tankeställare.

här sitter jag på historia lektionen, fattar ingenting. det är så otroligt tråkigt! Någon praktikant som står där framme och pratar om första världskriget..
Efter skolan ska jag träffa min pernillis en snabbis och sen ska jag hem till danneman!


hur kan det komma sig att vi har kommit till platsen som vi är på nu? när vi va varandras hela värld, det fanns ingenting som skulle kunnat förstöra oss, du är den människan som jag har mest minnen med, personen jag känt längst, personen som alltid betytt mest. alla minnen som jag håller närmast mitt hjärta har nånting med dig att göra. och allting vi går igenom just nu ska vi ju gå igenom och ta oss ur tillsammans? så hur kan det komma sig då att allting bara ...slutar funka?
det är klart att jag saknar dig

c000l

Visste du...

att jag vill - få en toppen kväll!
att min senaste kyss - va i måndags
att jag lyssnar mest på - musik och min egna röst
att jag pratar - för mycket om ointressanta saker
att jag inte gillar - falska människor & potatis
att min första riktiga kyss - var med en nära vän.
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är - typ det bästa som finns när det är bra, annars en stor lek
att jag gillar att - vara lycklig
att jag alltid kommer att - vara en storasyster till världens bästa lillebror & djurgårdare
att jag är hemligt förälskad i - en pojke antagligen?
att sist jag grät var - länge sen! 
att min mobiltelefon är - ny
att när jag vaknar på morgonen - vill jag somna om
att innan jag går och lägger mig - lägger jag mig alltid i samma ställning & fixar med kuddarna
att idag har jag - sovit och åkt tåg med Erika! <3
att jag just nu tänker på - att jag ska dra med mig matilda ut för att få upp humöret (:
att i kväll ska jag - fira valborg
att i morgon kommer jag - göra något som jag inte planerat än :)
att jag hoppas - att det löser sig
att jag verkligen vill - dra utomlaaaands!


my sisters keeper!

jag vet inte vad det är för fel på mig, hade sovmorgon imorse men jag håller ändå på att dö utav trötthet, vad fan är det för fel på mig?
nu har vi iallafall naturkunskap, ska sitta och planera våran dag som vi ska ha med alla småbarn, vi ska hitta på lekar som kan kopplas med ekosystemet osvosv, roligt!
Igår övningskörde jag hem, eller ja halvvägs. sen åkte jag och mamma ner till nynäs och handlade sen hem och åt en mumsig lasagne!
sen kom Angelica och hennes mamma över och stannade en stund och pratade massa skit, i like it!
sen hade jag planerat att kolla på hockeyn, Sverige - Tjeckien men det orkade jag inte, var inte alls på hockey-humör så kollade på my sisters keeper istället, låg i soffan med datan och kollade medans mamma, pappa & Eric kollade på hockeyn, och som jag grät! vilken underbart hemsk film. jag kanske är så trött idag för att jag grät ut allt vatten jag har i kroppen igår? inte så troligt men iallafall.. :)

& ikväll är det som sagt valborg, förra året spenderades den hos min morbror med middag och roligt sällskap och sen vidare till den bästa morbrodern, i år kommer jag hamna hos den bästa morbroden ifrån början, och sen har jag faktiskt ingen aning om vart jag ska ta vägen, det är valborg, amatörernas afton, så vad som helst kan hända :)!

BÄSTA!

min dag blev genast ääännu mycket bättre när jag fick ett sms utav djurgården hockey som berättade att Nichlas Falk stannar i djurgården, toppen spelare som stannar så vi har nog en jädrans chans nästa säsong också, vi håller tummarna! ;D

man must dance.

min klass är rätt så skum men supermysog & underbar, naturkunskap är tråkigt, huvudvärk är irriterande, jag vill dansa, vädret är tråkigt med det är "ljumna vindar" enligt sofia, och snart ska jag få åka hem och kolla på my sisters keeper, hoppas att den är så bra som alla säger!

men jag är galet glad ändå!

jobb!

nu är jag äntligen i skolan efter en stressad dag!
Vaknade runt sju, hoppade in i duschen, fixade mig och åkte sen ner till nynäs för att gå på jobbintervju, gick tooooppen! så inom en snar framtid kanske jag har ett jobb, woho :)
efter det så var det tandläkaren, som självklart var försenad och min klump i magen höll på att döda mig! men det gick bra. puh!
nu sitter jag i skolan och vi planerar våran genus dag, kuuul. sen är det naturkunskap som står på schemat och sen övningsköra hem och kolla på massa nya filmer som jag fått av jenny, hihi!



du har gjort mig så besviken

bilder!

nu kommer några bilder ifrån igår upp, eller ja dom jag fått tag på.
observera att jag verkligen är suuuper seriös på varenda bild och jag bara äääälskar att bli fotad, eller?





så stööört sliten!

nu sitter jag här, en timme kvar tills min kära mor ska hämta mig. då ska jag hem och lägga mig i min kära säng, klunka cola, kolla film och sen ska jag sooooooova!
har inte lyckats plugga nånting, ska kanske försöka göra det när jag kommer hem om jag orkar, men den risken är nog inte så stor.
men nu är det bara att ladda upp inför valborg! då ska jag grilla hemma hos min underbara morbror med min finfiiiina släkt! eller ja, vissa delar utav den :) det kommer nog bli väldans trevligt!
nej nu ska jag göra någon nytta och försöka underhålla mig själv tills min lilla mamsi kommer!

galet!

gårdagen var verkligen skiiit kul!
åkte hem till Olivia efter skolan och började fixa oss, vid sex sju åkte vi hem till Sussie och började få upp stämningen, vid tjugo över tio så började vi dra oss mot Lejonbacken där skivan var :) galet roliga människor och skön stämningen, dansade galet och bara hade det super trevligt!
slog vad med en kille i baren och vann fem spänn, vid två bestämde vi oss för att vi var för hungriga för att stanna så vi gick till bussen som tog oss till sergels och upptäckte att donken var stängt! gick till 7eleven och köpte världens äckligaste pizza, och köpte chips.
Väl på bussen hem till Olivia märkte alla att pizzan smakade svett & chips påsen blev mer populär, både jag och olivia slocknade totalt på bussen och vaknade lagom när vi skulle gå av.
gick och la oss på direkten och det kändes som om jag knappt hann somna innan jag skulle vakna igen, upp och dra på sig kläderna, tog bussen till pizzan och åt en älskad kebab. sen var det bara att dra sig till skolan för att ha en onödig lektion, chips påsen och 2liters colan var väldigt älskat utav mig och Olivia.
Så nu sitter jag här och håller Sandra sällskap, sen ska jag ner och plugga rumpan av mig. jag oooorkar inte!

