SOOOOOOOOOL

idag har det varit SOOOOL!
aaaas skönt, började läsa en ny bok idag när jag låg o solade och har typ löst ut den nu ;D Dagen har varit ohändelserik, bara legat o stekt hela dagen :) Sen gick vi upp till nisse o maritza o badade i deras pool, fast jag tyckte att de var kaaaallt! :( Sen gick vi och åt middag, :)  Imorgon ska vi på marknaden o sen blir det stranden :)
så det ska bli myyysigt! 
Juste, vi hade strömavbrott idag ändå irån natten tills klockan tre på dagen ungefär! :o 
Liite läskigt men ändå mysigt :P 
JAG SAKNAR DIG SJUKT MYCKE ÄLSKLING ! 
fuuuuck att du bara inte kan förstå att jag behöver dig?, det blir inte bättre av att bara ignorera? 
Nu ska jag mamma & ellie kolla på Varg, får se om den är så bra som alla säger :)
hihi, jag saknar er alla där hemma sjukt mycke, men jag har de ändå bra hära (a)
jag har fortfarande inte insett att du inte är min längre, kan inte fatta de!

JAG BEHÖVER DIG!  plus att ja hittade alla bilder ifrån Jersey igår gjorde de inte bättre precis ..
boken jag håller på o läser nu heter SÅLD o är en verklig historia om en tjej som blir lovad ett jobb på en bar i litauen men istället så blir hon såld till en hor verksamhet i litauen, Den är lite små skrämmande med tanke på att såna där grejer hnder varje dag, hon förklarar verkligen allt i boken, ;/
uuuuuuuuusch!
jaja, nu ska jag glo lite på filmen med mams & ellie, vi hörs imorgon (a)

over and out!


my heart your hand

dagen var mys, vi åt middag &sen gick jag, mamma o ellie ner till supersol &köpte ben & jerry's.
sen gick vi hem igen och fikade lite (a) det var myyyysigt. Nu sitter mamma o ellie och ska kolla på irene huss, tatuerad torso. jag ska snart joina dom ;D





fattar inte du att jag behöver dig helt sjukt mycke?
Jag älskar allting med dig, jag älskar den ljusa rösten du får när du blir upprörd, älskar rynkorna runt din mun o näsa du fick när du kysste mig, älskar din lukt, älskar den oskyldiga rädda rösten du fick när du skulle övertala mig till något, älskar sättet du kollade på mig när du precis vaknat, älskar sättet du fick mig att må på, älskar att du va min,
hatar att vem som helst kan få dig just nu.

Du kommer nog aldrig förstå, men jag skulle verkligen göra ALLT för att få tillbaka dig, men mina tafatta försök att förklara de fär dig hjälper ju inte.. Det är som om jag aldrig känt det, hur kan du bara glömma allt?, jag fattar inte de!
du skulle kunna få mig att göra vad som helst, hur kan du inte se hur tokig jag är i dig?!
jag hittade all bilder idag ifrån Jersey, JAG SKULLE KUNNA DÖ FÖR DIG!

men nej, jag kommer aldrig mer få hålla om dig, aldrig mer få kalla dig för min, aldrig mer få känna dina läppar mot min hud, aldrig mer få se dig sova brevid mig,
asså jag är så tom på ord just nu, men ändå inte. Det finns så mycke saker som jag skulle vilja säga till dig, men vet inte hur jag ska formulera mig.. det enda jag vill är att du bara ska tänka om, för jag är helt livlös o tom utan dig.
allt jag vill är att vi ska få det som förut, snälla kom bara hem!
Jag kan inte koncentrera mig på något annat än dig, allt jag tänker på är dig,
men du kommer aldrig fatta..
du säger att vi ska ta tid ifrån varandra för att komma över varandra, men du fattar inte att det aldrig kommer att funka! jag kommer inte komma över dig, allting påminner om dig, och jag har fortfarande inte förstått att du inte är min.. Och det kommer ta ett tag, jag är verkligen KÄR i dig. Och jag trodde faktiskt att du kände samma sak, men tydligen inte.
just nu känner jag mig så jävla lurad av mig själv, jag visste att det inte skulle funka men jag blundade och lurade mig själv om att det skulle de,
sen när allting började rasa så försökte jag intala mig själv om att jag inte skulle bry mig så mycket. men grejjen är att jag bryr mig! du är ALLT för mig!, förstå det?! Jag måste ha dig vid min sida, ingenting funkar utan dig..
Du ignorerar mig o tror att det blir bättre, men det blir inte de! jag måste prata med dig,
du kan ju höra av dig om du nu bryr dig,
jag kommer iallafall inte ge upp .
jag orkar inte leva utan dig :(   så jävla mycket betyder du för mig!
så snälla ....

