha på mig! måste det fixa det sista med Olivia också, stress stress underbara stress!

onödigt, blabbigt & tråkigt inlägg? - JA!!!!!

b

jag saknar dig, på något skumt & äcklande sätt.

ullared

nu har jag äntligen fått min mat så jag känner mig som en människa igen, jag <3 kalorier, men vem bryr sig?
och Jag som trodde att jag skulle få lägga mig i min sköna säng och kolla på DH trodde ganska så jätte fel, det var ullared istället. Jag gnäller inte för det. Vissa människor är verkligen knasiga! Men nu ska jag fortsätta att skratta åt ullareds-bögen & Morgan på lagret, lägg dags snart också, tidig dag imorgon och sen är det sommarlov! SWEET

8 juni

jag är riktigt trött, irriterad och jääävligt hungrig! mitt humör är i botten och jag har inte lust att göra vad som helst, min mage känns så tom att det inte ens går att förklara, synd bara att man är alldeles för lat för att laga middag.
Dagen har spenderats på Rudan med BF elever, frisbee golf & ultimate och korvgrillning. Sen gick jag, Olivia & niklas hem till Niklas och jag bytte piercing och vi kollade på Green Street Hooligans 2 - stand your ground, den var inte alls lika bra som ettan, en bit in i filmen så drog Olivia hem och jag stannade och kollade klart på filmen, sen hämtade mamma upp mig och vi åkte ner till Nynäs och en fotograf fotade mig och Eric eftersom att mamma ville ha ett syskon kort på mig och Eric och han skulle på balen, nu sitter jag hemma och Danne & Angelica är här, vi ska äntligen beställa pizza!
Imorgon får jag sommarlov och det känns sjukt stört?

förståelse

vissa saker är bara för svåra för att man ska förstå att det är sant, man tänker alltid "det händer alla andra, inte mig eller någon i min omgivning" men en dag händer det, och även fast man lovat sig själv att man ska förstå och tackla allting på bästa möjliga sätt så gör man inte det, man förnekar och tänker att allting bara är ett dåligt skämt.
Men vad ska man göra sen då? när förnekelsen blir som ens verklighet och sen bara rasar allting, och man inte alls hängt med, inte fått det där sista hejdå;et, den där sista kramen, man har inte fått säga allting som man vill.
Men ibland kommer dom där små tecknena som visar att det faktiskt är sanning, och det enda man kan göra då är att hoppas, och hålla tummarna. Det är ungefär det jag gör just nu, för dör du, då går jag under.
5 år

PA tider & våran låt.
-

JUBEL

Nu är det så jävla spikat, vecka två den 2 - 6 augusti är det jag & the voice streetdance school teamet som skakar bort alla sommar extra kilon, shiiiit vad glad jag är just nu! Nu får tiden jätte gärna gå rätt så jätte mycket snabbare. Jag saknar den där träningsvärken som jag fick förra gången. <3 att inte kunne gå normalt på en vecka, men det är det värt!

skansen - stoooooolt!

ojojoj vilka dåliga uppdatering, det märkst för läsarna börjar avta sakta men säkert..
Men inatt sov jag hos Olivia, vi va ute på kvällen och åt med niklas & Lukas, mysigt! Imorse skulle vi till skansen, kom in dit vid tio med klassen, gick runt och kollade på djurren, fikade med klassen vid stora scenen, chillade runt lite, och nu jädrar ska ni få höra en grej som ni aaaaaldrig mer kommer få höra förhoppningsvis, jag, Olivia & Gullu betalade 90 kronor och gick in till Lemurerna och ormarna, tro det eller ej, men jag grät inte!!!!! :D jag skakade som ett asplöv och fick nästan ingen röst men inga tårar kom! FYFAN VAD GLAD JAG ÄR!
men nej det är inte slut ännu, när vi skulle ut så hade dom en "klapp & kram" hörna, ormjäveln hade legat still hela tiden och när jag och oivia kommer fram så börjar äcklet röra på sig, usch fifan! men jag blundade, stretade emot men mitt lillalilla finger rörde den där äckliga varelsen, och ja ni som läser det här tycker säkert att jag är jätte töntig osvosv. men för mig så är det här en jävligt stor dag och grej för mig, (alla som känner mig vet vilken äcklig fobi jag har) så JA jag får skryta, FYFAN VAD STOLT JAG ÄR ÖVER MIG SJÄLV! Efter skansen åkte vi till stan och fixade studentpresent till Niklas & Lukas, sen träffade vi Oscar och vi började dra oss hemåt, mötte upp Niklas i centrum och sen gick vi hem till Lukas, jag och niklas la oss i soffan och började kolla film, Charlies Änglar 2, världens sämsta film!
Vid sex hämtade mamma mig och jag körde hem, nu har jag precis ätit middag och ska snart gå och sova tror jag. Imorgon är det frisbe (stavning?) på rudan med alla BF elever, tror jag iallafall, blir säkert mysigt!