&

never give up on someone you can't go a day without thinking about

dear John!

godmorgon på er!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Sofia ska komma. :)
igår efter skolan åkte jag först hem till Pernilla en snabbis, vi tog det bara lungt och åt äggmacka, mumsigt! sen åkte jag hem och fick hjälp med matten, så nu förstår jag iallafall liiite, det är långt ifrån allt men det är iallafall någonting! :)
sen efter det kollade jag och mitt sällskap på filmen "Dear John" som min underbara flicka Jenny rekomenderade! och om den var bra! jag grät konstant och hela filmen var bara så himla fin. den kan mätas med Ps. I Love You, så den filmen kommer garanterat ses flera gånger denna vecka, efter det så kollade vi på sunes sommar och sen blev det middag runt nio halv tio .. (y)
Imorse försov jag mig, som vanligt. fick stressa för att få med mig allt som jag behövde, för ikväll ska ju jag Olivia & Jennfier på BF07's studentskiva, och jag hinner inte hem efter skolan så nu sitter jag här med min träningsväska som vägen ett ton känns det som.. puh!
allt är inte planerat för kvällen men det kommer säkert lösa sig! en sak jag vet är att jag ska ha för jädrans kul iallafall!

för två år sedan hade du mig, vem har du nu?



dagsplanering!

måste hålla lite koll på vad det är jag ska göra idag, när jag har mycket saker att göra så har jag en tendens till att glömma det mesta! so here we go ;

1. plugga matte,
2. packa & tvätta kläderna inför studentskivan imorgon
3. hitta ett par lämpliga skor och planera morgondagen
3. plugga naturkunskap
4. ansiktsmask och sova tidigt !

såå, nu vet ni vad jag ska göra, vad ska ni göra? :)

ABDC

jag är fortfarande helt jävla kär i denna dansen!
sitter och kollar runt på lite klipp ifrån the last bounce och ABDC, jag blir helt till mig, får gåshud. speciellt när man ser Bonce videorna och man tänker på hur många timmar dom varit i danslokalerna och bara övat och övat, man får ju nästan tårar!

måndag.

goddag på er alla mina små sötnosar!
hur mår ni idag? jag mår iallafall jätte bra, jag älskar detta vårväder vi har idag, solen värmer verkligen :)
Just nu sitter vi och har fritidens aktiviteter, ska jobba lite på min dans text, men jag blir alltid avbryten för att jag vill sitta och prata nöjesparker med mina brudar istället :)
sen har vi lunch och jag är riktigt hungrig, idag ska jag slita ut hela min garderob och försöka hitta något att ha på mig tills imorgon då jag ska på studentskiva :) jag äääääälskar klädproblem, städa lite och plugga maaaassor av matte! ska verkligen lägga manken till så jag förstår, måste fixa omprovet.. uschochfyochblä!
nej nu ska jag försöka att arbeta lite :) PUSS

söndags mys!

god afton på er alla glada!
nu har vi varit och ätit Kebab, jag och Idah fick med oss Natha, sen gick vi till kvantum och köpte godis och nu sitter vi här och kollar på americas best dance crew, sjuuukt bra! eller jag kollar, dom sitter och skriver packningslista inför imorgon då dom två drar till Dalarna och lämnar mig helt ensam här hemma.. :(
senare ikväll ska jag övningsköra och jobba en snabbis på mammas jobb, imorgon är det tillbaka till skolan igen och jag är verkligen inte laddad..
nej nu ska dom två töserna springa till konsum, femte gången dom är ute och går idag tror jag, att dom orkar.
tyvärr är jag mycket latare än dom så jag stannar hemma och kollar på tv istället, hehehe..
nej nu är det abdc som gäller :D!

´

du var ballt utan B, nu är du kingen utan K för mig

freaky!

godmorgon på er alla glada! hur var eran gårdag? min var minst sagt rolig, började med förning hemma hos min underbara Idah med henne och Natha, väldigt trevligt! vid nio drog vi oss neråt mix och satte oss där, början av kvällen var ganska seg men sen så blev det bättre :) skakade rumpan till fiiina toner, haha hm..
sjöng Kareoke med Ullis och hade riktigt roligt, lite senare på kvällen ramlade det in massor utav roligt folk och vid tolv blev jag upphämtad utav en speciell person, vi tog en liten runda med bilen och sen kom jag hem till idah vid halv tre kanske, efter tre leverpastejs mackor och några glas juice hoppade vi i sängen direkt, tog inte ens fem minuter innan jag somnade, så död!
imorse vaknade jag utav att Idah sa hejdå, gick upp och åt frukost och kollade på abdc, det ger mig gåshud!
sen kom idah hem men gick lika snabbt igen, nu har hon precis kommit hem och vi sitter och kollar på outsiders, handlar om folk som gifter sig för tidigt, en tjej är arton och är gift med en 51 åring, fräscht?
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi gå och äta pizzaaaa, yummie!

i'm not missing you

TAGGAR TIIIILL

nu har vi taggat till, börjar kröka bort den sura förlusten! så nu drar vi till stureplan och äääger, eller? nepp vi hamnar på grannpuben Mix och skakar förmodligen rumpan till vackra nynästoner på kareoken, mina underbaraste tjejer är med så jag ska inte klaga! ♥

-

det var aldrig meningen att det skulle bli du & jag.
men..
I will always think of you as someone that I loved

synd

japp, sm guldet gick i år till HV, synd för jag tycker att djurgården har spelat ett schysstare spel, vi har haft starkare kedjor och en bättre målvakt, men ibland så är bara turen inte med en, och idag hade vi inte turen med oss, efter en ribbträff & ett i stolpen så tog HV hem det..
känns surt men vi kommer igen nästa år! då får vi också lyckan att putta ner AIK till allsvenskan igen, där dom hör hemma.
jag hoppas verkligen på det!
detta förstörde min kväll, nu ska jag gråta några tårar, ta livet av mig några gånger och sen kanske jag orkar tagga inför ikväll... men vi får väl se..

difdifdifdif

nu har jag precis kommit hem till idah, kom hem ifrån länna med två par nya skor, inte direkt nöjd med dom ena kanske.. får se om jag lämnar tillbaka dom :)
just nu sitter vi och kollar på djurgårds matchen, 2-2 och sudden väntar, nu tar vi dom!
vi sitter och peppar till med massa Djurgårds låtar, klacken är helt sjuk och ger mig gåshud, jag skulle helt ärligt kunna ge min högerarm för att vara där just nu!
nej nu ska det målas naglar och sen ladda upp halsen inför sudden, pirriiiiigt!

