Soffmys.

Hallo! Hur har eran dag varit?:) min har varit upp och ner men just nu är den på topp. Dagen har spenderats hemma hos Pontus och nu är vi hemma hos mig, kollar tv och har duschat och ätit middag. Just nu sitter mamma och lär Pontus om hans telefon. Men nu ska jag pussa lite på min prins, känns som om det va länge sen! Sen blir jag så less på folk som inte förstår att det som har varit har varit, det är ingen ide att försöka få tillbaka.

Tandläkaren

Godmorgon. Just nu sitter vi hos tandläkaren och väntar på att robin ska bli färdig. Dagen har gått snabbt, planerna för kvällen är ännu obestämda. Vi får se vart det slutar. PUSS

Crash and burn

Min dag har varit delvis bra.. Lagade en jättegod middag till mina föräldrar som kom hem idag, fläskfilé och potatisgratäng slängde jag ihop. Duktig jag känner mig ;D Vad som händer efter det har jag ingen lust att skriva om, jag måste bara berätta att jag älskar min familj över allt annat! <3 nu sitter jag iallafall på tåget mot Skogås där jag ska spendera min natt, skriver mer imorgon! Puuuuuusss

my hero.

Godmorgon sunshines!
Antar att de flesta är bakis idag? Men inte jag! Jag är mest bara trött efter att ha kört ut till Torö igår och kommit hem runt halv fyra typ.
Imorse väcktes jag av ett inte allt för roligt besked, lackade satan och sen fick jag reda på att beskedet inte va så hemskt som det verkade. Så det är nog löst nu.
Nu ska jag klä på mig och fixa håret och invänta ett sms från jimmie om att jag ska hämta han och senare bär det av ut till Torö igen, ska hälsa på min morbror och hans sambo och kolla hur dom mår idag egentligen. haha!
Och på onsdag ska jag åka på kryssning med mina bästa tjejer! Jag längtar så otroligt mycket eftersom att jag inte krökat på riktigt sen nyår. haha, det blev verkligen för hela året på nyår ;)
Nej nu ska jag göra iordning och fixa lite hemma, mina föräldrar kommer hem idag så måste fixa till lite här hemma i svinstian. hah, dags att sätta igång! Hörs senare :)

förnedrad


<3 köra bil.

nu har jag precis kommit hem för att vända igen, hämtade Eric i sorunda och sen plockade vi upp en lite halvlullig Ullmann och skjutsade hem honom. Softade där en snabbis och spanade in hans nya soffa, jag paxade en del som antagligen kommer bli min sovplats efter några sena utekvällar. haha.
Nu ska jag slänga mig i bilen igen för att hämta Danne o co, kanske skriver sen när jag kommit hem igen :)

bring me back to life.

Tjolahoppsan, eller någon annan bra inledning..
Nu har jag precis kommit hem, jag har varit och ätit middag hemma hos idah med henne, malin & natha. Det va supermysigt!
Sen åkte jag ut till min morbror och spenderade lite tid där innan jag skjutsade dem till nynäs. Nu ska jag snart åka och hämta min bror och sen agera taxi lite till, jag börjar känna mig lite sömnig men har lovat att vara taxi ikväll.
Mitt humör under dagen har varit helt åt helvete men nu verkar det ordna upp sig. :) jag håller tummarna för det bästa.




i want you

Never lie to someone who trust you.

Never trust someone who lies to you.

marry you

hejhopp.
Nu har jag precis lämnat av Pontus. Vi har myst hela morgonen och kollat på film.
Nu ska jag ta och sminka mig lite för att sen åka ner till Nynäs och äta middag med massa brudar hos Idah.
Sen ikväll ska jag vara taxi hela kvällen, känns helt okej. Jag har ändå ingen ork till att göra något..
Vi får se om jag får sova ensam inatt, lutar åt det. latero




home

Nu har jag precis kommit hem, gissa vart jag är bänkad? i min säng framför BigBrother såklart! ;)
Middagen va supermysig! Verkligen helt toppen :) Mycket skratt och skumma samtalsämnen osv.
Nu har jag inge mer att skriva, ska väl bara ta det lugnt, hämta Eric lite senare. :)
Nu ; Bigbrother igen! PUSS

take it or leave it.

Hejhopp, har inte haft någon tid eller lust till att blogga idag. Har egentligen ingenting att skriva, förutom att jag älskar Roddan i BB, mindfucking is on!
Dagen har sett ut på följande sett ; Sociologi på morgonen, sen teater uppspelande på psykosocialt arbete, och sen "festprov" på religionen angående den Judiska påsken typ. Vi käkade mat och satt och diskuterade religionen.
Sen skjutsade jag Matilda till hennes jobb och sen skjutsade jag hem Clara.
Nu har jag kommit hem och ska slänga mig in i duschen, men först äta något litet.
Ikväll ska jag hem till Clara och äta middag där för att fira att hon fyllde år igår. Sen efter det ska alla tjejerna gå ut men jag följer tyvärr inte med. Jag får sysselsätta mig med annat, vad det är vet jag inte än men det löser sig alltid. :)
Nej nu har jag ingenting mer att skriva, vi får se om ni får ett till inlägg senare.

Mobilblogg ifrån sängen

Hejhejhallå! Nu har vi nyss kommit hem, hämtade upp Pontus, hämtade en sak på mammas jobb, stannade på maxi och köpte godis, och nu ligger vi i sängen (min absoluta favoritplats i huset). Glor på bb avsnittet som jag missade igår, nu ska vi fundera på vad vi ska äta till middag. Vi hörs kanske senare ikväll. PUSS

school

Just nu sitter jag i skolan, ska kolla på Thelma & Louise, sen har jag turism och sen är skolan slut.
Gårdagen spenderades med fotboll hemma hos min babe, jag somnade väldigt tidigt, men vaknade sen när han kom och gosade ner sig breve mig.
Ikväll är vi ensamma hemma eftersom att mina underbara föräldrar åker till Norrland, kommer sakna dem!
Så på kvällens schema står hockey, svensk maffia & big brother, och en heldel mys såklart. :)
Nej nu ska jag kolla på filmen, vi hörs :)

Mobilblogg

Nu sitter jag på tåget mot min prins. Har varit hemma hos Ullmann och spanat in hans nya fina lägenhet, fikat och snackat massa skit :) va riktigt trevligt eftersom att jag inte träffat den filuren på ett bra tag :) Nu ska kvällen spenderas med min Babe, vi hörs imorgon igen! :)

fika & mys

Hejhejhallo.
Idag har jag sökt massa jobb, fixat lite hemma och bara tagit det lugnt. Nu har jag precis målat mina naglar och nu ska jag oacka väskan för att bege mig ner till Fredrik på en fika och sen vidare till Skogås för att mysa med min prins. Ni får ha en toppen dag & kväll allihopa, blir antagligen ingen mer uppdatering idag, men vi får se. PUSS

älskade lilla du

Idag skulle det vart din dag, du skulle blivit sjutton och känt dig större än någonsin, nedräkningen till arton hade också börjat.
Det känns få fel att inte få gratta dig. Men idag så ägnar jag extra många tankar och leenden åt dig, för det är du värd.
Grattis på bara din dag underbara älskade lilla Adam. Jag kommer och hälsar på någon dag. saknar dig <3




oh baby baby

Min dag blev precis mycket mycket bättre!
Jag har typ fått ett jobb, ska på hembesök någongång snart och se om jag fungerar som avlösare till en åttaårig döv kille, hur kul skulle inte det vara!? så nu får alla ni hålla tummarna för att jag får det jobbet, jag är glaaaaad!

blööööh.

