I Loved You First


fyyyyfan!

Matchen gick inte alls som jag ville, det började bra, AIK spelade på adrenalin och adrenalinet tog slut, men samtidigt med dif pissdåliga.. kom igen, 5-2 mot AIK. vaihelvete...
menmen, bättre lycka nästa gång. nu ska jag planera klart om Helgen och sen gå och sussa, imorgon är det jobb 8 - 15.30 som gäller :)! PUSS

DERBYYYYYY!

nu, nu är det bara tjugotre minuter kvar tills nedsläpp. Jag skulle vilja vara i Globen just nu, skulle kunna döda för det faktiskt!
fatta spänningen, nervositeten, adrenalinet. ALLT!
omg, oddsen verkar vara på difs sida iallafall, det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna!
forza djurgår'n in med pucken HEY, HEY!





upplev mer

hejhejhallå!
andra praktikdagen avklarad, idag är jag tröttttt! imorse va det riktigt hemskt att gå upp, men upp måste man. nu ska jag säga åt mamma att göra mat och sen ska jag sova ett litet tag innan derbyt börjar.
krossa råttäcklena!



Cause you're amazing

hejhopp! första praktik dagen avklarad, kickass i love it!
men iallafall, fick softaste schemat! 8 - 15.30 everyday, alltså seriöst, vad finns det att klaga på?!
jag har inte ens huvudvärk nu, vilket är väldigt konstigt eftersom att man inte är van med ljudnivån och stimmet, och ungarna har varit galna idag, alla måste haft någon anti dag eller något, men jag gillar de små liven skarpt iallafall!
Jag verkligen älskar dom! det här kommer bli de bästa fem veckorna!!!
imorgon kommer nog min man hit också, hoppas att han tar med sig mina kläder för jag har verkligen inga kläder här hemma, på fredag är det utgång som gäller också. mtfs vad nice det ska bli!
snart kommer mina kläder som jag beställt också hopas jag, då ska jag slänga upp bild på allt som jag beställt :)
men nuuu, CSI med familjen & sen sovdags, imorgon är det en ny dag med mina underbara fina små liv. ååååh ♥

the love is back..


torsk

Dagen har varit supermysig! Jag och Idah tog ett tåget till Märsta för att kolla på Arlanda - Nhc. Tyvärr blev det en förlust på 3-0. Inget utav lagen spelade väl bra direkt men Nynäs ledde första perioden och sen gick det väl utför.
Vi fick iallafall åka bil hem, Dennis va så snäll att vi fick åka med han, så nu va det ett tag sen jag kom hem men ska snart gå och lägga mig för att orka med min första praktikdag imorgon. funnyyyyy!
Så nu sitter jag och kollar på sveriges fetaste människa och svullar i mig chips.
Egentligen så är jag inte på humör för att skriva ett inlägg, men kände att jag ändå skulle. psykhuvud.
Min rygg gör ont och huvudet är kaos och här säger jag godnatt.

smoke on the side of the road

Nu min kära vänner drar det iväg till Märsta! eller ja om typ fyra minuter ska jag gå till bussen, har suttit och muppat mit framför kameran mitt i all stress, så slänger upp några fiiina (läs med ironi) bilder som ni kan njuta av all day long ;) !

- "JAG HAR BRYTIT KORSBANDET!"

Nu ligger jag i min säng, nästan helt utvilad. fötterna värker fortfarande lite, men nu ska jag närsomhelst dra mig upp och äta frukost och sen dra mig iväg till Märsta med mina majsiga tjejer, där bjuds det på nhc - arlanda wings och förhoppningsvis tre pinnar. tagga till
Juste här är en video ifrån igår på mina b-rudar, dom är allt för jävla bra!




standing where you left me

jag förstår inte vart allting gick så fel, innan så va jag en målmedveten, självsäker & stark tjej. och vem är jag nu?
En osäker, rädd tjej som inte vågar sig på nånting liknande eftersom att rädslan för att det ska bli likadant igen tar över?
Jag har svårt att släppa det som varit och svårt att släppa in nya människor i mitt liv. vart tog den glada, sprudlande posetiva tjejen vägen?
jaja crytime is over! nu lägger jag mig i min säng med mina miljoner tankar, morgondagen bjuder på hockey, hoppas att jag kommer på en bra lösning till alla mina funderingar och problem då. tjingtjing







25:e

japp, idag skulle lönen kommit, jag fick min igår och brände den lika snabbt, kulkul.
men iallafall, idag har dagen varit fullproppad! jobb ifrån 08.30 - 15.30 efter det blev det hockey och pizza med mina b-rudar. jag gillar dem skarpt! ska slänga upp lite videor ifrån kvällen sen så ni får se hur underbara dem är!
Efter det blev det film hos Jimmie, vi såg en galen natt den va faktiskt rätt så bra, rolig! Sen följde Adam mig till bussen och nu sitter jag här, ska bara skriva klart det här och sen lägga mig ner, kommer troligtvis att slockna direkt, min kropp värker och mitt huvud är en enda stor röra, men mitt huvud skriver jag om i ett senare inlägg!
juste, statistiken har börjat falla, skriver jag för tråkiga saker eller vad beror det på? Lämna gärna kommentarer om vad ni vill se mer av :) !
Sen fick jag en anonym kommentar och kan inte svara på den förns jag får ett namn :) PUSSSS

underbara fredag..

Jag är nyss hemkommen ifrå ishallen, och kan inte riktigt fatta att det är fredag. När jag kom hem så poppade jag popcorn och hällde upp ett glas cola, lite fredags mys måste man ju få. men nejnej, jag är alldeles för trött för att äta & dricka upp det. om tjugo minuter ska jag gå och lägga mig eftersom att jag ska vara i ishallen vid halv nio imorgon igen.. har jag nämnt att jag älskar helg, ledighet och lååångasovmornar?





subway

atm sitter jag på min religion lektion, jag älskar Gunnar! han gör allting intressant, när saker är intressant = roligare att pluga = bättre betyg, woho
Jag och Olivia har varit och lunchat i Centrum, självklart subway, finns det något annat alternativ?
jag köpte lite majsiga iPhone skydd också, just so you know ;) slänger upp en bild på min baby senare hade jag tänkt. eller varför ska jag göra det? ni vet ju hur en iPhone fyra ser ut :)
men nu ska jag koncentrera mig, vi slutar 13.40 och då ska jag fika med Niklas och sen ska jag jobba all night long! fifäään vad kul.

jag kan inte få nog..


le love


tell the DJ

läsarantalet är gaalet låga idag! vad är det som hänt? skriver jag tråkiga saker? isf får ni slänga in en kommentar så jag kan ändra mig.
men iallafall, humöret är pyttelite bättre efter mitt tidigare "utbrott". Nu är iallafall psykologi analysen klar, måste vara det sämsta jag skrivit någonsin! men det är iallafall bättre att ha lämnat in den så man kan jobba upp betyget på rest dagarna istället för att vänta tills dess, jag tänker inte nöja mig med ett G. jag får göra sociologi uppgiften imorgon, mina ögon går kors och tvärs och imorgon är det skola och jobb som gäller igen.
btw så sitter jag och dregglar framför HM;s hemsida, jag vill bara klicka hem ALLT! hur underbart skulle inte det vara? ska nog ta och göra det som en liten "stackars-mig" present. och sen blir det sooova!