SKOOOOOR

nu har jag precis duschat och Idah står i duschen, vi ska åka till länna och köpa skor och lillebror ska köpa nya löparskor :)
ska försöka hitta ett par riktigt snygga tills ikväll :) inte alls bestämt mig vad jag ska ha på mig och det suger, jag hatar att vara tjej faktiskt. beslutsångest så fort man ska göra något, jag kör nog på mjukisar och osminkat ikväll, haha skämt åsido!
nej men ikväll ska jag försöka att ha riktigt kul, eller jag ska göra det riktigt kul, för det blir ju så kul som man gör det till? :)
ska kolla med mamma om jag kan få köra in till Länna också, öva lite mer på körandet, jag ska ha mitt körkort! så är det bara! :)

boy you gotta problem

24 april 2010

Igår kväll hände inte så mycket, migränen satt i och jag låg mest och led hela kvällen, ville se på disturbia men missade den såklart.. gick och la mig tidigt och somnade sjukt fort, vaknade upp imorse och nu för tillfället så är huvudvärken borta, skulle inte förvåna mig om den kommer tillbaka med tanke på att jag haft huvudvärk i en vecka i sträck..
men iallafall, nu ligger jag och Idah i soffan och kollar på extreme home makeover, jag ska väl börja dra mig hemåt snart för att fixa mig inför ikväll och kolla hockey, ffan vad jag håller tummarna för en seger! HV71;s klack har ju inga biljetter så jag hoppas att stödet av klacken kan hjälpa mitt älskade djurgården till en vinst, men nu ska jag vara social med Idah och börja ladda inför ikväll, vi kör fullt ut :)!

daaaance

dansen gick väl sådär, huvudvärken satte gaanska mycket stopp.. vi fick dansa med Daniel eftersom att Mario har uppträdande med Bounce nu, ni vet "the last bounce", japp det är min danslärare ja :D
åkte hem till Idah efter dansen och fick mat, trodde att det skulle stoppa min huvudvärk men icke sa nicke.. så nu ligger vi hemma hos Idah, natha sitter och pratar med sig själv och mumlar och så kollar vi på talang. känns rätt så cool för ena dansläraren på the voice och en elev va nyss med, och dom gick vidare :D!!
va bara tvungen att skryta lite ;)
nej nu ska jag fortsätta kolla, gå och lägga mig tidigare och kanske kolla på Dear john om jag orkar, ladda inför imorgon ska jag också göra :)


and then my soul saw you and it kind of went "oh there you are, I've been looking for you".

i fucking hate you!

jag blir så jävla förbannad, även fast jag inte vet varför? det borde inte ens röra mig i ryggen?
jag har lust att lacka sönder och bara skita i allt.
jag blir så jävla less när jag är mer än nöjd med situationen jag har just nu.. alltså FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

det är bara så fake

MVG

Godmorgon, idag har jag fått en underbar start på dagen, fick reda på att jag fick MVG på min teckenspråks redovisning som jag gjorde i tisdags.. WOHOOO!
nu sitter jag och försöker plugga på antiken provet som jag ska ha snart, måste bara hitta min lärare så jag kan bestämma tid för provet, åååh jag vill inte men jag måste..
sen ska jag plugga rumpan av mig hela dagen och sen är det äntligen daaaaans igen :)!
om jag har längtat!
nej nu ska jag läsa igenom det igen och sen äta lunch sen ska jag och olivia till Centrum och tagga till inför provet :)


You make my heart skip a beat

done

jag är riktigt stolt över mig själv nu faktiskt, skrivit hela antiken och kan en liten del av den, så nu är det bara att läsa igenom det några gånger hemma och imorgon innan provet så ska det nog gå jädrans bra hoppas jag på! :)
nu ska jag sitta och försöka jobba lite på FA uppgiften och sen ska jag gå till tåget, ska få åka med min underbara älskade Erika hem :)
Sen ska jag träffa Pernilla en snabbis tror jag och sen blir det hockey, en fin liten belöning för mitt hårda pluggande idag! :)
nej nu ska jag och niklas spela lite minigolf, haha, neeerds!

subway

nu har jag och Niklas precis varit och ätit på Subway så nu är jag full med energi och lika taggad inför att plugga antiken som förut..
Köpte även med mig godis, ska man plugga måste man ha massor av socker så man klarar det!
nej nu ska jag faktiskt få något gjort, FA och antiken står på schema, antiken provet är imorgon, TAGGA TILL

6 sekunder

gårdagen var minst sagt intressant, jag mamma och eric åkte till Kungenskurva för att gå på smygpremiären för Expert som öppnar där snart, först fick vi köa i 20 minuter för att komma in, vi försökte vara snabba och ta det vi ville ha för att sen ställa oss i jordens längsta kö! kön ringlade sig igenom heeeela affären, och där stod vi, i en timme och tio minuter typ..
Jag övningskörde hem och mitt humör var inte på topp, men vi kom iallafall hem, fick bli pizza till middag :)
vi kom hem lagom tills att djurgården kvitterade i matchen och sen var det bara hockey som gällde hela kvällen :)
när det blev sudden trodde jag att mitt hjärta skulle stanna! men iallafall, dif tog hem segern med 6 sekunder kvar, och jag kan inte förklara hur skönt det kändes, :) det kanske va matchtröjan som påverkade? ;) haha skämt åsido..
jag kom iallafall hem med en ny mobil, och med min vanliga tur så kunde jag öppna luckan, stoppa in batteriet för att det skulle laddas, men sen när SIM & minneskortet skulle in så gick det självklart inte, fan vad less jag blir..
dagen prylar alltså..
men nu sitter jag här, med erics mobil och väntar på att alla ska komma till skolan, rest dag idag och jag har gett mig fasen på att jag ska få något gjort idag!
Gurra kom nyss för att hålla mig sällskap, gulligt!

slösa tid

nu är det en halvtimme kvar på verkstads tiden, jag har inte gjort nånting typ.. läst en halv A4 om antiken som jag ska ha prov på imorgon eller på fredag, det kommer väl gå bra.... eller?
jag har iallafall hunnit spamma Gustav på facebook och det är ialf en bedrift (: lär väl behöva plugga rumpan av mig ikväll om jag har tid!
nej nu ska jag försöka att vara flitig den sista halvtimmen! sen ska jag och mamma till Kungenskurva och shoppa, får se om man får med sig något roligt hem :)!

L-O-V-E

verkstad!

ääääntligen är jag här på våran verkstad (pluggtid) inte varit det på as länge men nu behövs det verkligen!
imorgon och på fredag är det rest-dagar också, det tackar jag gudarna för! jag har så äckligt mycket kvar :(
Jag har fått filmen "dear john" av jenny nu också, så nu vet jag vad jag ska göra inatt, mohaha.
nej nu är det plugga som gäller!

