makrill

nu har vi slängt i oss massa mackor, eller jag åt flest, med makrill. finns det något godare?
nu spelar mannen fifa igen, kuuuul!
jag har även gluttat på ett OC avsnitt, vi struntade i att gå och kolla på Calles träning, men vi ska snart bege oss till hans pappa för att passa olle, eller hjälpa till med han. kommer inte ihåg. haha!
men iallafall, snart ska vi gå dit och jag har inge mer att skriva så skiter nog i det. eller justeeeeee : JAG HAR BESTÄLLT MINA STUDENT GREJER!!!!!!!! fan vad jag längtar, helt äckligtsjukt mycket. fan vad stor jag är ;D

ny tv

skolan gick toppen, vi gjorde typ ingenting. efter skolan följde jag med olivia som skulle hämta nyckel hos lulle. men det slutade med att vi satt oss och väntade tills han slutade istället.
sen gick jag hem till min kära man som satt och nördade fifa på hans brors nya 42 tummare, (han har också fått en men den ska han ha hos sin pappa). Nu ska vi göra några mackor så vi står oss till middagen, sen vidare till hans lillebrors fotbollsträning.
Jag har gjort en spotify lista med baaaraaa OC musik, åh vad jag saknar den serien! det måste verkligen vara den bästa som någonsin gjorts!
tror jag ska kika på några avsnitt innan vi ska till Calles träning. nostalgi ♥

tisdagsmys!

skolan går nice, första lektionen va psykologi. verkar jätte roligt! sen va det skolfoto som jag gillar lite mindre, såg ut som jag vet inte vad precis som varje år..
nu ska vi ha svenska B med carina, skumt att byta lärare mitt i året såhär menmen, det blir säkert bra :)
provat studentmössor har vi gjort, jag beställde allt mitt igår, provade bara en annan storlek idag. klickade även hem massa fina höst och vinter plagg ifrån HM igår också. väldigt nöjd! leverans tiden skulle väl kunna vara lite bättre.
menmen, nu ska jag socialisera mig med Amanda och börja planera lite inför vårat projektarbete :)

afternoon

nu har jag hunnit ha min första psykologi lektion. kommer nog bli riktigt roligt! jag har också hunnit laga mat med min älskling och ätit efterrätt, mumsigt! nu ligger vi i hans säng, jag kikar lite på HM efter nödvändigheter nu tills hösten, nu gäller det bara att hitta min plånbok så kanske jag får någon rabatt också. herregud vad jag och niklas behöver städa, dags att ta tag i det nu innan tröttheten knockar mig totalt.
mååste ju få tag i min plånbok också. jätte viktiga saker som ligger där i, suck vad less jag blir på mitt virriga huvud ibland!



<3

det finns ingen som jag värdesätter lika högt som dig,
det finns ingen som får mig att le på samma underbara sätt som du får mig att le,
det finns ingen som kan få fram dom där fjärillarna i magen på samma sätt som du,
det finns ingen som jag känt såhär för förut.
du är bäst

tireeeeed

jag är inte taggad på engelska, sune maler på om något som ingen bryr sig om. känns som vi suttit här i en timme eller mer, men det är en hel timme kvar, suuuck :( jag brukar verkligen gilla engelska, älskaar språket, men inte idag.
vid fyra imorse åkte vi till Arlanda för att lämna av josefin som sitter på flyget till Turkiet nu, nästan alla blev ju magsjuka utav kebab-turken i lördags så hon åker dit för att hämnas. haha nej skämt åsido! jag och Niklas ska försöka åka ner någongång medans hon är där, funderar på höstlovet, eller kommer sportlovet först? strunt samma, kom i säng vid sex kanske och gick upp halv tio. herrrreeeeee vad jag kommer sova bra ikväll! kommer slockna vid åtta senast!
nej nu ska jag koncentrera mig :) på dagens schema står Projektarbete, psykologi A och sen slut hoppas jag. ska göra mitt yttersta för att inte somna :) Puss så länge! ♥

bilder ifrån helgen, (snodda av jennifer)


funnnnnnnnny



bebis

jag äter chips och har himlans tråkigt, min bebis ligger och sussar så sött i mitt knä. han är hela min värld ♥
slänger upp några funnnnny videos snart som får stå som underhållning för både er och mig, enjoy! :)

söndag.

herre vilken dag, frukost på donken sen åkte vi hem och slappade lite. Och nu har vi precis varit och bowlat, jag förlora, go figure? nu ska vi nog spela tennis, eller jossan och jocke iallafall. jag känner mig fortfarande seg.
Sen blir det nog middag på vegabaren, men vi får se med det.. ♥

dagen efter är inte lika kul..

gårdagen vad gaaaalet kul!
började med förkrök hemma hos niklas med han, jocke, josefin, liivan, lillemor, kenny, jonny och andreas, hur kul som helst, vi körde massa olika spel och bara hade det toppen. Sen åkte vi till hellströms på Söder och drack lite, underbart mysigt förkröks ställe, rekomenderas veerkligen!
sen åkte vi vidare emot 107,5 det var awesome! jag dansade så sjukt mycke, livan och jossan är kungar på att dansa! finfinfa brudar, alltså jag gillar dom verkligen! dom gjorde min kväll, tack ni underbara ♥
vid halv två - två började hungern ta över festsuget så då gick vi emot tcentralen för att vi skulle hitta kebab house, det slutade med att vi tog tuben till gullmars och åt på något äckligt kebab hak där i väntan på att bussen skulle gå.
jag somnade så fort vi klev på bussen, sen va det efterfest här men den dissade jag och somnade innan jag ens hann landa i sängen. toppen kväll med helt underbara människor! ni gjorde verkligen min kväll! ♥

:*

utgång på ingång, laddade?



fotbolls lördag

nu sitter vi hemma hos niklas mamma igen, har varit och hämtat hans pappas kort till tvn så att han skulle kunne se på arsenal - blackburn eller vad dom nu heter. Jossan och Jocke har precis vaknat, hela dagen ska vi nog bara ta det lugnt och njuta utav helgen. på måndag börjar schemat som vanligt igen, dags att samla upp krafterna! ikväll blir det utgång, hur mysigt!?

och ja amanda, jag ska göra något annat än bara bilden, ska bli en text också. :)

saturday

min man verkar inte förstå grejen med mensvärk & dåligt morgonhumör...

gårdagen var trevlig, det bjöds på goood mat och god dricka och mysigt sällskap, jag shoppade ju även lite nödvändigheter som jag behöver just nu. va ju tvungen när man fått lön :)
sen åkte vi till Heron och niklas och Jocke köpte en varsin tv, sen hem och så blev det middag och allt.
Nu har vi precis vaknat, ligger och väntar på att vi ska äta frukost. ikväll ska vi gå ut eftersom att Josefine är här, kommer säkert bli väldans kul :)
jag ska försöka att göra om hjärtana Amanda, kan inte lova för mycket men jag fixar det, och projektarbete kommer bli KIIIIING! :)


freeedag.