Just nu ligger jag och söker jobb, överallt!
Jag känner nu att detta inte funkar, jag måste ha dom där extra tusenlapparna varje månad, så nu har jag sökt som personlig assistent, på maxi, som barnskötare, resurslärare osvosv.
så ifall det är någon som vet något ställe som söker extra personal så får ni jättegärna höra av er till mig! :)
Nej nu ska jag slänga på en tvättmaskin och sen plocka på mitt rum, så jävla äckligt! kan lägga upp en före och efter bild sen så får ni se. euw..
Men nu, tillbaka till att samla vuxenpoäng, tjingeling!

JAG DÖR!

vilken jävla piss morgon, vaknar, snoozar lite för länge, hoppar in i duschen och märker att min underbara lillebror har tagit slut på allt varmvatten, så det va bara att hoppa ut igen, letar kläder, fixar håret, packar väskan, slänger i mig frukost och precis när jag ska gå till bussen så får jag ett sms som säger att vi är lediga idag, så jävla kul va?
Så nu ligger jag här, påklädd, sminkad & helt färdig. Jahapp... vad ska man göra idag då?
Kanske slänga ihop ett CV och gå och söka jobb?
vi får se vad dagen bjuder på.
typ såhär känner jag mig just nu...

kastar in handduken

Nej nu har jag fått nog av datan, den är helt sjukt seg och det händer ändå inge nytt. Så nu ska jag riva ut alla min sängkläder och byta ut dem, sen lägga mig och mysa till big brother. Jag har längtat hela kvällen!
Ska försöka sova skönt inatt även fast jag får sova ensam, men snart är det torsdag och då ändras det! i cant wait :)
"När man är med dig så tänker man 'torsdag är ju inte långt bort, det här klarar jag lätt.' men nu när man sitter ensam hemma så är inte torsdag lika nära och det va inte alls så lätt som jag trodde."





tänkte lite..

satt och tänkte lite här medans jag kollar på XL galan, någon mer än jag som kollar på det? Men iallafall, tillbaka till det jag tänkte säga, för några dagar sen satt jag och läste en blogg som va väldigt öppen om sex och såna saker, tycker ni att man ska få skriva vad som helst i sin blogg? bara för att det är "ens".
Eller ska man tänka över det man skriver? Det fastnar ju trotts allt på internet och gud vet hur länge det kommer ligga på nätet, och vissa saker kan ju anses som kränkande och stötande mot folkgrupp?
Har ni något som ni absolut inte skriver ut i era bloggar?

lite försenad present..

.. Min mamma fyllde 40 för exakt en månad och en dag sen, så vi i familjen beställde en ring till henne där vi graverade in "Linda & Eric" på den. Idag kom den (en aning sen), men det är tanken som räknas, glad blev hon iallafall!
Här har ni två kanske inte världens bästa bilder på den, men ni ser ju iallafall på ett ungefär :)
sen tänkte jag slänga upp en bild på min studentklänning som kom idag, men sen ångrade jag mig! Det får bli en överraskning :)

youve got to show me love.

Skulle ju fixat pass igår egentligen, men det gick åt pipan. Det gick så otroligt segt, folk som missat sina nummer och trängde sig, ena fotogrejen gick sönder så vi la dom där planerna på is, ska göra ett nytt försök imorgon!
Kvällen spenderades hemma hos min prins, vi åt god mat och kollade på den nya filmen "tusen gånger starkare". Den va helt okej, sen bjöd kvällen på massa mys, vi somnade ganska fort.
Dagen har flytit på bra och nu har jag precis kommit hem, sitter och kikar på big brother och väntar på att maten ska bli klar, mamma ska pröva sig på att göra någon ny kyckling grej, jag ger er en bedömning senare!
Ikväll ska jag nog jobba lite, försöka plocka på mitt rum och byta sängkläder. Sen 22.00 är det BB igen, haha vilken torsk jag är!
Nej nu ska jag kika vidare, vi hörs senare :)!

Heartbeats

Sitter på tåget hem just nu, luktar som om någon röker på tåget. Sen luktar det typ gräs.. Euw! Nu ska pappa o jag iväg på lite grejer och sen när jag kommer hem skriver jag ett bättre inlägg, ville bara visa att jag lever. Höh. PUSS!

Mobilblogg

Godmorgon! Har ni sovit gott? Just nu sitter jag på tåget till skolan för att ha engelska, efter den slutar jag så då ska jag hem till Pontus. Sen tillbaka till handen för att fixa pass och sen ska jag tillbaka till Pontus igen för en myskväll. Kommer antagligen inte blogga nå mera idag, eller det återstår att se! Ha en toppen dag nu :)!

BB

Okej, jag måste erkänna. jag föll för big brother jag med. Först hade jag tänkt att tvärvägra att kolla men sen kom jag på att ollo o roddan va med, och då låste man ju kolla! Vilket jävla dårhus! Vissa snygga deltagare men tjejerna skulle jag vilja skjuta, foreal. Jag håller iallafall på ollo o roddan, sen skulle det va fett kul om gurkan kom In i huset. Viiiiilken cirkus! Nu ska jag försöka sova :) godnatt!

goodnight sleep tight.

Nu har jag kommit hem, efter filmen åkte jag och Calle och jobbade, eller jag jobbade och han kollade på. Sen skjutsade jag hem honom och hämtade upp Eric. Nu har jag kommit hem, missade solsidan. Ska kolla på Wallander hade jag tänkt, ska försöka somna i tid idag, som jag inte gjort på flera söndagar.
Imorgon ska jag mysa med min babe och fixa pass. Men nu är det filmtime och sen sovaaaa. Är helt sjukt trött, vi hörs imorgon. :)

S.w.a.t

Just nu sitter jag hemma hos Jimmie med han, Calle, Adam och Bea. Vi kollar på den nya s.w.à.t filmen, riktigt coolt! Visste ni att jag faktiskt skulle kunna jobba med ett s.w.à.t team? Vore jävligt soft! :) Jag får sova ensam inatt också, det gillas ostarkt.. Men nu ska jag kolla klart på filmen, sen ska jag jobba lite. Vi hörs senare om jag orkar :)

Candy

Hejhopp, vid halv ett inatt åkte jag för att hämta min bror, va så otroligt trött! När jag kom hem somnade jag bums coh vaknade vid åtta imorse, somnade om tills tio och nu har jag varit och handlat med mamma, tagit en dusch och ska slänga på mig några kläder för att sen åka ner till Jimmie och vara där ett tag, håller tummarna för att Pontus kommer hem i tid så han kan komma hit och sova.. Hoppashoppas, men nu har jag lite att göra innan jag åker, så vi hörs senare :)!
dagens outfit.



solsidan

Hallo, djurgården vann! WOHO. tyvärr så torskade ssk men AIK åkte ner en placering ändå typ. Så jag är lycklig!
Nu kom jag precis hem ifrån nynäs, åkte ner dit en snabbis.
Så nu ligger jag i min säng och kollar på reprisen av solsidan och väntar på att min bror ska höra av sig och säga att han är redo för att åka hem. Hoppas det blir snart för jag blev nyss sjukt trött!