PUSS

2010-04-21

godmorgon! nu sitter jag här och ska ha världens tråkigaste engelska med världens tråkigaste Sune..
Igår åkte jag hem till Idah efter skolan och tog det lugnt där med henne och Natha, :) sen åkte jag hem och kollade på dh, aaas länge sen :D
precis när jag skulle gå och lägga mig så ringde min telefon och en och en halvtimme senare fick man sova, försov mig (som alltid).. blev inte bättre av att jag såg att det snöade ute, så drog på mig mössan och ja, nu är jag här.
Senare ska jag och mamma åka till kungenkurva och handla lite, får se vad man kommer hem med, ikväll är det hockey igen :) tror nog match tröjan åker på ikväll, kolla om det hjälper dom lite att vinna. haha ;)

:(

jag tycker väldigt mycket om matte, eller?
jag är väldigt mätt, eller?
jag har så jävla kul, eller?
och jag fattar allting av randvinkelsatsen, eller?
jag är inte alls nervös inför min teckenspråksredovisning, eller?

inlägget är tillägnat till sandra & matiss

#€/!)"!#=!"#(!"€#%?"=

grammatik äckelprov, äckelhuvud som inte kan ta in allting jag pluggar på. jagskitäckelsvinigahelvete :(
jag ger upp, heido
du är den som får mig att minnas allt jag glömt

katastrof

okej, ska väl börja att avreagera mig lite ifrån gårdagens match, en jävla domar skandal! det är sjukt att dom får dömma slutspelet när dom dömmer helt ojämnt och orättvist, åt bådas håll!
djurgården förlorade igår och det känns sjukt himla irriterande att ge vinsten till HV efter att vi lett ungefär halva matchen, om man ska dömmagårdagens match som man dömt dom andra så ska Tedenbys mål bort, för Andreas Falk stod faktiskt i målgården! okej han påverkade inte Wesslau, men påverkade verkligen Tjärnqvist Liv i förra matchen? NEJ!! och det målet blev bortdömt, det är en ren jävla domar skandal!
okej en domare kan inte alltid göra allting rätt, men man borde väl ändå få kräva att han ska göra nånting rätt, iallafall när det är en SM final.
suck! men nu är det bara att ladda upp inför nästa match och hålla både tummar och tår för att mitt älskade djurgården ska få sitt efterlängtade SM-guld. nervositeten är stor men det löser sig alltid. kan dock bli lite svårt med två bortamatcher nu och Hv behöver bara två till vinster för att ta hem allting, men man tappar aldrig förtroendet för sitt lag!
och jag måste ju bara säga att jag har svårt att komma på någonting som är vackrare än en hel djurgårdsklack och deras otroligt fina tifo, det är ren kärlek!

<3

monday morning

nu sitter jag på näst sista lektionen, har lyckats kämpa mig igenom hela dagen, har bara bild kvar med äckel-Britta..
sen vill jag träffa Pillan men har en känsla utav att en pluggdag skulle behövas mera..
Kanske försöka få ett gulligt litet sällskap, men ska inte hoppas för mycket :)

I wanna see you lose control

GALET!

okej nu är jag tillbaka efter en helt sjuk helg, jag är fortfarande sjukt jävla sliten! menmen, man fyller bara arton en gång (y)
fredagen fortsatte med att mitt klassrum blev våldgästat av idah, natha & mylle som kidnappade mig. jag fick sätta på mig ögonbindel och handbojor, vi åkte runt halv haninge, tungelsta, sorunda, nynäs osv. dom började hälla i mig dricka och sen tog vi en tur på kvantum, jag hälsade nog på hela nynäs pensionörer, (observera att jag fortfarande hade ögonbindel på mig).
sen åkte vi hem till idah, åt god middag och sen sminkade hon mig och sen var det bara på med ögonbindeln igen, dom klädde på mig dom fulaste kläderna jag någonsin sett!
och sen virrade dom runt mig i nynäs lite och sen till min överraskningsfest, jag som tycker att sånt är jättejätte pinsamt började självklart att gråta! men det var riktigt kul, jag älskar min underbara bästavän Idah som är så sjuk i huvudet och kommer på allt sånt där.. :)
vaknade vid tolv - halv ett på lördagen och tyckte en aning synd om mig :) men efter en dusch och fyra stora glas juice var man lite mer lik en människa, Andreas kom och hämtade upp oss och Svanberg sen åkte vi hem till mig för att ta emot släkten och fira mig.
det var supermysigt och ha alla där, även fast man kanske inte riktigt var med, kollade på halva hockey matchen och sen åkte vi ner till Idah igen, började föra direkt och kolla klart hockeyn, tyvärr så förlorade mitt älskade djurgården men det drog inte ner mig för det :)
vi började fixa oss för att gå ner på mix.
Det var kul, trubaduren sjöng "jag må hon leva" för mig och jag fick stå på bordet med strålkastare på mig, opinsamt?
Kvällen avslutades iallafall hemma hos en mysig kille där jag tvärsomnade.
Kom hem till idah vid elva igår, hela dagen bestod av Cola, Päron Soda, Kebab, film & chips.

Let's take it slow

underbara älskade.

nu är det bara en halvtimme kvar på dagen och det märks verkligen att det är fredag! jag och fia har spelat in en superfin video när vi dansar och bara har vårat fredags humör :)
försökt få något gjort, vi ska prata om nationalismen snart, vi kan ingenting tror jag. men det är sånt som händer :)
underbara fredags humör & underbara Sofia :)!

fredag!

denna underbara fredagen har flytit på sjukt bra! humöret kanske inte var på topp imorse, äcklig lunch gjorde inte heller saken bättre. men så fort solen kom fram så blev allting mycket bättre :) kämpade mig igenom matte lektionen och fattade faktiskt lite, även fast tårarna va jättejätte nära! nu har vi historia och vi fortsätter att prata om första världskriget, skit tråkigt tycker jag! menmen man får inte ge upp för det :)
jag tror att jag ska börja ladda inför en rolig kväll ikväll, jag har ju som sagt ingen aning om vad som kommer hända, men eftersom att min underbara Idah fixar så blir det säkert bra :)!
nej nu ska jag koncentrera mig lite, skriver säkert sen! PUSS

i can be the appel of your eye

broken

where did you go? i miss you so, seems like it's been forever since you've been gone.

DJURGÅRDSGUDEN!

plus och minus med matchen då?
minus, jag tror att jag aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv, wesslau är skadad och det kan sätta mycket käppar i hjulen och det är en långvarig skada, pissskit&helvete!
plus: en vinst är alltid en vinst och i detta fallet en ledning och det känns otroligt jädrans skönt eftersom att HV alltid är otroligt starka i slutspel! & Stefan gjorde bra ifrån sig, man får ju tänka på att han kom in helt iskall och med världens press på sig!
jag hoppashoppashoppas verkligen att det går vägen detta året, vi har väntat i nio år och på något sätt känns det som om i år är året då väntan äntligen är slut :) vet inte riktigt om det är Hardys förtjänst eller om spelarna bara lessnat på botten, jag tror att det är lite bådeoch. men iallafall, nu börjar min födelsedag lida mot sitt slut så nu ska jag smörja min tatuering och krype ner i sängen med ett litet fånigt leende på mina läppar, och jag tycker om det väldigt mycket!