nu är det helg igen. vet inte vad som står på schemat, ska iallafall till centrum snart och kolla ifall det finns nå kläder att köpa. hoppas på det.
Dagen i skolan va helt onödig, gick dit vid nio och slutade halv tolv, vi startade vårat projektarbete. tror att det kommer bli riktigt bra! ska lägga ner hur mycket tid som helst på det nu.
sen mös jag med mina fina brudar i skolan och sen kom niklas. nu sitter vi här hemma hos han, funderar på att göra något att äta. fast jag orkar faktiskt inte.
jag är inte på något bra humör idag, så tänker sluta skriva nu. hejdååå
och amanda jag tänker sno dina hjärtan men ska skissa om dom ;)

rena rama rolf

vi ligger fortfarande i sängen, kollar på rena rama rolf :) vi har skrattat otroligt mycket åt klipp på youtube ifrån sveriges värsta bildförare! helt underbar :')
Snart ska vi åka och hämta josefine inne i stan, hon ska bo här i några dagar framöver, imorgon ska vi äta middag allihopa :) det kommer säkert bli trevligt.
imorgon är inledningen på vårat projekt arbete och på måndag börjar vi efter schemat, jag tror inte jag ser fram emot det, nåväl.. får njuta till max av helgen! :)
har nog även bestämt hur min andra tatuering ska se ut, bara dags att boka tid och lägga upp en skiss :)



snart smäller det också ;)

sveriges sämsta bilförare

nu har jag och min man ätit middag, det bjöds på tortelini (Stavning?) nu ska vi gå till ICA och handla, får springa iväg i pausen på "sveriges sämsta bilförare" finns det något bättre program? hehehe, nej nu ska jag mysa vidare med min älskling :) ♥

pedled

vi har redan fått en uppgift i pedled (pedagogiskt ledarskap) som vi är klara med tom. vilka är bäääääst? jag, amanda, linda, olivia & Sara. the dreamteam ;D
men iallafall, nu ska vi upp och käka lunch, min mage verkligen skriiiiker! sen bär det av mot körskolan, dubbellektion står på schemat, sen ska jag hem till min man och mysa, kanske laga någon god middag också, får se hur lat han är :) ♥

skoldag 2

idag är andra dagen i skolan, jag sitter just nu och väntar på fia och matilda. dom borde komma vilken minut som helst :)
idag ska vi inleda kursen pedagogisk ledning, eller vad den nu hette. förkortningen är iallafall pedled. kommer nog gå strålande. nu är det ju 10000% fokus på skolan.
nej nu ska jag gå ut och möta dem små liven :) skriver senare!

fuck you as mycket.

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

dagens update

jaha, kanske ska slänga sig på en dagens update istället för massa listor och bilder?
men iallafall, första skoladagen idag, gick bra. fast jag gillar inte mitt schema direkt.. usch och fy och blä. men iallafall, slutade vid ett och då gick jag och Olivia hem till Niklas. där somnade både niklas och olivia så jag passade på att plugga lite teori, vid tre snåret kom Lulle och han och jag väckte de sovande små liven, sen gick vi till centrum och åt. Sen märkte jag att mina skor höll på att dö på riktigt, sulan skulle lossnat vilken minut som helst typ. så jag och mitt hjärta gick till Stadium och jag inhandlade ett par nya svarta sneakers, gaaalet nöjd! fast inte med skavsåren, det är mindre nice. men iallafall. Sen åkte jag hem och åt middag med mamma & pappa och det tänker jag inte ens skriva om, sen körde jag och pappa lite och sen städade jag på mammas jobb. & nu ligger jag här i sängen helt ensam och äter popcorn. dags att sova snart kanske? kommer nog inte gå nu när jag ska sova själv, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist..
jag saknar min lilla snutt! kom och brottas älskling ♥



tidsfördriv

2010 TEST!
Namn: Linda
Kallas för: linz eller lz
Födelsedag: 15 april
Födelseort: södertälje
Stad: Stockholm
Stjärntecken: vädur
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Tungan, näsan & naveln
Tatueringar: handleden kommer fler snart
Vikt: 40 +
Skostorlek: 36 - 38 det varierar
Hårfärg: brun
Fräknar: på sommaren bara
Motto: Lev dagen som om det vore din sista
Önskar du att du bodde någon annanstans?:  Ja
Tycker du att du är attraktiv?: Nej
Dricker du?: Jao
Vilket schampo använder du? Olika
Vilken parfym använder du? Olika
Vad är du rädd för? ormar
Gillar du att tvätta? ja, eller gillar och gillar?
Gillar du berg- och dalbanor? Ja
senaste…
Filmen du hyrde? pride & glory
Filmen du köpte? Hmm, typ jag vet inte
Låten du hörde: OPM - heaven is a halfpipe
Låten du laddade ner? kan inte sånt
Personen du ringde? mamma
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? fångarna på fortet :)

favorit…
Låt: För många!
Sak att göra: umgås med mina finfina vänner!
Dryck: coooola
Kläder: Sköna
Film: olika
Serie: OC, dh, satc, scrubs osv
har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Jaaaadå :(
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? dragit en vitlögn
Varit i slagsmål? haha nja, slagsmål kan man väl inte kalla det :)
Blivit arresterad? Ne
Träffat någon från internet IRL? Men jaaa
antal…
Gånger du varit kär? 2 gånger tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit? en gång :)
Hjärtan brustet på grund av dig? oj, vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen? några gånger
senaste…
Boken/tidningen du läste? körkortsboken
Personen du fick e-mail av? dunno
Personen du fick brev av? HM
Personen du fick sms av? niklas <3
Gången hela din familj åt middag tillsammans? lördags
Saken du köpte? ett par nya skor
Vad har du gjort idag? Första dagen i skolan.
Brukar du svära mycket? nästan hela tiden.
När stiger du upp på morgonen? Olika
Vad har du på dig? BH, trosor, leggins, linne & niklas tröja
Vad är du allergisk mot? Falska människor.
Var har du ont? I mitt knä
Använder du hårspray? aa lite ibland
Kan du stå på händer? yeeeeep
Håkan Hellström eller The Ark? hååååkan <3
Salt eller socker? Beror på
Gillar du ketchup? aa
Är du glad nu? Jaaaaaaaa ;D
Var du glad igår? ja :)
Vad dansar du till? Allt
Familjen är? CP :)
Stockholm är? Sveriges huvudstad
Kan du sjunga? tondöv men det funkar det med (y)
Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? England, USA, grekland & turkiet :)


^

"there once was a little girl, who never knew love until a boy broke her heart"

hello there my best friend!


FÖRSTA SKOLDAGEN

första skoldagen är avklarad.
gick hur bra som helst :) fast det stör mig att 94;orna är så stora men ändå så jävla små.. helt stört, jag går i trean också. mitt sista år. sen är det studenten den 10onde juni. vart tog alla år vägen? känns som om jag inte ens har gått ur ettan ännu. herregud tiden går allt för fort.
imorgon ska vi inleda kursen pedagogiskt ledarskap, ska bli roligt. sen är det körlektion och shopping som står på schemat :) ska även mysa extra mycket eftersom att jag nog måste sova hemma ikväll, kul och åka halv åtta hem ifrån när jag egentligen kunde klivit upp halv nio ifall jag sov här. tack


face it, you will never be good enough

först och främst måste jag bara säga att rubriken stämmer, you will never be good enough and you will never ever take my place ;)

men iallafall, mannens match gick bra, dom spelade 1-1. jag och olivia fick åka bil dit med sötjenny & lina, de två invalidosarna. hehe!
nu sitter vi och kollar på fångarna på fortet, eller jag blundar eftersom att det är massa ormar just nu.. ikväll ska jag sova tidigt för imorgon börjar skuuuulan. jag längtar faktiskt lite. ;D
nej nu ska jag mysa med min underbara älskling. han är det bästa jag har



fotboll

dagen har gått bra, körlektionerna gick huuuur jävla bra som helst :)!
nu har vi precis ätit middag och snart ska vi åka till västerhaninge och kolla på niklas & Lukas match. kul kväll. sen blir det en lugn hemma kväll, imorgon börjar skolan, yeeey ♥

sleepless

jag borde sova, klockan är snart tolv. jag kan inte sova, jag borde göra det. onödigt att lägga sig i sängen när jag ändå bara kommer stirra rätt upp i taket och bara filosofera. ska ställa klockan på halv nio imorgon, nu ska vi vända på dygnet.. eller kan man vända på dygnet när man knappt sover på natten?
tankar & funderingar mest hela tiden.
nej nu ska jag krype ner breve min man och hoppas att JB är sugen på en date inatt.. cross my fingers!

did you think it would be that easy?