to the top

ojojoj, blev inge inlägg igår för jag hann helt enkelt inte, det va fullt ös medvetslös heeela dagen!
Började med att jag åkte till Idah och va där runt tio något, vi tog oss ett glas vin och sen började vi gå uppåt Gymnasiet för att kolla på utspringet, vi kom dit, fick toppen platser och hittade Malins familj osv. Grattade rätt så många och oj vilken längtan jag fick tills min student!
Sen gick vi hem till Idah, vilade i fem minuter sen fixade vi oss och drog oss mot Malins studentmottagning, hur mysigt som helt och god mat. Sen drog vi med oss studentliket hem till henne och började göra oss i ordning, började dra oss mot Bedaröbaren där slutskivan skulle vara, satt på uteserveringen ett tag. Sen drog vi oss inåt och då startade allting, jag hade så himla kul! helt sjukt, träffade människor som jag inte träffat på år känns det som, dansade, sjöng, firade malins student & födelsedag (hon fyller år idag). ja allting var bara hur bra som helst! drack min livs första rosa pantern som Emil bjöd på, Sen kom mamma och hämtade mig vid tre ungefär och jag hann nog inte ens hem innan jag somnade, idag mår jag som man förtjänar, men det är det faktiskt värt!
Nu ska jag börja gör mig iordning och sen ska jag ner och fira Therese som fyllt 20. Sen ska jag nog få träffa min söt-olivia idag, bara hon svarar någon gång, jag hoppas, vi hörs kanske senare :)


amanda den söta! <3

Just nu sitter vi hemma hos amanda, vi har blivit bjudna på god mat, god efterrätt och underbart sällskap, just nu äter vi chips och kör wii just dance, jag har haft det jätte roligt och ska dra mig och vara social igen, ville bara underrätta er att jag lever och njuter till max med mina fina vänner och mitt underbara liv, ibland kan saker inte bli bättre :)!

ollebollemajsnajs <3

Hallo på er alla roliga prickar där ute! hur har eran dag varit?
min han varit väldans trevlig, började skolan vid tio då vi skulle städa hemvisten och rensa skåpen, va klara efter en halvtimme - timme kanske och då gick jag och Olivia hem till Niklas och gjorde korv med bröd till lunch och satt där en stund, sen vidare till skolan för att han skulle lämna in datan och lite såna grejer, vidare till centrum och niklas bjöd på glass - snäll kille! sen kollade vi runt lite och jag åt, nu sitter vi hemma hos Olivia och ska fixa oss, ikväll ska vi hem till Amanda och äta middag där och fira hennes arton årsdag, mysigt! Imorgon är det studenten och jag längtar, är nästan lite nervös faktiskt, inte för jag vet varför - skumt! haha..
jag måste bara säga att jag har träningsvärk idag, vet inte alls vart ifrån den kommer, kan det vara ifrån teatern eller de 30 - 40 minutrarna vi spelade brännboll? vältränad isf? haha nej!

måste säga grattis till lilla Lukas a.ka vonrejver & herr Adolf som fyller nitton år idag, ojoj grattis!
 

.

jag tänker inte på dig alls
jag saknar dig
jag behöver inte dig
jag behöver dig, nu mer än någonsin
jag har glömt allt
jag kommer ihåg varenda liten sekund
jag ångrar mig
jag kan inte ångra någonting så bra
jag ska aldrig mer titta åt dig
jag kan inte se någonting annat än dig
jag bryr mig inte
jag försöker förstå
jag hatar dig
jag älskar dig
förlåt


du springer aldrig ifatt, när jag väl är där

teatersmink

jappjapp såhär fin (läs det med ironi) kan man också varit när man spelat teater en heldag, i like!

stand your ground

Nu ska jag lägga mig och kolla på den här underbara men hemska filmen! den är absolut en utav mina favoriter och jag skulle kunna ligga och kolla på den flera gånger i rad, jag har verkligen skumma älsklingsfilmer men det är sånt som händer, och ni som inte sett den här filmen borde verkligen göra det!!!!! helt ärligt, världens bästa.

note to self : sno green street hooligans 2 av Niklas.

what do you got?