Jag vill att min fina pojke ska komma hem nu, har läst hans söta sms om och om igen. Igår slog han nog rekord i söthet, han är så underbart bra min lilla man! Så nu får han jättegärna komma tillbaka till Sverige !




modo - dif

Gud vad den här dagen har gått segt, helt sjukt!
Jag har spenderat hela dagen i sängen och kollat på "valentines day", jag gillade verkligen filmens budskap.
Sen gick jag och fikade hos farmor & farfar för att fira farfar som fyller år på tisdag.
Nu har jag precis kommit hem, bäddat ner mig i sängen igen och kollar på modo - dif.
Ikväll hejar vi på dif & ssk, frölunda har redan vunnit sin vinst idag. Det tar emot att säga att man hejar på andra lag, men om dom vinner idag så åker Aik antagligen ner nåra placeringar, och råttorna ska ner i träsket igen! höhö.
Just nu har Dif powerplay och det står 0-0, så jag håller tummarna för att vi ska spräcka nollan, det kan verkligen vara det som får fart på matchen.
Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska hitta på något ikväll eller om jag bara ska ta det lugnt hemma. Vi får se hur jag känner efter matchen, just nu är jag bara trött. Tänkte sova lite så det blir imorgon fort, för då kommer Pontus hem och då ska jag kanske träffa han, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag njuta av hockeyn, vi hörs senare :)!

p.


because of you

Just nu kollar jag på beck - öga för öga. Det här kommer bli en filmtittar kväll känns det som, synd bara att min babe inte kan vara med mig..
påtal om min babe så saknar jag han redan sjukt mycket, känns skitdåligt. Träffade han för 24 timmar sen, men saknaden blir större när man vet att han är i ett annat land och att man inte kan ringa han såfort man vill höra hans röst.
Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli såhär kär igen, men du har öppnat allt.
Du har gett tillbaka dom där fjompiga fjärilarna som bodde i min mage förut, det fåniga leendet sitter påklistrat såfort jag tänker på dig.
Jag har aldrig mött någon som dig, du är helt underbar!
jag är så otroligt lycklig över att du är min!





jävla skit.

Nu är det tredje gången jag skriver detta inlägget, jag har publicerat typ exakt likadana och tagit bort dem två gånger. Jag ångrar mig alltid efter.
Men iallafall, jag vill skriva. utan att skriva för mycket. Men egentligen kan jag inte skriva för mycket eftersom att det inte är riktat till någon.
Men iallafall. tjejer är jobbiga, dom vill alltid ha det som inte kan få. Varför har just tjejer så svårt att släppa sina ex såfort som hittat en ny?

Nu kollar jag iallafall på "wallander - indrivaren". Den är bra. Har inte sett den innan.
Ska nog gå upp och äta frukost snart, har ingen ork till nånting egentligen. Så vi får se vad dagen / kvällen bjuder på :)!

modo kross idag, looking forward to it!

fall for your type.

Godmorgon! Om man nu kan kalla den för god?
Vaknade upp med värsta migränen och känner mig inte allt utvilad.
Igår så bäddade jag ju ner mig för att kolla new jersey - ny rangers, tyvärr så förlorade Rangers med 1-0.
Sen fick jag ett sms ifrån min finaste där han bad mig ringa honom, han ville ha sällskap hem ifrån Niklas.
Dum som han är så gick han hem vid två, och la sig sedan för att kolla på film.. Han skulle upp vid sex, smart!
När vi hade lagt på överöste han mig med söta sms och massa kärlek, gud vad jag längtar tills han kommer hem nu!
Men iallafall, jag vaknade vid tio i åtta imorse och kunde inte somna om, pratade lite med Pontus innan han åkte och sen somnade jag om. Just nu ligger jag och funderar över dagen, egentligen har jag ingen lust att göra något.. Men blir nog tvungen, hah. Eller vi får helt enkelt se! :)

rangers at new jersey.

Hallå i hågen!
Nu har jag precis kommit hem ifrån Matiss och dom, vi kollade hockey, lyssnade på massa soft musik, snackade massa skit och uppdaterade alla om vad som hänt. (Jag har inte träffat Martins, Reinis och knappt Gints på ett år).
Sen skjutsade jag hem Pillan & Jossan, sen hämtade jag min bror och ja.. Nu har jag precis bäddat ner mig i min kalla säng, ska kolla på New Jersey - Rangers som börjar om några minuter hade jag tänkt.
Imorgon ska jag softa ännu mera hos Matiss är det tänkt. Ska kanske kolla på Malins innebandy match också. Vi får se hur det blir med allt.
Det kan ändras på två minuter.. Haha, nej nu ska jag dreggla till min man. :) Sleep tight!





Gullivers resor

Hejhopp! Filmen va roligare än jag trodde. Efter filmen hämtade jag matiss och så åkte vi runt Ringvägen, nu sitter vi hemma hos han och gints och kollar hockey med dom, Martins o reinis. Pillan och dom kommer nog sen. Nu sitter dom och pratar lettiska så nu ska jag skälla på dom för att jag inte förstår vad dom säger, hehe. Ha en bra kväll allihopa! :)

drop

Besökarna bara försvinner.. Vad beror det på? Skriver jag inte lika intressanta grejer? Eller whats up?
Är alla nykära nu när våren är på g (hoppas jag), så ingen vill sitta vid datan?
Men om 12 minuter exakt har jag iallafall helg. Så sjukt skönt! Sen är det bara en vecka kvar och sen är det Lov & KRYSSNINNNNNNNG! om jag längtar!
Efter skolan ska jag iväg till Centrum med mina tjejer. Sen äre jobb som sagt, efter det har jag absolut inga planer. Vi får se vart jag hamnar. :)
trevlig helg på er!




WIIIIIE!

Jag har nyss fått min studentmössa, wohoooo.
Känns helt stört att det står mitt namn & klass på den, för jag är fortfarande liten, ska inte ta studenten nu.
Men ska försöka ta en bild någongång och visa er, även fast att man är sjuktful i såna mössor. Menmen.
Nu äre religion som är på schemat, och sen jobbelijobbjobb. Vi hörs senare någongång! :)

school

Morgonen har varit toppen hittills, förutom mitt lilla frukost psykbryt.
Men iallafall, vaknade vid sju, vi tog en dusch, gjorde oss iordning och nu har vi precis kommit till skolan.
Just nu har jag psykosocialt arbete.
Senare idag ska jag jobba, gå på gullivers resor någon som sett den? :)

127 hours.

Idag har jag absolut inte haft något sug efter att blogga. Dagen har flytit på bra. Just nu sitter jag och Pontus hemma hos mig och myser, vi har kollat på filmerna 127 hours, den va riktigt bra. Läskigt att den är verklighetsbaserad. Sen såg vi Mean Girls 2, den är som alla andra tonårsfilmer, så finns inte så mycket att säga om den..
Igår va det fotboll som gällde och Arsenal vann med typ 2-1 över barca, hur det gick till är ett stort frågetecken.
Men nu ska jag mysa vidare men världens finaste Pontus. Jag skulle kunna sitta och skriva rader efter rader om hur mycket jag tycker om honom. Men jag tänker inte tråka ut er, han är bland det bästa jag har iallafall.
Så nu ska jag ägna lite tid åt min babe. Vi hörs när vi hörs! :)

Tvmys.

Hallo! Just nu ligger vi i soffan och kollar på sveriges mästerkock eller vad det heter. Vi är hos hans mamma för ovanlighetens skull. Snart är det fotboll, gud vad jag längtar.. Eller? Nej nu ska jag mysa med min prins igen. Vi hörs imorgon :)!

Just smile back.

Alltså gaaaaah! Kan tiden gå långsammare? Jag håller på att dö! Detta är ett bevis på att jag MÅSTE ha jobb efter studenten, jag lessnar på att sitta hemma redan efter en dag. helt sjukt.
Men iallafall, idag har jag fixat lite på mitt & Amandas projektarbete, eller ja, skickade bilderna. Sen har jag kollat på Remember Me. Glömde helt bort att kolla på den andra. Men iallafall, för er som inte sett remember me så måste jag få rekommendera den! :)
Nu har jag iallafall packat väskan, valt kläder, sminkat mig och fixat håret. Ska om en timme typ börja bege mig till Pontus. Kvällen kommer bestå av mys och fotboll. Barca - Arsenal, eller om det va tvärtom. skit samma dom möts iallafall.. tror jag. Ja ni ser ju hur insatt jag är i fotboll, jag är mer insatt i Pontus. höhö. sliskigt det lät.
Nej nu ska jag fördriva tiden med något :)
Kanske bloggar ifrån iphonen senare, vi får se. LATERO




tvivel.

som när någon kommer in i ens liv, och ens ena halva säger: "du är inte alls mogen".
Men den andra halvan säger: "gör honom till din förevigt".