im not afraid

nu har jag kommit hem och bäddat ner mig i min säng och ska alldeles strax göra klart min psykologi analys, efter den ska jag göra min sociologi artikel som ska vara klar senast imorgon (jag fick en senare deadline eftersom att jag total glömde den!!!!!!) .
Passet gick segt, va nästan inge folk i hallen så va nästan helt onödigt att vara där.. men jaja, lite (läs det med betoning) pengar blev det ju iallafall :)
men nu innan jag börjar plugga så måste jag bara få skriva av mig, det är helt ointressant men måste bara få skriva av mig..

varför ska jag alltid vara den som försöka "hjälpa" folk att "fixa" deras liv när jag inte ens kan ta hand om mitt eget liv? jag kan inte ens sköta om min egna pojkvän? jag säger alltid att det löser sig och går över med tiden, det gör det alltid. men det har ju inte gjort det för mig än?
Jag förstår inte hur folk kan se mig som en stark person? när jag är den mest trasiga och splittrade människan jag vet. Jag har bara gått några månader i skolan och jag håller redan på att gå in i väggen, låter lovande va?
Stressen tar över min hunger, och behovet utav att tillfredställa alla andra tar över mitt eget välmående. Jag förstår inte när det är dags att ta det lugnt och varva ner.
Jag har helt enkelt misslyckats med allt, Och jag fattar inte ens vart allt gick så jävla fel?
får jag ta all skit bara för att jag har starka åsikter? eller för att människor är dumma i huvudet och tror att jag är så jävla stark så att jag kan ta lite kritik? fast iofs, jag kan ta lite kritik, det kan alla. men det finns förfan en gräns!
Jag jobbar på ett ställe som jag hatälskar, jag älskar alla minnen därifrån, alla som är där. jag hatar förhållandena som jag jobbar under. Imorgon ska jag träffa min pojkvän, han som får mitt hjärta att slå dubbelslag och jag har en konstig känsla för det? WTF!?!?! jag är hans flickvän for gods sake!
nej nu har jag delat med mig tillräckligt. dags att dyka ner i böckerna och dokumenten, fan vad kul.
imorgon är en ny dag, lets make better mistakes tomorrow





inget för er, endast för mig

att göra idag :

- psykologi analysen av änglagård,
- Svenska novellen
- Sociologi uppgiften (artikeln)
det va nog det jag ska göra, allt ska göras i Ishallen, hur bra tror ni det kommer gå?

there is always a new one

För det första måste jag bara få säga hur mycket jag älskar simon i min klass! Utan han skulle jag suttit här idag med en sprillans ny iPhone 4 men som skulle vara helt tråkig och oanvändbar! du är guld värd grabben <3
Nu har jag iallafall övningskört, vi va inne vid globen, bagarmossen, farsta & vid älvsjö och snurrade runt. gick helt ok. inte mina bästa lektioner kanske, men men :)
Nu har jag med min iPhone så har lite najsmajsiga appar, im in love!
Nu ska jag göra psykologi som ska vara inne imorgon, ikväll blire jobb. shizzle vad jag längtat! ..

neeeeew mobile!

NY MOBIL = ANNORLUNDA NUMMER, NI SOM VILL HA FÅR SKRIVA PÅ FACEBOOK ELLER NÅGOT ANNAT SÄTT!


förlåt

in order of two halves to be whole, each half must be whole..

från och med du

just nu står jag och chillar lite i ishallen, småpratat lite med idag osvosv.
Här ska jag även spendera torsdag, fredag kväll & sen hela helgen (förhoppningsvis inte söndag, cross my fingers!)
men iallafall, idag hämtade jag ut min överraskning, men den får ni inte se förns imorgon då allt är fixat och klart! :)
nej nu ska jag socialisera mig lite :) på återseende!



pull you over

det va ingen äcklig mat, kebab gryta MUMSIGT!
nu har vi haft PA och varit på någon föreläsning om fritidsgårdar, det ska tydligen va massa föreläsningar nu framöver om olika yrken, vad som krävs osvosv. så nu ska vi snart ha matte, shit va jag längtat! kan inte kursen bara ta slut!?
efter skolan ska jag åka till Ösmo och hämta min lilla överraskning! om jag längtat
sen ska jag ner och intervjua idah inför ett skolprojekt som jag håller på med, kuljul.
nu ska jag chilla vidare, tjingtjing
JUSTE MÅSTE GRATTA MIN FAVORIT TURK GULLU IDAG OCKSÅ SOM BLIR HELA 19 ÅÅÅÅR!


?


im here alone, tryin' to get home

jädrans vad trött jag va imorse.. Missade tåget som jag skulle ta med min fina Erika, men jag låg iallafall uppe tills halv ett - ett igår och började på min psykologi analys, har fortfarande mycket kvar men det gör jag idag.
Nu har vi precis haft pedled, inte gjort så mycket. Snart är det lunch och det är jätte äcklig mat. Jag har köpt en youghurt. känns som om jag gnäller lite väl mycket just nu, menmen. livet är hårt ibland

i changed my mind

jag ångrade mig! jag går nog och lägger mig istället, det är HELT omöjligt att skriva en psykologi analys när sängen lockar mer. Sen blir inte mitt humör bättre av all musik jag har, så kom jag underfund med att ifall jag kommer sitta uppe här så kommer jag bara sitta och ånga saker som inte går att ta tillbaka, vilja ändra på saker som verkligen inte kan ändras, sakna personer som verkligen inte är värda det. Vilja göra om alla mina val i livet så jag är på precis den där underbara platsen som jag så jävlajätte gärna skulle vilja vara på nu!!!
Så godnatt mina kära ♥

as long as im laughin' with you

Jag fastnade totalt för låten som Adam visade idag, mamma hämtade mig iallafall hos jimmie vid tio. Så nu har jag precis sett klart änglagård och ska börja med min psykologi analys, inte det roligaste. men jag måstemåstemåstemåstemåste göra den tills på fredag, sociologin också! ska helst göra klart allt innan praktiken som börjar på måndag, FY BUBBLAN VAD JAG LÄNGTAR!! :)
Så nu ; plugg,
om en timme ; plugg
får förhoppningsvis några timmars sömn inatt, känner ändå att mitt humör är jättejätte dåligt, tårarna kommer vilken sekund och jag är bara jätte förvirrad och stressad, fanfanfan. härligt att bli utbränd innan skolan ens börjar på riktigt?
men ja, jag vågar inte somna. jag vågar inte vara vaken, jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag hatar det här humöret och frustrationen.
nej, dags för plugg! ha en underbar nattssömn alla ni som kan få en :)

life after you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you
Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind


BILDBOMB

......

the collector

åh herre vilken dag jag har haft, jag verkligen uppskattar mina nära & kära i min omgivning!
När vi kom hem till jimmie så bjöds det på en mumsig Lasagne, om jag va hungrig!
Efter det gick vi upp till kvantum och köpte chips, cola och hyrde en film. The collector blev det. Jag har sett den innan och nu kommer jag ihåg varför jag sa att jag aldrig mer skulle se den! mitt i filmen så kom Adam och Cribba förbi också, men nu har cribba dragit och killarna spelar xbox. jag sitter och njuter av underbara youtube klipp. en sak som jag verkligen skulle vilja är att kunna sjunga riktigt bra!
nej nu ska jag nörda vidare tills dom har lust att vara sociala igen B-)

done!