hej världen! hur har eran dag varit?
min har iallafall varit toppen, vi hade ju föreställningen som jag skrev om tidigare, gick strålande!
sen satt jag och Olivia med niklas och Lukas medans dem pluggade och vi sov, sen efter det hade vi FSF ute i solen med massa godis och saft och fick våra betyg, ett VG inte illa pinkat tycker jag :)
Sen blev det brännboll på treornas "idrotts lektion" det va treor mot tvåor, vi va bara tjejer och de andra va fyra killar, vi vann. rätt så knackiga!
Sen gick jag, Lukas, Olivia & Niklas till centrum för att jag skulle köpa strumpbyxor, bjöd lilla Niklas på glass också. sen fixade vi lite grejer i centrum och chillade sen tillbaka till skolan, då blev det snabb genomgång med teatern och äta lite, sen började folket rulla in och kvällsföreställningen drog igång, den var inte alls lika bra som morgon showen men den var mycket roligare!
Nu har jag precis tagit en låååångdusch och rakat benen och smörjt in mig, imorgon hoppas jag på en shorts-dag så jag kan få lite färg på mina kritvita ben.. ;L
nu är mina popcorn klara och jag ska lägga mig och kolla på film, imorgon är det städdag i skolan vilket innebär en heldels chillande, förhoppnignsvis i solen och det gillas starkt!

snövit

Nu har vi haft våran första föreställning, gick helt okej. Några oväntade vurpor av vissa men det gjorde det bara roligare. :)
Jag blev jätte fint (läs INTE innan) av Olivia, såg ut som en ryskbrud.. Men barnen gillade det iallafall, ikväll är det föreställning igen, 18.00 i fredrika bremer aulan, 50 spänn.
Nu sitter vi och väntar på ifall vi ska ha någon lektion, jag sitter med niklas data eftersom att min är hemma, big mistake märkte jag nu.
nej nu ska jag fortsätta vara social med pysarna.♥

stranger in a strange land

hej och välkommen till tredje världskriget i nynäshamn.
i'll fuck you like the devil

greys

genrepet idag gick helt okej, drog igenom allt med kläder och allt som alla skulle ha, fast jag kommer skämmas så äckligt mycket imorgon, plus att mina shorts är typ 12 storlekar förstora.. jag lär ju lyckas tappa dom eller något, skulle inte förvåna mig (y)
efter repet så gick jag och olivia ner till hemvisten för att plugga, där träffade vi Lukas & Niklas och dagen spenderades med dom för ovanlighetensskull ;) vi gick till centrum och köpte glass och jordgubbar som vi sen åt till halva "bring it on", sen skulle Niklas hjälpa mig med min labbrapport och det blev ett roligt uppdrag, jag skulle lägga in en PETflaska o frysen och sen trä på en ballong vid korken och se vad som hände när man spolade varmvatten på den, till våran försvåning så hade vi inga ballonger, men en kondom funkade lika bra det med, det ända kluriga va att allt för många kommentarer misstolkades när man använde en kondom "ta kondom nu då så kör vi"
"- funkar en vattenballong?
- nej då sitter den ju bara på toppen ju."
haha, ja jag skrattade ganska så himla jätte mycket, jag har nog Niklas att tacka för mina magrutor (även fast dom inte syns än)

Jag läste precis olivias blogg, jag orkar inte kommentera nästan varje inlägg så jag skriver en liten text till henne här istället.
Olivia Lyckenius är nog en utav dom mest vackra och godhjärtade personerna jag någonsin träffat, att se henne må såhär skär i mig, det är inge roligt att se den annars så livfulla och superglada Olivia helt nere..
Jag måste också få tacka gudarna för att Lukas och Niklas finns med deras dåliga humor och knäppa kommentarer som får henne att skratta varje dag.
Jag älskar dig <3

2 juni

pluggpluggplugg, finns det något annat i huvudet just nu? nej!  Jag har iallafall gjort klart min FA uppgift nu och jag känner mig riktigt stolt, bara naturlabben kvar. puh! alla säger att själva labben är enkel men det är skrivandet som är svårt, betygen sätts idag. man kanske ska försöka övertala Micke att sätta ett IG så jag har chans att kompletera i trean sen? det lutar mot det iallafall..
men iallafall, igår stannade jag & Olivia i skolan tills klockan sex och pluggade, jag hjälpte Niklas med hans recension, jag är för snäll ibland! :)
sen gick jag och olivia till centrum och åt och sen åkte vi och kollade på pojkarnas match, 0-0 slutade den men va helt okej ändå, efter matchen fick vi skjuts till haninge där dom underhöll mig tills tåget gick, när jag kom hem var det bums i säng!
Vi har precis haft våran sista engelska lektion och nu har vi bara skapande kvar, då ska vi ha genrep på våran teater som visas imorgon 18.00 i fredrika bremers aula, kom dit? 50:- för dom över tio.

1 juni

just nu sitter jag och Jennifer i hemvisten och chillar, ska börja plugga snart, sen är det teckenspråk och fika som gäller. Senare ikväll ska jag och sötolivia på fotboll, oooom jag längtar.......
slänger upp lite bilder på mig och snyggjennifer :)!
FYFAN VAD SERIÖST!

RSS 2.0