jag har lust att skriva ett långt inlägg om allting just nu, men ändå inte. jag ska försöka mig på att skriva ett inlägg om precis allt och ingenting. Allting har inte med mig att göra. jag bara skriver ner precis allting som finns i mitt huvud. (jag förstår om ni inte orkar läsa allt)

jag förstår mig inte på somliga, hur kan man avsäga sig allt som har med ens persons liv att göra och sen stå och åma sig inför sina vänner om att man ångrar sig och håller fast vid en annan grej även fast det inte är ömsesidigt och som förut? om man sagt hejdå föralltid till en människa så ska det väl ändå vara föralltid? och föralltid är ju inte bara i ett år?
hur kan man vara så himla omogen att man inte ens kan prata med en viss person under förhållanden som kräver att man ska prata med varandra?
hur kan man ens tänka att en människas val kan vara på grund av någon annan människa? att en person väljer att ha ett förhållande med någon annan och tro att det är för att göra en annan människa sur?
Och att man kan kasta bort något som man byggt upp i flera år för en skit grej, det förstår jag inte.
hur man kan glädja sig åt att såra en människa, ha det som sysselsättning. fortsätta hålla koll på personens liv även fast man själv sagt att man inte har nånting med det att göra.. sånt gör mig inte ens irriterad, det får mig bara att känna sorg. sorg över att människor måste hålla på på detta sättet för att själv få bekräftelse. DET kallar jag svaga människor.
jag är mycket starkare än så

fångarna på fortet

Nu sitter jag och min man och kollar på fångarna på fortet, vilken nostalgikänsla man får! helt underbart.
Dagen har iallafall spenderats i centrum med jennifer och hennes vänner, jag skulle handla massa grejer men det får vänta tills torsdag pågrund av komplikationer.. när vi va i centrum så träffade vi på jenny, lina, lukas, olivia, steffi, sussie och ellinore. mysigt värre! sen bar det av till ishallen för min del, där va det arbets möte eftersom att ishallen drar igång snart. Detta är faktiskt första året jag längtar tills att börja, med alla nya ändringar som kommer att ske så tror jag nog att det kommer bli sååå mycket roligare. dessutom får vi i personalen vara med och bestämma mycket mera nu :) toppen säger jag bara!
hade tänkt att stanna och kolla på aj matchen men ångrade mig senare. så jag åkte till haninge istället, lessnar jag aldrig på min man?
nej nu ska vi vika tvätt och sen ska vi nog sova. imorgon ställer jag klockan tidigt så jag vänder tillbaka dygnet tills skolan börjar :)

du gjorde själv valet att inte vara delaktig i mitt liv längre, så låt mitt liv vara.

timmar senare..

min niklas har hunnit jobbat klart och kommit hem, jennifer är fortfarande inte klar... menmen, det är väl bara att hålla tummarna att affärerna har kvar det jag vill köpa runt jul där någongång när hon blir klar.. :(
MEN IMORGON SKA JAG FÅ TRÄFFA MIN OLIVIIIIIIAAA!!!! JAG HAR LÄNGTAT (=¤/)%("%¤erqrew)r=)¤?)¤="#(%"%/=(¤)"=)¤ MYCKET :D

puss ♥

från och med du

står i din port, står bara still.
för en minut sen va du min..
en tredjedel av den jag va går hem.
det här är slutet på vår film

jag kan fortfarande höra ditt skratt i mina drömmar.

atleast in heaven i can skate

jag avskyr att sova, eller iallafall när det absolut inte går. jag ligger i sängen och bara stirrar upp i taken och tankarna bara far runt i skallen som i en jävla torktumlare, jag blir gaalen! jag måste vila upp mig inför skolan (som btw börjar om två dagar, någon som vet tid!?)
men iallafall, nu ska jag försöka peta i min frukost och sen ska jag kolla när Pernilla slutar skolan så ska jag shoppa lite och sen blir det möte i ishallen och sen tillbaka till Haninge. herregud vad jag far på.
men det får man ta.

Egentligen vill jag bara skriva av mig en massa olika känslor, skälla ut folk och bara göra mig av med allt. men eftersom att jag är helt tom vid detta tillfälle så går inte det.. och dessutom är det inte vesäntligt heller, så det kommer inte hända.


jag tänker på dig, min älskade saknade vän <3


:(

natten funkade, psykos drömmar så fort jag slumrade till. det är jobbigt.
Nu ska jag försöka att peta i min lite frukost och sen röra mig ner för att försöka arbeta, det får bära eller brista.
detta är min svaghet, jag fäster mig för lätt. fan.
tre personer på tre år, när slutar orättvisan?

ofattbart

mitt huvud skulle kunna sammanfattas med ett ord just nu ; virvelvind. jag förstår ingenting.
jag ångrar att jag inte spenderade mer tid med dig när jag hade chansen. du är en utav dom bästa killarna jag någonsin lärt känna.
det här är hemskt, tragiskt, skumt och helt fel på en och samma gång.
sist jag pratade med dig sa du att du "mådde som en kung!" du skulle börja skolan. allting flöt på precis som det skulle. allting föll bara på plats verkade det som, och nu det här?
jag får inte ihop det, vad va det som hände de där dygnen? egentligen vill jag inte veta.
jag antar, att jag måste säga dessa orden. även fast det tar emot för det är helt enkelt inte rätt.. :

vila i kärlek underbara David.
jag kommer aldrig att stöta på någon som du, du kommer bli oerhört saknad & jag kommer minnas dig föralltid ♥


(bilden är galet gammal, typ fyra år sen. men jag minns det som om de va igår)

jag vet inte vart jag ska börja..

nej helt ärligt så vet jag inte vart jag ska börja.. det kommer ändå bara bli kaos i min skalle och kommer säkert vilja skriva ut massa grejer som jag inte ens vill här..
jag försöker mig på ett inlägg ändå..
igår hyrde vi film och åt tacos, vi hyrde pride and glory. helt ok men ganska skum.
imorse gick jag upp halv nio för att åka iväg och jobba min första dag som kontaktperson, jag tyckte att det funkade superbra :)! vi va inne i stan och såg Eclipse (mmmmm vet, lite efter) men den va iallafall gryyyyyyyym!!!!
sen åkte jag hem och vi hade kräftskiva, så jag har praktiskt taget myst hela kvällen och försökt få ordning i mitt huvud. det har inte gått bra.
FANSJÄVLAHELVETESSATANSÄCKLIGA)!#!/&"#(€)"/#)(")!€/"(&-485/"€/%€)%#"(€/"RCPSKIT
PUNKT JÄVLA SLUT

booooooring

min man bara sover och sover, jag vill hyra film & baka men han fortsätter bara snarka.
jag tror att det är dags att hoppa lite på han nu..


got moves?

gårdagen hemma hos Jennifer va super mysig, vi gjorde massa mat, och då menar jag verkligen massa. herregud, jennifer åt upp både hennes mat och min, haha :)
sen färgade vi håret som blev super bra!
och jag måste bara svara nu innan jag glömmer det ; jag klippte kortare och en annorlunda lugg. men det ser i princip likadant ut ifall jag inte fixar det :)
vid tio började jag dra mig hemåt, Jennifer åkte med en bit eftersom att hon skulle till en kompis, väl hemma somnade jag som en stock. Sov jätte dåligt, tror att jag börjar bli sjuk. yippie vad kul...!
alla glädjer sig åt helg, jag ska jobba hela min helg.. är det något att se fram emot ens?

its not because of you

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig, istället för att sola efter körlektionen (som btw gick sisådär..) så gick jag och jennifer till mammas jobb och hämtade lite kläder till mig :) Där blev vi fast ett tag och sen gick vi till ö&b och köpte hårfärg och sen vidare till Centrum och mötte upp Niklas, kopierade en nyckel hem till han och sen klippte jag mig, nu sitter jag här hemma hos min fina Jennifer och ska när som helst färga mitt hår, måste bli utväxten.. ser för täskigt ut!
Nej nu måste vi agera oss, kan inte komma hem till Niklas allt för sent. hoppas ni har haft en lika toppen dag som jag ♥

whats the point of doin' anything?

allting går i slowmotion, fan vad nice att jag börjar bli sjuk......... eller?

watch me burn

herregud vilken dålig uppdatering! men iallafall, tisdagen spenderade vi hos niklas pappa och sen i det nya huset, vi rev lite tapeter och kollade lite. sen gick vi hem till underbara Jennifer som hade bakat, (tjockisar?) sen fastnade vi där och kom inte hem förns halv ett kanske?
Onsdagen gjorde vi ingenting, niklas jobbade bara tills ett sen gick vi ett varv i centrum och sen kom mamma & hämtade oss och sen åkte vi ner och åt grillbuffé för att fira att mamma & pappa har varit förlovade i 21 år :) världens godaste mat! Sen åkte jag och niklas hem till Jennifer och kollade på fast and furious tokio drift eller vad den heter, sen gick vi hem och slocknade direkt :)