:@ !!!!!!!!!!!!!

äckliga lilla hv jävlar! domarn suger apsnorre och jag har lust att skalla han om jag ser han någon jävla gång!!!!!
ÄR DET HÄR NÅGON JÄVLA BANDYMATCH ELLER ?!?!?!?!?!?!
usch :(
det är en jädrans SM final, då släpper man inte allting!

dumt & klaga

japp, jag har haft en helt underbar födelsedag, har fått ett jätte fint armband utav min lillebror med mitt personnummer ingraverat, 12 körlektioner av mamma & pappa, en tatuering, och ännu mera pengar :) plus att djurgården leder 3-1 över HV71 och HV verkar inte ha någonsom helst koll på matchen, så det lutar mot en seger och det skulle göra mig så förbaskat mycket gladare!
jag har nyfärgat hår och ska när som helst springa och kolla hockey och sen sova, imorgon ska jag köra till skolan igen och får förhoppningsvis sällskap i bilen utav nickepickepööööö :)

och jag måste säga det igen, för det går inte att säga för många gånger, jag är lycklig lycklig lycklig!

-

Was it you who spoke the words that things would happen but not to me?
All things are gonna happen naturally
Oh, taking your advice and I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing.
And with this silence brings a moral story 
More importantly evolving is the glory of a boy

You And I Both

tattoo!!!!! :D

Jappjapp, nu är den gjord! jag är verkligen supernöjd och öm, den ser konstig ut på bilden men den är sjukt underbart fin :) tog inte alls lång tid att göra och inte alls så ont som alla sa :) nu tror jag verkligen inte att det dröjer tills min nästa kommer :D
och jag måste få tacka Svanberg extra mycket för att följde med mig och bara är världens bästa vän :) efter att jag tatuerat mig så gick jag och svanberg och satte oss på banantorget, hans supersöta kusin kom dit och sen kom mamma & min lillebror, svanberg drog och jag & a åkte runt ringvägen, sen till willys för att handla hårfärg till mig och sen körde han hem mig :)
nu har jag precis öppnat lite presenter och ätit middag :) ska poppa lite popcorn och mysa mig ner i soffan för att kolla första final matchen, det här är nog världens bästa födelsedag, nu sitterjag och håller båda timmarna för en vinst :) nej nu har jag inte tid med mera data, nu blir det fira födelsedag och bara mysa!

I'm finally out

torsdagshumör!

Nu sitter vi här på FSF;en, nyss haft rast. Torsdagsbuset kom som vanligt, Matilda började att hälla vatten på sandra (eller ja, egentligen va det Jenny) Matilda fick skiten och sen gick jag och kramade Sofia och då blev jag indragen och blöt, så nu sitter jag här, slickat hår och med ett leende på läpparna, jag älskar det vi gör ibland!
Gunnar och Malin blev inte lika glada med en blöt hemvist, men som tur är har vi underbara lärare som inte kan bli sura :) och nu är det bara 40 minuter kvar tills jag ska till tåget, nervositeten är helt sjuk! och nu kan jag ju inte trösta mig med att det bara är ett stick och sen är det över, uschusch! men ska man vara fin får man lida pin!
Sen ikväll är det hockey och jag ber till Djurgårdsguden om att få den bästa födelsedagspresenten någonsin, dvs en vinst. Nyckelmatch ikväll men jag hoppas verkligen att djurgården står på sig och tar hem det!

du har mitt hjärta

namnlös

en bra start på födelsedagen med svenska och grammatik övningar, woho.
nu har vi Historia och pratar om olika saker med första världskriget :) fast nu har vi rast så sitter med mina fina tjejer och pratar, försöker få ner nervositeten inför idag, nej nu ska jag vara lite social :)

18!!!!!!!!!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, IDAG ÄR EN GANSKA PERFEKT DAG! JAG BLIR ARTON OCH DET ÄR FÖRSTA FINAL MATCHEN, HUUUUUR BRA KAN EN DAG VARA EGENTLIGEN?!
jag är lycklig, PUSS

greys!

japp nu får det bli ett snabbt inlägg innan jag poppar popcorn & sätter mig framför TV;n och kollar greys!
mamma & pappa bakar för fullt tills helgen då släkten kommer för att fira mig, jappjapp jag fyller ju som sagt arton imorgon :D!!!!
Idag har jag faktiskt varit duktig, försökt att plugga matte, gick inte så himla bra pga att mitt pluggsällskap blev tvärkär i min mattebok, så jag försökte ta tag i Naturen & teckenspråket, gick väl hyffsat. men allting slutade precis som jag ville, dvs med ett avsnitt O.C underbarare finns ju inte?
sen bytte vi till Vänner och låg och kollade på det ända tills nu :) nej nu ska jag gosa ner mig framför grey's, eller om det blir O.C, inte bestämt ännu :)
sova tidigt blir det iallafall, imorgon smäller det :)!


<3 är det enda jag tänker skriva

you & me

sista lektionen kvar nu, skööönt! vi ska fortsätta att sätta ihop våran Teater, ska göra snövit, mmmhm as kul (yn).
sen är det bara att stressa hem, plugga ihjäl mig och sen hoppas jag på filmmys med sällskap :)
nej nu kommer Grazyna, bästa att vara aktiv så vi får gå tidigare (:

bläääääää

Usch! nu har vi precis haft engelska, skit tråkig lektion! Hatar mitt schema på onsdagar, engelskan slutar vid tio i tio typ och sen har vi håltimme fram tills elva då matsalen öppnar och sen ska vi börja tjugo över elva igen? gunnar är smart ibland (y)..
facebook suger och alla klassrummen är upptagna så kan inte kolla film heller, ;( nej nu ska jag sluta gnälla och försöka göra något åt saken istället :) måste säga till alla att Linda Österman är bäst också :)

en dag kvar

one day left

godmorgon, jag är ganska förbannad på mig själv den här morgonen, glömde både headset & min bok hemma, lär bli en kul resa hem...
Igår övningskörde jag hem ifrån ösmo, (fick reda på att någon sett årets första orm så nu är det slut på allt gående ifrån bussen..) så mamma hämtade mig i ösmo, vi åkte hem, åt middag, hälsade på lillebror som kom hem igår och sen åkte jag till Ösmo för att träffa Niklas ett tag, mamma kom och hämtade mig sen och jag körde hem, skjutsade även hem niklas, ibland är jag ganska bra :)!
imorse körde jag till skolan också, jättejätte stolt :D!
nu sitter jag här är skit hungrig och uttråkad, Sofia sov hos sin pojkvän inatt så hon kommer senare än hon brukar :( jaja tacka gud för datorerna!
Idag står det pluggtime och filmmys på schemat, har blivit lovad hjälp med matten & naturkunskapen, & en söt pojke som hjälper en säger man väl inte nej till? ;)