Nu har jag och Fia gjort klart vårat Heroin missbruks arbete, vi känner oss galet duktiga! nu ska jag börja läsa på den andra sociologi läxan, sen kanske kolla på resten av "änglagård" om jag hinner, ska nämnligen ta fyra tåget hem med mina finfina vänner Erika & Jimmie, sen ska jag leka gaaaalet med Jimmie, va ett ganska bra tag sen. Måste även försöka att få någon att ta mitt pass i ishallen på söndag, jag känner att min kropp skulle behöva lite ledigt och en bra hockeymatch!
så om någon vänlig själ har lust att ställa upp på ett cafeteria pass på söndag mellan 12.30 - 20 ca?
nej nu är det dags att sätta lite fart, slänger upp en otroligt vacker (läs med ironi) bild på mig & Jimmie! :)

tisdag

Idag är jag inte på topp, allting går emot mig, jag har massa saker som jag borde göra men verkligen inte orkar. Jag har iallafall börjat på min psykologi analys om filmen "Änglagård" någon som sett den?
Jag vet att det är någon som jag umgåtts med som gjort en analys på den filmen, men mitt minne är vääärdelöst så kommer inte ihåg vem..
Sen har jag även bytt min praktikplats! jag är överlycklig! Hamnade på Vansta där jag va förra året också, men på en annan sida, fy bubblan vad kul! jag älskar barnen där!
Men nu har vi svenska och jag hade heeelt glömt att göra min läxa, så vi får höras sen!

i hate this part..

jag hatar den här delen, jag vet inte vem som är min vän, vem som är värd att lägga ner tid på, vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Jag tänker inte lägga ner energi på att skriva ett långt inlägg, för det är ni inte värda.
Jag går och lägger mig istället, måste få prata lite med min Erika, hon är nog den enda som verkligen förstår mig. på riktigt, till 199 % .
Imorgon är det lång skoldag och jag vill verkligen inte, verkligen verkligen inte!
Men jag kan lova att något stort kommer hända snart. jag måste bara tänka klart och acceptera det som kanske kommer att hända. fan.

men nu ; bedtime.

ishallen i mitt <3

Bilden får bevisa undefär hur taggad jag är på att jobba idag, plus att det ska vara smålags match, åååh jag som verkligen vill ligga hemma i min sköna stora varma säng just nu.
Menmen, cash is king baby!
Sen eftersom att alla sagt sina åsikter om SD som vågmästare så måste jag få säga mitt.
Jag tycker att alla diskussioner som håller på om det borde lägga ner, speciellt folk som diskuterar utan någon som helst aning om vad SD står för. Folk borde läsa på lite faktiskt innan dom börjar diskutera!
Jag citerar min kära & kloka vän Daniel : I princip alla måste ju se att Sverige har en av den sämsta flyktingpolitiken i världen, om inte den sämsta. Invandring är NÖDVÄNDIGT för ett land, så snälla skilj på Invandring och flyktingpolitik. Skattepengarna ska FRÄMST gå till äldre, skola, och sjukvård. Därför betalar man skatt. Men i och med att flyktingprojektet kostar så mycket blir sjukvården sämre, skolorna får sämre resurser, och äldre får det svårare..
Min personliga åsikt är faktiskt att KD är ett mycket mer kränkande och stötande parti än SD, "ett mänskligare Sverige?" hur kan det blir mänskligt när de tar bort vissa utav homosexuellas rätter?

ingen kan älska som vi..

boy you gotta problem, and you aint foolin' no one but yourself.


club can't handle me

Nu sitter jag här hemma hos min sötaaaaa Amandra! vi har ätit köttbullar och makisar, mumsigt värre! jappjapp, (nej olivia jag äter inte köttbullar hela tiden..). Så nu sitter vi och arbetar på vårat pa. ser lovande vill jag säga :)!
jag har även fått låna en bok, innan jag dör någon som läst den? :) de verkar iallafall sjukt bra :)
Nej nu ska jag koncentrera mig, om en timme bär det av till ishallen (eller borde jag säga mitt andra hem?) för lite hard workwork. det (o)gillas starkt!



right now, just chillin'

kvar i nått jag lämnat

fanfanfanfan, det får inleda dagen! Jag som verkligen kämpade mig upp, bokstavligen talat för att ha engelska. Det tog verkligen emot att lämna den stora varma sängen och gå ut i det ruggiga men ändå mysiga höstvädret. Sen när jag väl kommer till skolan så får jag reda på att jag slutar om en timme, eller ja om 20 minuter. KUUUUL !?
jävlafan..
Så efter skolan ska jag följa med Amanda hem och så ska vi försöka jobba lite på projektarbetet och sen ska jag jobba ifrån 16.00 - 21.30 typ?
jag gillar att bränna ut mig totalt preciiis när skolan börjat..

Juste, måste få tag i Jenny också så att jag kan kolla ifall jag kan byta praktikplats, bara en liten note to self sådär..



(y)

Jag är glaaaaaad (y)!

valvakan

Jobbet tar kåååål på mig, min kropp kommer inom en snar framtid säga upp sig helt. Det är ingen skön känsla. Jag har redan varit med om det och vill inte alls vara med om det igen.
Nu sitter jag iallafall hemma hos Niklas och kollar på valvakan, jag håller alla tummar och tår för att Moderaterna ska ta hem det här. Funderar på ifall jag ska röra mig till sängen och fortsätta kolla, iofs så har jag sovmorgon imorgon tills tio, men känner att min kropp behöver en underbar natts sömn. Jag måste börja varva ner.
Nej nu är det fokus på valvakan igen! ni får ha en underbar kväll/natt :)

all for love

Nu ska jag bege mig till Ishallen och spendera några timmar på mitt älskade jobb, efter jobbet ska jag nog åka hem till Niklas. Fast vi får se hur det blir, har inte riktigt bestämt mig ännu.
Men hare.




medans sommaren hänger sig kvar

Nu har jag gett mina pärlor frukost och nu sitter vi och sjunger i soffan och äter godis, jag ska alldeles strax börja fixa mig eftersom att jag ska jobba vid tre. jag vill verkligen inte jobba idag, menmen. Min underbara Erika ska ju stanna och hålla mig sällskap. jobbar bara till sju också så det är inte alls så jobbigt :)
men nu ska jag vara social med mina prinsessor! vi hörs senare ikväll. ♥




stulna år.