REMEMBER ME


svacka

Jag har egentligen ingenting att skriva, men ändå så mycket.
Det tar hårt på mig, men vad det är som tar så hårt har jag inte listat ut ännu.
Men iallafall, nu ska jag sätta på filmen "Remember me", släcka ner hela mitt rum, gosa ner mig under mina täcken och bara vara.
sen ska jag kolla på den nya filmen "127 timmar" som jag håller på att ta ner just nu. Den verkar ruskigt bra!
Duktigt som jag är ska jag tvätta idag också, håller redan på med första maskinen. Ska försöka att skotta också, men vi får se helt enkelt. Nu : filmmys! vi hörs senare.

you have no idea


VI E BÄST I STAAAAAN!

SHALALALAAA! Djurgården visade ännu en gång "storebror" vilka som är bäst i stan!
Grattis på er gnagarsvin, ha en toppen födelsedag i kloaken.
Jag hade massor som jag ville skriva, men allt försvann.
Jag hoppades på att jag skulle sova bättre inatt eftersom att jag somnade arg & ledsen igår, men ikväll verkar bli precis likadan. Hatar det eftersom att jag vaknar 340 gånger på en natt om jag är irriterad eller något när jag går och lägger mig. Plus att jag alltid vaknar sjukt tidigt osv.
tack som fan.

Tjugoåringen!

Hejhopp! Calle har precis varit söt och visat mig hur man bloggar ifrån min iphone. Så nu kommer det bli massa uppdateringar :) Vi har gjort tårta och nu kollar vi på scrubs och väntar på jimmies pappa ska komma så vi kan få fika. :) nu ska jag fortsätta kolla på scrubs. Vi hörs senare! :)

en till jävla lista

Klädsel
Vad har du på dig idag: leggins, underkläder, mysigtröja
Vad använder du just nu för skor: röda gympaskor typ
Favoritfärg på kläder: Svart!

Senaste person som
Sov i din säng: Jag & Pontus typ
Du pratade med: Sandra
Du gick på stan med: ehm, fia & Matilda typ
Skällde på dig: Pontus

Senaste
Låt du hörde: battlefield
Film du såg: halva "the green mile"
Mat du åt: pyttelite ris & libanesisk köttgryta.
Kram: Matilda
Puss: Pontus
Känslan: irritation
Resa: Kryssningen om den räknas.
Dröm: vet inte
Boken du läste: oj, vet inte.
Personen du träffade: Tjejerna typ.
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Pontus
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig gjort tror jag.
Gången du var utomhus: Nyss
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hm, vet inte
Saken du köpte: äpplen & apelsiner

Om dig
Namn: Linda
Ålder: 18
Smeknamn: lz typ?
Sysselsättning: vänner typ
Bra egenskaper: vet inte
Dåliga egenskaper: ojojoj. 
Linje/klass: Barn & Fritid smbf08
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blå typ
Skostorlek: 37

pretty please.

Hejhej hallåååå.
Imorse pussade jag min prins hejdå och begav mig senare till bussen. Och jag ska aldrig mera åka buss ifrån han, jag har alltid otur med bussarna när jag är på tjurigt humör. Hade psykologi som va riktigt intressant. Nu har vi precis ätit lunch, eller ja.. skit äcklig mat så jag har tryckt i mig två apelsiner och ett halvt äpple, det får stå för lunchen idag..
Sen har vi svenska och sen sociologi, sen ska jag ner och gratta min fina vän Jimmie som fyller tjugo år idag. Helt sjukt! Så då blir det tårta och massa andra godsaker hoppas jag :)!
Sen är det ju derby också, kul som fan. hoppas att vi får krossa gnagarsvinen på deras födelsedag. yeyeyey!
grattis vännen! :)

awake

Jag är vaken, påklädd, sminkad och mina tänder är borstade, och det är tio minuter kvar tills jag ska gå till bussen! Detta har inte hänt på jag vet inte hur länge :o
Så vad jag ska göra nu det får jag fundera vidare på. Kanske går tidigare till bussen, eller något. i dont know. Vi hörs när jag kommit till skolan :)

godnatt.

Nu har vi myst hela dagen, kollat på film, diskuterat viktiga saker och bara tagit vara på varandra. Denna mannen gör mig helt varm inombords och så otroligt lycklig! Han säger helt rätt saker nästan hela tiden, så nu ska vi gå och lägga oss och kolla på the green mile.
Imorgon är en ny underbar dag. Sovgott där ute! :)

14.

Vad får man om man mixar ihop coyote (stavning?) ugly & moulin Rouge? Jo, svaret är Burlesque, blev lite besviken för varenda scen va tagen där ifrån.
The Tourist va inte heller så bra som jag trodde, filmer suger nu förtiden.

Och det slog mig nyss att de va 15 månader sen du lämnade oss idag finaste Adam, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig. ♥


alla hjärtans dag.

SUCK! Jag är klar vaken nu men börjar inte förns 12.50.. skit irriterande. Imorse när vi skulle gå upp hade jag fått ett sms av våran engelska lärare som berättade att lektionen va inställd för att han va sjuk. Så nu ligger vi här, Pontus kronsover som vanligt :)
Men idag är det iallafall alla hjärtans dag, jag tycker att det är helt sjukt överskattat med alla som lägger ner så mycket energi på denna dagen. Jag ska spendera min dag med Pontus, vi ska bara ta det lugnt och mysa. Inge mer med det :)
hur ska ni spendera eran alla hjärtans dag?






Due Date.

Nu har jag och Pontus precis kommit hem, dagen har spenderats med en långpromenad ut till norvik med Adam, Eric och Laika (stavning?). Sen tog vi det lugnt hemma hos Adams bror och sen hämtade jag Pontus. Vi ska slänga på någon film och invänta solsidan. Nu ska jag vara social så ni får ha en toppenkväll! :)


make me better

Godmorgon solstrålar! sovit gott?

Det har jag gjort, eller halvt. Känner mig inte alls utvilad och har en liten huvudvärk som ligger och gnager i bakhuvudet. Lovar att det är för att jag fick sova ensam. hm!
Idag är det otroligt vacker väder, jag vill ta en promenad runt ringvägen eller något, för er som inte varit i nynäs så är ringvägen en lång väg som följer vattnet, det är så otroligt vackert att bara strosa runt där!
Sen ska jag försöka tvätta lite kläder, plugga tills provet imorgon och sen glo på någon utav alla braiga filmer som jag tagit ner :)
Men just nu känns det inte som om nånting kommer gå min väg idag, så vi får helt enkelt se.
Hoppas på sovsällskap ikväll också, ifrån vem som helst! sova ensam är inte min grej, höhö.

fucking perfect.

Godkväll på er alla nattugglor, någon mer än jag som är vaken?