<3


vattengympa!

nu har vi precis haft idrott, jag olivia & sandra haft våran idrottslektion, ett vattengympa pass! as roligt faktiskt, även fast alla kanske inte va så posetiva :)
nu är det bara teckenspråk som står på schemat sen är det hem och ligga i min nybäddade sköna säng hela dagen tror jag. kanske ska slå på stort och kasta mig ut på en springrunda, eller äsch! varför då? jag siktar ju på beach 2017 (:
nej nu ska jag försöka att spela bubbel shooter och fördriva tiden.

du snurrar min värld

geometri

Godmorgon, dethär ska bli ett gladare inlägg än det imorse :) Nu har vi matte, vi jobbar med Geometri, jag och Gabriel har jobbat på galet bra så vi är redan färdiga :) så nu är det lunch som väntas, sen idrott och sen teckenspråk. jag är faktiskt galet stolt över mig själv för igår va det några på tåget som pratade teckenspråk och jag fattade vad dom sa :D
Imorse va det körlektion som gällde också, gick faktiskt helt okej, vi gjorde en ny grej och jag klarade det faktiskt. men det är verkligen superläskigt tycker jag!
idag blir det nog bara en hemma kväll eftersom att min lillebror kommer hem igen :D

bright light

A real man doesnt love a million girls, he loves one girl in million ways


,

IG +, men ett plus i kanten är väl alltid bra? jappjapp, måste börja rycka upp mig, det här går fan inte!
nu ska vi snart ha matte och jag längtar inte alls ett dugg. helt jävla onödigt vetande det där!
"men alltså kan döva läsa?"

jag har ett liv jag lovar! eller?

Är du kär just nu? nej
Har du ett förhållande? nej
Om nej, varför inte? orka stressa?
När går gränsen vid otrohet? en puss på munnen typ
Har du varit otrogen och om ja, varför? japp, för att jag va ung & dum
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? alltså, ironiskt isf
Är du romantisk? ibland så kanske
Är du svårflörtad? hm, aa
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Jesper
Hur länge höll det? ifrån ettan till fyran (y)
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? sisi
Har du lekt med någons känslor? det med
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 9 månader, eller ja, han räknade över ett år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? vet faktiskt inte just nu, men annars förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? haha, japp :D
Är du en bra pojk/flickvän? jag försöker mitt bästa
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? ehm, kommer inte ihåg. men vibbarna kommer
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? kan jag väl inte direkt påstå
När fick du din första kyss? oj, länge sen ;o
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 14 & 16
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej jag är inte lesbisk :)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? ehm, dumpad tror jag, eller dumpat. det är nog 50/50 tror jag
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? alltså jag går på insidan

любовь

jappjapp, nu är alla saker som jag behövde få gjort idag gjorda, har tillochmed hunnit bädda om sängen, fyfan vad jag är bra!
nu ska jag nog bara gosa ner mig i sängen och dra täcket så låååångt ovanför huvudet som det bara går, för ibland blir jag för jävla less :) eller så slår jag på stort och kollar på ett O.C avsnitt, men risken är ju att jag inte kommer somna inatt då, jaja i-lands problem har jag inte tid med.

Just Don't Give Up, I'm Working It Out

FSF

nu sitter vi här, har precis suttit ute i solen hela lektionen och funderat på vad vi vill göra med våran APU uppgift. nu är det bara bild kvar sen har jag saker att styra upp, ska försöka få med mig pernilla, elin & kanske Idah på en promenix runt ringvägen :) sen blir det nog bara film :)
nej nu ska jag koncentrera mig & sen ska vi jobba lite på vårat vattengympa pass som vi ska hålla i imorgon, tagga till ;D och nu är det bara tre dagar kvar!!

You And I Both

.

"Why do you want to marry me?...So I can kiss you any time I want!!"

<3

vart är du nu?
det är inte ditt namn på stenen, det får bara inte.
jag saknar dig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 52 veckor om året..

<3

skolan

Godmorgon, nu sitter jag här, jätte hungrig och pyttelite träningsvärk. Igår va jag som sagt ute och gick ringvägen med Elin och Pernilla, vi fick med oss Idah också, jätte trevligt! :) tog jättelång tid att gå runt men det kan nog ha med att göra att vi gjorde allt annat än att gå kändes det som :)
Men det var trevligt, jag älskar mina brudar!
Sen åkte jag hem, städade lite på rummet, förväntade mig filmsällskap men icke sa nicke, blev film med mig själv i min säng.. :)
imorse ville jag verkligen inte gå upp, men jag hade inge val, så nu har vi precis haft Engelska och nu ska vi ha Fritidens Aktiviteter, idag glömde Erik iallafall inte oss :)!
nej nu ska jag koncentrera mig och försöka att planera dagen, kanske får filmsällskap idag, man kan ju alltid hoppas.

Hey, soul sister

B-RUDARNA

nu har jag för typ en timme sen tjockat i mig en halv kebab, jag och mamma har varit ute och övningskört också, jag körde till muskö och tillbaka, gick rätt så okej :) nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå och lyssnar på You and I both tills jag ska gå till bussen. Ska åka ner till nynäs med mina fina favorit Flickor Pernilla & Elina och gå runt rungvägen :) hur mysigt som helst :)!
nej nu ska jag börja klä på mig osv :)

leendet är som fastklistrat på mina läppar

+

det känns härligt att veta att jag har nått du aldrig kommer få

lovelovelove

Godmorgon, gårdagen var faktiskt helt okej.. :) fick inte så mycket sömn men det gör helt ärligt ingenting :)
imorse va det bara att dra sig hemåt med nio bussen, kom lagom hem till frukosten, mumsigt!
nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag och mamma åka ut och övningsköra :) inte direkt taggad någonstans men jag måste.
sen ska jag försöka hitta filmsällskap tills ikväll, (a)
Im out of words

taggA

nu sitter jag här hemma hos Pizzan, vi har nyss fixat oss och ska dra till nynäs när som :) där bjuds det på party hela natten lång och man vet aldrig vart man hamnar :)
eller jag kommer förhoppningsvis hamna i Idahs underbara säng :)
menmen iallafall, nu är det bara att tagga till, lite ont i fötterna efter gårnattens promenad dock menmen, man ska inte klaga när man får ha underbart sällskap :)
nej nu jäääääävlar taggar vi till, in i dimman med mina brudar!

en galen kväll med b-rudarna

you and i both.