Nu lägger jag ned datan, dags att krypa i säng eftersom att Lina vaknar tidigt på mornarna, ska ävenförsöka glo lite på filmen som precis startade på fyra, stulna år heter den och det är toppen skådisar med, Angelina Jolie, Jared Leto, Brittany Murphy, Winona Ryder osvosv. Så vi hörs imorgon! hoppas alla får en underbar natts sömn. jag ska verkligen ta vara på min. :)





ft

jag tänker inte på dig alls
jag saknar dig
jag behöver inte dig
jag behöver dig, nu mer än någonsin
jag har glömt allt
jag kommer ihåg varenda liten sekund
jag ångrar mig
jag kan inte ångra någonting så bra
jag ska aldrig mer titta åt dig
jag kan inte se någonting annat än dig
jag bryr mig inte
jag försöker förstå
jag hatar dig
jag älskar dig
förlåt..



din nästa statsminister

Godiset är knappt rört, mina fina prinsessor sussar väldigt sött i min säng. åååh vad jag älskar dem!
så nu har jag och Eric bänkat oss i soffan och sitter och kollar på "din nästa satsminister". För ja, när vi vaknat på måndag morgon då kanske vi har en ny statsminister, eller så kanske vi fortsätter som vi gjort de senaste fyra åren. Min personliga åsikt är att vi ska fortsätta som vi gjort, jag vill satsa på jobben, framtiden ja allt! sen våran egna lilla Fredrik steg nyss otroligt mycket i mina ögon när han avslöjade att han va djurgårdare, då klappade mitt hjärta lite extra för han :)
Så min personliga åsikt är ett klar nej till ett bidrags sverige. Och alla som sitter och säger att det är sämre att betala när man går till läkaren har nog missuppfattat allt, du betalar ju fortfarande ungefär samma summa, som du betalar när du går till läkaren, förutom att nu läggs den summan bara på på skatten. Och ifall man är en såndär människa som aldrig blir sjuk då? då sitter man och betalar för människor man aldrig träffat, man får aldrig någon nytta för dem där pengarna.
men iallafall, jag vet att jag röstat rätt!

taco mys!

Just nu har vi precis ätit Tacos, hur mumsigt?
Så nu har alla samlats inne på mitt rum, fråga mig inte varför. antagligen för att mina prinsessor ska spendera natten här.
Snart ska vi hälla upp all chips, godis, glass och popcorn som vi köpt. vågen kommer visa + 3 imorgon i think.
justeeee, jag hämtade mitt H&M paket idag också, slänger in bilder på allt som kom senare :)!


patron tequila

nu är jag helt klar, tog en väldigt skön dusch, det måste vara något som jag verkligen älskar, att duscha. kan stå där inne i flera timmar och bara stå..
Men nu har jag klätt på mig och ska fixa håret sen är jag klar att åka, ikväll ska vi äta tacos och bara ta det lugnt.
nej nu skrek mamma att vi skulle åka, så måste kila, Pusss

you think you're cooler than me

idag är jag trött, tröttare, tröttast.
jag vet inte riktigt varför, jag sov jätte bra (förutom mina skumma efterblivna drömmar) och gick inte upp förns halv elva typ.
men nu har jag hunnit städa igenom hela mitt rum, bäddat ut bäddsoffan och är i full gång med att byta sängkläder. så nu är allting nästan klart inför ikväll. eller nej, lite handling som måste göras också. jag funderar på ifall jag ska köra ner till nynäs, synd bara att det har slutat regna, i really do love driving car in the pouring rain.
men nu ska jag återgå till det jag höll på med! vi hörs sen :)

jag vet inte riktigt hur jag ska börja..

jag får liksom ingen koll på hur jag ska kunna sätta ord på allting utan att det bara ska bli helt jävla fel. jag får liksom ingen som helst ordning..
men nu kör vi en dagens update, jag kan väl inte direkt säga att jobbet gick bra. hamburgarna gick som smör i solsken, fast jag börjar känna nu att jag nog gjort mitt som cafeteriatjej, det är nog dags att jag drar mig vidare (sorry Alberts).. men jag kan helt enkelt inte jobba under de förhållanden som jag jobbar under nu, det funkar inte. det går emot mina principer. En del utav mig vill bara kliva ut ur cafeterian och ALDRIG MER behöva komma tillbaka, men på ett sätt så vill jag ju inte gå miste om allt underbart folk som är där uppe, hockeyföräldrar, ungar. allt!
men jag vet inte, kroppen tar slit. olika vänskaper tar stööört mycket skit och jag vet bara inte vart jag ska ta vägen.
helvete, denna dag kunde inte gått mer utåt, eller vänta. it just did!
jag borde nog sluta skriva nu..

treeeeeee minuter kvar....

... SEN ÄR DET ÄNTLIGEN HELG!!
dock startar jag min ledighet med jobb all night long, imorgon är schemat fullt också, på söndag jobbar jag också.. jag har hört att jag inte alls gillar ledighet?

usch!

jag såg precis en video på aftonbladet när en 91 årig, förståndshandikappad dam blir misshandlad av sin vårdare, fyfan vad hemskt! se videon på http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7794956.ab
nu har jag iallafall religion, har precis varit och lunchat med min syster i centrum. Vi åt thaimat, mumma!
men nu ; dags att anteckna! PUSS

friiiday!

äntligen fredag! underbara dag efter den klockrena vinsten igår. jag firar fortfarande!
Just nu har vi sociologi och jag måste jobba på saken som ska vara inne idag, får plugga lite på lunchen också.
idag är det en kort skoldag, vi går bara tills 13.40 sen är det jobb ifrån 15 - 22. aaaaaaas taggad i.
men nu har jag inge mer att skriva, så bäst att börja plugga, TTYL

HV KROSS!!!!!!

okej, först en update om dagen, sen får jag ta ut min glädje :)
Körde en dubbellektion, gick strååålande! firade min brahet med en lunch med mamma och massa teoriplugg, fick även 16 kronor av en tant för att jag hjälpte henne vid en rulltrappa, enligt henne så skulle "alla ni eldsjälar bli uppmuntrade."
hon förgyllde min dag! sen satte jag mig på körskolan och pluggade massor med teori och sen åkte jag hem till min man och mös lite med Olle, vid tre gick vi och hämtade hans andra lillebror Calle, och sen körde jag hem oss, sen åkte vi ner och röstade och fixade små ärenden. Nu har vi precis kollat på Dif - Hv, och det enda jag vill säga är : RE - fucking - VANSCH !!!!!!!! denna otroliga glädje, jag vet inte hur länge jag väntat!
jag vet inte om jag kan förklara allt jag känner. snart kommer djurgårds tatueringen sitta på sin plats. lovelovelove.
men nu ; bedtime, ska köra till skolan imorgon och sen är det jobb ifrån 15 - 22. wish me luck



16!!!!!!

min längtan är över, jag tänker inte skriva något långt inlägg om hur allting gick idag, det gör jag sen, för nu är det HV kross som gäller, tyvärr får jag bevaka de vackra hemma ifrån min soffa, ekonomin höll inte och sen spar jag alla mina pengar tills vi drar till Karlstad. jag längtar!



don't like

jag gillar inte när man inte vet ifall man kan lita på SL eller inte? min körlektion börjar tio, om jag tar det här tåget får jag vönta där super länge, om jag tar det andra och tågen krånglar så kanske jag kommer försent?
men iallafall, hinner inte skriva mer nu. ni får ha en toppen dag trotts detta tråkiga väder. juste, jag måste bestämma mig om jag ska ha mössa eller inte, vad tycker ni? :)

godnatt!

yeah im fine, im juste having an allergic reaction to the universe.


grrrrr!