Jag har iallafall precis kommit hem efter en underbart mysig kväll hemma hos finaste Sandra. Vi åt räkor och massa annan plockmat, det va verkligen hur mycket som helst! Va tänkt att jag skulle ta något glas vin också men den lusten försvann, just nu är jag inne i min torrperiod. Där jag vill dricka o festa men jag orkar helt enkelt inte, haha!
Så då bestämde jag mig att dricka cola för att kunna köra sen istället. Va ju tänkt att jag skulle sova kvar där, men så blev det inte. Sen va det tänkt att jag skulle sova hos Pontus men så blidde det inte heller, så nu ligger jag här i min stora kalla säng. Känns lite skumt att sova ensam, jag är ju så van att alltid ha någon vid min sida, menmen. Skönt också! :)
Nu ska jag kika lite på CSI eftersom att jag inte får se det allt för ofta längre, Pontus hatar det ...
Mera har jag nog inte att skriva så sätter punkt här. Godnatt på er alla mina underbara läsare! :)

dirty bit

Hejhej, får bli ett snabbt inlägg. Nu är jag hemma och redo att kasta mig i bilen för att hämta upp mina prinsessor för att handla allting. Sen kommer kvällen bestå av vindrickandes, räkor, mycket skratt, glada miner, och bara ren lycka! Så nu ska jag packa ihop det sista och sen får ni alla ha en sån underbar kväll, för det ska jag ha! :)
någon facelook får ni inte, för jag har inte hunnit sminka mig ännu. :)

social.

Hallo, gårdagen bestod av pizza hut, grönsaker, dipp & scarface. Sen skulle vi kolla på Top Gun men båda somnade ganska så ovaggat :)
Nu har jag precis packat ihop alla mina grejer, hoppades på att få äta frukost med Pontus har vänt sig om för att sova lite mera.. så typiskt!
Så nu kommer jag antagligen lessna på att vänta & bli utan frukost idag. Måste röra mig hemåt snart också.
Ikväll är jag bjuden på mys hos Sandra i tungelsta, vi ska dricka vin och äta räkor och bara ha det helt underbart. Så måste hem och fixa mig inför det :) vad ska ni hitta på ikväll?

Nu ska jag iallafall spela lite angry birds tills han vaknar, blivit helt besatt!

myyyyyys!

Hallo!
Eftersom att våran skola va stängd idag så vi har spenderat dagen framför en bunt filmer, bla Cry baby, Gisslan & requime for a dream. Nu sitter vi och har valt vad vi ska äta till middag. Pontus sitter och skriver en handlarlista och undrar hur allt stavas, hur sött som helst!
Ikväll ska vi nog mysa med lite mer filmer och bara vara, jag fullkomligen älskar stadiet vi är i just nu! Ni vet det där stadiet där man bara kan ligga i sängen och mysa och bara pussa på varandra hur mycket som helst, och man kan säga tusen gånger hur mycket man verkligen tycker om varandra utan att det blir jobbigt.
Haha vi satt och pratade om det idag, och då sa Pontus att han va tvungen att pussa på mig nu, för om två år skulle vi tröttnat på att pussas hela tiden. Hah! Han är så otroligt söt och gör mig så otroligt lycklig!
Det är helt sjukt, höhö, jag skriver som om vi vore värsta paret, men det är vi icke :) Bara för att rensa luften, men gosh vad jag är kär i den där människan! :)

Nej nu ska jag vara lite social, vi hörs imorgon om jag har tid :-)




schools out.

Godmorgon!
Våran skola är stängd idag pga vädret, osis va?
Så jag och Pontus har precis kollat på någon psykos film med Jared Leto, han va snygg men filmen sög.
Nu ligger Pontus och halvsover på min axel igen. social kille..
Gårdagen spenderade vi med att titta på hockeyn där sverige vann med 6-1, sen kollade vi på Svensk maffia och åt massa godsaker med han pappa. hur mysigt som helst!
Nu ska jag nog slänga på någon film och vänta på att Pontus blir pigg någongång. Det kan ta hur lång tid som helst..
vad ska ni göra idag?

love and other drugs.

Jag och Pontus såg på filmen "love and other drugs". Någon utav er som sett den? Jag tyckte att den va bra, hade dock förväntat mig mera..
Sen började vi kolla på "Due Date", men Pontus somnade och sen va det middag. Nu har han precis skottat infarten och snart ska vi kolla på Sverige - Tjeckien, LG hockey Game. Jag längtar, men Pontus verkar inte så taggad på det, så vi får se vad kvällen bjuder på! ;)
Nej nu ska vi kolla klart på Due Date och sen hittar vi väl på något annat mysigt som alltid. jag är så lycklig!

little lies

Hallo.
Nu har vi Svenska, inte så kul. eller jo, för jag är klar innan hela min klass. Så ska börja med nästa grej. Känns bra att jag är först någongång!
Under lunchen har vi haft vårat torsdags humör, jag har legat i ett skåp, i ett sorts rör har jag också varit, finns bildbevis som kanske åker upp på bloggen senare. Vi får se om jag kommer ihåg :)
Matilda och Sandra underhöll sig också med att typ duscha mig och Sofia, det va ganska kul, Gunnar tyckte inte att det va lika kul att hela hemvisten blev blöt.
Nej nu ska jag ta en titt på filmens struktur och sen ska jag åka hem med min prins och mysa, så blir antagligen ingen mer uppdatering ikväll, men det återstår att se :)
i love my life right now ♥




dagens.

Humör: glad men trött :)

Plus: Sofia & Jenny hittills
Minus: somnade om..
Kläder: jeanstleggins, linne & kofta
Frisyr: utsläppt
Låt: little lies
ndelse: sova hos Pontus i think
Planer: Skola, mys med P.

Drog: musik
Måste: Ingenting typ

Saknad: jag vet faktiskt inte, 
Önskan idag: att helgen blir så mysigt som jag hoppas på. 
Ser fram emot: lördag!


engelska.

Godmorgon, igår lyckades jag somna även fast fia snarkade. Sov riktigt bra breve min babe!
Vaknade utvilad men somnade ändå om, nu har vi precis kommit till skolan och har Engelska, ska göra någon uppgift som är helt värdelös..
Jag är inte alls taggad. Lång dag idag också, ännu sämre! menmen, får muntra upp mig med att jag får sova med Pontus inatt, det gör allting mycket bättre! :-)

top gun <3

Nu har vi precis kollat klart på filmen, eller jag såg hela. Fia somnade för en stund sen, just nu så snarkar hon inte så ska försöka att somna nu fort innan hon börjar med det igen. haha.
sen ligger jag och småskrattar åt hur patetiska vissa människor är, jag tar inte åt mig när du kallar mig för ful, för jag kan iallafall få killen jag vill ha.
Och du behöver inte tycka illa om mig för att du inte har någon som helst chans, för för det första känner du inte mig, och för det andra kan man inte ogilla någon annan person än den som har gjort valet.
Jag tänker inte sjunka till din nivå.

fallen.

hejhopp!
Friluftsdagen gick awesome, vissa badade isvak, jag bangade tyvärr..
Men sen åkte vi långfärdsskridskor, det va skit kul och sen blev det längdskidor, också jättekul!
Imorgon kommer jag ha träningsvärk i armar o ben av allt som jag rörde på mig och sen i magen för alla fina skratt som mina bästa gav mig, jag kommer leva tills jag är 150 år så mycket som jag skrattar!
Sen tog vi det lugnt i centrum tills mamma hämtade mig och Sofia, fixade lite ärenden, körde hem mamma och sen åkte jag och Fia hem till henne och nu ligger vi i min säng. Ska slänga på filmen "top Gun" som Fia inte sett ännu, den är toppen! någon av er som sett den?
Imorgon är det skola igen, 08.00, SUCK!
Men sen efter skolan ska jag få sova med min prins igen och jag längtar så otroligt mycket!
Men nu ska vi mysa vidare, sen sova så att det blir imorgon fort. Slänger upp en rätt så mongo bild, men jag gillar den. Och jag gillar människan som är med mig på bilden otroligt mycket! ♥