Inatt har jag sovit så himla dåligt, likaså natten innan. Det är kaos i min hjärna för jag drömmer massa skumma grejer som absolut inte har med nutiden att göra. Alla saker som jag lagt bakom mig kommer upp i mina drömmar, jätte konstigt. men iallafall, idag ska jag ha körlektion, dubbel idag igen. Så snart måste jag hoppa in i duschen oh börja göra mig i ordning :) efter det ska jag träffa Jennifer, va ska nog sola tror jag. måste förbi mammas jobb då också :)
nu har jag absolut inte tid att skriva mer :) Puss ♥

BÄST GENOM TIDERNA



Is this the final scene in our tragic play
To many curtains remain to fall
There's no reason left to stay in this play
We move backwards against the wall
Conversation's over, communication's down
The monologue is taking over

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead


Are these the final cries of our aching souls
How come yours don't make a sound

You had me torn to pieces
You got inside my head
That I'll be here until it's over

live or let die?

ända gången du borde backa är när du tar satts

we sex them up

gårdagen var helt U-N-D-E-R-B-A-R! god mat, god dricka (blev dock lite för mycket för malin & sandra? haha) men jag hade kul, vi satt ute och pratade, dansade, tog massa fula bilder och bara mös. jag lämnade WO vid tolv eftersom att jag fick värsta huvudvärken, vid två blev jag väckt utav att sandra och malin skulle gå och lägga sig, alltså herregud! det kan beskrivas med en elefant flock flög in i sovrummet, skämt åsido ;)
imorse vaknade jag vid tio, vid elva bar det iväg till haninge för att köra dubbellektion. gick strålande! boka gillinge måste jag göra snart också, jag skaskaskaskaska ha mitt körkort SNART! :)
Sen köpte jag lunch / frukost på subway, nu sitter jag hemma hos Niklas mamma helt ensam och väntar på att han ska komma hem, han slutar om en och en halv timme och den tiden ska jag använda till att plugga teori :)
Sen ska vi till hans pappa, vet inte om vi ska till deras nya hus eller vad kvällen bjuder på :)


jag e fan biiiezt

haha eller? men iallafall, nu sitter jag hemma hos malin och försöker skyndapå henne. magen skriker efter mat, jag.dör.av.hunger
men malin är seg och måste byta trosor även fast ingen kommer se dom, hihi!
nej nu är hon klar och jag vill ha MAAAAT
körningen gick toppen btw, jag är ju fan bäst?


stressstressstress

jag är väldigt stressad, det tycker jag inte om. jag måste hitta strumpor och bädda sängen på typ fem minuter illa!
ikväll ska vi dricka vin och äta kräftor och umgås, myspuys!
nej nu hinner jag inte skriva mer. puss ♥

mohombi

jag hatar min pojkväns tv, jag gillar inte hans datas tangentbord, jag är hungrig och ensam.. buhu! cry me a river, hehe
men iallafall, jockisen gick nyss till jobbet så jag ligger i sängen och gör mitt andra körkortsprov nyss fick jag 53 av 65 (y) KNACKIG !?
snart ska jag hoppa in i duschen för att sen köra mig själv ner till nynäs och sen blir det kräftskiva, livet är för himla underbart!

men tills dess slänger jag upp en urtjusig bild på mig och malin, haha ♥


?


case 39

som jag skrev igår så skulle jag och jocke kolla på film, men niklas följde med men såg inte ens tio minuter utav filmen innan han somnade. Men vi såg iallafall filmen "case 39" skit äcklig unge men filmen var verkligen jättebra! jag rekomenderar er att se den faktiskt, och jag som absolut inte är något stor fan av nya skräckisar. Men den va faktiskt helt okej :)


right now..

.. ska jag och jocke slänga på en film eftersom att ingen utav oss kommer kunna somna, min man ligger nog redan och knoppar, får smyga in till han sen. Puss ♥

sommarlovstest!

druckit tills du spytt? nej :)

Sårat någon? njae, halvt typ..

Förlorat en vän? nope :)

Träffat nya människor? Jaaa! (:)

Kysst en främling? haha ne

Tagit droger? nej usch!!!!

Haft en sommarflört? nej

Gråtit? Aa

Skrattat tills du kissat på dig? nej men tills jag gråtit iallafall :D

Tältat? Nej

Varit vaken en hel natt? nääästan, jag och olivia sov typ två timmar..?

Solat? ja. men det syns inte

Badat? Ja faktiskt :)

Haft ett förhållande? ja, har fortfarande

Gjort dig riktigt illa? noooo

Gjort några nya percingar/ tatueringar? nej, det kommer

Läst en bok? ja :)

Skickat fel sms med flit? Haha nej jag är inte tolv?

Suttit vid datan en hel natt? nej, men långt in på natten.

Näckat? no

Solat naken? Topless?

Fått utegångsförbud? Haha neeej.

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja.

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej!

Varit i slagsmål? haha ne

Pussat någon utav samma kön? yep!

Sjungit högt på ett berg? inte vad jag vet

Kysst någon i regnet? Aa think so

Kysst någon i skogen ? Aa

Kysst någon du inte borde? hm, maybe

Tappat rösten? näst intill!

varit på festival? Nej

Gått upp i vikt? vet inte

Gått ner i vikt? dont know

Brännt dig? Aaaaaaaa

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? hahah aaa!

Varit utomlands? nej

Gjort ett bra köp? Ja :)

Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja ;D

haft skadeglädje? Alltid!

Sovit under bar himmel? Nej.

Vad kommer du sakna mest? vene

Har du svart ärligt på alla frågor? yep!


you said goodbye to whats her name?

For many others, you are probably a star in the sky, but for me you are all those stars.

if you dont talk i'll walk..

jaha, vad kan man inleda med? Gårdagen va suuuuper mysig. Malin kom hit och sen åkte vi hem till Jennifer eftersom att vi skulle få skjuts till stan, väl inne så insåg alla att plånboken inte direkt va lika taggad på en helkväll på en mysig uteservering så vi enades om att det var mycket billigare att stå i kungsan och skaka rumpan och ha en toppen tid med underbara artister och varandras underbara sällskap, det va riktigt kul och alla ifrån min dansskola var ur grymma! Nästa år SKA det vara jag som står där, nu ska jag fokusera 100000% på min dans & skolan (som btw börjar om typ tio dagar?!!? vart tog mitt sommarlov vägen!?) Efter kungsan så åkte vi till kebabhouse för att få lite mat, mumsigt, tur att jag hade snygga tjejer med mig så vi fick rabatt, haha!

Imorse gick jag och mannen upp vid nio, tog tio tåget hem till mig för att mysa med min morbror, hans nya tjej och Pontus. Pontus har lärt sig simma och dyka så han ville visa upp det i poolen, han är så fantastiskt duktig min gullponke! ♥
Efter det körde jag ner till nynäs och vi handlade, sen körde jag ut på Sandhamn för att lämna kräftorna till malin eftersom att vi ska ha kräftskiva imorgon, urmysigt! Sen åkte vi vidare hem till Thomas och Pernilla eftersom att min moster fyllde år, där spenderade vi några timmar och bara mös. mina favorittjejer va ju såklart där.
det finns inga ord i hela världen som kan förklara hur mycket jag älskar min familj & släkt
Sen åkte jag och niklas hem till hans pappa med Anders och dom kollade fotboll, jag försökte plugga lite teori eftersom att jag noooog kommer försöka ta mitt körkort inom en snar framtid, jag viiiill

Nu sitter jag här och vi har precis ätit middag, jag är supertrött även fast det känns som om jag inte gjort något annat än o sovit idag.. Imorgon är det ännu mera körning på listan, precis som resten av veckan!
Puss ♥

vaad göööör viiii? nuuu köööör viiiii

Jennifer hänger med ikväll, najsmajs. önskar dock att min söta Olivia skulle vara hemma nu så hon kunde följa med KOM HEM NUUUUUU!!!!!!!