Hur snygg är inte den här mannen? Det sjukaste är att han är lika snygg nu som han var för 20 år sedan... Jag är mycket avundsjuk på hans Vanessa. Vill också bo i ett stort hus i Frankrike med en snygg man och fantastiska barn.
Tänk er alla snygga Hollywood brudar som har fått spelat emot han också, jag skulle betala miljoner för att få göra det. mums!

cashflow.

nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, gick otroligt bra. va knappt nå folk i hallen, städade ganska mycket i gamla eftersom att vi ska flytta över dit på fredag. Imorgon är jag helt ledig ifrån jobbet, så då är det övningskörning, plugg och hooockey! som jag längtat! difs första match, emot HV. GO DJURGÅRDEN!
så nu sitter jag med mamma & pappa och kollar idol, as kul! & juste, jag körde hem också. det gick så jävla bra! jag tror nog att jag har lappen inom en snar framtid, det hoppas jag iallafall! vågar inte lova för mycket :)

HAHAHAHAHAHAHAH


seriös chey

i väntan på att jag ska åka till jobbet så bjuder jag på vääääääldigt (o)seriösa bilder!









i want it

Jag vill slita av mig mitt liv,  som en t-shirt och köpa mig, ett nytt med någon som dig.

i want you to do me with a tommy-gun baby

godmorgon! eller är det en godmorgon när vädret är såhär? men iallafall, jag sitter och äter frukost just nu och efter det ska alla krafter läggas på att plugga. sen kom jag på att jag måste åka tidigare till jobbet eftersom jag glömde handla block igår, så det ska jag hinna göra innan jag börjar jobba.
men iallafall, nu ska jag sätta fart, ska lägga en ansiktsmask medans jag pluggar också. :) vi hörs sen. Pussss



försvinn ur mitt liv älskade, älskade du..

norrländska

ja, nu sitter vi här och kollar på idol, dom är i luleå. alla pratar norrländska, jag älskar norrländska, jag verkligen älskar det! det och gotländska. och btw så har ju mamma massa släkt uppe i norrland. måste nog dra mig upp till de norrländska skogarna snart för en rehab vecka. snart ska jag rösta, mitt val har ändrats helt men nu står jag fast vid mitt beslut, i think.. haha ;D

patetiskt

Efter den politiska debatten så hade vi Sociologi, jag och Sofia är näästan helt klara med vårat arbete om missbruk av Heroin. vi är så duktiga :)
när vi slutat så kom Niklas till skolan och sen hämtade mamma oss, eller jag körde :) sen åkte vi och städade och handlade och nu har vi precis ätit middag, ska ta fram massa gottis och sen kolla på idol. Imorgon och på torsdag är jag ledig, sköööönt med sovmornar, iofs så består dagarna av plugg, plugg, plugg och jobb. men iallafall, skönt! :)
nej nu är det idol time och mys med min man. Puss & Kram

vilket skämt!

Okej, nu ska jag försöka att lugna mig lite för att skriva ett sansat inlägg..
Vi har precis varit på en politisk debatt, seriöst vilket skämt! jag har alltid lutat mig emot de röda men det gör jag verkligen inte nu. nu är det dem blåa som gäller, jag tackar nej till ett bidrags sverige.
Och det var verkligen kaos! det var pinsamt, man kan tro att det va debatt inför massa småbarn, alla skrek i munnen på varandra, ja, allt ni kan tänka er! så fyfan säger jag bara.
det var bara pinsamt att eleverna i våran skola beter sig sådär, fine jag sa också grejer. men det finns en gräns. Usch.
nej nu har jag iallafall bestämt mig vad jag ska rösta på.

;*

'
PUSSSS PÅ MIN FINA NIKLAS FÖR ATT HAN BARA ÄR SÅ HIMLA BRA :)))

14/9

Jag är inte sugen på att vara i skolan, mitt huvud är helt kaos och jag börjar bli sjuk. det är inge kul..
men iallafall, nu har vi psykologi, as nice! imorgon börjar jag tolv, kommer ändå inte ha någon lektion då eftersom att min klass ska paddla så funderar på att plugga hemifrån. Sen ska jag jobba vid fyra också, cash baby! hahahah i wish.
men iallafall, jag håller på att åka på en dunderförkylning och jag viiiill inte! har inte tid, måste köra bil, plugga, umgås med min man, jobba och bara hänga med.
jag har iallafall gjort halva min psykologi uppgift så det är ju alltid något posetivt.
Snart har vi idrott men jag struntade att ta med kläder eftersom att jag inte känner mig helt hundra, får göra något annat medans. nej nu är det dags för mig att koncentrera mig igen. Puss & Kram



dagens

den börjar typ efter 30 sekunder.

school

övningskörde till skolan, gick heeelt ok. en bit iallafall, sista biten va K-A-T-A-S-T-R-O-F !! men iallafall, nu har vi matte och jag fattar ingenting. men nu slutar jag tror jag. skriver mer sen :) PUSS

hard work, work!

Nu är ishalls mötet fixat, jag drog på mig tolv pass eller vad det nu va. så nu får min man börja vara hemma hos mig lite mera. För pengar ska jag tjäna! Måste även ta tag i mitt andra jobb och sen kolla ifall de jobb som jag sökte hör av sig någongång. jag ska bli riiik!
nu ska jag precis hoppa i sängen iallafall, imorgon är det en lång skoldag 08.00 - 16.30, aaaaasa kult!
hoppas på att min man kanske kommer och sover med mig imorgon, jag verkligen avskyr att sova själv.
Sen på onsdag och torsdag är jag ledig! eller ja, på onsdag ska jag ha körlektion och sen ska jag jobba. men på torsdag har jag hela dagen ledig. Seriepremiär och myspys som väntar då ;D hur kan jag inte älska mitt liv just nu och alla som är en del utav det? ♥




sablans!

mitt försök till att få mer energi iochmed att äta mat misslyckades, say hello to the matkoma! fan.
nu ligger jag hemma hos niklas och funderar på ifall jag ska sova en halvtimme innan det är dags att åka till ishallen, sen ska jag sova hemma, ensam, i min stora säng, helt alone. det är inte kult kan jag lova..
sätta upp mig på några najsiga pass i ishallen så det blir lite cashflow ocksååå. i need moneyyyyyy!
jag har damp så tänker sluta skriva nuuuununuununununu!!!! PUSS OCH HEJ!



stick

det va min "kära" man som skrev inlägget innan, ni kunde väl inte tro något annat eftersom att alla som känner mig vet att David Beckham är den enda för mig? ;)
nu har jag iallafall psykologi som slutar om några minuter, då ska jag hem och puckla på min man och sen blir det jobbmöte i ishallen, cross my fingers för att de andra jobbet som jag sökt hör av sig snart!! :)
PUSS ;*

VÄRLDENS BÄSTA FORLAN

Jag är helt kär i den här mannen! Eftersom Zlatan är gift och jag inte kan få honom så har jag ställt in siktet helt på Diego Forlan. Han är både snyggast och bäst genom tiderna så jag måste bara lägga upp en bild på honom!! Jag heter Linda och detta är min drömman!!