friluftsdag

Godmorgon mina älskade, sovit gott?
Det har jag iallafall gjort, jag har precis tagit en långdusch och börjat klä på mig inför dagen, friluftsdag står på schemat, (därav den snygga bilden på mig i min lillebrors underställ).
Mamma har fixat min matsäck söt som hon är,  allt är som när man va liten, pannkakor, varm choklad osv. :) hur mysigt som helst!
Nej nu måste jag fixa håret och sen packa väskan. Hur ser eran dag ut? :)







safe & sound

Dålig uppdatering nu på några timmar, men vad gör det egentligen? :)
Efter skolan så åkte jag med Pontus hem, vi kollade lite entourage, pratade och bara mös. Gud vad jag tycker om den pojken. Vi skulle egentligen bara ses en snabbis men råkade bli lite längre. Åkte inte där ifrån förns vid sju.
Nu har jag precis ätit middag, vi hade fått mat ifrån farmor och jag tror inte jag vet någon som gör godare mat än henne! Fast min pappa ligger ruskigt nära.
Så nu har jag myst ner mig i sängen, hela jag luktar Pontus så jag ska inte klaga på nånting. Förutom hur dumma svenskar är, pinsamt! Ligger och kollar på Sommar i Sverige, herregud. Och igår så kollade jag på Svenska New York fruar, det tänker jag inte ens yttra mig om. USCH!
Nej nu ska jag mysa ner mig ännu längre ner i sängen och försöka sova. Imorgon är det friluftsdag som gäller, måste bestämma mig ifall jag ska bada isvak eller inte också, vad tycker ni? :)




slänger upp en bild som min lillebror tog när vi firade mammas 40 årsdag.
Min plutt!


saknad.

hejhejhallooooo!
Nu har vi haft idrott och lunch, sitter i skolan och försöker få tiden att gå.
går inte så värst bra. Sen är det svenska och sen slutar vi, hoppas vi får reda på våra uppsattsbetyg.
Jag har egentligen ingenting att skriva, så sätter punkt här.
Hoppas ni har en bra dag! :)

SUCK!

matte b på morgonen, börjar med lite små grejer såsom andragras ekvationer, vad kul va.
Jag fattar ingenting. Snälla skjut mig?



sleepyhead.

Godmorgon, försov mig imorse. inte bra, hann inte packa idrottskläder. Som tur är så ska vi bara åka skridskor, FAN VAD KUL!
Nu ska jag ha matte, eller det står på schematmen vi får se om micke kommer.
Nu har jag inge mer att skriva, PUSS

MUMSIIIIGT!

hallå, Just nu känner jag mig lite bättre.. Mamma o dom kom nyss hem med massa frukt och grejer och jag har gjort världens godaste fruktsallad som innehöll : Päron, Clementin, Äpple, banan, Physalis, jordgubbar & Hallon, sen toppade jag allt med lite blåbär/vanilj glass och mosade mjukpepparkaka över allt det goda. Så nu vet ni vad jag ska mumsa på framför konferensresan. Hih!

2 år!

här har ni han, Djurgårdens nya stjärnskott Mika Zibanejad som skrivit på 2 år i Djurgården.
Han är en utav de bästa hockeyspelarna född år -93.
Som 17 åring har han lyckats få ihop 5 poäng, två mål & tre assist på 18 matcher, det är bara Fredrik Bremberg och Jacob Josefsson som lyckats med det.
Och efter matchen mot färjestad den tredje februari så har sju NHL klubbar haft kontakt med Zibanejad och velat drafta han, FATTA! SJU NHL KLUBBAR !?!?!? han är sjutton bast, hur coolt är inte det?
Men det känns bra att han skrivit på, hoppas att han etablerar sig i Elitserien och Tre Kronorna innan han drar iväg till NHL.
VÄLKOMMEN MIKA!

BRAAAA TJEEEEEJ!

la mig för en och en halv timme sen för att kolla på filmen Boondock Saints och bara ta det lugnt, somnar först, men endast i åtta minuter, spolar tillbaka filmen för att inte missa något. Somnar om igen och vaknar nu när filmen är slut, jag har total missat att min mobil både ringt och fått massa sms, missade middagen så nu måste jag äta själv, hm. Undra om jag inte börjar bli lite sjuk ändå? Jag som aldrig sover på dagarna ... vad tror ni?

the O.C

hallo!
Jag fick reda på att jag klarade G i Psykologi A, och det är jävligt strongt jobbat för att vara mig! Det belönade min kropp mig med att ge mig migrän, tack så jävla mycket ..
Så världens bästaste pappa kom och hämtade mig i skolan. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och glor lite på O.C, älskar att det börjat sändas igen!
Sen ska jag slänga på någon bra film och hoppas att mamma köper hem massa frukt så att jag kan göra fruktsallad, jag ska då inte bli sjuk nej!
Nu ska jag förälska mig i denna underbara serien lite mera (om det ens går?), vi hörs när vi hörs. LATERO

bäst!

du ger mig fjärilar i magen ♥

turn around

Hello lovers!
Hur är eran dag hittills?
Min har varit perfekt, vaknade breve min prins imorse, vi gjorde oss iordning, åkte till skolan. Softade lite och sen hade vi engelska. Såg på Solsidan och andra avsnittet av svensk maffia. Någon som kollar på Svensk maffia? Om ni inte gör det borde ni verkligen göra det, går på 4;an varje torsdag 21.00, En dokumentär om kriminaliteten i sverige, alla olika gäng och sånt. Riktigt bra!
Nu ska vi ha Psykologi om fyra minuter, vi ska mest bara planera hur vi ska lägga upp allt. Sen slutar jag eftersom att Psykologin är framflyttad. Idag har jag inga planer, tänkte åka med Sandra & Matilda och sola. Men vi får se om jag har pengar till det. Annars hittar jag säkert på något annat roligt.
Eller om man bara ska ligga hemma och kolla på en film.. hm, det visar sig :) vad ska ni hitta på idag?


helgen.

Hann inte lägga upp en bild på outfiten och det igår, Farmor, farfar, Peter, Katri & Katris barn kom hit på middag och lite sånt, sen åkte jag till Pontus. Fick träffa hans mamma för första gången. Vi tog det mest bara lugnt och kollade film och mös. Imorse låg vi kvar i sängen innan vi åkte för att handla frukost, sen bosatte vi oss i soffan och kollade på film, vi såg både haunting in conneticut & pearl harbor. sjukt bra båda två!
Sen blev det lite fotboll, eller ja.. jag kollade inte så mycket.
Sen satte vi oss i bilen och blåste hem till mig, nu har vi precis ätit pizza och lagt oss i sängen. Min prins är lite sjuk så ska ägna all min tid åt han. Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar, och med det menas att det är nedräkning tills nästa helg. förhoppningsvis så blir nästa helg lika mysig och underbar som denna, jag håller tummarna!
Godnatt!

snabbt inlägg

har precis duschat, rakade benen. känner mig helt sjukt fräsch nu!
Nu kollar jag på Hockeylördag, hoppas att dom sänder BIF - DIF. Fast tror att det är AIK - SSK dom sänder, tyvärr.
menmen, slänger upp en bild på dagens facelook och outfit kanske. om jag kommer ihåg och orkar. haha. :)
dags för hockey, heja djurgården, och ssk, håll råttorna i botten där dom hör hemma!