men iallafall, nu är jag färdigfixad, nöjd med kläderna (iallafall nu) snart ska jag möta upp mallanbrallan och sen drar vi hem till Jennifer och där ifrån får vi skjuts in till stan, najsigt. Väl inne så ska vi försöka hitta npågon uteservering nära kungsan så vi kan njuta av musiken. låter som en toppen kväll va? det tycker jag! Får se om jag orkar slänga upp ett inlägg när jag kommit hem, tveksamt. men ni alla får ha en toppen kväll! det ska jag ha iallafall :)  PUSSSS ♥

14

Idag är det sol och jag har ingen ork till att göra nånting, har precis samlat alla mina krafter till och göra pannkaka till mig och Niklas, nu sitter han och Anders och kollar på fotboll i vardagsrummet, jag ligger i sängen. Fotboll är inte direkt min grej..
Idag ska jag och min underbara fina alldeles bästa vän Malin åka in till stan, det är voice 10 och några ifrån min dansskola skulle tydligen dansa där och det vill man inte missa, sen kanske vi stannar och tar en drink på fridays eller något, vad som helst kan hända med den där tösen.
funderar på om jag ska sova några timmar innan Malin kommer hit så jag är helt fit for fight!
Puss ♥

there you go



Please don't come around
Talking 'bout that you love me
Cause that love shit don't do for me
I don't wanna hear that you adore me
And I know that all you're doing is runnin' your mind games
Don't you know that game beats game?
So your best bet is to be straight with me

So you say you wanna talk, let's talk
If you won't talk, I'll walk
Yeah it's like that
I got a new man, he's waiting out back
Now what, what you think about that?
Now when I say I'm through, I'm through
Basically I'm through with you

Please don't come around
Talking about how you changed
How you said good-bye to ol' ¡®what's her name? '
All it sounds like to me is new game
And I was right when I said
I'd be much better off without you

j20

Första ishallspasset avklarat, jobbigt att det va en alagsmatch också. det kom lite för mycket folk än förväntat så Malin fick hoppa in som korvtjej, hon klarade sig riktigt bra! hihi.
Dif torskade iallafall med 5-4, man får glädja sig med att djurgårdens alag vann med 5-0 över linköping, och att difs alag nog skulle krossa nhcs alag, hehe :)
Efter jobbet gick jag och Malin till kvantum och sen vid tio tog jag bussen till niklas så nu ligger jag i hans säng, han kollar på sopranos eller något, jag är trött men vill inte sova. Får försöka hitta något på tv, sen skulle jag inte kunna somna när Niklas och Jocke retar varandra, muppar! ♥

first day!

nu ska jag slänga mig in i bilen och köra ner till ishallen, dags att börja förbereda inför kvällen match! Efter det är det raka vägen hem till min man, det verkar att bli en toppen match! Idag bryr jag mig ju inte om vem som vinner eller förlorar, hihih.
på återseende!

atm ;

fifääään vilken fin chey på bild. eller? Men iallafall, dagen går så jävla segt, men ändå är jag så jävla sen.
Idag har jag legat i soffan hela dagen, har precis målat färdigt naglarna med någon ny nagellack som jag köpte i onsdags, summer coral heter färgen och är riktigt läcker tycker jag. Jag har även noppat mina ögonbryn och smetat på en ansiktsmask, i väntan på att den ska stelna ska jag gå ner och hänga tvätt tror jag, vill ha med mig mitt svarta linne, eller så struntar jag i det. hm vi får se.
Snart äre jobb som gäller 16.30 - 22.00 sen bär det av till min make, där kommer det nog bli en heldel mys som alltid. menmen, nu taggar vi till inför nhc - dif! vafan ska man heja på då? hemmalaget eller laget som har ens hjärta?
man kanske ska jävlas och dyka upp i dif tröjan, haha nej skämt åsido. Idag är jag naturell och hejar på båda lagen. :)
herregud vilket onödigt inlägg, slänger upp en väldigt fin bild istället ;



orion

jag hittade nyss denna trailer till filmen Orion som blondinbella är med i, helt okej även fast jag inte är något jättefan av blondinbella så blev jag galet sugen på att kolla på den, någon som är på? :)

fredagen den trettonde

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Idag är det fredagen den trettonde, therese fyller arton, jag ska jobba, sist det var fredagen den trettonde förlorade jag Adam (eller ja, hans dag är den fjortonde men han hade ju något med den trettonde att göra..). Hur ska man reagera?
fuckfuckfuck.
Bäst att inte göra överdrivet mycket iallafall, ska försöka rå om mig själv nu innan jag börjar jobba senare idag :) Vika lite tvätt och tvätta saker som ska med hem till Niklas står också på schemat :)
nej dags att sätta igång med tvätten och sparka liv i min bror.. lättare sagt än gjort! Puss ♥

absolut ingenting

nu borde min man vara här och klia mig på ryggen! :( godnatt ♥

grown up

nu ska jag kamma in fler vuxen poäng och gå och lägga mig och läsa körkorts teori samt fylla i min almenacka, men först ; säga hejdå till mannen, han vägrar gå och lägga sig och jag orkar inte vara uppe hur länge som helst!
Imorgon är det ishalls premiär, jag kommer nog kliva in genom dörren med blandade känslor... Puss ♥

دوستت دارم مامان و بابا

alltså jag behöver seriöööös hjälp just nu, jag sitter och funderar lite på min tatuering som jag kommer att göra inom en snar framtid. Den ska stå för min mamma & pappa, ifall jag ska ha den på ryggraden så kommer den nog se ut så som det står på rubriken. Eller ska jag göra deras personnummer som en fotlänk?
jag är as sugen på ryggragen för att jag tycker att det är skit snyggt och as sexigt. men ändå? foten skulle vara snyggt, men där hade jag ju tänkt att sätta mitt stjärntecken eller mitt difmärke.. HJÄLP!!!!!!

världens finaste låt.


I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in 
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks, no, it don't breakeven.
What am I suppose to do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up and you're okay?

tidsfördriv

Senaste personen som:

Sov i din säng:
Jag själv, annars Niklas

Du pratade med: Eric

Du gick på stan med:
Tekniskt sätt Linda. 

Skällde på dig: alltså Niklas på ett sätt


Senaste:

Låten du hörde:
The Script - breakeven

Filmen du såg: "Offside"

Maten du åt:
Stuvade makaroner & Köttbullar

Kramen: Niklas i guess 

Kyssen: världens finaste man Niklas <3

Känslan:
ensamhet, saknad & arghet typ.

Resan: från haninge hem, annars Gotland typ.

Drömmen: drömde en psykos dröm om min farbror och hans flickvän

Boken du läste: körkortsboken

Personen du träffade: mi familia <3

Personen du pratade i telefon med: Morfar

Personen du fick sms av: Niklas

Gången du åt en 7-eleven korv: hm, dunno ;o

Gången du var utomhus: för en timme sen kanske :)

Gången du sov: inatt?


Om dig

Namn: Anna Linda Carolina Zetterman Snäll

Ålder: 18 nedrans raket år

Smeknamn: LZ tydligen

Sysselsättning: Pojkvän, familj, vänner, jobb & skola :)

Bra egenskaper: är oftast väldigt glad och lätt att ha och göra med :)

Dåliga egenskaper: Jag blir lätt sur för minsta lilla och hänger upp mig på småsaker ibland..