<3<3





bara jag som längtar?

JAG VILL DANSA NUNUNUNUNU!!!!!!

chkladboll HAHA

det finns nog inte ord som förklarar hur otaggad jag är på måndag just nu, men iallafall. första turism lektionen avklarad, verkar rätt så chill, ibland behöver jag inte ens vara där, whiipopodiiiopdopdop! nu har vi engelska med seg-Sune som btw borde gått i pension för två år sen. han luktar som en gamling och har nada koll..
rätt så chill dag, vi slutar tjugo över två, men iallafall. jag vill inte ha måndag.
missar Niklas match emot AFK idag också pga ishalls möte, sen ska jag sova. fan vad jag inte gillar Nynäshamn nå mer.
finns nada att göra. helvete.
nej nu börjar jag bli arg så nu ska jag sluta skriva. skönt att jag har fått en mild sträckning i mitt lår också. najsmajs. gud hatar mig. PUSS






grown up's

Nu har vi varit duktiga, eller ja mest jag. Jag gjorde middag till min sovande man och efter det satte vi på filmen Grown ups, som btw va super rolig! Alla måste se den :)!
nu ska vi kolla ifall det är något roligt på tv och snart är det sovtime, imorgon börjar skolan 8.00 och jag ska möta jenny kvart i utanför niklas, så jag måste sova i tid så jag kommer upp..
Sen efter skolan ska jag nog följa med hem till niklas pappa och mysa lite med hans småbröder, jag saknar dom ♥






i hold my hand close and pray..

i could make you happy, make your dreams come true


skrattretande.

haha jag tycker att det är ganska kul, sverige ska vara ett frittland. alla har yttrandes frihet. men ändå så vägrar folk fatta att alla inte har likadana åsikter? alla tycker olika.
men det är kul att det ska bli ett jävla ståhej för att man står bakom ett visst partis punkter.
en fråga bara, varför är inte alla lika emot Kristdemokraterna som vägrar låta homosexuella gifta sig, är inte det lika kränkande och stötande som SD?

i loved you first...


pööööh

min man spelar fifa, jag försöker plugga körkorts teori, mitt huvud känns som en stoooor kastrull full med gröt. jag vill dansa och vara glad. det här går inte, jag tror att jag har feber. fan, det resulterar i, ingen hemgång för mig idag. nu ska jag dö några timmar. ciao!

ren kärlek

JAG TROR INGEN FATTAR HUR JÄVLA MYCKET JAG LÄNGTAR!!!!!
5 dagar kvar ♥

icke sa nicke

jag fick migrän igår iallafall, typiskt! såg inte klart hela filmen utan gick och la mig istället. grabbarna hyrde "the day of the apocalypse". skit skum film. men iallafall, mitt tappra försök till att sova bort migränen misslyckades totalt! så nu ligger jag här med ett huvud som håller på att sprängas, egentligen vill jag vara sova, men måååste plugga. Sen ska jag samla krafter till att åka hem, fast tror helt ärligt att jag kommer stanna här en natt till, för just nu orkar jag ingenting. så nu ska jag dö en stund. puss ;*

jag kommer ihåg varenda scen från våran film

att bada badkar måste vara det skönaste som finns! datan fick iallafall följa med in i badrummet så jag hade musik medans jag låg där i min ensamhet. Nu är jag iallfall klar och väntar på att Andreas och Niklas ska komma hem med filmen och mitt godis, ska nog ta en alvedon också. försöka få bort min irriterande huvudvärk, här ska vi inte få migrän inte! Nej nu kom grabbarna, pusspuss! ♥

sex and the city 2..

...va inte alls som alla sa, den var mycket bättre! mitt i filmen ringde Niklas och sa att han och Andreas skulle hyra film och senare komma hit. jag missade ju grillningen hemma hos hans pappa och automatiskt missade jag allt det mysiga med hans små bröder.
Så nu ska jag slänga ner mig i badkaret innan dom kommer. Bara ligga och njuta ett tag, raka benen, smörja in hela mig och bara sköta om min lilla kropp, det var ett tag sen jag gjorde det faktiskt! så vi hörs sen,

ligga-i-sängen dag

niklas har gått till hans pappa för att hjälpa till med huset, jag ligger i hans säng med mitt onda knä, ska snart orka mig upp för att poppa popcorn och sen ska jag kolla på Sex and the city 2. härliga lördag..
det vi hade va äkta

tomt

jag är så besviken, men jag orkar inte ens bry mig

don't bother

gårdagen blev najsig. supergoda kräftor, mumsigt vitlöksbröd och allmänt trevligt! Tyvärr så gick jag och la mig alldeles för tidigt, tror jag håller på att bli sjuk. kuuuul?! jag har iallafall sovit ungefär tolv timmar och är lika trött som innan jag gick och la mig, hungrig som ett as är jag också, jag lyckades tydligen sparka in hela mitt knä i Niklas vägg när jag sov så är helt svullen och det gör jätteont så kan inte gå och handla frukost heller, bra dag?
Niklas ska hjälpa sin pappa idag och jag ska plugga. det är sjukt hur mycket vi har att göra, egentligen är det inte svåra grejer men det måste ju göras. så hoppas ni får en roligare lördag än vad jag kommer få! fan vilket tråkigt inlägg


det känns som om allting håller på att avta..

jag älskar er högst.


9 days

9 dagar kvar tills valet, jag har ingen aning om vad jag ska rösta på. eller jo, jag har ju några partier som står högre upp än andra. kanske dags att kolla in partierna ståndpunkter för att få någon ordning på karusellen i mitt huvud? för rösta ska jag iallfall!

jag.kan.inte.hålla.tårarna.borta


friday, im in love

äntligen freeedag! just nu sitter jag på sista lektionen, religion. Hoppas att den går väldigt fort :)
efter skolan ska jag och min man till centrum och leta present till hans mamma som fyller år idag, grattis! jag ska leta efter en väska också, min håller ju på att rasa samman när som helst.. men nu ska jag koncentrera mig på lektionen.
har ändå inget att skriva sååå :) PUSS



f

jag saknar dig, men jag vill inte ha något med dig att göra.
jag mår bra i din närhet men jag vill inget annat än att slippa dig.
jag saknar gamla tider, men ifall jag skulle försöka få det som förut så vet jag att jag inte skulle stå ut.
varför är allting så komplicerat?

its a swedish name, hmm.. - IKEA!