battlefield

Städa suger, vänta suger, vara trött suger, se fram emot något som verkar vara 20 timmar framåt suger också.
Japp, min dag som började så otroligt bra börjar gå åt helt andra hållet..
Mamma åkte hemifrån för flera timmar sen, och kommer dröja flera timmar till tills hon kommer hem, farmor och dom kommer inte förns sex. och jag antar att vi ska börja med maten då. då kommer jag dö, typ..
Jag orkar inte vänta, kan inte alla bara komma nu så jag kan få vara social och sen åka igen, låter inte det bra?
hehe. nej men allvarligt, mitt tålamod finns inte ens när man pratar om att vänta på saker, vänta på bussar, nej! vänta på ett sms? nej! vänta på människor? Jag lackar bigtime..
Menmen, antingen så slänger jag väl på en film eller hoppar in i duschen innan min bror hinner ta den, för då kommer jag aldrig få duscha. Han älskar att duscha och lyckas alltid stå där inne tills allt varmvatten tar slut.
Just vi hade ett fint rådjur på våran tomt idag också, rådjur brukar ju vara jätte skygga för människor men den här kunde man kolla på och gå runt i köket och öppna skåp och allt, och rådjuret kollade bara tillbaka och fortsatte äta. cooooolt.
Nu börjar detta bli ett luddigt inlägg. haha .
haaaaare!

dance, danceeeee

Hittade matchen som jag kollade på igår, ESPN america sänder den igen :)
Nicklas Bäckström gjorde nyss 4-2 till washington capitals, duktig pojke!
Ska snart böja dra mig uppåt och hjälpa till så jag får ta bilen så fort som möjligt till Pontus sen. hihih.
Nej nu ska jag kolla klart på matchen, bara 7,16 minuter kvar. Vi hörs senare :)!

talkin 'bout you baby

Godmorgon sunshines! sovit gott? Jag har sovit helt okej.
Danne hörde av sig igår och sa att jag inte behöve skjutsa hem han, så då gosade jag ner mig i sängen. Skulle egentligen slänga på en film men märkte att ESPN america sände washington - tampa bay, så det bänkade jag mig framför! Somnade stenhårt efter typ halva matchen, så har ingen aning om vilka som vann, haha!
När jag vaknade upp imorse möttes jag utav ännu ett fint sms som Pontus skickat, vilket gav min dag en väldigt bra start!
Så nu ska jag försöka orka gå upp, fixa ihop på mitt rum, idag får vi gäster och sen ska jag träffa Pontus, i cant wait!
Hoppas ni får en lika toppen dag som jag kommer få! :)

pretty baby

tjenixensixten mitt i nattmörkret!

Jag har precis landat i min säng efter en hel mysig dag!
Efter skolan åkte jag och fixade lite ärenden till mamma, handlade, fixade motorolja, kollade ut ett nytt bilbatteri och lite såna saker. Sen hämtade jag upp Matiss, åkte till Globen för att hämta min present som va en jättefin klocka som min älskade pappa fått av mig! Sen åt vi middag och sen kollade vi bio, blev inte "tron" som det va tänkt, utan the green hornet, jag tyckte den va riktigt rolig och bra, Matiss tyckte inte alls som mig.
Sen begav vi oss hemåt, jag släppte av Matiss och hämtade istället upp Malin & Adam. Vi åkte mest bara runt och fördrev tiden, stötte på min morbror som skulle ut på en liten "krogrunda" och han utsåg kanske mig som fylletaxi. Sen hämtade jag upp Eric och släppte av alla och nu är jag äntligen hemma. Börjar bli lite småtrött men måste försöka hålla mig vaken ifall Danne vill ha hämtning.
Fick nyss ett gulligt sms ifrån världens finaste Pontus, han gör verkligen min dag varje dag. :)
Så nu ska jag slänga på någon awesome film och krama min kudde som luktar Pontus.
hur har eran kväll varit? :)

Just like a pill.

hallo, om elva minuter har jag helg. hur skönt?
Då ska jag bränna iväg till brandbergen och göra lite ärenden åt mamma, sen skjutsa hem henne och sen hämta Matiss, sen ska vi bränna till stan igen och äta middag och kolla bio. kommer bli hur mysigt som helst!
Denna lektion har jag inte alls hängt med nånting. Har mest sett fram emot ikväll då jag och min kära/mysiga vän ska se "tron".
Vi hörs senare :)!

VÄRLDENS SNYGGASTE 40ÅRING!


sayin' ayo

Hallo igen mina lovers!
Nu har vi pedagogiskt ledarskap, ska fortsätta kolla på filmen som vi började på igår. handlar om något hem som tjejer bor på som ska bli kastrerade (kommer inte på det andra ordet men ni förstår!).
Hade Sociologi imorse, jag och matilda gjorde våran redovisning. Gick bra, jag är nöjd med våran powerpoint :)!
Men nu ska jag kolla på filmen, sen äre lunch och religion och sen är det heeelg!
Ikväll ska jag på bio med min finaste matiss, i cant wait!

5-1

Hello sunshines!
Igår va det ju hockey somsagt. oh damn vilken match!
djurgården krossade FBK med hela 5-1, det hade jag aldrig trott faktiskt.
Zibanejad gjorde en helt grym match! Och såsom färjestad spelade igår va helt sjukt.
Färjestad är ett lag som jag alltid tyckt har spelat schyssta matcher och väldigt bra hockey, men igår vet jag inte vad som hände. I andra perioden så åkte de mest runt och drog på sig onödiga utvisningar, dem visste redan då att det inte skulle gå för dem.
Efter typ halva matchen bytte dom ut Salak emot Nihltorp eller vad han heter, han höll kassen tom i hela 25 sekunder.. Sen va det ett till mål för djurgården. Helt sjukt.
Martin Sevc är också en sak som jag skulle vilja ta upp, han är en utav spelarna som har mest istid i hela elitserien, han håller verkligen en sjukt bra standard men ibland tar hans vinnarskalle över, tyvärr så gjorde den det igår.
Han slog med klubban i båset och slängde den rätt in i sargen och åkte och muckade vid djurgårdens bås osv. Riktigt tråkigt.
Dick Axelsson är också en människa som har svårt att spela hockey, han blev petat ur djurgården pga sitt häftiga humör och sen fylleskandalen. Igår visade han upp sin sämsta sida och bråkade med de flesta på isen, undra hur länge han får stanna i FBK..
Domaren tänker jag inte heller säga nånting om, han va så sjukt jävla värdelös! Han gav djurgården helt sjuka utvisningar för ingenting. Usch fyfan! han va sämre än gnaget!
Men Nichlas Falk fick iallafall ett helt sjukt bra 40 årsfirande. Massa presenter fick han också. Det blev en toppen kväll helt enkelt. :)

tidsinställt.

Hallo mina kära läsare!
När ni läser detta så sitter jag i min matchtröja på Hovet och kollar på när mina hjältar glider ut på isen, jag kommer antagligen att sjunga nationalsången för full hals, gratta Nichlas så mycket som det bara går, sjunga med i varenda sång som klacken startar och bara göra mitt allra bästa för att heja fram mitt älskade djurgården till 3 välbehövliga poäng.
Vet inte om ni får en uppdatering när jag kommer hem (om jag nu sover hemma). Allting återstår att se helt enkelt. Annars så hörs vi imorgon :)!

uäääk.

morsningkorsning.
Nu sitter jag på turismen, som btw är en utav dom segaste kurserna jag läser, inget att rekomendera.
Eller jo, det är ju intressant och så ibland, men mest bara segt.
Nu håller vi och tar fram en ekoresa till Paris, just nu har jag kommit på att jag ska åka tåg och sen inget mera.
Vi får se hur det slutar, om 41 minuter slutar jag och då bär det iväg till stan och Hovet, ska hejja fram mina hjältar!
Nu ska jag fortsätta med min ekoresa, har gjort ett tidsinställt inlägg till er som kommer upp senare.
Ni kan ju bara gissa vad jag skriver om i det. Puss!