espanol

hejsanhejsan! :)
idag har det regnat igen .. men vi ha varit och handlat och sen fiat Arne. Guuud vad fint dom bor! ;o jag dog lite smått :)
Men nu äre sol här o några gubbar är hr o fixar palmen, Snart ska vi äta middag och jag har flörtat till mig så jag får Bacon o spaghetti (a) MUUUUMS!
Ikväll ska vi mysa med den andra Irene Huss filmen, tatuerad Torso. Jag har redan sett alla, men inte Mamma & Ellie, igår kollade vi på glasdjävulen. Den var bra men TatueradTorso va bättre :)
GRATTIS SNYGG SARA SOM BLIR 16 IDAG!  jag älskar & saknar dig <333333
Nu är det några minuter kvar till mat men jag är inte hungrig, Berit hade gjort äppelpaj som vi fikade hemma hos henne & Arne (a) Det vad sjuuuuuuukt god! :)
Saknar fortfarande mina brudar , björn & jocke. måste försöka fixa allt sen när jag kommit hem, det här funkar ju fan inte längre!
Idag är första dagen jag sitter på msn men det är typ inge roligt folk inne så det är rätt så värdelöst ändå :) hihi.
& förlåt alla som inte får svar på era sms men det är skiiiit dyrt att smsa här ifrån! så vi får höras nästa lördag eller ngt (a),    jag svarar bara på dom viktigaste smsen (aa)
mn ni som inte får svar, - ni är lika omtyckta för det!
I helgen ska pappa på NHL premiären och jag är avis till tusen!!!!!!!!   men jag är i spanien m mamma, ellie & morfar och på onsdag visar de på att det ska bli SUPER väder ;)
Så sug på sverige, jag är inte avis.
Det enda jag gjort dom hära dagarna är o druckit coca cola zero (börjar faktiskt gilla den lite mera nu ;) ) , ätit , kollat film o läst min bok, Den är snart slut (a) . mn den va aaaas bra, fast int så bra som jag trodde ;/
Jaja, nu äre mat. kanske får chans att skriva mera ikväll. Men annars hörs vi imorgon eller något (a)
puuuuuuuuuuss

trasig

okej, dagen har varit mys :) vi har mest tagit det lugnt och ätit lunch. sen hoppade jag in i duschen &efter det kom nisse, maritza och någon annan :)
Dom stannade ett tag o satt o prata. Det regnar o åskar fortfarande, kommer göra det imorgon också, Men det är ändå skönt att bara kunna ligga i soffan och kolla på en film! :) Imorgon fyller Arne år så då ska vi dit o gratta han med nisse &maritza (stavning?) :)    Jag borde vara glad o allt för att jag är här, men det enda jag tänker på är Jocke &jag hatar det!
Måååste försöka prata med han, för jag klarar verkligen inte de hära utan han.. ;/  Jag har as ont i magen &tänker för mycke på han ..
uschusch ;/ det är så jävla hemskt dehära!
nu ska vi öta . hörs sen.
puss

spanien !

nu sitter jag hära med morfar, ellie &mamma :) det regnar ute men tror att de kommer spricka upp snart o bli sol ;D
igår när vi kom hit så åkte vi ner till REX o åt, jäääätte gott! :)
sen åkte vi bara hem och pratade o tog det lugnt.
Tänker as mycket på Jocke, trodde att et skulle bli bättre här nere men de blev de inte.
Jag behöver verkligen dig!  Helt sjuuuukt! jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig.
jag har varit borta i en dag men jag saknar mina brudar så sjukt mycket! hoppas dom har de bra i kalla sverige utan mig (a) nu ska jag snart hoppa in i duschen o sen lägga mig i soffan och kolla på någon film, vet inte vilken det blir ännu ;)
Finns as många o välja mellan ;o
men iallafall så saknar jag Jocke äckligt mycket, det är verkligen sjukt. jag är bara så tom utan dig ;/ vad ska jag göra?, uschusch! nejj nu bojkottar jag kärleken helt för ett tag. Eller iallafall tills jag kommit over eller fått jocke igen, för just nu är han de enda jag tänker på.
Hihi, morfar sitter o lägger patians o mamma spelar upp roliga klipp på mobilen :P
nu börjar de spricka upp lite här, :)
Fast det blåser och är jätte fuktigt, man blir helt svettig. haha
kanske uppdaterar sen igen, för just nu har jag inget mera att skriva om (a)
mobilerna är med men svarar bara på VIKTIGA sms för det är cp dyrt & smsa! ;o
men annars så får vi ses om en vecka (a)
puuuuuuss