vi hann inte se klart filmen grown ups, hann inte ens kolla tjugo minuter. men nu har vi precis kommit hem ifrån IKEA, fick med oss massor små, bra och välbehövliga grejer hem. känns skönt att spenderat pengar på det. :)
Nu kollar vi på idol, och sen ska jag sova direkt efter :)! imorgon är det skola 8.00 - 13.40, tror nog att jag kan stå ut ;)

i skuggan av värmen

dagen har gått upp och ner, det som va posetivt va väl att Janne sa att det enda jag måste göra mer i körningen är väl att filslipa och bli lite mer självständig, sen va jag i praktiskt taget klar :) Sen precis när jag är påväg till körskolan så fick jag ett samtal om ett jobb, så nu jävlar kanske jag kan skaffa mig ett riktigt jobb jag med ;D
Sen löste sig allting med studentskivan och allt det andra, så det va tur.
minus va att jag missade lunchen och att jag är hungrig som aldrig förr!
Detta har verkligen känts som en chilldag, jag har inte gjort nånting..
eller jo jag har hunnit sett filmen i skuggan av värmen, det är en film som jag tvingar ALLA att se, foreal!
bästa. ååh jag vet inte ens hur jag kan beskriva den, ren kärlek helt enkelt.
men nu ska jag och min man kila iväg och köpa popcorn och sen kolla på "grown ups" sen bär det iväg till IKEA, me like! ♥

snabbis

jag är less på alla spydiga kommentarer,
alla hemligheter,
allt små pratandes bakom ens rygg,
dolda och dubbla budskap,
jag orkar inte lägga ner tid längre,
jag orkar inte låtsas när man inte får nånting tillbaka,
jag orkar inte höra alla falska påståenden,
det gör ont att höra "jag saknar dig" när man vet att det inte betyder nånting egentligen,

Jag ångrar inte mitt förflutna jag bara beklagar den tid jag har slösat med fel folk

bajs

jobbet gick bra igår, ända tills jag kom hem och märkte att jag inte hade mina nycklar med mig hem. och då hade alla dragit ifrån ishallen. det menas med att jag inte får någon mat i skolan idag, jag kommer inte in i byggnadena, jag kommer inte hem och jag kommer inte hem hos Niklas. fan!
men iallafall, två körlektioner idag, tummen upp. sen ska jag nog försöka att hämta nycklarna innan vi drar iväg till IKEA. ha en trevlig jävla dag!

studentstrul

nu har hela dagen gått.. nästan! bara matte kvar, så segt att sitta och vänta på det ämnet när jag ändå inte har någon som helst chans i det ämnet. Idag ska jag jobba alags match, NHC - mjölby. jag slutar vid nio och det ska bli så himla skönt! slippa stägningen, ska nog övningsköra ner också :)
men iallafall, idag känns det som om vi inte gjort nånting. eller börjat jobba lite på projektarbetet, känner mig riktigt duktig :)
löst massa studentstrul också. jag hatar folk som inte kan bestämma sig eller säga till innan, suck.
men nu är det löst iallafall och det känns sköööönt. herregud vilket heeelt onödigt inlägg, menmen.






´


diss

min pojkvän sprang fortare än fort in i duschen när jag började sjunga, borde jag ta det som att jag ska stryka "söka till idol 2011" ifrån mig Att-Göra-Lista?

idol <3

nu är idol slut, fan vad jag älskar det programmet! medans jag sitter och nördar framför datan så sitter min man tätt intill mig och skrattar åt South Park. jag har aldrig förstått mig på det programmet så jag underhåller mig med datan så länge :)

cruuuuush

JAG HAR FÅTT UPP ÖGONEN FÖR MIN ÄLSKLING IGEN!
så ni får njuta av några bilder ;)






good girl!

idag har jag samlat vuxenpoäng, efter våran första sociologi lektion (som btw verkar helt okej) så gick jag hem till min sovande man, båda var hungriga så jag ställde mig och gjorde mat :) efter det åkte vi till tåget och nu sitter vi hemma hos mig och ska precis kolla på Idol, jag älskar auditionsarna! det måste vara bland det roligaste som finns :D
mamma och pappa ska på Ozzy ikväll så vi har huset för oss själva, mysigt värre.
men kommer bli sova tidigt för våran del eftersom att det är skola, veckan är planerad nu. känns toppen.
imorgon är det jobb som gäller,
torsdag ikea med niklas och hans mamma
på fredag ska vi fira hans mamma som fyller år. så det är fullt upp hela veckan :)
men nu börjar idol, och jag har inge mer att skriva. blev ett jätte onödigt inlägg men ni får stå ut :)







svenska

nu sitter vi på svenska lektionen. ska skriva någon text, mitt huvud är inte där jag vill att det ska vara.. sen är det sociologi och sen ska jag hem till Niklas och hämta lite saker, sen ska jag hem. imorgon ska jag jobba och jag vill inte. får glädja mig med att det är alags match så det iallafall händer något :) men nu ska jag engagera mig i svenskan. vi hörs säkert sen! ♥
och justeeee, ikvälle börjar idol. wiiihooo!







*

Every time I end up breaking you
You change into
Something worth keeping
I know you think you hate me
But I will always hate you more

hiss / diss ?

Hugo och Paows nya låt, en cover på Madonnas låt "La isla bonita". vad tycker ni om bloggstjärnor i musikbranschen?

finmiddag

Idag va jag och mamma på äventyr i centrum. och om cirka två veckor kommer det dimpa ner en ny iphone 4 i min brevlåda, tror ni jag längtar?
sen gick jag hem till min man som mötte upp mig i centrum, och när jag kom hem så berättade Lena för mig att dom hade röjt ur hans understa lådor i byrån så jag hade någonstans att lägga mina kläder. ur gulliga!
Sen kom Hasse och så gick vi till ollan för att äta middag, det var supergott och riktigt mättande!
så nu sitter jag här, min man står i duschen ch jag ska nog sova snart, imorgon är det skola 9 - 16.30 tror jag. Första sociologi lektionen. wish me luck!

SJ

Aa juste, den 9;onde oktober åker jag och min man till Karlstad och kollar när Djurgården (förhoppningsvis) krossar Färjestad!
vi ska mysa i den underbara staden med min familj & liten del av släkten och bara ha det huuur bra som helst. jag kunde faktiskt inte önskat mig mera.
i cant wait.

psykologi

just nu har vi psykologi. rätt så segt men det löööser sig alltid! sen ska jag sitta kvar och små plugga på lite allt möjligt, sen ska jag och mami till centrum! min man slutar inte jobba förns halv sex idag så jag får underhålla mig själv den tiden. segt! funderar på ifall jag ska baka något, fast det kanske jag inte har råd med efter min tripp till centrum? ;)

håltimme

kul att jag fick reda på vilken lektion jag hade, bestämde träff med jenny och när vi väl är här så väntar vi i tjugo minuter tills det kommer någon snubbe och säger att lektionen är inställd. så jag hade kunnat sova tills halv tio. faaaan.
så nu får jag väl slänga på någon serie eller något och försöka underhålla mig själv. kul med planering och info.

nattrond

morgondagen börjar klockan åtta med turism, vi har precis kollat på "irene Huss - nattrond" helt okej film faktiskt :)!
men nu är det dags för sängen, imorgon är det en hel skoldag, får se hur det går. sen efter det ska jag och mamma till Centrum och förhoppningsvis göra mitt efterlängade inköp ;D så ni alla får sova underbart bra, för det kommer jag säkert göra breve min prins, och sen hörs vi imorgon :) ♥

hahaha, vad tänker folk på?


happy day!