Godmorgon, gårdagen kan sammanfattas med ett ord mysigt!
vid tolv drog jag & Andreas ut på nattpromenad, först gick vi lite på lövet, jätte mysigt men jätte läskigt också! så vi började gå tillbaka och sen gick vi halvvägs runt ringvägen, :) alltså jag älskar verkligen ringvägen, så himla mysigt :)!
sen gick vi tillbaka till bilen, körde två varv runt ringvägen i långsamt tempo och sen började vi köra hemåt :) kom hem runt två, somnade inte alls på ett tag :)
vaknade imorse och bara låg & drog mig, upptäckte att det regnade ute och drog täcket över huvudet och låg en extra halvtimme :) gick upp och gjorde frukost till familjen, fick höra lite skvaller av mamma & sen satt vi och prata hur länge som helst, min mamma är bäst <3
nu sitter jag bara här, ska försöka styra upp dagen :) lyssnar sönder låten you and I both också, jag är heeelt kär i den!

& jag älskar det här i början,
det pirriga i magen,
hans hand i min som får tiden att stanna.
ja, jag stormtrivs!

jjjjj

hejhej, nu sitter jag här hemma hos Pizzan med henne o frugan, dumt att klaga så heido!

:D:D:D:D:D:D:D:D

och nu har min sista vecka som minderårig inletts, jag är nervöööös :)!

nu är det ganska länge sen men snart så är det dags igen!

godmorgon!
igår va jag ju hemma hos Idah som sagt :) vi åt pannkakor och mös, sen gick vi ner till centrum, vi kom hem med två par armband & två par skor :)
fast nu i efterhand märker jag att mina ksor ser ut som bowling skor :) men jag orkar inte bryyyy mig :)
sen gick vi hem till henne och jag kollade hockey & hon städade :) det blev storkross med 5 - 1 och det är likamed att vi är i final! vilka vi möter vet jag inte än men jag vet att jag är så jääävla laddad!
sen efter hockeyn gick vi och mötte Pernilla och Elin, sen kom mitt scrubs-sällskap och vi gick hem till han och kollade Scrubs :) kom hem runt halv ett och kunde inte sova :)
läste typ fem kapitel i boken och sen slocknade jag, vaknade imorse svin trött, låg kvar i sängen och drog mig hur länge som helst :) nu har jag precis ätit frukost och pratat med anna :) vi ska ner till nynäs och hon ska köpa piercingar :)
sen ska jag försöka få kontakt med Svanberg och försöka rädda min kväll :)

nothing in this worls that's worth having comes easy

ISHALLEN

nu är vi snart klara med städningen, åh vad vi är bra! så nu är vem som helst välkommen in i Ishallen och slicka golvet, fyfan vad ont jag kommer ha i kroppen imorgon :) men men, nu är det Thaimat som väntar med tjejorna och sen får vi se vad som händer :)
Hockey ikväll iallafall, ta hem det här nu djurgården!

godmorgon

godmorgon alla glada! :)
nu har jag och Idah precis vaknat och ätit frukost, hon står just nu i duschen :)
igår kollade jag hockey här hemma och sen firade vi vinsten med en kvällspromenad med Natha :) vi stannade utanför mix och pratade med anna i säkert tjugo minuter :) sen gick vi hem, poppade popcorn och kollade på Tjenare Kungen, as länge sen! den filmen är sååå pinsam men så bra, :)
nu ska vi göra oss klara för att ta tio bussen upp till Ishallen och fortsätta städa, sen blir det pizza med tjejerna och sen vet jag faktiskt inte vad som händer :)
något roligt händer alltid i denna håla, haha..
nej nu ska jag börja packa ihop mina saker så vi hinner med bussen :)


Hey, Soul sister

:D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!
3 - 1 BRING IT BITCH

<3<3

jag älskar er, oavsätt, oändligt och bara helt jävla galet mycket.
nu jääävlar!
sudden death och det är lagom svettigt och jag har knappt någon röst kvar.
GE MIG 3-1 !!!!!

djurgården!

nu är det såhär, att jag sitter hemma hos Idah, håller på att skrika halsen av mig! djurgården har äntligen kvitterat och tagit lite tag om matchen, sista perioden kvar nu och jag ber verkligen till gud om att dom vinner, 2-2 i matcher kan bli svårt.
jag sitter i soffan och sjunger med klacken tills det skär sig och idah har snott min data och sitter med hörlurar och hoppas att jag ska tappa rösten tror jag så jag kan hålla käften någongång, haha menmen, hon får stå ut :)
Vi har ätit middag också, blodpudding & bacon, ovanligt gott faktiskt :) säkert bara för att Helene lagade det :) sen innan vi ska gå och lägga oss ska vi ut och ta en promenad, mysigt värre!
nej nu ska jag försöka få ner pulsen och styra upp skiten. skriver säkert sen :)

watching you is my only drug

punkt

jag saknar inte den du är, jag saknar den du var

clear my mind

BRB LÅNGPROMENAD

ontontont

godmorgon, idag har jag svinigt ont i mina axlar, antingen är det ifrån att jag har bärt runt på min data eller ifrån städningen igår (som vi förresten inte blev klara med för att peddo vaktis suuuger!) så vi ska tillbaka på Torsdag igen och städa, då ska vi även äta pizza & få våra pengar.
Igår var jag hemma hos Matiss & Janis hela kvällen, bara mös och kollade tv, inte helt fel. kom hem runt halv elva och kunde inte sova förns två.. sömnproblem me like!
imorse när jag vaknade fick jag värsta rycket och började tvätta alla mina kläder och städa mitt rum. hunnit med att söka jobb också, vad för jobb får ni reda på sen ifall jag får det, jag ska inte hoppas för mycket :) men det skulle vara väldigt kul :)
men iallafall, nu ska jag finslipa lite på mitt CV, fortsätta att tvätta & städa och sen dra mig neråt nynäs, kansketar en långpromenad här hemma i skogen innan jag åker också, det skulle inte vara helt fel faktiskt :)
Promise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.


hate

ibland hatar jag bara manniskor, fuck.

and i'm like baby oh no


kebaaaab

ja, sitter po matiss och janis lettiska data just nu, ingen aning om vart alla knappar ar, so kanns som om man e i utlandet, for bli ett cp inlagg.. hihi, kan inte ens gora smileysar.
stadningen gick sodar, hann inte stada klart so vi fortsatter po torsdag, do blire pizza ocksa. jag har nyss atit kebab med pernilla, elin & Janis, nu sitter vi hemma hos Janis och kollar tv, ikvall ska jag nog fo kolla pa scrubs, jag hopppppaaaaas! "glad gubbe"
nej nu ska jag vara social,

PUSSPORE

(y)

vi städar och hare kul i ishallen, mohahaha. eller?

vädur

vädurens horoskop 6/4:
Du kan känna dig dragen till en viss person idag, något som känns i kroppen. Det är en bra dag för dig om du redan har en partner, men också om det finns någon potentiell i din närhet.

:''''''(

KOM HEM NU!