krossad

Hum, senaste dagarna har varit minst sagt hektiska, först blev man rååå dumpad, & livet blev bara allmänt piss.
Skolan funkar, fortfarande jätte kul! :)
okejokej, ska inte sitta o hoppa mellan alla saker, allt började i tisdags, jocke dryga ur & jag med. sen på onsdagen så tog det slut. jag pallar inte vara ensam, allt bara sket sig &jag sov typ en timma på hela natten,
jag visste inte att jag va såhär kär i dig, men jag förstörde allting.
förlåt är egentligen allt jag kan säga till dig, & om jag fick chansen att få tillbaka oss s skulle jag göra det! och jag skulle göra allt rätt, Ingen har fått mig att må så bra men ändå dåligt på samma gång. Jag har gråtit konstant nu i flera dagar, allt är bara så tomt utan dig. jag klarar det inte!
men älskling, om jag bara hade sagt de rätta orden till dig så kanske du fortfarande hade varit min
jag saknar dig, jag ska inte ljuga.
Hur ska jag klara mig utan dig när jag verkligen behöver dig vid min sida?
aah, lite kortfattat sådär. jag går fortfarande runt som en levande död helt tom & trasig o hoppas på det bästa.
Det kommer aldrig funka, bryter ihop!
Fast så länge som jag håller mig sysselsatt så är det lugnt, det är sen när ensamheten kommer som allt blir jobbigt..
men jag hade aldrig klarat det hära utan alla tjejer i klassen!, helt sjukt vad ni är bäst! kan inte ens förklara hur mycke jag uppskattar att ni står ut med mig!
jaja, nu gnäller mamma &pappa på att jag inte har packat, drar ju till spanien imorgon så får bättra på inlägget lite senare (a)
då kan jag förklara allt mera detaljerat :)
Jag är tvungen att skriva en gång till, har ju lovat emma de :)

puss & kram från en förkrossad blondin


fuuuuck

mjamja, nu sitter jag hära hemma hos emma, hon gnällde på att jag aldrig bloggade även fast jag lovat, så kände mig lite skyldig att skriva lite nuuu, även fast jag ogillar henne tangentbord sååå MYCKET! ;O
hahah, men men det är sånt som händer.
natten bjöd på opeppande sms o konsiga drömmar, ;s &dagen har bestått av deppiga känslor, rädsla, trötthet och en SUPER förvirrad matilda, men hon är underbar ändå! :)
jaja, nu ska vi dra oss neråt o äta något o sen ut med pojkarna tror jag (a)
puuuuuus

im such a fool

jag är helt seg idag helt utan anldening, paaaaaaallar inte.
idag ska jag bara ta de lugnt, sen ikväll blire partaa för min del hoppas jag! :)
Jocke kommer ju inte hem i helgen så hejdå så ses vi om en månad, YIPPIE! ...
tvn spelar sämst musik &jag måste vika tvätten.. ;/
uuusch, igår vare najjs, träffade snygg tom o så dog jag lite smått :D haha, crille va hära också. fan vad jag saknat dig!
nu siter jag på msn &pratar med snygg sebbusz, jag dör lite smått då också. ska snart duscha :)
menmen, grattis på sötjacob idag också :) <3



puuuuss

mmmhm

okejokej, nu försöker vi oss på den hära blogg grejen igen! och nu LOVAR jag att det ska bli SERIÖST! kanske inte lika seriöst så att jag skriver varje dag men lite då och då iallafall.
gash , hur svårt kan de vara?
Dagen började bra men försov mig ;/ hann till skolan i tid iallafall. Hade svenska &lånade böcker. sen rytmik m dans, luck & sen matte sen slutade vi :)
drev runt lite i haninge m emma, fia &matilda, sen hämtade vi ut emmas glasögon och dom är spuerfiiina! :)
sen mötte jag emil & franken och tog tåget med vh, & på tåget mötte vi emma! :)
sen när jag kom till nynäs träffade jag yasse, Julia, Madde, Malek & Lina :)  sen på bussen träffade jag johan också, inte sett han på as länge typ.
och nu sitter jag här vid datan och kollar på AFV, fast ingen av videorna får mig att skratta,
det är verkligen inte min dag igen!
imorgon är det en månad för mig & jocke men han fuckar urrrr som vanligt i gränna, i dont like it!
jaja, nu ska jag försöka att bli på bättre humör , ta en dusch och sen läsa min book!

puuuuuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0