Linje/klass: Fredrika Bremer Gymn, barn & fritid. smbf08

Hårfärg: Brunt med en sjuhelvetes ful utväxt

Ögonfärg: blåa tror jag

Skostorlek: 36/38 typ. varierar

what am i suppost to say when im all choked up

Alltså jag kan inte beskriva känslan jag har just nu! Jag är så otroligt glad och stolt över mig själv, jag har ju som sagt varit på ett möta angående ett jobb hemma hos en familj, vi bestämde ett datum då vi skulle ses och sen får vi se hur det blir efter det, sen påväg dit fick jag erbjudande om att gå på ett möte hos en annan familj som också behövde hjälp, i detta fallet gällde det en sex-årig kille som pratade teckenspråk och va lite utv-störd. Kom igen, hur grym är jag inte egentligen? Hur många går på ett möte om ETT jobb och kommer hem med en till förfrågan? Jag låter jätte självkär just nu men jag tycker bara att allting går så hiimla bra just nu!
Jag får jobba med något som jag verkligen är intresserad av, alltså jaaaaaaaaaa VAD JAG ÄR GLAD :D
Sen efter mötet kom mamma och hämtade mig och jag övningskörde hem, jag ska ha mitt körkort inom en väldigt snar framtid! Så nu har jag bokat dubbel-körlektioner och teorin sitter snart helt. alltså ja, vad kan jag säga? jag älskar mitt liv!



payback's a bitch

fyfan, snart har det redan gått en vecka! herregud vad har jag gjort? hm, imorgon är det iallafall mitt första ishalls pass för säsongen, vi får se hur det känns och vad jag vill och gud vet allt..
Men nu är jag iallafall helt färdig, ska bara bädda färdigt mannens säng, jag har hunnit med mycket idag, jag har hunnit göra omelett, sminka mig, tagit en lång dusch, valt kläder, fixat håret och även gjort i ordning på min mans rum, det såg förtääskigt ut, helt seriöst. Alla våra kläder låg mitt på golvet i en enda stor hög, han hade pengar och tuggumi papper på hela nattduktsbordet och massa andra papper, så jag har plockat ihop alla kläderna, fixat rent hans nattduksbord och bara gjort det lite finare.
Nu är det bara sängen som är kvar och sen kilar jag till tåget för mitt hemliga möte, undra vad det är jag ska göra? haha :)
Sen ikväll så tror jag nog att jag känner för en springtur för att bara rensa tankarna och försöka få upp humöret, jo så kommer det nog bli. Sen ska jag självklart försöka att spendera tid med min familj nu när vi inte alls ses så ofta längre. :(

borde jag oroa mig?

sverige - skottland summering :

hm, fotboll är väl inte riktigt min grej. vi hamnade på typ rad fyra och fick fyra eller fem bollar på oss när de värmde upp, jävla sopor! Skottarna hade så jävla mycket coolare klack än Sverige, sverige har en mesig klack, någon sorts fort utav en klack ledare som skrek i två minuter sen gick han. Det va sånt jävla ståhej för zlatan, dom tillochmed visade han under den SVENSKA nationalsången, då blev jag förbannad, ZLATAN ÄR INTE SVENSK!! och jag har absolut ingenting emot invandrare, men jag bara hatar zlatan, har inte direkt någon anledning. jag gillar bara inte diva fasonerna och att han tror att han är någon slags super stjärna. Sure, han är as bra, men det finns en gräns.
Vi kom hem runt halv tolv något och somnade rätt så snabbt där efter.

nu ligger jag kvar i niklas säng, måste gå upp och göra mig i ordning nu eftersom att jag ska på ett möte angående lite grejer om några timmar, måste hinna duscha och äta frukost och allt!
Sen ikväll ska jag äta middag med min familj också, ojojoj det va ett tag sen faktiskt, Som jag har längtat!


sega jävla b-rudar alltså

Nu är jag helt klar och har varit det ett tag också, Malin och Sandra har inte ens lämnat Nynäs ännu, S-U-C-K !!!
Jag orkar inte vänta längre, seeeeegmuppar! Nu fick jag ett sms och dom väntar på bussen, så nu är det bara tjugo minuter kvar, yippie! På fredag är det hockey och jag har lääängtat :D !
Nej nu ska jag skynda på dom lite så jag får spendera en heldag med mina favoriter :) ♥


shit vilket tråkigt inlägg

tiptop!

Alltså min dag har börjat med ett samtal som nog förgyllt heeeela min dag, imorgon gäller det :)! nu sitter jag här hemma hos Niklas, det är bara jag vaken, måste nog börja fixa mig så att inte Malin och Sandra behöver vänta på mig så länge, vi ska ju nämligen till stan och sen ikväll ska jag, niklas och Jocke nog gå på Sverige - Skottland? jag vet inte riktigt vad dem bestämt.. men vi får väl se :)
nej nu måste jag aktivera mig. Skriver senare ikväll kanske :) Puss ♥

effektivitet

Herregud vad duktig man känner sig när man är effektiv en hel dag. Idag har jag hunnit med massor!
Jag har lunchat med min älskade mamma, det var super mysigt! sen har jag pratat med min "chef" om ett nytt jobb som jag troligtvis kommer att påbörja, vi får se hur det går på mötet, Har också hunnit med att träffa Pillan, Jossan, Jonna, Idah, Natha & Sandra och lämnat in min deklaration. Skulle boka körlektion också men hon ringde aldrig tillbaka så det får jag ta imorgon, ska ringa till min deklarationstant också och prata med henne, heter det så? deklarationstant? men iallafall, nu sitter jag hemma hos Niklas, Sandra & Malin gick för en liten stund sen. Jag sitter och kollar på "ja vi elsker Hollywood". Niklas står i duschen, det lär bli en tidig kväll idag, jag är helt slut och jag känner att huvudvärken smyger sin på sakta men säkert, bäst att somna innan det blir för illa..
Imorgon ska vi tydligen in på Sverige - Skottland? Det kan jag ju skriva lite mer om imorgon :)


10 aug.

Godmorgon! jag har precis vaknat för en liten stund sen, ligger fortfarande kvar i sängen. Ska försöka att röra mig uppåt snart, måste duscha och fixa mig, idag ska jag och mamma luncha, och sen har jag inget planerat :) så får se vad som händer under dagen :) men nu måste jag fixa mig :) Puss ♥

absolut ingenting

klockan är bara tio i åtta och jag känner att jag skulle kunna gå och sova nu, normalt?
dagen har flytit på i lagom tempo, hunnit med allt jag skulle gjort så det känns riktigt skönt.
Jag och pillan tog en fika på "glade kocken" och pratade lite, efterlängtat! Sen hämtade emma upp mig i Corvetten och vi drog oss emot haninge, vi köpte en varsin kalender och sen inhandlade jag hårspännen och en ny klocka, gaaaaanska så as nöjd :D !
Sen åt vi på Cafe mommo och pratade lite och sen åkte hon hem och jag gick hem till Niklas. Nu sitter jag här, börjar känna mig småhängig igen och han äter middag, det kommer nog bli en rätt så tidig kväll ikväll. imorgon ska jag luncha med min kära mor.
Nej nu har jag ingenting mer att skriva, Puss ♥

hej&hå

Nu har jag duschat, ätit frukost, sminkat mig, packat om väskan, packat ner mitt CV och nycklarna till mitt andra jobb, och nu sitter jag mest bara och väntar på att få gå till bussen, funderar på ifall jag ska smöra med Eric så han skjutsar ner mig.
Men iallafall, nu ska jag fika med Pernilla och sen ska jag och Emma åka till Haninge, hon skulle dit och kolla på kalender och jag kom på att jag också måste ha en kalender nu tills skolan börjar och sen skulla jag ju ändå dit, så vi tar sällskap av varandra dit. myspys!

9 aug

jag kom nyss på att det är den nionde idag, dvs typ fyra dagar kvar tills nynäs han en hemma tränings match? och den enda känslan jag fick va "satansjävlafan", nu börjas det igen. Alla småbrudar som hänger uppe i ishallen på alla träningar och matcher för att (enligt dom) dom är intresserade av hockey, men sanningen är att dom bara är där för att det spelar snygga killar i laget.
det stör mig. usch fifan. nej jag ska sluta gnälla, det enda jag ville få sagt va att jag inte direkt längtar till säsongen, håll tummarna för att jag lyckas skaffa mig ett annat jobb! fast iofs, människorna i ishallen är ju det bästa som finns, så det är lite dubbel moral, ffffffffffuuuuuuccccccckkkkkk..
mitt i all ilska hann jag iallafall göra en grymt mumsig & nyttig frukost :) !