även fast det är söndag så känner jag mig glad, jag älskar alla underbara människor som jag har runt om mig! min pojkvän förgyller varenda dag, han får mig att må så bra! vi har redan varit tillsammans i två månader och det har gått så fort, även fast det känns som om det är längre.
men iallafall, vi skulle ju gått på bio idag men ingen har direkt ork till det. så jag och niklas har precis slängt ihop en kladdkaka som blev suuuper bra! just nu ligger vi och kollar på fångarna på fortet, det är iofs repris. men det finns inge bättre. Lena rensar massa skåp så jag får se massa grejer som niklas gjorde när han va liten, och alla skolkataloger. gulle ♥
men iallafall, vi ska äta Tacos ikväll och sen göra ingenting tror jag. bara ta det lugnt. imorgon börjar jag klockan åtta med individuellt val. synd bara att jag inte vet ifall det är turism eller sociologi. hm...

hmm

min man har en förkärlek till "mannen som talar med hundar" snacket gick också om att han ville skaffa hund.
något man borde oroa sig för?

dynamite

herregud vad bloggen blivit bortglömd de senaste dagarna! igår flyttade vi iallafall hela dagen, gick toppen! även fast alla rum inte va helt klara så löste vi det. :) sen blev det grillat och god dricka i det nya huset. vi alla gav upp rätt så tidigt allihopa och jag somnade fortare än fortast när vi kom hem.
Idag skulle vi egentligen åkt till grönan, men eftersom att jimmy och andreas inte är dom snabbaste så sket det sig..
så vi åker och kollar bio istället :) juste, jag har varit duktig och gjort frukost till hela familjen här hemma imorse också :) äggröra & bacon, creds till mig :)
nej nu ska jag leta efter något på tv och sen hoppa in i duschen, imorgon är det skola igen.. blandade känslor :/

dödstrött!

jobbet gick bra, skolan gick bra, nynäs storkrossade arlanda och gick ifrån 2-5 till vinst med 6-5. skiiit bra!
nu sitter jag hemma hos niklas och vi har precis packat ner nästan aaaallltttttiiiinnnngggg. eller ja, allt som går och packa ner.
imorgon är det flytt hela dagen. ska bli spännande. kommer nog gå ganska bra med tanke på all hjälp som dom får :) men iallafall, nu måste jag sussa för imorgon har jag lovat att passa Olle vid åtta, sen är det flytt heeela dagen. på återseende! ♥


kuuuuuuuuuuul

men kul att det tydligen ska regna i helgen så folkrace är nog ett stort nono för mig! vad ska man göra istället? min man ska hjälpa sin far att flytta och jag vill inte vara ivägen så måste hitta på några andra planer, det verkar som om alla ska på folkrace så det va ju så jävla kul.
skulle iofs kunna kolla hockey på lördagskvällen, fast nej det går ju inte heller. för då ska jag ju äta hemma hos niklas pappa. sataaaan vad jag älskar oplanerade helger! jag hittar väl alltid på något. får kolla vad malin ska göra, i värsta fall får jag väl följa med henne till högsta. fast det känns inte så lockande.. men vi får se.
men på söndag ska jag och mitt hjärta iallafall gå på bio tror jag. kommer bli huuur mysigt som helst! jag håller dig närmast hjärtat älskling.
men nu är det nanna time för mig så jag orkar med min fulla dag imorgon. ni får nog en uppdatering då med ;) sov så gott mina underbara läsare! PUSS ♥

kick-ass!

jag är så jävla cp grym på att köra halkbana! Malin är mycket bättre. Gick stört bra, jag vill göra det igen, igen, igen, igen, igen och bara tusen gånger om.
FAN vad kul det va!!!! men iallafall, nu har jag kommit hem precis och ska snart gå och lägga mig när som helst, jag får inte försova mig imorgon.
imorgon blir nog en lång dag, tror jag skippar folk racet på lördag. Imorgon ska jag iallafall gå i skolan, sen blir det till att sitta kvar några timmar och jobba på PA;t med Amanda, sen ska jag jobba och sen bär det förmodligen av hem till min prins. lovely! ♥

STUDENTSKIVA!!!!!

DEN 5:E APRIL SKA VI HA VÅRAN STUDENTSKIVA! 
SÅ IIIIINGEN BOKAR NÅGOT ANNAT DEN DAGEN!
VAAAAAAD GÖÖÖÖÖR VIIII?! NUUUUU KÖÖÖÖÖR VIIIII!!!! ;D






adventure day.

idag ska jag och Malin ut på andra sidan stan och äventyra lite. jag ser verkligen fram emot det! :) dock får jag inte träffa Niklas idag, och vi som har två månader :( hm, jorden går inte under..
men iallafall, student möte om skivan står på schemat nu. taggad på tredje världskriget?
synd bara att jag inte hann äta en dunder frukost nu idag när jag ska ut och fara över hela stockholm. får köpa något på vägen! PUSS ♥

time out

jobbet gick bra, körde hem också. det gick ännu bättre. Nu har jag ätit några bitar pizza och kollat på fångarna på fortet och nu kollar vi på time out. hur kul som helst!
nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorgon! uuusch. jag är inte laddad. kommer tvärsomna på tåget och vakna upp i Bålsta, jag slår vad om det! hehe, håll tummarna för mig, det lär behövas ♥






dynamit

arbetspasset börjar alldeles snaaart lida mot sitt slut, endast någon timme kvar. SKÖNT!
snacka om att man är ringrostig efter att inte jobbat ensam på över ett halvår typ.. men iallafall, jag tycker att jag skött mig ganska bra faktiskt. Nu ska jag lassa in korv och allt annat som behövs i cafeterian så det finns imorgon när fin idus ska öppna. Sen på fredag är det jobb igen och sen i helgen är det folkrace, hur nice? as nice!
imorgon är det äventyr som gäller som jag skrev innan och GISSA om jag är laddad. fysatan. det ska rattas för fullt. :)
men innan äventyret hinner jag gå en halvdag i skolan. :)
juste, inatt när jag ska sova hemma så ska självklart mamma lämna in bilen i haninge imorgon vid sju, så antingen får jag vara i skolan vid sju eller så får jag åka kvart i sju hem ifrån. taggad? nepp! tror inte ens att skolan har öppnat så tidigt..
ännu en toppen planering av SL, antingen är jag i skolan halv åtta elle tjugo över. fan vad great!
slänger upp en najsig bild istället för att klaga :)




ishallen

dagen gick fort, vi lekte hela dagen. vissa ettor var verkligen jätte trevliga och söta och vissa andra ville man bara springa ifrån, forreal! hatade ena. herregud. hoppas hon vantrivs och byter linje. usch! ifall hon inte gör det får jag glädja mig med att det bara är ett år kvar, varav vi slipper varandra i åtta veckor pga praktik.
efter skolan gick jag, Amanda och niklas till centrum för att fixa bankgrejer. och sen åkte jag till jobbet. nu sitter jag här och huttrar stjärten av mig och väntar på att min toast ska bli klar. Sen ska jag storstäda cafeterian och göra nytta så att tiden går fort.
Ikväll ska jag sova utan min man, vi får se hur det går..
imorgon ska jag och malin på öventyr så kommer bli en dålig uppdatering då, om det ens blir någon. hihi ♥

RSS 2.0