LOVE IS SPOKEN HERE

love is like a rubber band,

we keep on pulling,

someone lets go,

and it hurts the one who held on.

blööööh

hellu.
Nu har vi projektarbete, jag är så himla trött och vill mest bara hem och sova. menmen, det va jätteäcklig mat i skolan idag, så vi sysselsatte oss med helt andra grejer under lunchen. heh.
Men nu sitter jag och mumsar på min chokladkaka som hade gömt sig i väskan, lyx!
men nu ska jag försöka plugga lite och sen hålla tummarna för att tiden går fort så jag får se mitt underbara djurgården köra sin magi på isen. i cant wait!

moooorning!

Godmorgon mina solstrålar, imorse vaknade jag lagom utvilad breve min prins. Hur mysigt som helst!
Nu har vi äntligen kommit till skolan, fick kriga oss till bussen. Va helt sjuuukt halt.
Så nu kollar vi på någon film, sen har vi lunch, passar som handen i handsken eftersom att vi inte hann äta frukost, så jag är skit hungrig.
Ikväll ska jag på hockey, DIF - FBK och fira Nichlas falk som fyller 40. djurgårdslegend.
BIGGEST LOOOOVE!
40 åringen ♥

halv åtta hos mig

hejhoooooopp!
Skolan gick bra, jag och matilda gjorde en alldeles utmärkt Sociologi redovisning, så nu kan fredagen gärna komma.
Efter strosade vi i centrum lite och sen mötte vi upp Pontus och pratade lite skit.
Nu har vi precis kommit hem och ätit. Nu ska vi fortsätta att kolla på halv åtta hos mig, super kul!
Eftersom att vi inte lär höras något mer ikväll så får ni ha en toppen kväll, det ska jag ha med min prins!

när klassen lämnar mig & sandra gör man sånthär!

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG:
Kramat min mormor: nej
Slagit någon: typ Pontus, men det är ju skoj
Spelat basket: ne
Vunnit en match: hahaha nej ..
Gått på bio: nej
Städat rummet: nej
Bakat en sockerkaka: nope
Ätit pizza: jupp
Skrikit åt någon: mm
Varit uppe längre än 02.30: ya
Åkt flygplan: nä
Pratat i telefon i mer än 40 minuter: tvivlar påre.
Slösat över 30 kr på godis: OM jag har!
Pratat i en telefonautomat: nope
Spelat dataspel: ah
Köpt kläder/skor: tror inte det ;o

SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG:
Retat någon: ja
Gått på toa mer än 10 gånger: haha men ja?
Ätit prinsesstårta: ne
Hoppat ut i snön och skrikit: nej.
Lagat mat ur kokbok: ne
Gett någon komplimanger: aa
Lyssnat på Winnerbäck: jaa 
Borstat tänderna: ja
Bäddat sängen: nä
Sparat pengar i spargris: ne
Pussat någon: nyss <3
Sagt jag hatar dig: yeh!

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG:
Gått på toa: ja, det va då hela hemvisten lämnade mig och Sandra......... OFÖRLÅTLIGT!
Ätit: en karamell
Kollat på klockan: ja
Sjungit: atm
Hostat: nej
Spytt: nej
Rapat: nope
Kollat på tv: Nej.
Lyssnat på radion: nej, spotify 4life!
Skickat ett sms: yehyehyeh!
Sovit: nej
Installerat en skrivare: nä
Läst mer än 10 rader på engelska: ah
Skrivit blogg: håller på just nu
Tänt en lampa: nej.
Gråtit: nej 

JUST NU:
Sjunger jag: ja
Gungar på stolen: nej
Lyssnar på musik: ja
Kliar mig på näsan: ja faktiskt! :D
Hostar: nej
Äter: inget
Hoppar: nej sitter still
Lyssnar på techno: nej, winnerbäck! 
Lyssnar på klassiskt: noooo.
Lyssnar på Winnerbäck: ja

VÄLJ BLAND:
Svart eller Vitt: beror på
Katt eller hund: katt
Natt eller dag: beror på
Solsken eller månsken: beror på
Sommar eller vinter: beror på
Julafton eller födelsedag: vet faktiskt inte, båda är lika underbara! :)


silly

IF IT STILL HURTS : YOU STILL CARE.

projektarbete

hejhopp.
Just nu har vi projektarbete, tur som är så hann jag köpa godis. Så ska nog klara mig igenom denna lektion också. hihi, ingen matte idag heller så jag är skit glad!
Ska se om jag får mysigt sovsällskap inatt. Men nu ska jag plugga! PEEEEWS

vad spelar det för roll?

Godmorgon sunshines!
Nu har jag precis kommit till skolan, mysigt värre. Snart har vi lunch och jag är jättehungrig så det passar skit bra :)
Imorse vaknade jag och va helt utvilad, sover alltid bäst när jag sover breve någon, :) speciellt när det är ett mysigt sällskap, höhö!
Hade lite problem med och sova igår också med tanke på att Pontus vägrade att jag fick sova utan att hålla om honom, hih söten!
men nu ska jag ägna mig åt mina fina flickor, vi hörs senare :)!

im alive

Hejhopp!
Nu har vi precis landat hemma, efter skolan åkte jag och fikade med Malin, sen hämtade vi upp Eric och sen hämtade vi upp Pontus och nu är vi äntligen hemma.
Jag är trött och på fel humör så tänker not inte skriva något mer idag, ska ägna mig åt Pontus istället!
ha en toppen kväll.

jag vill ha en egen måne

Just nu sitter jag på sista lektionen som är sociologi. Efter sociologin ska jag möta min underbara vän Malin och ta en fika, sen efter det ska jag hämta min lillebror på hans träning (låter som om han är typ 8, men han är 16.) sen får vi se om jag hämtar upp Pontus efter det också. Det sista återstår att se helt enkelt.
ha en toppen dag tills vi hörs igen.

jag orkar inte...

.. ha en sånhär svacka, jag vill vara glad, skratta ändå från magen och med hjärtat, kunna se allt det posetiva med allt.
men nej, så är inte läget nu, just nu går jag bara med fakeleende och fakeskrattar åt allt. Jag orkar inteeeee!
jävlahelvetesgud. usch.

whatever you like

Nu har vi haft idrott va faktiskt riktigt kul.
Sen åt vi lunch på torvalla eftersom att skolans mat suger.
Just nu sitter jag och lyssnar på typiska Beje låtar, några ifrån begravningen.
Dessa två åren har gått så fort, jag finner inga ord!
Idag har jag inte lust att skriva nånting egentligen, men måste hålla mig sysselsatt. Så nu ska jag prata lite med mina fina tjejer!

if i only could make a deal with god

Idag är det två år sen du gick bort, läskigt hur fort tiden har gått. Jag minns det som om det va igår. När jag fick reda på det, alla frågor, tårar, all ilska, saknad och all smärta.
Jag letar fortfarande efter dig, i torvalla, på tåget, i matsalen, överallt där du brukade vara och överraska mig.
Din begravning kommer jag aldrig att glömma, det va så vackert men så hemskt. alla låtar som påminner om dig, platsen, som jag nästan kan se ifrån mitt hus.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag bara saknar dig.
Jag vet att du har det bra nu, men jag saknar dig fortfarande, och jag kommer göra det tills den dag vi ses igen.
Vila i frid världens finaste Tobias. ♥

KULJÄVLAJUL

vad braaaaaa, att jag försover mig imorse (somnade ganska tidigt igår men jag känner mig ändå helt jävla död. är påväg in i en dålig period och det är inte kul..) så jag stressar som fan, packar idrottskläder och skit. Sen kommer jag hit och ska ha matte klockan åtta, har Micke kommit ännu? NEEEEJ! vill jag slå någon just nu. usch!
Nej nu ska jag inte gnälla mera. Vi hörs senare.

RSS 2.0