.


drop the world

craaazzzzyyyyyy jävla natt inatt alltså! fyfan, psykos drömmar.
Vaknade runt åtta och hade svårt att somna om, men självklart lyckas jag somna om lagom tills mitt alarm ringde. Nu har jag fixat lite med mitt CV och sådär, även ringt ett välbehövt samtal till komunen som tyvärr inte gav så mycket mer, får vänta och se med spänning vad som händer när dom ringer tillbaka :)
Så nu måste jag skynda mig och hoppa in i duschen och fixa mig, på dagens schema står det ;
lämna in CV
fika med Pillan
Städa på mammas jobb
åka till min man

Jag och Pernilla ska mötas klockan ett, det är några timmar kvar men jag har liiite att stå i! ni får kanske en uppdatering sen :) Puss ♥

standing where you left me

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
du är det bästa jag har ♥

i have to get it out of my system

jag måste bara få skriva av mig lite, "#%/#€!"#"!€"&€%!!!!
vad spelar det för roll vem jag är tillsammans med? vad är det för kul att gå runt och spekulera och prata om det? är jag tillsammans med någon så är jag väl det för att jag antagligen är kär i den personen?
Och ja det är klart att de flesta har haft sin stora kärlek som man aldrig helt kommer glömma men bara för det så menas det väl inte att man inte kan få det mycket bättre med en annan person? livet går ju fakiskt vidare!
Och sen spelar det väl fan ingen roll om vem jag bestämmer mig för att kalla min bästavän? Jag kanske inte är en person som har någon såndär speciell människa i mitt liv som alltid funnits där och som jag aldrig bråkat med? Och om folk tycker att jag är en "period" människa så är det väl fortfarande mitt val? det är ju jag som förlorar på det i slutet ifall det nu skulle vara så att jag va en sån person.
folk ska fullständigt skita i mitt liv, strunta i vilka jag pratar med, vem jag dejtar, vem jag är tillsammans med, vem jag umgås med och bara allmänna såna grejer som folk inte har någon jävla aning om.
Helt ärligt så finns det nog inge värre än folk som går och spekulerar om saker som dom inte har en aning om och sen sprider ut sina spekulationer och sen är snacket igång!
nejni! de som borde veta något om mitt liv och vad som händer, vet om det. Ni andra kan sluta att spekulera.
HELT SERIÖÖÖÖÖST, JAG LAAACCCCCKKKKKAAAAAAAAR

Linda lämnar härmed ifrån sig all sorts kontakt med alla låtsas-människor.
Ljuger man, snackar skit, har en stor brist av respekt för människor och deras
liv, val och utseenden så har man inget i mitt liv att göra. Inte som min vän.
Inte som en bekant. Inte som främling, ärligt talat. Vänligt men bestämt: Hejdå.



the end

Egentligen så orkar jag inte uppdatera just nu, mina ögon går i kors och jag måste hålla mig sysselsatt med något annars somnar jag.
Dagen har varit toppen, inget regn och jäääävligt bra folkrace! helt sjukt, fyfan. Nu måste jag bara vänta tills början av september och sen gäller det igen, men tyvärr så är det ju ett helt år kvar tills Håga. det suger lite.
Imorgon ska jag åka till min man igen, tyvärr så jobbar han ända tills fem, men jag får väl stå ut :)
Nu ska jag fixa vidare med mitt CV och sen fixa bank grejer. vuxen poäng till mig. Puss ♥

HÅGA :)!

ojojoj, dagen kan summeras med ett ord ; BLÖTT!
Vi hann vara där en halvtimme - timme innan det började regna, även fast jag och malin hade regnponchos på oss så va vi blöta ända in till kroppen. Det blev ju inte bättre utav att jag fick lera uppstänkt över hela mig också. menmen, är det folkrace så är det! Nu ska vi slänga ihop en film, tror det blir en till Wallander. i like it! (y)
Sen ska vi be till väder gudarna att det inte blir samma väder imorgon, jag betalade inte 150 spänn för att vara där i 9 timmar idag bara, oh hell no!
nej, dags att slänga på en film innan jag somnar :)   Puss ♥

ett års väntan...

.. är äntligen över! Just nu i detta ögonblick sitter jag färdig fixad och väntar på att Malin ska bli klar så vi kan slänga i oss lite frukost och sen åka upp på Håga. herregud, sommarens höjdpunkt nästan hela åretshöjdpunkt. hihihi :)
Igår så åkte jag och mötte Malin, och sen gick vi till coop och handlade godsaker tills kvällen och idag, sen vidare hem och kolla på Wallander - vittnet, den va faktiskt riktigt bra! :) Nej nu ska jag stressa Malin lite, ni får kanske en uppdatering senare ikväll ;)

eftersom att jag inte sitter på min data så har jag ingen bild på bara Jenny, så får ta en bildpå alla brudar ifrån orienteringen (jenny står i mitten där uppe). såååå.. GRATTIS SÖTSEXJENNY <3

 

och det kommer dyka upp ett väldigt argt inlägg inom en snar framtid , håll utkik!

 


tankeställare, - men absolut ingenting

jag minns sorgen när du gick,
men inte glädjen när du kom.


bumpy ride

Nu sitter jag här i lägenheten, det är något fel på min kropp. vad det är för fel kan jag inte sätta fingret på. men det stör mig.
Jag borde egentligen städa igenom mitt hjärtas rum en snabbis innan han kommer hem och packa väskan inför helgen som kommer spenderas hos malin och på folk race banan. najsmajs.
På söndag ska jag åka hem och träffa mi familia också, jag kommer inte ens ihåg sist jag träffade mina föräldrar! dags att göra det nu kanske?
Lönen har inte kommit in ännu heller, jag har kollat mitt konto 10 gånger idag, det svider lite..

Nej nu ska jag göra något att äta för att försöka få bort "jag-ger-upp-alldeles-precis-nu" känslan som min kropp har.. det suger, jag som verkligen trodde att jag höll på att bli frisk!
Nej, jag måste verkligen sluta beklaga mig i bloggen, livet är ju underbart! eller hur?


vart är min lön?

Jag är ledsen.. Min lön har inte kommit ännu, och jag behöver den ganska mycket rätt så snart.
Igår träffade jag min fina Jennifer och vi gick runt i centrum lite, jag löpte fyra par linnen, en tröja och två par leggins. riktigt riktigt nöjd :) Efter våran tur i centrum åkte vi hem till Niklas, sen åkte hon hem, vi köpte pizza och efter middagen så gick jag för att möta Jenny en snabbis medans Niklas hjälpte sin pappa. Det blev inte direkt en snabbis men det var otroligt mysigt och välbehövt! Som jag har saknat den där tjejen.. 

Idag har jag inga som helst planer för dagen, vaknade ovanligt tidigt idag så nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli hungrig.
Det är en hel timme kvar tills min man kommer hem på lunch också så nånting måste jag sysselsätta mig med :)
Sen i eftermiddag ska jag bara spendera tid med han eftersom att jag åker hem ikväll, eller ja.. Hem till Malin :)
Nej nu börjar jag bli hungrig, får skriva mera seeen :) ! Puss ♥



does she love you better than i can?

jag är klar med allt nästan. Jennifer behöver en kvart till även fast hon började göra sig i ordning 20 minuter före mig, hehe!
Måste försöka att komma på vad det är jag ska kolla efter idag, kanske ett par gummistövlar ifall det regnar i helgen? ;)
Måste fixa ihop min väska som jag ska ha med mig nu också, jag har två väskor här och båda är fulla med kläder + hela Niklas golv, ojojoj.
Imorgon är det fredag och då får jag träffa min fina malin igen, mindre än en vecka sen vi sågs sist men jag håller på att sakna ihjäl mig!
Blir en hel helg med henne, lovely!
nej bäst att göra lite nytta nu :)

tooorsdag

Hejhopp, inatt har jag sovit jätte dåligt. vet inte varför..
Gårdagen spenderades i det nya huset och vi grillade hamburgare, när vi kom hem så spelade jag, Calle och niklas ett spel och sen gick niklas och la sig. Jag satt uppe en kortstund till med hans familj men kröp sedan ner breve min prins.
Nu har jag precis ätit frukost och pussat min man hejdå, nu ska jag hoppa in i duschen och sen sminka mig och fixa och sen ska jag gå till centrum för att träffa Jennifer, mysigt! Bäst att lägga på ett kol så hon inte får vänta allt för länge!
ni får nog en uppdatering senare ikväll om ni har tur ;) haha


onsdagsmys

Nu har min man precis kommit hem, så han ligger och sover. Jag har precis tagit en dusch och ska leta fram fönen, sen ska vi röra oss till deras nya hus. Grillning står på listan och jag börjar bli riiiktigt hungrig.
Dags att väcka den sovande björnen och lägga på ett kol :) Måste förbi hans mamma och hämta mer kläder och försöka få tag på Jennifer också :)
Ni har får ha en toppen kväll, det ska iallafall jag ha! puss ♥