2-1

djurgården torskade igår, tyvärr. vi leder fortfarande matcherna men guuud vad skönt det skulle vart med en seger med en nolla. menmen. nu är det bara att ladda om tills på onsdag! :)
igår åkte jag ner till nynäs och kollade på Scrubs med det bästa Scrubs sällskapet :) jag har verkligen blivit helt fast för den serien ;L vid tolv fick jag skjuts hem, sjöng i bilen, ovanligt?
blev väckt inatt av lillebror som skulle säga hejdå eftersom att den fisen åkte till Barcelona, väldigt orättvist och det är jätte tomt här hemma nu :'(
nej men nu ska jag äta frukost och sen göra mig iordning, idag ska ishallen städas skinande ren! sen blir det pizza och sen har jag absolut inga planer, något dyker alltid upp :)
fjärilar i magen

GE OSS LITE GLÄDJE KÄMPA PÅ, SJUNG FÖR VÅRA FÄRGER GUL, RÖD & BLÅ

nu taggar vi till igen, kan det bli en 3-0 ledning?

-

alla har någon grej i sitt förflutna som dom inte vill prata om,
du är min grej

SCRUBS

åh vilken dålig uppdatering!
iallafall, hockeyn gick super, blev en vinst efter sd med 3-2, ÅH JIMMIE JIMMIE!
sen efter hockeyn åkte vi direkt hem till farmor och år påskmiddag och fick påskägg :) sen vid tio åkte jag ner till nynäs för att kolla på scrubs med mysigt sällskap, :)
kom hem runt ett och somnade som aldrig förr! :)
vaknade tjugo i ett heeelt utvilad :) tog en lång och varm dusch och gick sen för att möta Danni, vi skulle dra oss runt ringvägen, först hamnade vi på La playa för att äta pizza, sen kom hon på att hon skulle handla till sin mormor så då skulle vi gå till Backlura istället :) kom upp till centrum och kom på att bussen gick snart så tog bussen upp dit istället, handlade åt hennes mormor, köpte glass, mös i solen och sen blev jag hämtad av en sötfilur och så åkte vi hem till han och kollade på Scrub och filmen I Love You Man. den var så himla pinsam!!!!
och jag har blivit riktigt fäst vid scrubs nu, haha!
kom hem runt tolv och somnade på två röda,
vaknade imorse och kollade ut och såg att det snöade!!! shit vad arg jag blev, hämtade datan och slog på Green street hooligans och låg och grät ut min arghet för snön, åh den är så bra! sen har jag bara umgåtts med min lillebror eftersom att han åker till Barcelona imorogn :( får se vad som händer ikväll, svanberg kanske kommer hit eller så hoppas jag på mer Scrubs-tittande :)
nu blir det iallafall Thai mat!
HARE

HOVET!

Godmorgon alla söta!
sovit lite bättre inatt, men är fortfarande helt slut, lite träningsvärk har jag också, jag älskar faktiskt att ha träningsvärk. :) synd nu bara att det inte blir dans på ett tag.. :/
Jag har nyss smällt i mig frukost och ska närsom hoppa in i duschen och sen börja dra mig inåt Stockholm för att kolla Hockey med David & Pappa, dif leder med 1-0. och jag hoppas verkligen att det blir 2-0 idag, gooosh!
äntligen ska man få känna sig som en kung i matchtröjan igen, :)
efter Hockeyn har jag ingen aning om vad som händer :) öppen för förslag och ni vet vad jag nås på.. ;)
and i'm like baby baby baby - ooooooooh


=

kan du spela spelet så kan jag med,


:@

jag är så jävla arg, du är så jävla äcklig, så patetisk, fyfan!
att man bara kan gå på lögner som såna? det är fan skandal.
jag längtar tills imorgon och alla dagar efter det,
nej usch jag kan inte ens förklara hur förbannad jag är just nu! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!
lets play the game then

new divided

ojojoj herregud, jag är helt slut. sovit pissigt dåligt inatt och bara haft fullt upp hela dagen.
kom hem imorse runt tio kanske, hoppade in i en dusch och fixade lite med mitt rum, sen bar det av till brandbergen med Matiss & Danni för att sola, blev ett litet stop vid Donken innan, mumma!
sen efter en 20 minutare så var det bara att åka direkt till dansen, fick en lite längre lektion med Mario eftersom att han total missade oss förra veckan, det gick kanske inte det bästa, men kul var det verkligen! jag höll på att ramla ett antal gånger..
efter det åkte jag hem till Svanberg för att vänta på min buss och ja, nu sitter jag här hemma. har nyss fixat en ny spotify lista men ska gå och lägga mig närsom!
imorgon står det Hockey på schemat, hoppas på att djurgården vinner då igen, tog ju hem segern på borta plan så det kan ju vara rätt så lovande, alla håller tummarna!
nej nu skriker min säng efter mig, skriver imorgon! Godnatt på er sötnosar!


allt velande är så tydligt, du lurar ingen förutom dig själv.
but we do it the russian way, FUCK IT!

lessssssssss

snart har jag bara en lektion kvar, får bli en kortis för ska jobba. :)
visst är det okej att man blir less ibland? men helt ärligt så bryr jag mig INTE.
en dålig start på April, wo-fucking-ho

Lets keep pretending

(y)

IT'S JUST A GAME,
IT'S JUST A BEAUTIFUL LIE,
YOU JUST HAVE TO GET IT
SUCH A BEAUTIFUL LIE

cant make up my mind

sitter på näst sista lektionen nu, FSF. sitter och pratar om APU;n och våran uppgift som vi gjorde där, nu ska vi göra en uppgift i klassen för att redovisa, ruuuligt!
jag har irriterande huvudvärk och humöret är i botten, no idea why. antagligen för att jag saknar min underbara bästa vän!
efter skolan så blir det att stressa ner till jobbet, skulle egentligen behöva sitta hemma och läsa lite teckenspråk, menmen. får väl göra det i hallen isf.. :)
får göra en säsongsstängning också, kuuuul!
funderar på att belöna mig med Pizza efter mitt arbetspass, någon som är på? :)

vattenkran

idag har jag ingen aning om vad det är med mig, humöret går upp och ner varenda minut, satt och storböla i bilden imorse helt utan anledning, blir skit sur... det är som om någon bara vrider på vattenkranen, kanske är det så att jag är förbannad för att det regnar idag? jag vill ha sol!!!! dom sa iofs att det skulle bli sol senare idag, kanske måste jobba också, blir skapligt förbannad på mitt jobb ibland, menmen. jag har iallafall ett jobb och en inkomst så ska väl inte klaga allt för mycket. men sur blir man när alla är trottsiga, tänka sig. sju brudar ska driva en cafeteria, mmmmm PMS humör ibland kan ni tänka er? :)
första april idag också, jag har redan blivit lurad och jag gick på det.. suck, haha! :)
övningskörde imorse och det gick inte det bästa kanske..
nej nu har vi dubbellektion i historia, vi kollar på någon film om Krig. skit tråkig.. menmen, nu börjar den igen, måste koncentrera mig! :)
hörs sen!

RSS 2.0