GE MIG NUNUNUNUNUNU!!!


p!nk

Jag sitter just nu och kollar på Oprah Winfrey show, p!nk är där och hälsar på. helt seriöst, jag älskar henne. påriktigt!
hon och corey delar första plats med paret beckham som jordens snyggaste par. Jag älskar hennes låtar, det är helt sjukt! jag skulle kunna mala på i fleras timmar om hur mycket jag älskar henne men det orkar jag inte.
nu fick jag ett sms ifrån Niklas där han skrev att han ville hem och pussa på mig :) min lilla prins! ♥

onsdag

Jag måste bara börja inlägget med att berätta hur underbar familj min kära pojke har. helt underbara ♥
men iallafall, nu sitter jag här i Niklas pappas lägenhet, pia, calle & Olle åkte nyss och handla och sen skulle dom ner till huset. Gårkvällen spenderades i deras nya hus och montera studsmatta, idag ska vi nog dit och grilla. myspys!
Eller tror vi skulle det iallafall, Niklas pratade om att gå ut och äta med hans arbetskamrater.?
menmen, nu ska jag bara ta det lugnt ett tag till, sen hoppa in i duschen och sen möta upp mitt hjärta. :)

& tack till Lisa som tog sig tid och hjälpte mig med min design! jag är superdupernöjd! :) någon som är bra på att göra headers? jag är somsagt heeelt oteknisk :)

jag orkar inte ens komma på en rubrik..

jag känner mig helt slut.. har ingen ork till nånting egentligen. känns som om jag inte sovit på en vecka.
Måste egentligen äta men orkar inte ta mig till köket, måste egentligen fixa med tvätten så jag har med mig rena underkläder hem till niklas pappa, men jag orkar inte.
jag älskar att vara sjuk, jag älskar att mi hals känns som sandpapper.
jag måste egentligen finslipa på mitt CV så jag kan skaffa mig ett nytt jobb, men orken verkar vara på semester..
Jag måste fixa om min bloggdesign, men det är jag inte för lat för, det är jag bara allmänt oteknisk för..
nej gnälltiden är slut nu, dags att samla krafter!

offside

filmen var inte alls som jag trodde, det var bara vissa grejer och scener i den som var rolig. Både jag och min man höll mig vaken igenom hela filmen iallafall, sen somnade Niklas bums när vi la oss i sängen.
Jag låg vaken ungefär en timme till, det kändes inte som om jag sov nånting innan niklas klocka ringde, jag va så trött att jag inte ens vaknade för att pussa han hejdå.. Men nu har han precis varit hemma på lunch och jag och Jocke har fixat det sista i lägenheten eftersom att deras mamma borde komma hem vilken minut som helst. :)
Idag ska jag och Niklas flytta till hans pappa och min underbara familj kommer hem! dock hinner jag inte träffa dom idag eftersom att vi ska hjälpa niklas pappa att flytta. Så det får bli imorgon istället :)
Nej nu ska jag gå upp och kolla om jocke behöver hjälp med något :)

jag är tillsammans med en gris...

...som borde sitta i badkaret och äta. Vi åkte en sväng till maxi och små shoppade lite grejer och efter det åkte vi till Prisma och köpte mat, och herregud. Man kunde tro att en tvååring hade ätit istället för han, halva hans mat låg på bordet och i hans knä, det va sås överallt och ja... han borde helt enkelt sitta i badkaret! haha.

Nu ska vi slänga på "offside" och bara mysa, får se om min älskling klarar av att vara vaken hela filmen ut.. ♥

min alldeles egna man

Bullbaket gick tiptop! dom blev jättegoda, när degen stod på jäsning (?) så kom Olivia & Linda hit med albertina, en liten chiauaua (stavning?).. och inte långt efter kom min älskling hem också! Nu ska vi försöka att hitta på något att äta och sen bara mysa framför tvn, tror att nickepicke ville se filmen "Offside" eftersom att jag inte sett den ännu, så det är det som står på schemat för ikväll, hoppas ni får det lika mysigt som jag kommer få det!


du gör mig till världens lyckligaste ♥


bullbaaaaaaaaaak

Godmorgon på er i regnvädret! ja, jag märkte nu när mitt hjärta kom hem att det öser ner, kul va? NEPP!
Men iallafall, imorse blev jag väckt ett flertal gånger utan Niklas alarm, han skulle ju upp och jobba, så när jag äntligen fått iväg han till jobbet och pussat han hejdå så kröp jag ner i sängen igen och sov tills klockan elva. min älskling har precis varit hemma på lunch och jag är nyduschad, så nu ska jag springa och kolla ifall Jocke är vaken så vi kommer igång med att baka bullar någongång, känns som ett helt ok tidsfördriv i det här vädret :)



idag har jag och min man kilat stadigt i en månad också, tänka sig vad tiden går fort när man har roligt.

wtf?

är det bara jag som tycker att det är underligt, hur folk som är arton, nitton, ja tillochmed tjugo år gamla och ska anses som mogna och vuxna fortfarande använder sig utav så töntiga metoder som "utfrysningsmetoden".
det är faktiskt inte alls svårt att slänga iväg ett sms, eller bara göra något levnadstecken.
bara jag som har lust att spy på dessa människor?

friidrott

Nu har vi tjockat oss rejält, ätit negerbollar, chips, druckit cola och bara myst. retat niklas till vansinne och dom har jämnats på mig med, surt! men nu sitter vi och kollar på em, emma green har precis klarat 1.95.
eftersom att min man är vuxen, ja tänka sig han är verkligen vuxen, han går inte i skolan längre utan jobbar fem dagar i veckan, så ska vi nog gå och sova snart så han kommer upp imorgon, medans han jobbar så ska jag, jocke och calle baka kanelbullar. gryyymt tidsfördriv :)!

we call those wienerbreads....

... no we dont!
Nu har vi ätit middag, supergod tacos! Calle och jocke har (med pyttelite hjälp av mig) bakat chokladbollar (negerbollar). Medans jag och Calle satt och rullade dom så underhöll sig Niklas med att smeta mitt ansikte fullt med smet, så nu har jag duschat för andra gången idag..
nedrans karl, vad han än gör så kan jag inte bli sur på han!

nej nu är det friidrott som står på schemat, får dra mig in på Niklas rum, vi hade en diskussion vid matbordet om sporten friidrott, man kan väl säga att vi inte hade helt samma åsikter om det, menmen. :)


over 'n out

fastlandet

resan hem gick bra igår, vi åt på resturang innan och strosade runt lite snabbt i visby. Resan gick vädigt fort faktiskt, jag och malin gick runt hela båten eftersom att stället där vi skulle sitta va helt fullt. menmen, Jocke, Niklas & jimmy kom och hämtade mig när jag kommit fram och sen åkte vi hem till dom, jag gjorde nudlar och sen satte vi på någon ny film som hette "cop out" inte alls den bästa, jag såg inte ens klart den.
Vaknade runt fyra på natten utav absolut ingenting, niklas vaknade då också och ingen utav oss kunde somna om, så vi kollade lite på wipe out och sen slocknade jag.

Nu sitter jag och väntar på att niklas ska duscha klart så det ska bli min tur, sen ska vi gå och handla och sen hämta Calle, vi ska baka och äta Tacos, myspys! ♥

RSS 2.0